Mäklare Sonali  Chouhan

Sonali Chouhan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mäster Danielsgatan 3, S:t Knut, Malmö kommun

Mäster Danielsgatan 3

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City

2 185 000 kr

56 m²

2 rum

4 144 kr/mån

39 018 kr/m²

Med nöje kan vi äntligen presentera en enastående bostad med allt från karaktär till möjligheten att kunna bygga etage! Bland S:t knuts mysiga kullerstensgator, endast ett stenkast från livliga Folkets Park och populära S:t Knuts torg, finner ni nu en charmig 30-tals pärla där moderna bekvämligheter möter tidstypiska attribut från husets byggår. På fjärde våningen möts ni av magisk utsikt över S:t Knuts pastellfärgade låghus, takåsar och trädtoppar. Vacker fiskbensparkett går igenom hela bostaden där ni har ett smakfullt renoverat kök, stora fönsterpartier och generös takhöjd. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig sällskapsyta där era gäster kan avnjuta ett glas medans middagen tillagas. Fräsch badrum, goda förvaringsmöjligheter och ett rofyllt sovrum så har ni allting man kan tänka sig behöva. Här finns även möjligheten till att bygga upp till vinden där ni får tre stora takfönster, spatiösa ytor och chansen att bygga er nästa drömbostad. Välkommen hem!

Amiralsgatan 47, Folkets Park/ S:t Knut, Malmö kommun

Amiralsgatan 47

Lägenhet
Folkets Park/ S:t Knut, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

1 650 000 kr

44 m²

2 rum

3 958 kr/mån

37 500 kr/m²

Letar du efter en bostad som är arkitektritat, har en historia och karaktär? Då har du kommit helt rätt. Bostadsrättsföreningen Amiralen 47 erbjuder dig nu ett fantastiskt hem i folkmun kallat Tangopalatset. På andra våningen i den kulturella byggnaden finner ni nu en optimal tvårummare där varje kvadratmeter är planerad med fingertoppskänsla. Ni välkomnas av fantastiska detaljer där det babyblåa köket utmärks samtidigt som man ser ett naturligt tänk genom hela bostaden. De sällskapliga ytorna skapar en rofylld stämning där ni har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, charmiga fönster och ett ljuvligt sovrum med bra förvaring. Bostaden är idealisk till er som värdesätter karismatiska detaljer och ett boende med mycket historia bakom. Utöver detta har föreningen en grönskande innergård med mysiga sällskapsytor - sena middagar under sommarhalvåret, grilla med familj och vänner eller varför inte en kubb-turnering? Byggnadens historia började på 1935-talet där Carl-Axel Stoltz och Birger Linderoth tillsammans ritade denna pittoreska byggnad för Filadelfiakyrkan. Stoltz var en av Malmös ledande arkitekter och hans arkitekturstil var influerad av funktionalismen. 2004 köptes byggnaden upp av Tangoakademin där 17 lägenheter upprättades tillsammans med tillhörande lokaler som användes som dansverksamhet, klubbar och musikevenemang. 2017 påbörjades ombyggnationen av Tangopalatset som sedan blev till 29 karaktärsfulla lägenheter med tidstypiska attribut från husets byggår tillsammans med en modern smakfull touch. Välkommen på visning, Välkommen hem!

  • Hiss
Övägen 11 C, Ön/Limhamn, Malmö kommun

Övägen 11 C

Lägenhet
Ön/Limhamn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

1 595 000 kr

43 m²

2 rum

3 130 kr/mån

37 093 kr/m²

På attraktiva Limhamn Ön, med utsikt mot havet och med stilfull interiör, hittar vi detta unika boende med egen uteplats i bästa sydvästläge. Här bor vi på havsdoftande adress i ett utav Limhamns mest populära områden. Lägenheten som färdigställdes av föreningen i juni 2018, bjuder på en exklusiv designlinje med släta vita väggar, vitlaserad ekparkett, måttbyggt kök i stilfullt grått och ett modernt och helkaklat badrum med marmorinslag. Planlösningen är genomgående och modern med högt i tak, generösa ljusinsläpp och öppet mellan kök och vardagsrum. Ljuset fullkomligt dansar in genom de stora fönsterpartierna och den egna uteplatsen bidrar till en förlängning av vardagsrummet, ut i det fria! Här kan vi njuta av den härliga atmosfären. Ljumma vår- och sommarkvällar öppnar vi gärna upp hemmet till fullo och sitter ute till sent. Framåt natten kryper vi till kojs i det trivsamt rejäla sovrummet, beläget i svalt norrläge. Ute på Ön kommer vi som boende i nära kontakt med det marina livet. Vart vi än tittar har vi hav och fina promenadstråk. Småbåtshamn, utsikten mot Öresundsbron, Kastrup och Köpenhamn samt norra Öns karga och vackra natur lockar såväl gammal som ung. På promenadavstånd ligger Limhamns centrum med alla dess butiker och fina service, Fiskrökeriet och Sibbarps Kallbadhus. Här pratar vi om livskvalitet när den är som bäst. Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Skomakarebyn 1C, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Idag kl 15:15

Skomakarebyn 1C

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

1 200 000 kr

59,6 m²

2 rum

5 174 kr/mån

20 134 kr/m²

På första plan välkomnas ni in till tvårummaren med goda förvaringsmöjligheter, spatiösa sällskapsytor samt en stor uteplats som förlänger bostaden under sommarhalvåret. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig atmosfär där både soffgrupp som matgrupp får plats, stora fönster partier som släpper in härligt ljusinsläpp samt ett rofyllt sovrum med garderober. Här har ni alla de bekvämligheter man kan önska som diskmaskin och tvättmöjligheter. Utöver det finns även ett större förråd i bostaden som kan användas som både walk-in-closet, extra kontor eller varför inte ett hobbyrum? På populära Bunkeflostrand har ni närhet till grönska, närbutiker, havet och goda kommunikationer. Ni har även närhet till skolor, shoppingcentret Emporia, strandängar med härliga promenadstråk. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4