Mäklare Ossie Mahdi

Ossie Mahdi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Geografigatan 6, null, Sjöbo kommun

Geografigatan 6

Villa
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

3 995 000 kr

151 m²

6 rum

736 m² tomt

I denna nyproducerade villa i sten erbjuds du som köpare fem sovrum samt kök och vardagsrum i en öppenplanlösning med stora fönsterpartier för ett generöst ljusinsläpp. Villan erbjuder hög standard på interiör samt vitvaror. Området erbjuder fina grönområden med närhet till butik. Södra Åsum är ett växande område med många nya hus i trakten. Tomten erbjuder enorma möjligheter för t ex pool m.m. Huset beräknas stå färdigt inom kort. Som köpare kan det finnas möjligheter att påverka interiör. Stenhus av lättbetong utmärks av en extremt låg energiförbrukning i jämförelse med trähus. Detta eftersom lättbetong isolerar värme mycket bättre och visar allra bäst resultat vid täthetsprovning. Dessutom utesluts spridning av fukt och mögel. Välkommen hem!

Murkelvägen 24, null, Trelleborgs kommun
Murkelvägen 24, null, Trelleborgs kommun, bild 2
Murkelvägen 24, null, Trelleborgs kommun, bild 3

Murkelvägen 24

Tomt
Trelleborgs kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

1 950 000 kr

931 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva denna tomt på 931 kvm i härliga Beddingestrand. Här bor du nära strand, hav och fina grönområden. Bygglov finns för ett parhus på ca 300 kvm.

  • Premium
Munspelstigen 2, null, Landskrona kommun

Munspelstigen 2

Villa
Landskrona kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

4 795 000 kr

151 m²

6 rum

1 006 m² tomt

I denna nyproducerade villa i sten erbjuds du som köpare fem sovrum samt kök och vardagsrum i en öppenplanlösning med stora fönsterpartier för ett generöst ljusinsläpp. Villan erbjuder hög standard på interiör samt vitvaror. Området erbjuder fina grönområden med närhet till butik. Asmundtorp är ett växande område med många nya hus i trakten. Här har du som köpare möjlighet att påverka interiörval som vitvaror, golv och kakel. Bygget är redan igång och beräknas stå färdigt under slutet av Q1 2023. Två identiska hus har sålts i området tidigare och detta blir det sista som byggs. Nyproducerat hus som innebär att man inte betalar fastighetsskatt på 15 år. Besparing på 8400kr/år. Obs! bilder i annons är från ett visningshus! Välkommen hem!

Lindeborgsgatan 57, null, Malmö kommun

Lindeborgsgatan 57

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

2 995 000 kr

120 m²

5 rum

6 300 kr/mån

24 958 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva ett välplanerat 1,5-plans brf radhus på natursköna Lindeborg. Interiören är tilltalande med ljusa väggar, välplanerad planlösning och vacker trädgård i västerläge Brf-radhuset erbjuder fyra rum med med badrum på båda ovan och bottenplan. Det finns även möjlighet att göra ett extra sovrum på bottenplan om så önskas! Rummen är stora med fint ljusinsläpp och i anslutning till hallen finns också en tvättstuga. Bostaden passar dem som vill bo i utkanten av stan men i närheten av service, skolor och kommunikation. Förråd i anslutning till huset finns givetvis också. Välkommen hem!

  • Plus
Plåtgatan 7C, null, Trelleborgs kommun

Plåtgatan 7C

Lägenhet
Trelleborgs kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

2 695 000 kr

133 m²

6 rum

5 624 kr/mån

20 263 kr/m²

På Plåtgatan 7C i omtyckta och mysiga Anderslöv finner ni detta välplanerade bostadsrättsradhus på tre våningar. Välutrustat kök i anslutning till luftigt vardagsrum som öppnar upp mot den färdigställda uteplatsen. Lugna och trygga kvarter med fokus på lättskötta trädgårdsmiljöer och bilplats som tillhör varje hem. Med stilren nyproduktionsstandard och ljusa, nordiska inredningsnyanser skapas hållbara hem som håller över tid. Nybyggd handelsplats med bland annat biliotek, vårdcentral, bra kommunikationer både till Malmö och Trelleborg gör Anderslöv till ett strategiskt bra läge att finna ro på. Välkommen hem!

Käglingevägen 154, null, Malmö kommun

Käglingevägen 154

Övrigt
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

9 195 000 kr

1 335 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna fastighet som har generösa hyresintäkter. Ursprungligen livsmedelshall i ett plan uppförd 1985 med grundläggning på betongplatta och bärande konstruktion av trä. Fasadbeklädnad av tegel och yttertak av betongtaktegel. Under 2020-21 har genomgripande ombyggnader och moderniseringar utförts. Fönster är ersatta med isolerglasfönster av trä med utvändiga bågar och karmar av aluminium. Installationer för värme och sanitet och el är utbytta. Byggnadens bottenplan är indelat i två lokalenheter med nya ytskikt och hygienutrymmen. Tidigare installationsvind är inrett till kontorslokal om ca 55 m2. Uppvärmning/kyla sker med luft-luft värmepumpar. De två lokalenheterna försörjs med separata ventilationsaggregat av typen FTX. Fettavskiljare är ansluten till restauranglokal. Fast köksinredning och utrustning i restauranglokalen tillhör, med enstaka undantag, fastigheten i form av byggnadstillbehör. Här finns även ett förhandsbesked för en byggrätt till 2-3 lägenheter på tomten samt ett värdeutlåtande från en auktoriserad värderingsman. Området består i huvudsak av lägre villabebyggelse. I närområdet finns busshållplatser för stadsbuss (linje 1 och 32). Närmaste större utbud av offentlig och kommersiell service återfinns i Oxie centrum, drygt 2 km från fastigheten. Området norr om byggnaden har plats för ett tiotal bilar. Ytterligare 3-4 parkeringar finns på yta av betongsten i fastighetens södra del. Vid sidan av denna uppbyggd terrass med uteservering.

Visar alla 6