Mäklare Kristina A. Guven

Kristina A. Guven

Om mig

Kristina heter jag och är en driven fastighetsmäklare med stor erfarenhet, god lokalkännedom och ett brett kontaktnät efter att ha arbetat över 14 år i kommunen. Jag jobbar mycket med återkommande kunder och på rekommendation, men även med nya kunder - alla är välkomna till mig. Jag må drivas av försäljningsrekord, vilket jag har, och är högpresterande, men det är du som kund och att du är trygg i din affär som är det viktigaste för mig. Alltid. Och jag har sålt på nästan varje gata i kommunen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fruängsvägen 48, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Fruängsvägen 48

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
3 000 000 kr
90 m²
4 rum
5 014 kr/mån
33 333 kr/m²

En attraktiv 4a på 90 kvm fördelat på två våningsplan i Odenslunda. På entréplan har man sällskapsutrymmena samt badrum och på övre plan samtliga tre sovrum och badrum. Fina uteplatser på vardera sida om huset med en insynsskyddad och förlängd uteplats på baksidan. Fint helkaklat badrum på entréplan som renoverats på senare år. På övre har har man renoverat och isolerat samtliga golv och här finns golvvärme. Ett trivsamt boende med äkta radhuskänsla, ingen genomfartstrafik, möjlighet till parkering i bostadsområdet och gott om förvaring i förråd på entrésidan. Föreningen ligger i ett lugnt och barnvänligt område nära grund- och förskolor. Välkommen!

  • Uteplats
Jaktvägen 143, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Sön 7 apr kl 14:45

Jaktvägen 143

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 550 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
4 475 kr/mån
25 410 kr/m²

NYTT PRIS, välkommen till denna charmiga och naturnära bostadsrätt belägen på Jaktvägen 143 i det mysiga området Bollstanäs i Upplands Väsby. Med närheten till vackra promenadstråk och en kort promenad till Norrviken sjön, erbjuder denna bostad en perfekt livsstil för den naturintresserade. Här kan du njuta av bad på sommaren och skridskoåkning under vintermånaderna. Med en yta på 61 kvadratmeter har denna lägenhet potential att bli en rymlig 2,5-rumslägenhet. Även om viss renovering kan behövas, erbjuder föreningen en stabil ekonomi och en god grund att bygga vidare på. Med inflyttningsklart skick får du möjlighet att skapa ditt drömhem i lugn och ro. Området Bollstanäs erbjuder en trevlig atmosfär med närhet till service och bekvämligheter. Här kan du njuta av naturen samtidigt som du har goda kommunikationer till centrala Upplands Väsby, Rotebro och Stockholm. Detta är verkligen ett tillfälle att skapa ett hem i harmoni.

  • Plus
  • Balkong
Herrgårdsvägen 34, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Herrgårdsvägen 34

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 650 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/7
3 742 kr/mån
39 286 kr/m²

Denna välplacerade bostadsrätt på Herrgårdsvägen 34 erbjuder en unik planlösning i en stabil och välskött förening. Med sina 42 kvadratmeter och två rum är den perfekt för den som söker ett centralt beläget boende i Upplands Väsby. Lägenheten är en praktisk genomgångslägenhet vilket ger en luftig och öppen känsla. Här finns även en rymlig balkong som kommer bli inglasad och där man kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder med vänner och familj då balkongen ligger i väster. En stabil förening som tar väl hand om gemensamma utrymmen, dessutom finns det goda kommunikationer i närheten, vilket gör att man snabbt och enkelt kan ta sig till Stockholm, Uppsala och andra destinationer. Detta är ett perfekt boende för den som söker bekvämlighet och närhet till allt det bästa som Upplands Väsby har att erbjuda.

  • Balkong
  • Hiss
Bromsbodavägen 13A, Runby, Upplands Väsby kommun

Bromsbodavägen 13A

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 730 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
4 562 kr/mån
32 037 kr/m²

En fint renoverad 2:a med en mysig balkong och förråd i länga. Hela lägenheten har renoverats på senare år med helkaklat duschrum och ett renoverat kök, nya ytskikt samt skjutdörrsgarderober i sovrum och hall. Här har du inte bara ett underbart grannskap men även naturen som närmsta granne och en innergård med lek- och grillplats. I föreningen har man bergvärme vilket medför att du har låga driftskostnader. Brf Runby gårdar är en omtyckt och ekonomiskt stabil förening med nära till kommunikationer (busshållsplats och gångavstånd till Upplands Väsby pendeltågsstation), livsmedelsbutik, motionsspår och natur.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Galoppgatan 12, Smedby, Upplands Väsby kommun
  • Tor 4 apr kl 17:00

Galoppgatan 12

Radhus
Smedby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 400 000 kr
60 m²
2 rum
6 286 kr/mån
23 333 kr/m²

NYTT PRIS på det här härliga hörnradhuset är idag disponerat som två rum och kök med en inhägnad uteplats på vardera sida om huset. Varmförråd på entrésidan och ett kallförråd på baksidan av huset. Bostaden har ett renoverat badrum och även ett kök som renoverats under åren. I området Smedby bor du med ett lugnt och naturnära läge precis invid Norra Berget och den trevliga vikingagården Gunnes gård. Gångavstånd till förskola, skola och busshållplats som tar dig till Väsby centrum och Upplands Väsby pendeltågsstation. Välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Upplysningens väg 23, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 7 apr
Upplysningens väg 23, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Upplysningens väg 23, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Upplysningens väg 23

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
3 608 kr/mån
45 192 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS MED MÖJLIGHET TILL SNABB INFLYTTNING! En attraktiv tvåa högre upp i huset med härlig utsikt och supernära till pendeltågstation, centrum, restauranger och lokala närbutiker. Lägenheten kännetecknas av öppen planlösning vilket ger stora sociala ytor, ett större sovrum och med egen utgång till balkong. Då lägenheten ligger på gaveln så har man extra många fönster och härligt ljusinsläpp. Lägenheten är i nyproduktionskick och lättmöblerad. Till lägenheten medföljer ett förråd. Varmt välkommen till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6