Mäklare Christopher Wermin

Christopher Wermin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsvägen i Edsviken, Edsviken, Sollentuna kommun
 • 6 lediga bostäder

Kungsvägen i Edsviken

Radhus
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
fr. 7 595 000 kr
137-142 m²
5-6 rum
7 696 kr/mån

I lummiga Edsviken planerar vi för Kungsvägen – ett mysigt kvarter som kommer att bestå av 12 fina bostadsrätter. Townhouses i tre plan med egen ingång. Här får du en lättskött bostad på 5 eller 6 rum och kök med terrass och uteplats. Husen har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial. Välkommen! Townhousen i Kungsvägen är lättskötta bostadsrätter med radhuskänsla. På bottenplan möts du av husets hjärta – köket – samt ett luftigt vardagsrum. Plan två och tre består av sovrum och allrum alternativt vardagsrum. Planlösningarna varierar mellan bostäderna – 3 eller 4 sovrum, övre plan med sovrum eller vardagsrum och olika planlösningar i entréplan. Viss variation finns i husen men du har uteplats och terrass i olika väderstreck i vilket du än väljer. Alla hus har två våtutrymmen varav ett har plats för badkar. Garageplats kan hyras av närliggande Strandvägen. Edsviken är ett levande samhälle med en trivsam och lummig blandning av villor, småhus och flerbostadshus. Här, bara ett par minuter från det glittrande vattnet kommer Kungsvägen kvarter att ligga. Runt hela Edsviken finns fantastiska cykel- och löpvägar med badplatser och båtbryggor. En kort promenad från vårt kvarter ligger Sollentuna centrum och in till Stockholm city tar det 17 minuter med pendeltåg.

 • Nybyggnadsprojekt
Kungsvägen 6C, Edsviken, Sollentuna kommun
Kungsvägen 6C, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 2
Kungsvägen 6C, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 3

Kungsvägen 6C

Radhus
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
9 295 000 kr
140 m²
6 rum
7 864 kr/mån
66 393 kr/m²

Välkommen till ett unikt townhouse i närhet till Edsvikens villaområde. Adress Kungsvägen 6C. Ett boende i tre plan med egen ingång. Sex rum och kök. Designlinje Höst som går i jordiga toner. Bostaden har en boarea på ca 140 kvm som följs upp med en stor och härlig takterrass på hela ca 24 kvadratmeter mot Edsvikens villaområde. Utöver bostadens generösa ytor och takterrass, omges bostaden av ca 45 kvm upplåten mark. Entréplan: Här välkomnas du av en entré med klinkergolv (30x30 cm) som följs upp med en rymlig hall. Skjutdörrsgarderob samt städskåp. Ett av bostadens två våtutrymmen med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Entréplanets moderna och genomtänkta planlösning ger fantastiskt öppna och sociala ytor tillsammans med den imponerande takhöjden på drygt 3,5 meter. Här ligger köket och vardagsrummet i anslutning till varandra. Linnebeige kök från Vedum med bänkskivor i natursten, rostfria vitvaror, hel kyl och frys, induktionshäll och högskåp med ugn och micro. Plan 2: Trappan från entréplan för dig vidare till bostadens andra plan. Här finns vardagsrum/allrum och tre sovrum samt duschrum. Plan 3: Här välkomnas du av ett vardagsrum med en takhöjd på hela 3 meter. Utgång till takterrass. Från den stora takterrassen har du trevlig utsikt mot Edsvikens charmiga villaområde. Bostadens tredje plan har även ett förråd med fönster. Detta moderna och stilfulla hus har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial. Verkligen en bostad utöver det vanliga. Huset är placerat längs östra sidan av Strandvägens innergård med orangeri och odlingsmöjligheter och mot Edsvikens charmiga och lugna villaområde. Bara ett par minuter från det glittrande vattnet och någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar. Garageplats kan hyras av Brf Strandvägen i Edsviken 4.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Sollentunavägen 132B, Edsviken, Sollentuna kommun
Sollentunavägen 132B, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 2
Sollentunavägen 132B, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 3

Sollentunavägen 132B

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
4 995 000 kr
89 m²
4 rum
6 563 kr/mån
56 124 kr/m²

