Mäklare Alex Lorant

Alex Lorant

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brandkärrsvägen 130, Brandkärr, Nyköpings kommun

Brandkärrsvägen 130

Lägenhet
Brandkärr, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

550 000 kr

45 m²

1.5 rum

2 826 kr/mån

12 222 kr/m²

Varmt välkomna till Brandkärrsvägen 130 och denna välplanerade enrummare. Här finner ni en ljus och välkomnande bostad i en välskött och trygg förening. Bostaden har väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong, ett rejält kök med matplats, sovalkov med garderobsförvaring, rymlig hall med garderob samt badrum. Här bor ni i en välmående och aktiv förening med god ekonomi där parkeringsplats för en bil ingår i avgiften, i månadsavgiften ingår även elkostnad som justeras en gång per år efter verklig förbrukning. Närområdet erbjuder ett stort handelsområde med bland annat matbutiker och apotek inom kort gångavstånd. Motionsspår och fina grönområden finns vid Ekensberg och för den som pendlar nås motorvägen smidigt med bil. Varmt välkommen!

  • Hiss
Trålgatan 3, null, Oxelösunds kommun

Trålgatan 3

Villa
Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

3 195 000 kr

160 m²

5 rum

1 027 m² tomt

Varmt välkomna till Trålgatan! Nu finns chansen att förvärva en smakfullt renoverad villa, vilken erbjuder en rad olika nyttjandeformer och möjligheter: generationsboende, uthyrning, dela med en vän eller nyttja den som familjebostad? Möjligheterna är många. Genomgående fräsch bostad som i rådande utförande består av två stycken lägenheter om två rum och kök i absoluta toppskick. Entréplan huserar med en praktisk yttre / inre hall vilken sedan leder vidare mot köket, som har både attityd och elegans. Här erbjuds generös takhöjd och gott om förvaringsmöjligheter med modern maskinell utrustning. I anslutning till köket finns ett väl tilltaget vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp och matgrupp. Sociala umgängesytor är med andra ord inte en bristvara. Längst in i bostaden finner ni sovrummet med en rofylld och privat placering. Sovrummet har försetts med rejäla garderober vilket ger gott om förvaring. Avslutningsvis finner ni badrummet - även det smakfullt renoverat med väl avvägda detaljer. På väg upp mot ovanvåningen möts ni först av en mindre hall i entréplan, därefter öppnar den övre lägenheten upp med en inre hall och en balkong. Från hallen har ni tillgång till såväl kök som badrum och sovrum. Köket på ovanvåningen har även det stilfull elegans och attityd, de jordnära tonerna på väggarna harmoniserar väl med rummet och det fina ljusinsläppet. Vidare finner ni ett mysigt vardagsrum med trevligt ljusinsläpp från två väderstreck och ett rofyllt sovrum med både garderobsvägg och mjuk heltäckningsmatta. I bostaden finns även ett helkaklat badrum med ytor som tagits väl tillvara genom planerade och yteffektiva renoveringar. I källaren finns tvättstuga samt plats för träningsutrustning och förvaringsmöjligheter. Under säsong finner ni en lummig och lättskött trädgårdstomt med stor uteplats och orangeri. Utomhusmiljön bjuder in till sociala tillställningar och sammankomster med plats för många gäster. På tomten finns även ett isolerat gästhus utrustat med ett sovrum och två förråd. Läs gärna vidare under fliken: "visa info" för mer information gällande utförda renoveringar. Ta tillfället i akt och boka er plats för visning, huset på Trålgatan gör sig ännu bättre i verkligheten - ett trivsamt och uppdaterat boende med stora möjligheter! Varmt Välkomna!

Ytterbo 3, Ytterbo, Nyköpings kommun

Ytterbo 3

Villa
Ytterbo, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

2 900 000 kr

121 m²

4 rum

2 318 m² tomt

Varmt välkomna till Ytterbo 3! Nu finns chansen att förvärva en fastighet med närhet till både sjö, hav och vacker natur - perfekt som åretruntbostad eller fritidsboende. Tillträde kan ske redan under våren för att ge köparen möjlighet till en njutningsfull sommar i huset. Bostaden består av tre sovrum, badrum, gäst-wc, groventré samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrummet erbjuder inte bara en mysig och värmande braskamin utan även fin utsikt över sjö och äng. Bostaden fördelar sig på 121 kvadratmeter, det finns även möjlighet till ett fjärde sovrum i del av vardagsrummet för den som önskar. Genomgående praktiskt planerad bostad med kombinerad groventré och tvättstuga vid kortsidan, strax utanför finner ni även dubbelgarage om ca 40 kvadratmeter. Ytterbo är beläget mitt i den Sörmländska idyllen, endast 15 minuter från Nyköping. Inom cykelavstånd finner ni vacker och obebyggd kust samt barnvänlig badplats med sandstrand. Den som önskar utforska omkringliggande skärgård har inte mindre än tre marinor i trakten. För än mer information om fastigheten och närliggande omgivningar, klicka på visa info. Detta är en fastighet som bör upplevas på plats, varmt välkommen att boka er plats för visning! Vänliga hälsningar

  • Uteplats
Murtegelstigen 1, Stjärnholm - Lastudden, Oxelösunds kommun

Murtegelstigen 1

Fritidshus
Stjärnholm - Lastudden, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

3 750 000 kr

101 m²

3 rum

1 601 m² tomt

Varmt välkomna till Murtegelstigen 1! Nu finns chansen att förvärva ett mycket yteffektivt enplanshus med havsnära läge mellan Nyköping och Oxelösund. Från murtegelstigen är det kort promenad ner till havet med både badplats och möjlighet till båtplats. I nuvarande utförande erbjuder villan två rum och kök i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, möjlighet för ett tredje sovrum finns för den som önskar. I anslutning till vardagsrummet nås uterum och uteplats som löper runt en stor del av huset, allt för att kunna följa solen dag till kväll. I anslutning till det rymliga köket finner ni en praktisk tvättstuga och groventré. Vid Stjärnholm och Lastudden erbjuds ett lantligt och havsnära läge där det fortfarande är smidigt att kunna nå både Nyköping och Oxelösund med bil eller buss. Till fastigheten tillhör bryggrätt! Välkommen hem!

  • Uteplats
Nytorgsgatan 11, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun

Nytorgsgatan 11

Lägenhet
Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

425 000 kr

62,5 m²

2 rum

3 466 kr/mån

6 800 kr/m²

Varmt välkomna till Nytorgsgatan 11! Nu finns en fin renoveringschans på en ljus och trevlig tvårummare med dubbla balkonger i välskötta Bostadsrättsföreningen Linet. Här bor ni i en trygg och stabil förening med god ekonomi, dessutom finns hiss i huset. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning med kök, vardagsrum och sovrum i fil. Här möts ni först och främst av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter och garderob, i anslutning till hallen finns badrum med badkar. Vidare finner ni ett ljust och väl tilltaget vardagsrum med två balkonger, praktiskt kök med matplats samt sovrum med garderobsförvaring. Här ges goda möjligheter till att skapa ett praktiskt och välkomnande hem. I föreningen finns även bastu, hobbyrum, samlingslokal samt uteplats och grill på innergården. Centralt läge med närhet till centrum med mataffär, butiker och service, vidare finner ni vacker natur och skärgårdsliv inom cykelavstånd. Föreningen kommer under Maj månad ansluta sig till solcellspark varpå lägenhetsinnehavaren slipper betala fasta abonnemangsavgifter och får ett elpris om 40 öre per kw/h via föreningens abonnemang. I månadsavgiften om 3 466 kr ingår värme, vatten samt bredband. Varmt välkomna för visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5