Mäklare Daniel Aronsson

Daniel Aronsson

Om mig

Jag vill att du som säljare ska känna dig trygg och medveten om allt som sker i affären. Jag strävar alltid efter nöjda kunder, både säljare som köpare. Jag kommer från en uppväxt där sport och tävling var ett stort intresse vilket resulterar i att jag ger alltid 100% i det jag tar mig an som resulterar både bra på jobbet och i sporten. Har även studerat på Upplands-bro gymnasium vilket ger mig en bra kännedom om kommunen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Melofonstigen 2, 2tr, Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Melofonstigen 2, 2tr

Lägenhet
Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 890 000 kr
66,5 m²
3.5 rum
vån 2/6
3 978 kr/mån
28 421 kr/m²

Unikt tillfälle - 3978kr i månadshyra - 3 sovrum i en nyrenoverad lägenhet som känns större än den är tack vare stora öppna ytor! Måste upplevas! Varmt välkomna till nyrenoverade Melofonstigen 2! Två trappor upp i huset finner du denna omgjorda 2:a som nu är en 3,5:a, men med samma låga avgift som en 2:a. Hela lägenheten är ytskiktsrenoverad 2023 och väldigt smart upplagd. Väldigt stora sällskapsytor och en bra rymd i bostaden. Genomgående fina ytskikt, Fräscht kök med bra vitvaror, två bra sovrum och ett mindre med litet fönster in mot ena sovrummet(Perfekt som kontor eller barnrum). Ny diskmaskin. Stor och härlig balkong med plats för utemöblemang. Fritt och ostärt läge. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Ett vindsförråd hör till lägenheten och hiss finns. Lekplats precis utanför portentrén. Populärt och lugnt område nära skolor, kommunikationer till pendeltågsstation i Kungsängen, naturen och Mälaren. Möjlighet till snabb inflytt.

 • Balkong
 • Hiss
Mullbärsstigen 41, 1,tr, Tibble - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Mullbärsstigen 41, 1,tr

Lägenhet
Tibble - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
2 200 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/3
5 518 kr/mån
22 449 kr/m²

Varmt välkomna till Mullbärsstigen 41! 98 välplanerade kvm med tre rymliga sovrum, nyrenoverat kök och två badrum som inom närmsta året kommer renoveras under stamrenoveringen som är inplanerad!! Stamrenoveringen omfattar stora renoveringar i bostaden. Genomgående fina ytskikt i hela bostaden. Alla sovrummen är renoverade förra året med nytt golv, nya dörrar och garderober. Inglasad balkong. Rymligt förråd hör till lägenheten och ligger vägg i vägg. Hela 9 978kr i inrereparationsfond finns att utnyttja. Mycket bekvämt läge i området nära parkering och busshållplats. Populär och välskött HSB-förening. Nära till Lillsjön och fina natur- och friluftsområden finns i hela närområdet. Dessutom nära affär, kommunikationer, vårdcentral och nya Kungsängens IP m.m. Föreningen håller även på att bygga upp ett barnvagnsförråd samt renovera garaget. Missa inte denna chans!

 • Balkong
Norrbodavägen 7, vån 2, Norrboda - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Norrbodavägen 7, vån 2

Lägenhet
Norrboda - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
2 295 000 kr
81 m²
4 rum
vån 3/4
6 161 kr/mån
28 333 kr/m²

Stilren och ljus lägenhet högt upp i huset med stor balkong i söderläge. Här finner ni 4 rum o kök om 81 kvm, ett ovanligt rymligt badrum med en praktisk egen och fullt utrustad "tvättstuga". Nytt parkettgolv i nästintill hela bostaden. Fint kök med matplats vid fönsterparti, vardagsrum med utgång till stor balkong i skönaste söderläge. Bostaden rymmer även två generöst stora sovrum och ett lite mindre. Huset har låsbara brevlådor i entréplan och hiss, parkering finns direkt intill bostadshuset. Brevid entrén till huset finns en byggnad där ett eget förråd ingår. Mycket nära fina löp och promenadspår, Lillsjöbadet, buss samt matbutiker och service. Runt hörnet ligger även Norrboda förskola. 250 m till buss som går till Kungsängen centrum med pendeltåg, 26 min till City. Välskött HSB-förening med god ekonomi och hög trivsel -Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Hjortronvägen 73, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun

