Mäklare Kristina A. Guven

Kristina A. Guven

Om mig

Kristina heter jag och är en driven fastighetsmäklare med stor erfarenhet, god lokalkännedom och ett brett kontaktnät efter att ha arbetat över 14 år i kommunen. Jag jobbar mycket med återkommande kunder och på rekommendation, men även med nya kunder - alla är välkomna till mig. Jag må drivas av försäljningsrekord, vilket jag har, och är högpresterande, men det är du som kund och att du är trygg i din affär som är det viktigaste för mig. Alltid. Och jag har sålt på nästan varje gata i kommunen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stockholmsvägen 10, Odenslunda/Glädjen, Upplands Väsby kommun
  • Sön 26 maj kl 14:00
Stockholmsvägen 10, Odenslunda/Glädjen, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stockholmsvägen 10, Odenslunda/Glädjen, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stockholmsvägen 10

Villa
Odenslunda/Glädjen, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
5 850 000 kr
92 + 47 m²
4 rum
1 041 m² tomt

En charmig och rymlig 2-plans villa med källarvåning från 1936 där en herrgårdsliknande grind välkomnar dig till Stockholmsvägen 10. Här bor du i ett villaområde med närhet till det mesta. En generös tomt med plats för många bilar, garage med förråd, växthus och möjlighet till flera uteplatser på den stora tomten. På tomten finns möjlighet att bygga attefallshus om man vill. Här bor du i ett hus där du har de sociala ytorna som kök, matplats och vardagsrum på mellanplan, sovrum och badrum på övre plan och en källarvåning med allrum/gillestuga, förråd, tvättstuga och diverse utrymmen. Den flexibla planlösningen och möjligheten till separat ingång via källarplan möjliggör en perfekt yta för den egna företagaren eller en uthyrningsdel som kan inbringa många tusenlappar per månad i intäkt. Odenslunda/Glädjen ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - där du har nära till i princip allt - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Pastorsvägen 14, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Pastorsvägen 14, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 2
Pastorsvägen 14, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 3

Pastorsvägen 14

Radhus
Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
4 150 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/2
5 619 kr/mån
40 686 kr/m²

Med sitt fantastiska läge i området och genomtänkta design, välkomnar detta gavelradhus dig till en värld av modern elegans och bekvämlighet. Då huset har två badrum och tre rymliga sovrum finns gott om plats för familjen att trivas. Här är det genomgående enhetliga golv och väggar och 3 sovrum som kan inredas på olika sätt. De charmiga uteplatserna erbjuder till en fridfull oas för avkoppling och socialt umgänge då uteplatsen ligger insynsskyddat bakom växtlighet. På framsidan finns uppställningsplats för bilen. Dessutom är huset perfekt beläget med närhet till förskola, idylliska Edssjön och bekvämt promenadavstånd till pendeltåget. Upplev det ultimata i både komfort och läge - detta är ett hem där drömmar blir verklighet.

  • Premium
Jaktvägen 10, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun

Jaktvägen 10

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 900 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 2/2
4 475 kr/mån
31 148 kr/m²

Superfin 2,5a på Jaktvägen 10 i det mysiga området Bollstanäs i Upplands Väsby. Bostaden har en yta på 61 kvm och fördelas mellan stora sällskapsutrymmen, sovrum och ett extra rum som kan inredas efter behov, ett badrum som nyligen renoverats med marmor plattor och en balkong mot ett härligt läge mot naturen. Med närheten till vackra promenadstråk och en kort promenad till Norrviken sjön, erbjuder denna bostad en perfekt livsstil för den naturintresserade. Här kan du njuta av bad på sommaren och skridskoåkning under vintermånaderna. Området Bollstanäs erbjuder en trevlig atmosfär med närhet till service och bekvämligheter. Här kan du njuta av naturen samtidigt som du har goda kommunikationer till centrala Upplands Väsby, Rotebro och Stockholm. Detta är verkligen ett tillfälle att skapa ett hem i harmoni. Välkommen.

  • Balkong
Fruängsvägen 48, Odenslunda, Upplands Väsby kommun

Fruängsvägen 48

Radhus
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
2 900 000 kr
90 m²
4 rum
5 014 kr/mån
32 222 kr/m²

En attraktiv 4a på 90 kvm fördelat på två våningsplan i Odenslunda. På entréplan har man sällskapsutrymmena samt badrum och på övre plan samtliga tre sovrum och badrum. Fina uteplatser på vardera sida om huset med en insynsskyddad och förlängd uteplats på baksidan. Fint helkaklat badrum på entréplan som renoverats på senare år. På övre har har man renoverat och isolerat samtliga golv och här finns golvvärme. Ett trivsamt boende med äkta radhuskänsla, ingen genomfartstrafik, möjlighet till parkering i bostadsområdet och gott om förvaring i förråd på entrésidan. Föreningen ligger i ett lugnt och barnvänligt område nära grund- och förskolor. Välkommen!

  • Uteplats
Herrgårdsvägen 34, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Budgivning pågår

Herrgårdsvägen 34

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 650 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/7
3 742 kr/mån
39 286 kr/m²

Denna välplacerade bostadsrätt på Herrgårdsvägen 34 erbjuder en unik planlösning i en stabil och välskött förening. Med sina 42 kvadratmeter och två rum är den perfekt för den som söker ett centralt beläget boende i Upplands Väsby. Lägenheten är en praktisk genomgångslägenhet vilket ger en luftig och öppen känsla. Här finns även en rymlig balkong som kommer bli inglasad och där man kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder med vänner och familj då balkongen ligger i väster. En stabil förening som tar väl hand om gemensamma utrymmen, dessutom finns det goda kommunikationer i närheten, vilket gör att man snabbt och enkelt kan ta sig till Stockholm, Uppsala och andra destinationer. Detta är ett perfekt boende för den som söker bekvämlighet och närhet till allt det bästa som Upplands Väsby har att erbjuda.

  • Balkong
  • Hiss
Bromsbodavägen 13A, Runby, Upplands Väsby kommun

Bromsbodavägen 13A

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 730 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
4 562 kr/mån
32 037 kr/m²

En fint renoverad 2:a med en mysig balkong och förråd i länga. Hela lägenheten har renoverats på senare år med helkaklat duschrum och ett renoverat kök, nya ytskikt samt skjutdörrsgarderober i sovrum och hall. Här har du inte bara ett underbart grannskap men även naturen som närmsta granne och en innergård med lek- och grillplats. I föreningen har man bergvärme vilket medför att du har låga driftskostnader. Brf Runby gårdar är en omtyckt och ekonomiskt stabil förening med nära till kommunikationer (busshållsplats och gångavstånd till Upplands Väsby pendeltågsstation), livsmedelsbutik, motionsspår och natur.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Galoppgatan 12, Smedby, Upplands Väsby kommun

Galoppgatan 12

Radhus
Smedby, Upplands Väsby kommun
SkandiaMäklarna Upplands Väsby
1 400 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/2
6 286 kr/mån
23 333 kr/m²

NYTT PRIS på det här härliga hörnradhuset är idag disponerat som två rum och kök med en inhägnad uteplats på vardera sida om huset. Varmförråd på entrésidan och ett kallförråd på baksidan av huset. Bostaden har ett renoverat badrum och även ett kök som renoverats under åren. I området Smedby bor du med ett lugnt och naturnära läge precis invid Norra Berget och den trevliga vikingagården Gunnes gård. Gångavstånd till förskola, skola och busshållplats som tar dig till Väsby centrum och Upplands Väsby pendeltågsstation. Välkommen!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 7