Välkommen till lägenhet 4-1001 som är en genomgående och rymlig lägenhet med 4 rum och kök. Lägenheten är 89 kvm stor som följs upp med en härlig och rymlig uteplats på 14 kvm mot den lugna innergården. Luftig entré med goda förvaringsutrymmen. Badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt en gäst WC. Modern planlösning med fina sällskapsytor. 3 rymliga sovrum med extra kvaliteter varav två av sovrummen har tillgång till klädkammare samt utgång till den luftiga uteplatsen. Ett påkostat kök med bl.a. stenbänkskivor, rostfria vitvaror och induktionshäll. Inredningen går i jordiga toner, vilket återspeglas i den här designlinjen som vi har valt att kalla för Höst. Du får en lugn och neutral bas som ger en varm och ombonad känsla. Bänkskivan i köket är i grå natursten med matchande köksluckor i linnebeige. Färgen på väggarna är en varm gråbeigekulör, som passar fint ihop med bostadens brungrå klinker i hall och badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder ihop bostaden till en varm helhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garage finns. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar.  Preliminärt tillträde mars 2024.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Kungsvägen 8E, Edsviken, Sollentuna kommun

Kungsvägen 8E

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
4 995 000 kr
83 m²
4 rum
6 262 kr/mån
60 181 kr/m²

Sista 4:an i populära Brf Strandvägen! Preliminär inflyttning juli 2024. Bostaden (1-1001) kan köpas med OBOS Deläga. Genomgående markplanslägenhet med härliga sällskapsytor och en lugn uteplats mot gården på hela 13 kvm. Påkostat Vedumkök med bl.a. stenbänkskiva, rostfria vitvaror och induktionshäll. Välplanerad planlösning med en avskild sovrumsdel och en mer social sällskapsdel. Två badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Inredningen (designlinje Höst) går i jordiga toner som skapar en neutral bas samt ger en ombonad känsla. Bänkskivan i köket är i grå natursten med matchande köksluckor i linnebeige. Kulören på väggarna är varm gråbeige som matchar bostadens brungrå klinker i såväl hall som badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder även ihop bostaden till en varm helhet.  Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garageplatser finns. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Kungsvägen 8A, Edsviken, Sollentuna kommun

Kungsvägen 8A

Radhus
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
7 795 000 kr
137 m²
5 rum
7 696 kr/mån
56 898 kr/m²

Välkommen hem till Kungsvägen 8A, ett attraktivt townhouse med fem rum och kök. Unikt boende i tre plan med egen ingång. Inredd i vår designlinje Höst som går i jordiga toner. Vitlaserad ekparkett och väggarna är målade i varm gråbeige kulör. Bostaden har en boarea på ca 137 kvm som följs upp med terrass på ca 18 kvm mot kvarterets öppna innergård. Utöver bostadens generösa ytor omges bostaden av ca 50 kvm upplåten mark. Från bostadens entréplan finner du utgången till den stora uteplatsen i skyddat läge. Entréplan: Genom bostadens egna ingång välkomnas du av en luftig entrédel med klinkergolv som följs upp med en rymlig hall. Här finner du bra förvaringsmöjligheter med en stor skjutdörrsgarderob samt en klädkammare. Ett av bostadens två våtutrymmen med badkar, tvättmaskin och torktumlare – placerade side by side. Entréplanets moderna och genomtänkta planlösning ger fantastiskt öppna och sociala ytor tillsammans med den imponerande takhöjden på drygt 3 meter. Här ligger köket och vardagsrummet i öppen lösning. Kök från Vedum i linnebeige med bl a bänkskivor i natursten, rostfria vitvaror, högskåp med ugn och micro, hel kyl och frys och induktionshäll. Från köket och vardagsrummet finner du utgången till den härliga och stora uteplatsen. Plan 2: På våning två möts du av en hall som ansluter till bostadens tre sovrum och duschrummet. Master bedroom är ca14 kvm med tillhörande klädkammare samt en fransk balkong. Plan 3: Högst upp i bostaden finner du husets tredje våningsplan. Här välkomnas du av ett allrum/vardagsrum med direkt utgång till husets magiska terrass. Bostadens tredje plan har även ett förråd. Detta fina townhouse har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial. Helt enkelt en bostad utöver det vanliga. Huset är placerat längs östra sidan av Strandvägens innergård med orangeri och odlingsmöjligheter och mot Edsvikens charmiga och lugna villaområde. Bara ett par minuter från det glittrande vattnet. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar. Garage kan hyras av Brf Strandvägen i Edsviken 4.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Kungsvägen 8C, Edsviken, Sollentuna kommun

