Mäklare Ossie Mahdi

Ossie Mahdi

Om mig

Ossie Mahdi heter jag och jag arbetar på SkandiaMäklarna i Malmö. Jag är uppvuxen i Malmö och staden ligger mig varmt om hjärtat. Jag har god lokalkännedom, en gedigen säljerfarenhet samt ett brett kontaktnät. För mig innebär varje uppdrag ett nytt tillfälle att erbjuda mina kunder de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning. Det behandlar jag med såväl ödmjukhet som noggrannhet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Neptunigatan 75, null, Malmö kommun

Neptunigatan 75

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 895 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/10
3 155 kr/mån
55 735 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva denna stilrena 2-rumslägenhet belägen på Neptunigatan 75. Tidigare omgjord från en 1:a till en rymlig 2-rummare, erbjuder denna lägenhet ett modernt och bekvämt boende med en härlig balkong för avkoppling och njutning. Stilren och modern design. Rymlig layout med gott om utrymme för vardagslivet. En härlig balkong för utomhusmys och avkoppling. Beläget i ett bekvämt område med gott om service och bekvämligheter. Utmärkt kommunikationsservice för enkel pendling. Nära till butiker, restauranger och andra nödvändigheter för din bekvämlighet. Denna lägenhet erbjuder inte bara en modern och stilren bostadsmiljö utan också en fantastisk möjlighet att bo i ett område med enkel tillgång till allt du behöver för en bekväm vardag. Missa inte chansen att förvärva denna underbara bostad. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Tornfalksgatan 20, null, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Tornfalksgatan 20

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 650 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 3
5 615 kr/mån
19 760 kr/m²

På Tornfalksgatan 20 i Malmö, våning tre, välkomnas du till denna charmiga och välplanerade trerummare som erbjuder allt du kan önska dig. Den rymliga och inbjudande hallen öppnar upp möjligheter med sina generösa ytor. Direkt till vänster finner du det första stora sovrummet, perfekt för avkoppling och vila. Gå vidare in i hallen och möts av ett stilfullt helkaklat badrum i en förtjusande färgkombination. Intill badrummet finns en praktisk gäst-WC som smart har omvandlats till ett tvättrum för extra bekvämlighet. Köket är elegant utformat och utrustat med allt du behöver, med en utgång till den stora och underbara inglasade balkongen där du kan njuta av ljusa och härliga dagar. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för både en bekväm soffgrupp och en matplats, perfekt för gemensamma stunder och middagar med nära och kära. Det andra sovrummet har även det en utgång till en stor balkong, vilket ger möjlighet till avkoppling utomhus och vackra utsikter. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en harmonisk och bekväm boendemiljö med genomtänkta detaljer och generösa utrymmen som skapar en inbjudande atmosfär för dig att trivas i. Välkommen hem!

  • Plus
Landsvägen 2175, null, Trelleborgs kommun

Landsvägen 2175

Övrigt
Trelleborgs kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 295 000 kr
382 m² tomt

Välkommen till denna hyresfastighet i centrala Anderslöv. Nu erbjuds en välskött hyresfastighet med 3 st inrymmande bostadslägenheter med en total BOA på 350kvm. Hyresintäkterna uppgår till 436 488/år. Ett bra förvaltningsobjekt med god avkastning.

Serenadgatan 56, 21572 Malmö, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 56, 21572 Malmö

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 395 000 kr
64 m²
2 rum
vån 6/8
3 951 kr/mån
21 797 kr/m²

Varmt välkommen till denna chans att förvärva en av områdets finare 2 rok om 64 välplanerade kvm. På våning 6 kliver vi in i en väldisponerad och rymlig lägenhet med ett ordentligt sovrum, helkaklat badrum och modernt kök vilket erbjuder gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet ger bra med utrymme för soffgrupp och härifrån nås även den inglasade balkongen. Precis allt är renoverat till en högstandard. Som köpare är det bara att flytta in och njuta av denna lyxiga bostadsrätt. I Högaholm finns närheten till allt! I områdets egna centrum finns såväl matbutik, vårdcentral och skola. Bra kommunikation med både Malmö centrum som Lund och närheten till Svågertorp och Hyllie gör det enkelt för pendlaren! Välkommen hem!

  • Plus
  • Hiss
Karlshamnsgatan 6, Folkets Park, Malmö kommun

Karlshamnsgatan 6

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 295 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1
4 026 kr/mån
35 859 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna charmiga tvårumslägenhet på härliga Karlshamnsgatan. Du välkomnas av en inbjudande hall med gott om plats för att hänga av dig ytterkläder och skor. Det stilrena köket är utrustat med allt du behöver och bjuder in till matlagning och sociala stunder. Ett stort fönster släpper generöst in naturligt ljus, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Vidare in i lägenheten når du det rymliga vardagsrummet, där det finns gott om plats för både matplats och större möbler om så önskas. Golvet pryds av en vacker fiskebensparkett som ger rummet en elegant touch. Det nyrenoverade badrummet från 2023 är designat i en exklusiv färgkombination och erbjuder moderna bekvämligheter. Sovrummet är rymligt och har gott om plats för en dubbelsäng samt förvaringsmöjligheter. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en bekväm och stilfull boendemiljö med moderna bekvämligheter och genomtänkta detaljer. I närheten av Karlshamnsgatan och Folkets Park finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och matmarknader som speglar områdets mångfald och internationella influenser. Det är ett område där man kan upptäcka olika kulturer genom mat, musik och konst. Folkets Park är också en populär plats för rekreation och avkoppling. Här finns grönområden, lekplatser och evenemangsplatser där människor samlas för att njuta av soliga dagar eller delta i olika aktiviteter och evenemang. Tack vare sin centrala placering är området väl anslutet till kollektivtrafiknätet, vilket gör det enkelt att ta sig runt i Malmö och nå andra delar av staden. Välkommen hem !

