Mäklare Jessica Lasson

Jessica Lasson

Om mig

Jag tycker det personliga mötet är jätte roligt, att få lära känna säljare och köpare så att jag kan hjälpa till på bästa sätt. Eftersträvar alltid ett affärsmässigt kundfokus och stort engagemang i varje affär. Med lång erfarenhet av kundaffärer och ett genuint intresse vill jag överträffa kundens förväntningar. Jag ser fram emot att göra det lilla extra för att du som säljare och köpare ska känna er extra trygga i er bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillhagsvägen 11, Svinninge, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 11:00

Lillhagsvägen 11

Villa
Svinninge, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm

3 195 000 kr

43 m²

3 rum

2 712 kr/mån

Välkommen till detta friliggande hus med stor fin trädgård och praktiskt planlösning! Med sina väldisponerade 43 kvm har du allt du behöver, kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum med tvättdel och två sovrum. Trädgården erbjuder gräsmatta och förrådsutrymme, träaltan med markis som gör det möjligt att vistas ute långt in på kvällen. En oas för social samvaro eller för en lugn stund i solen. På framsidan finns parkeringsmöjlighet, gräsmatta och ett litet förråd. Vill du njuta av vattnet och kanske ta ett dopp så är det enbart några minuters promenad till badmöjlighet. En fantastisk plats för dig som söker ett modernt, lättskött, havsnära, barnvänligt med med närhet till affärer, restaurang mm. Ca 15 minuters avstånd når man såväl Åkersberga Centrum som Täby Centrum. Arninge Köpcentrum ligger knappa 10 minuter bort med bil och mysiga Vaxholm nås på ca 15 minuter. Nära till flera mysiga badplatser.

  • Plus
  • Uteplats
Gropgärdesvägen 36B, Ljusterö, Österåkers kommun
  • Imorgon kl 13:00

Gropgärdesvägen 36B

Villa
Ljusterö, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm

2 295 000 kr

55 m²

2 rum

3 090 kr/mån

Välkommen till detta friliggande skärgårdshus med högt i tak, fin trädgård och praktiskt planlösning! Du når detta fina hus endast några minuters bilfärd från färjan. Med sina väldisponerade 55 kvm har du allt du behöver, kök och vardagsrum i öppen planlösning med kamin, badrum med tvättdel och ett rymligt sovloft på övre plan. Trädgården i olika nivåer erbjuder gräsmatta, olika förrådsutrymme och en stor altan där ena delen skyddas av ett tak. En oas för social samvaro eller för en lugn stund i skydd för solen. Ena förrådet är stort nog för att kunna inreda till gästhus, ligger fantastiskt på sin höjd ovanför huset. Här bor du ett stenkast från Ljusterö torg som erbjuder restauranger, matbutik, frisör, fotvård mm. Vill du njuta av vattnet och kanske ta ett dopp så är det cykelavstånd till badmöjlighet. Ljusterö är en av mellanskärgårdens större öar och hit kommer man från fastlandet med bilfärja från Östanå. Västra och Östra Lagnö är en halvö på norra Ljusterö. På Ljusterö finns både för -och grundskola. Här finns möjligheter till fritidsaktiviteter som till exempel golf, tennis, jakt och sportskytte samt båt -och badliv. Läs gärna mer på: https://www.ljusteroskargardsby.se/ För mer info eller privat visning så är du hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jessica Lasson på telefon 070-729 43 98 eller mail [email protected]

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 2