Kungsvägen 8C

Radhus
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
7 795 000 kr
140 m²
6 rum
7 864 kr/mån
55 679 kr/m²

Välkommen till ett unikt townhouse i närhet till Edsvikens villaområde. Adressen är Kungsvägen 8C. Boendet är i tre plan med sex rum och kök. Inredd i vår designlinje Vinter som går i grå toner och med antracitgrått klinker. Vitlaserat parkettgolv. Bostaden har en boarea på ca 140 kvm som följs upp med en stor och härlig terrass på hela 24 kvadratmeter mot Edsvikens villaområde. Utöver bostadens generösa ytor och terrass finns ca 23 kvm upplåten mark vid bostadens entré. Entréplan: Genom bostadens egna ingång välkomnas du av en luftig entrédel med klinkergolv (30x30 cm) som följs upp med en rymlig hall. Här finner du bra förvaringsmöjligheter med en stor skjutdörrsgarderob med städskåp. Ett av bostadens två våtutrymmen med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Grått/antracitgrått kakel och klinker. Entréplanets moderna och genomtänkta planlösning ger fantastiskt öppna och sociala ytor tillsammans med den många ljusinsläppen och imponerande takhöjden på drygt 3,5 meter. Kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Grått kök från Vedum med bänkskiva i natursten, rostfria vitvaror, ugn och micro i högskåp och induktionshäll. Vitvaror från Electrolux. Plan 2: Trappan från entréplan för dig vidare till bostadens andra plan. Här möts du av en rymlig hall samt allrum/vardagsrum. På detta våningsplan ligger bostadens tre sovrum samt duschrum/WC. Plan 3: Högst upp välkomnas du av ett vardagsrum med en takhöjd på hela 3 meter. Här finner du utgången till den magiska terrassen. Från den stora takterrassen har du en trevlig utsikt mot Edsvikens charmiga villaområde. Bostadens tredje plan har även ett förråd med fönster. Detta moderna och stilfulla hus har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial. Huset är placerat längs östra sidan av Strandvägens innergård med orangeri och odlingsmöjligheter och mot Edsvikens charmiga och lugna villaområde. Bara ett par minuter från det glittrande vattnet. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar. Garageplats kan hyras av Brf Strandvägen i Edsviken 4.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Kungsvägen 4D, Edsviken, Sollentuna kommun

Kungsvägen 4D

Radhus
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
8 595 000 kr
142 m²
5 rum
7 976 kr/mån
60 528 kr/m²

Välkommen till Kungsvägen 4D, ett boende utöver det vanliga. Townhouse med fem rum och kök. Njut av denna bostad med egen ingång, terrass och upplåten mark. Inredd i vår designlinje Höst som går i jordiga beige toner. Vitlaserad ekparkett och väggar i varm gråbeige nyans. Bostaden har en boarea på ca 142 kvm som följs upp med en takterrass på ca 13 kvm. Från bostadens entréplan finner du utgången till den stora uteplatsen, ca 50 kvm, i skyddat läge. Entréplan: Genom bostadens egna igång välkomnas du av trivsam entrédel med klinkergolv (30x30cm) som följs upp med en rymlig hall. Här finner du bra förvaringsmöjligheter med en stor skjutdörrsgarderob samt ett enskilt förråd med städskåp. Ett av bostadens två våtutrymmen med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Entréplanets moderna och genomtänkta planlösning ger fantastiskt öppna och sociala ytor tillsammans med den imponerande takhöjden på drygt 3 meter. Här ligger köket och vardagsrummet som skapar fina sällskapsutrymmen ihop med uteplatsen. Kök från Vedum med bl a bänkskiva i natursten, rostfria vitvaror och induktionshäll. Från köket och vardagsrummet finner du utgången till den härliga och stora uteplatsen. Plan 2: Trappan från entréplan för dig vidare till bostadens andra plan. Här möts du av en rymlig hall som ansluter till tre av bostadens sovrum och duschrum. Ett av sovrummen har en charmig fransk balkong samt direkt ingång till klädkammaren. Plan 3: Välkommen högst upp! Avskilt stort sovrum med direkt utgång till husets magiska terrass i skyddat läge. Sovrummet är ca 18 kvm med klädkammare och stora fönsterpartier. Även bostadens förråd är placerat här. Detta moderna och stilfulla hus har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial. En bostad utöver det vanliga. Huset är placerat längs östra sidan av Strandvägens innergård med orangeri och odlingsmöjligheter och mot Edsvikens charmiga och lugna villaområde. Bara ett par minuter från det glittrande vattnet. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar. Garage kan hyras av Brf Strandvägen i Edsviken 4.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Kungsvägen 4B, Edsviken, Sollentuna kommun