  • Plus
Geografigatan 6, null, Sjöbo kommun

Geografigatan 6

Villa
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 495 000 kr
151 m²
6 rum
736 m² tomt

I denna nyproducerade villa i sten erbjuds du som köpare fem sovrum samt kök och vardagsrum i en öppenplanlösning med stora fönsterpartier för ett generöst ljusinsläpp. Villan erbjuder hög standard på interiör samt vitvaror. Området erbjuder fina grönområden med närhet till butik. Södra Åsum är ett växande område med många nya hus i trakten. Tomten erbjuder enorma möjligheter för t ex pool m.m. Huset är nu helt färdigställt och inflyttningsklart. Stenhus av lättbetong utmärks av en extremt låg energiförbrukning i jämförelse med trähus. Detta eftersom lättbetong isolerar värme mycket bättre och visar allra bäst resultat vid täthetsprovning. Dessutom utesluts spridning av fukt och mögel. Vid köp av nyproduktion så behöver man inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren. Välkommen hem!

Hammartorpsvägen 8, null, Vellinge kommun

Hammartorpsvägen 8

Villa
Vellinge kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
7 995 000 kr
128 + 35 m²
5 rum
742 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska stenhus på Hammartorpsvägen 8, där varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda en lyxig och bekväm livsstil. Denna pärla i Höllviken imponerar med sina många fördelar, inklusive en inbjudande pool och en smakfullt renoverad gästlägenhet. Välkommen hem!

Tornfalksgatan 1F, null, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Tornfalksgatan 1F

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 950 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2
4 234 kr/mån
24 224 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Tornfalksgatan 1F en helrenoverad 3-rumslägenhet som erbjuder en oöverträffad kombination av komfort och elegans! Upplev generösa och välplanerade ytor som ger dig friheten att skapa ditt dröm hem. Modern och stilren design möter funktion i det sprillans nya köket. Unna dig avkoppling i det nya badrummet med elegant dusch. Gå på mjuka, nyslipade parkettgolv och känn den underbara känslan av ett hem fyllt med värme och omsorg. Slappna av och återhämta dig i de rymliga sovrummen, skapade för lugn och ro. Ett extra rum i anslutning till vardagsrummet erbjuder möjligheten att skapa ditt eget hemmakontor eller en mysig vrå för kreativitet. Koppla av på den charmiga balkongen och njut av lugnet med utsikt mot den grönskande innergården. Denna lägenhet är inte bara ett hem – det är en livsstil! Perfekt belägen och nära till allt du behöver för en bekväm vardag. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Barsebäcksvägen 260, null, Landskrona kommun
Barsebäcksvägen 260, null, Landskrona kommun, bild 2
Barsebäcksvägen 260, null, Landskrona kommun, bild 3

Barsebäcksvägen 260

Gård/Skog
Landskrona kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
45 000 000 kr
378 + 38 m²
10 rum
9,9 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska hästgård i Saxtorp, en dröm för hästälskare och naturälskare. Denna exklusiva fastighet på 10 hektar har allt du kan önska dig för en lyxig och bekväm livsstil. Det imponerande huset erbjuder en generös boyta på hela 378 kvadratmeter. Här hittar du en omsorgsfullt utformad inomhuspool där du kan koppla av och njuta av en frisk simtur närhelst du önskar. Stora öppna sociala ytor att umgås på medan ovanplan ger en lantlig och lyxig känsla. I en flygel av byggnaden finns det en separat lägenhet fullt utrustad med kök, badrum och två stora sovrum med härliga stora fönster för ett generöst ljusinsläpp. Den första imponerande funktionen för hästälskare är paddocken som erbjuder ett underlag av fibersand från välrenommerade Expåra. Just detta underlag har specifikt tagits fram och har används vid ett flertal stora evenemang som Europamästerskapet 2017 i Göteborg. För att du ska kunna träna oavsett väderförhållanden finns även ett rymligt ridhus på plats. Detta ridhus ger en skyddad miljö där du kan hålla igång med ridning och träning året runt. Du behöver inte oroa dig för regn eller kyla när du har tillgång till denna fantastiska anläggning där man nyligen även monterat solceller på taket. Stallet är välplanerat och utformat för att ge optimalt utrymme och bekvämlighet för dina ädla hästar. Med moderna faciliteter och noggrant designade stallplatser kommer dina hästar att känna sig som hemma och tas om hand på bästa sätt. På gården har du även tre fullt utrustade lägenheter på totalt 190 kvm. Och det bästa av allt, fastigheten är belägen precis intill Öresund. Du kommer att vakna upp till hisnande vyer över havet och kunna njuta av lugnet och friden som detta vackra läge har att erbjuda. Oavsett om det är en avkopplande promenad längs stranden eller ett kvällsdopp i havet, kommer du att bli förälskad i den natursköna omgivningen. Denna hästgård i Saxtorp är mer än bara en plats att bo på - det är en livsstil. Här kan du förena din passion för hästar med den ultimata lyxen och bekvämligheten. Kom och upplev denna egendom och låt dig själv få uppleva det bästa av vad naturen och den exklusiva miljön har att erbjuda. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 9