Hjortronvägen 73

Lägenhet
Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 650 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 167 kr/mån
24 627 kr/m²

NYTT PRIS! KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING. Härlig 2:a med hörnläge i stabil HSB-förening. Genomgående fin lägenhet med stora ytor. Bra planerad lägenhet med trevlig planlösning och fint ljusinsläpp. Hela 8 277kr i inrereperationsfond som går att spenderas. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och flertal garderober. Balkong mot öster med morgon- och förmiddagssol. Rymligt förråd hör till lägenheten och ligger direkt intill densamma. Bra läge i området och parkering med många platser till låg avgift. Populär och välskött HSB-förening. Bredband 100 mbit via Telenor. Nära till Lillsjön och fina natur- och friluftsområden finns i hela närområdet. Nära till affärer, kommunikation och idrottsplatser. Välkommen hem!

 • Balkong
Pettersbergsvägen 6, vån 4, Norrboda - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
 • Sön 3 dec
Pettersbergsvägen 6, vån 4, Norrboda - Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 2
Pettersbergsvägen 6, vån 4, Norrboda - Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 3

Pettersbergsvägen 6, vån 4

Lägenhet
Norrboda - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
2 095 000 kr
55,7 m²
2 rum
vån 4/6
3 449 kr/mån
37 612 kr/m²

Fin och välskött 2:a på 55,7 kvadratmeter i populära Norrboda. Genomgående fina materialval, nya golv i hela lägenheten, stort helkaklat badrum med golvvärme samt kombimaskin, öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum. Fullutrustat kök med fullstor kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll och inbyggd micro. Stor och härlig balkong med plats för utemöbler och gäster. Bostaden är placerad i hörnan vilket ger den fönster åt två väderstreck. Nära till handelsplats med affärer, stor idrottsplats med både konstgräs och konstis, badsjö, fina strövområden, busskommunikationer och E18 för smidig resa in mot City. Källarförråd och garage finns i fastigheten.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bondkroksvägen 4, Bro - Håtuna, Upplands-Bro kommun

Bondkroksvägen 4

Villa
Bro - Håtuna, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
3 875 000 kr
87 + 68 m²
4 rum
2 016 m² tomt

Fint belägen villa med permanentstandard och promenadavstånd till Mälaren med gemensam båt/badbrygga. Huset är uppdelat i tre plan. Stora sociala ytor med bra ljusinsläpp. Modernt kök, två badrum och en gäst-toalett. Bastu samt dusch hittar du på källarplan. Garage. Stor och fin tomt. Altan som går runt halva huset där du kan sätta dig i bästa solläge. Braskamin för extra mysfaktor. Fastigheten har servitut på brunn belägen på grannfastighet samt 3-kammar avloppsbrunn med infiltration på egen tomt med grannfastighet ansluten. Fiber indraget.

 • Uteplats
Växthusvägen 13, 1 tr, Bro - Rosenängen, Upplands-Bro kommun

Växthusvägen 13, 1 tr

Lägenhet
Bro - Rosenängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 750 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 171 kr/mån
34 314 kr/m²

2 rum och kök om 51 kvm samt förråd om ca 4kvm. Fräscht boende i mycket fin miljö. Fin standard genomgående och fullt utrustat kök samt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Ljusa, stora rum i hela bostaden. Ingen insyn. Bra med tillval i lägenheten. Telefon till porten, säkerhetsdörr, hiss finns. Riktigt fin inglasad balkong i bästa västerläge. Parkering i anslutning till huset. Mycket nära förskola och skola, buss, pendeltåg, centrum samt natur och bad. Bro Galopp samt Bro Hof Golfklubb ligger på 5 min bilavstånd. 30 min till City med bil eller pendeltåg. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7