Mäklare Andreas Gunnarsson

Andreas Gunnarsson

Om mig

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Skeppsholmen Sotheby’s International Realty har den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck och kombinationen med vårt omfattande intressentregister är oslagbar. Med 12 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ängskärsgatan 6, 5 tr, Nedre Gärdet - Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Ängskärsgatan 6, 5 tr

Lägenhet
Nedre Gärdet - Östermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

3 950 000 kr

39 m²

2 rum

2 439 kr/mån

101 282 kr/m²

Med ett eftertraktat läge på Ängskärsgatan högt upp i välskött fastighet från 1935 återfinns mycket inbjudande lägenhet med perfekt planering och stor balkong med utsikt över Tessinparken och Gärdesfältets grönska. Hall med klädavhängning och vackert stengolv i original välkomnar. Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp samt matbord. Öppet mot gediget kök med diskmaskin och gott om förvaring och arbetsytor. Trevliga sittplatser vid förlängning av bänkskiva mot vardagsrum. Från vardagsrum utgång till härlig balkong med vidsträckt utsikt och med morgon- och kvällssol. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Från vardagsrummet en stor walk-in closet med hyllplan. Ett mycket bra badrum med glasdörr in till dusch. Lugnt och tyst läge med gräsmattor, grönskande träd och växtlighet som omgärdar huset. Omedelbar närhet till Tessinparken, Gärdets sportfält, Karlaplan och Östermalms rika utbud. En härlig lägenhet högt upp i huset med ett attraktivt läge på Gärdet.

  • Balkong
  • Hiss
Drottningholmsvägen 1, 3 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Drottningholmsvägen 1, 3 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Drottningholmsvägen 1, 3 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Drottningholmsvägen 1, 3 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

12 450 000 kr

118 m²

4 rum

6 126 kr/mån

105 508 kr/m²

Med ett eftertraktat och lugnt läge invid Kronobergsparken högt upp i ståtlig fastighet från 1906 bjuds underbar våning med optimal disponering och välbevarade attribut från byggnadsåret. Omedelbar närhet till Fridhemsplans utbud och kommunikationer samt en kort promenad till Kungsholmstorg, Norr Mälarstrands vatten, Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. Tre vackra rum i fil mot gatan med sex stora fönster och utsikt över grönskande Kronobergsparken. Stort och rymligt vardagsrum med öppen spis, vackra paneler och ett härligt burspråk som skänker ljus och fina vyer över trädallé och parken. Gott om plats för både soffgrupp samt matbord. Två rymliga sovrum flankerar vardagsrummet, där det ena har kakelugn och även kan användas som matsal. Gott om utrymme för förvaringslösningar i båda rummen. Mot den fina innergården ligger stilrent arkitektritat kök med gråa luckor, bänkskiva i carraramarmor, generöst med förvaring och arbetsytor och samtliga vitvaror från Miele. Innanför köket ytterligare ett sovrum med inbyggd garderob och kakelugn. Högt i tak, tre fungerande eldstäder och genomgående vitlaserat trägolv ger atmosfär. Stort badrum med dusch och tvättmaskin och torktumlare från Miele. Ljus möblerbar hall med platsbyggd bokhylla i ena änden, mysig läshörna för den som önskar. Välskött förening från 1920 med låg belåning, goda lokalintäkter och stora renoveringar genomförda. Fina gemensamhetsutrymmen i huset med stor föreningslokal samt bastu. En mycket inbjudande och vacker våning med attraktivt läge på Kungsholmen.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 2