Kungsvägen 4B

Radhus
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
8 895 000 kr
140 m²
6 rum
7 864 kr/mån
63 536 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på Kungsvägen 4B. Ett stiligt townhouse med sex rum och kök. Egen ingång och tre härliga plan. Inredningen är i vår designlinje Höst som går i jordiga toner. Vitlaserad ekparkett och väggar målade i gråbeige nyans. Bostaden har en boarea på ca 140 kvm som följs upp med en stor och härlig takterrass på hela ca 24 kvm mot Edsvikens villaområde. Utöver bostadens generösa ytor och takterrass, omringas bostaden av ca 52 kvm upplåten mark. Från bostadens entréplan finner du utgången till den stora uteplatsen. Entréplan: Här välkomnas du av en entrédel med praktiskt klinkergolv. Entrén följs upp med en rymlig hall. Här finner du bra förvaringsmöjligheter med en stor skjutdörrsgarderob med städskåp. Ett av bostadens två våtutrymmen med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Möjligt med tillval för badkar. Entréplanets moderna och genomtänkta planlösning ger fantastiskt öppna och sociala ytor tillsammans med den imponerande takhöjden på närmare 3,6 meter. Här ligger köket och vardagsrummet i anslutning till varandra. Kök från Vedum med linnebeige släta luckor med bl a bänkskivor i natursten, rostfria vitvaror, hel kyl och frys, induktionshäll och högskåp med ugn och micro. Plan 2: Trappan från entréplan för dig vidare till våning två. Här möts du av en rymlig hall samt ett vardagsrum. På detta våningsplan ligger bostadens tre sovrum samt bostadens andra duschrum. Plan 3: Högst upp i bostaden finner du ett vardagsrum i hörnläge med direkt utgång till husets magiska terrass. Detta våningsplan har en takhöjd på hela 3 meter. Förråd med fönster. Från den stora takterrassen har du en trevlig utsikt mot Edsvikens charmiga villaområde. Detta moderna och stilfulla hus har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial. En bostad utöver det vanliga. Huset är placerat mot Edsvikens charmiga och lugna villaområde. Bara ett par minuter från det glittrande vattnet. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar. Garageplats kan hyras av Brf Strandvägen i Edsviken 4.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Edsviksvägen 12, 1 tr, Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00

Edsviksvägen 12, 1 tr

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
3 195 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/4
4 402 kr/mån
69 457 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet om 2 rum och kök i attraktiva Brf Strandvägen i Edsviken 4. Fritt och högt belägen på 1 trappa med två fantastiska balkonger om 6 och 5 kvm. Här bor du med en fot i Edsvikens villaområde och den andra i direkt närhet till Sollentuna Centrum med alla bekvämligheter! Stora fönsterpartier och glasade balkongdörrar ger fina ljusinsläpp. Rymlig sällskapsyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort badrum med duschhörna och egen tvättdel. Den här lägenheten är inredd med designval "Höst" med jordiga toner, vilket innebär en lugn och neutral bas som ger en varm och ombonad känsla. Bänkskivan i köket är i grå natursten med matchande köksluckor i linnebeige. Färgen på väggarna är en varm grå/beige kulör, som passar fint ihop med bostadens brungrå klinker i hall och badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder också ihop bostaden till en estetisk enhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri, odlingsmöjligheter samt boulebana och sittgrupper. Hiss ner till källarplan där både förråd (ingår) och garageplatser finns att hyra (kö). Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar. Ingen har bott i denna bostad men har använts som visningslägenhet av OBOS och säljes nu på överlåtelseavtal.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Strandvägen, Edsviken, Sollentuna kommun
Strandvägen, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 2
Strandvägen, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 3

Strandvägen

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
4 950 000 kr
98 m²
3 rum
7 015 kr/mån
50 510 kr/m²

