Mäklare Linda Cronros

Linda Cronros

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Aspvretsgatan 1D, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Aspvretsgatan 1D

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 150 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
4 265 kr/mån
19 828 kr/m²

Tvårummare i toppskick bekvämt belägen på första våningen en halv trappa upp i huset. Här erbjuds du ett högkvalitativt boende med fräscha ytskikt och renoverat bistrokök samt renoverat och helkaklat badrum utrustat med lyxig takdusch, infällbara duschväggar i glas, kommod med matchande spegelskåp samt handdustork. En härlig och rofylld plats att starta och avsluta dagen på. Bostadens färgsättningen är sober och genom hela lägenheten löper ett parkettgolv i ek. Från det trivsamma vardagsrummet når du den mysiga balkongen i soligt sydvästläge med utsikt mot lummig och grönskande omgivning. Här är ett hem för er med högt ställda krav på erat boende och bara vill kunna flytta in och trivas. Populär och välskött förening som erbjuder bastu, samlingslokal, hobbyrum, tvättstuga och trevlig grillplats. Här kan du också träna i föreningens välutrustade gym. I hjärtat av Gideonsberg bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat Mälardalens Universitet, bra kommunikationer och matbutik. E18 och Stenby med dess utbud ligger ett stenkast från lägenheten och Västerås city når du en kort cykeltur bort. VÄLKOMMEN HEM.

  • Plus
  • Balkong
Norra Skjutbanegatan 14F, Norra Haga, Västerås kommun

Norra Skjutbanegatan 14F

Lägenhet
Norra Haga, Västerås kommun
1 395 000 kr
68,8 m²
3 rum
vån 1/3
3 523 kr/mån
20 276 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna trevliga och ombonade lägenhet om 68,8 kvm på populära Haga. Här erbjuds en optimalt planerad bostad samt en generös tilltagen balkong som är inglasad och skapar ett extrarum under vår-sommar perioden. Både kök och badrum är i fint skick så här kan du bo och trivas länge. Lägenheten består kök, vardagsrum, två sovrum, badrum samt väl tilltagen hall som ger ett bra första intryck av bostaden. I det sociala och lättmöblerade vardagsrummet möts du bland annat av dagsljus från stora fönsterpartier och plats för både soffa och matgrupp eller arbetsplats för den som önskar. Köket går i ljusa toner med släta luckor, bänkskiva i laminat, vitt kakel ovan köksbänk, rostfria vitvaror samt rymlig matplats. Rummets färgsättning erbjuder mjuka kontraster och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge. Från vardagsrummet i denna bostad når du även en balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av för dig själv en stund. Balkongen erbjuder plats för longegrupp, växter och kryddsamling. Kvarteret runt Norra Skjutbanegatan 14F är familjevänligt och lugnt med bland annat närhet till fina skogspartier, Haga hundrastgård, lekplatser, trollet förskola och grundskola samt goda kommunikationer med bussförbindelser till Centrum och Finnslätten. Nära till matvarubutik i form av Stora Coop samt Hemköp samt nära till Burger King och Ibbes pizzeria. Även bensinstation OKQ8 finns på behagligt avstånd. Välskött förening med god ekonomi som erbjuder cykelrum, bastu och gemensam tvättstuga. VÄLKOMMEN HEM.

  • Balkong
Horn 35, Horn, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 18:30
Horn 35, Horn, Västerås kommun, bild 2
Horn 35, Horn, Västerås kommun, bild 3

Horn 35

Villa
Horn, Västerås kommun
1 650 000 kr
60 + 15 m²
4 rum
1 692 m² tomt

Här finns chansen att förvärva ett lantligt hus på 60 + 15 kvadratmeter med något för både barn och vuxna. Charmigt och hemtrevligt hus i ett plan och källare som erbjuder 4 rum och kök. Huset har en stor inbyggd veranda intill entrén där det finns gott om utrymme att duka upp till middag sommartid. Horn är ett trivsamt och naturnära område som endast ligger 25 minuters bilfärd från Västerås och lika långt till Eskilstuna. Bryt av stadspulsen med rofyllda promenader i skogens friska luft eller ta en fisketur på spegelblankt vatten i sjön Freden. Ett stenkast från bostaden återfinns Stora Ekeby Ridklubb och en cykeltur bort nås populära Sandabadet. Huset står på en friköpt tomt om 1692 kvadratmeter. Här finns stor trädgård med fruktträd, bärbuskar, uteplats för grillkvällar och med en magnifik utsikt över de odlade fälten. Från verandan kan du helhjärtat följa naturens växlingar under hela året. Det är lätt att lära känna harens, ekorrens och fåglarnas regelbundna vanor. VÄLKOMMEN HEM.

  • Premium
  • Uteplats
Östermalmsgatan 7, Centrum / Östermalm, Västerås kommun

Östermalmsgatan 7

Lägenhet
Centrum / Östermalm, Västerås kommun
1 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2
3 784 kr/mån
34 519 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet där vardagen inte kantas av renoveringar och projekt. Här är det bara att flytta in på våningen 2 och börja trivas. Med en kopp kaffe i handen kan du ta plats på bostadens inglasade balkong och vara för dig själv en stund och samla energi. 2:a med fantastisk planlösning i ett citynära läge i anslutning till anrika kvarter där gammalt möter nytt. Här erbjuds en boyta om 52 kvadratmeter som fördelas på sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt helkaklat badrum med tvätt. Bostaden har genomgående bra standard, mycket förvaringsmöjligheter och fina materialval. Mellan kök och vardagsrum finns en praktisk bardisk med granitskiva och plats för 4 personer. I källaren återfinns ett rymligt förråd. Det centrala läget här på Östermalm är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. I närområdet hittar du bland annat restauranger, caféer, butiker, frisör och parkområden. Ytterligare vardagslyx är närheten till tåg och busstation samt en kort cykeltur bort når du sjukhuset och Mälarens glittrande vatten. Föreningen Östertull 3 är välskött och solid med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner samt erbjuder insynsskyddad och grönskande innegård med grillplats. Solceller är installerade på taket och medför mycket låga elkostnader för dom boende. Garage nås enkelt med hiss ner i källaren och flertalet laddstolpar är installerade för att kunna ladda elbil. I avgiften ingår triple play och internethastigheten är 1000/1000. VÄLKOMMEN HEM.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4