Mäklare David Söderlund

David Söderlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Egnahemsvägen 2B, Tillberga, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Egnahemsvägen 2B

Lägenhet
Tillberga, Västerås kommun

1 350 000 kr

93 m²

4 rum

5 485 kr/mån

14 516 kr/m²

Varmt välkommen till detta bostadsrättsradhus på omtyckt adress med lugnt och ostört läge. Här kan du njuta av varma sommarkvällar på den egna altanen. Välplanerad planlösning med rymligt kök, badrum och vardagsrum på entréplan. En våning upp finns tre sovrum samt ytterligare ett badrum. Extra förvaring finns i form av ett förråd på baksidan vid altanen och cykeln parkerar du med fördel i cykelstället på framsidan eller i föreningens cykelförråd. Parkering finns i garagelänga samt utanför huset på gatan. Föreningen erbjuder också gym, solarium och separat tvättstuga.

  • Plus
  • Uteplats
Skivyxvägen 40, Östra Bjurhovda, Västerås kommun

Skivyxvägen 40

Villa
Östra Bjurhovda, Västerås kommun

3 995 000 kr

123 m²

4 rum

650 m² tomt

Välkommen till Skivyxvägen och denna enplansvilla, klar att flytta in i! Här möts du av en grönskande framsida med garage och parkering. Väl inne i huset möts du av det generösa ljusinsläppet från vardagsrummets stora fönster. Dubbla badrum gör att den större familjen inte behöver trängas och vill man ha fyra sovrum kan man med enkelhet dela av sovrum 2 till ytterligare ett rum. Köket är stilrent och fräscht med gott om plats för ett stort matbord. Här har man inte snålat när det kommer till utrustning så det mesta du kan önska finns att tillgå Från vardagsrummet når du sommarens höjdpunkt, uterummet. Här kan du avnjuta sommarkvällarnas middagar medans barnen leker på gräsmattan eller i den lilla lekstugan. Läget är lugnt och fridfullt i utkanten av Bjurhovda med åkrar som sträcker sig mot Anundshög. En kort biltur tar dig till Ica Maxi och Hälla shopping. Välkommen hem!

Krakas väg 40, Irsta, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Krakas väg 40

Radhus
Irsta, Västerås kommun

2 495 000 kr

129 m²

4 rum

223 m² tomt

I barnvänliga Irsta, med närhet till det mesta, bor du med gångavstånd till både skola, fotbollsplan, busshållsplats och motionsspår. Med bil, tar det endast 20 minuter att nå centrala Västerås och på samma tid når du lätt någon av de fina badplatser Mälaren har att erbjuda. Tryggt beläget i en återvändsgränd hittar du detta mysiga radhus, på friköpt tomt, med en nyrenoverad och fräsch lekpark i slutet av gatan. Ett kvarter bort hittar du även en tennisplan, en liten pulkabacke och flertalet lekparker. Svampskogen ligger även den, bara ett stenkast bort. När du kliver in i radhuset välkomnas du av en ljus och öppen hall, med stort ljusinsläpp från de stora fönsterna och den öppna planlösningen. Med klinkers på golvet, i både hallen och i det väl tilltagna köket, är det lätt att hålla rent och det finns gott om plats för hela familjen. Även de båda badrummen är helkaklade och väl tilltagna. I badrummet på övervåningen finns det ett badkar för den badsugna – som är enkelt att lyfta bort för den som hellre vill ha ett stort duschutrymme. Grovköket/tvättstugan har både ingång utifrån (används inte idag) samt dörr från hallen. Dessutom finns det mycket förvaringsutrymme, inte bara i tvättstugan utan i hela huset. På ovanvåningen finns det tre stora sovrum, med flertalet garderober, samt en rymlig klädkammare (walk in closet). Den öppna planlösningen på nedervåningen ger familjen oändliga möjligheter för sociala sammankomster. I nuvarande utformning finns det plats för en soffgrupp, en läshörna med schäslong, ett stort middagsbord med åtta stolar och en skrivbordshörna, utan att det känns trångt överhuvudtaget. Detta ger förstås möjligheter för den större familjen att lägga till ett extra sovrum vid behov. Eller varför inte bygga ut köket? I det inglasade uterummet har du möjlighet att ta tillvara på solens alla timmar, vare sig det gäller odling av växter, härliga grillkvällar eller att njuta av solens strålar på kvällskvisten. Det har nuvarande ägare gjort genom att sätta upp en hängmatta, så väl som ett växthus på baksidan. Till bostaden hör även ett stort garage, med möjlighet till mycket förvaring. Söker du ett tryggt och säkert boende? Då är det här rätt hem för dig.

Visar alla 3