Rymlig 3:a med två balkonger i olika väderstreck och gott om soltimmar. Bra förvaringslösningar och härliga sällskapsytor för nära och kära. Avskilt sovrum - perfekt för tonåringen eller varför inte ett lyxigare hemmakontor? Påkostat Vedumkök med bl.a. stenbänkskiva, rostfria vitvaror och induktionshäll. Bostaden (7-1104) går att köpa med OBOS Deläga. Inflyttning nov 2023. Inredningen (designlinje Höst) går i jordiga toner som skapar en neutral bas samt ger en ombonad känsla. Bänkskivan i köket är i grå natursten med matchande köksluckor i linnebeige med köksbeslag i rostfritt stål (knopp). Kulören på väggarna är varm gråbeige som matchar bostadens brungrå klinker i såväl hall som badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder även ihop bostaden till en varm helhet.  Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garage finns. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar. Möjlig inflyttning från 9 november 2023.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Sollentunavägen 132A, Edsviken, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 132A

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
2 150 000 kr
36 m²
1 rum
3 900 kr/mån
59 722 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva 1:a på markplan. Lägenheten är 36 kvm med en uteplats mot den lugna innergården. Entré med goda förvaringsutrymmen. Badrum med dusch och kombimaskin. Modern planlösning med sovalkov. Ett påkostat kök med bl.a. stenbänkskivor, rostfria vitvaror och induktionshäll. Inredningsstilen kallar vi för Sommar. Den ljusa och luftiga känslan i bostaden förstärks ytterligare när färgskalan utgår från vitt, vilket även ger dig stor frihet att lägga till de komplementfärger som är dina personliga favoriter. Köket får vita skåpsluckor och en vitgrå bänkskiva i natursten. Även badrummen är ljusa med vitgrå klinker och ljusgrått kakel. Genomgående i bostaden läggs ett klassiskt golv i ekparkett som ger en varm och ombonad känsla. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garage finns. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar.  Preliminär inflyttning april 2024.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Sollentunavägen 132A, Edsviken, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 132A

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
4 350 000 kr
81 m²
3 rum
6 161 kr/mån
53 704 kr/m²

Välkommen till lägenhet 3-1104 som är en rymlig och smart planerad 3:a på 81 kvm med dubbla balkonger i olika väderstreck. Luftig entré med goda förvaringsutrymmen. Badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Modern planlösning med stora sociala ytor samt mycket förvaring. 2 rymliga sovrum varav master bedroom är direktanslutet till den härliga balkongen mot den lugna innergården. Ett påkostat kök med bl.a. stenbänkskivor, rostfria vitvaror och induktionshäll. Inredningsstilen kallar vi för Sommar. Den ljusa och luftiga känslan i bostaden förstärks ytterligare när färgskalan utgår från vitt, vilket även ger dig stor frihet att lägga till de komplementfärger som är dina personliga favoriter. Köket får vita skåpsluckor och en vitgrå bänkskiva i natursten. Även badrummen är ljusa med vitgrå klinker och ljusgrått kakel. Genomgående i bostaden läggs ett klassiskt golv i ekparkett som ger en varm och ombonad känsla. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garage finns. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar. Preliminär inflyttning april 2024.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Strandvägen, Edsviken, Sollentuna kommun
 • 5 lediga bostäder

Strandvägen

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 150 000 kr
36-98 m²
1-4 rum
3 900 kr/mån

I hörnet av Edsviksvägen och Kungsvägen ligger vårt fina projekt Strandvägen i Edsviken. Här uppför vi ett helt nytt kvarter, byggt runt en grön innergård. Strandvägen är inspirerat av den moderna trädgårdsstaden. Här blandas små och stora lägenheter som passar olika behov. Totalt kommer kvarteret att rymma 115 bostäder runt en gemensam grön innergården med orangeri och odlingsmöjligheter samt 12 bostäder i sk. townhouse (Kungsvägen i Edsviken säljstartas separat). Lägenheter på 1-8 rum och kök i Edsviken med bra solmöjligheter och lugnt läge mot Strandvägen. Edsviken ligger i Sollentuna kommun som är rankad som en av Sveriges bästa kommuner att bo i. I kommunen finns det gott om för- och grundskolor, både i kommunal och privat regi. En kort promenad från Strandvägen hittar du Sollentuna centrum som erbjuder ett stort utbud av shopping, service, restauranger och kulturupplevelser. För den som vill ha ett aktivt friluftsliv finns mycket att välja på. Runt hela Edsviken ligger fantastiska cykel- och löpvägar med badplatser och båtbryggor. FrånStrandvägen promenerar du snabbt till pendeltåg och bussar och är inne i Stockholm city på 17 minuter.

 • Nybyggnadsprojekt
Edsviksvägen 12, 1 tr, Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00

Edsviksvägen 12, 1 tr

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
5 695 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1
5 959 kr/mån
63 278 kr/m²

Varmt välkommen till denna väldisponerade lägenhet om 4 rum och kök i attraktiva Brf Strandvägen i Edsviken 4. Belägen på fint gavlelläge mot Edsvikens villaområde med två härliga balkonger (en mot Edsviksvägen samt en mot Kungsvägen). Här bor du med en fot i Edsvikens villaområde och den andra i direkt närhet till Sollentuna Centrum med alla bekvämligheter! Genomtänkt planlösning i flera väderstreck ger fina ljusinsläpp. Rymliga sällskapsytor, rejält badrum samt en gäst WC. Den här lägenheten kommer att inredas med designval "Sommar" med ljusa toner. Bänkskivan i köket är i ljusgrå natursten med köksluckor i vitt. Färgen på väggarna är ljusa, som passar fint ihop med bostadens klinker i hall och badrum. Ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder också ihop bostaden till en estetisk enhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd (ingår) och garageplatser finns att hyra. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Edsviksvägen 8, 3 tr, Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun

Edsviksvägen 8, 3 tr

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
4 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/5
5 552 kr/mån
57 963 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket välplanerade lägenhet om 3 rum och kök i attraktiva Brf Strandvägen i Edsviken 4. Belägen på tredje våningen med två härliga balkonger (en mot gården samt en mot gatan). Här bor du med en fot i Edsvikens villaområde och den andra i direkt närhet till Sollentuna Centrum med alla bekvämligheter! Genomgående planlösning i två väderstreck ger fina ljusinsläpp. Trevliga sällskapsytor samt badrum med tvättdel. Den här lägenheten kommer att inredas med designval "Höst" i jordiga toner, vilket innebär en lugn och neutral bas som ger en varm och ombonad känsla. Bänkskivan i köket är i grå natursten med matchande köksluckor i linnebeige. Färgen på väggarna är en varm grå/beige kulör, som passar fint ihop med bostadens brungrå klinker i hall och badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder också ihop bostaden till en estetisk enhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd (ingår) och garageplatser finns att hyra. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar. Bostaden säljs på ritning då lägenheten är klar för inflytt/övertagande den 6 december. Samtliga bilder är illustrationsbilder och ändringar kan förekomma.

 • Balkong
 • Hiss
Häggviksvägen 23, 4 tr, Häggvik, Sollentuna kommun
 • Sön 3 dec
Häggviksvägen 23, 4 tr, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 2
Häggviksvägen 23, 4 tr, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 3

Häggviksvägen 23, 4 tr

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
5 300 000 kr
109,5 m²
4 rum
vån 4/7
5 841 kr/mån
48 402 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en otroligt smakfull samt exklusiv lägenhet i attraktiva Häggvik! Varmt välkommen till en toppmodern och välplanerad 4:a om 109,5 kvm. En optimal planlösning som ger denna lägenhet mycket öppna samt sociala ytor. Lägenheten som totalrenoverades 2022 har en genomgående modern och genomtänkt inredning av hög kvalitet. Denna fantastiska lägenhet bjuder på ett rikligt ljusinsläpp, en generös inglasad balkong, tre rejäla sovrum, 2 gedigna badrum varav ena med tvättmaskin och torktumlare, en klädkammare, en lyxig walk in closet och ett ursnyggt kök i direkt anslutning till lägenhetens matsalsdel och stora vardagsrum. Den inglasade balkongen i bästa solläge har ett insynsskyddat läge vilket skapar en lugn och härlig känsla på plats. Här bor ni i ett av Sollentunas mest populära områden med närhet till det mesta. Häggvik är beläget centralt i Sollentuna och är ett lugnt och barnvänligt område. Här hittar du flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i ett lugnt bostadsområde. Kommunikationerna är mycket goda, på under 20 minuter når du Stockholms Central och Arlanda flygplats med pendeltåget. Närhet till Edsbacka Värdshus, Edsbergs slottsträdgård, badhus och sporthall, Edsvikens vatten med badstrand och båtklubbar samt sjön Norrviken. Ett trivsamt område där du har närhet till både naturen samt till smidiga kommunikationer! Återigen varmt välkommen till en fantastiskt fin lägenhet i toppskick!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 16