Mäklare Lisa Jansdotter

Lisa Jansdotter

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Silverhättan 10, Visby, Gotlands kommun

Silverhättan 10

Villa
Visby, Gotlands kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
23 000 000 kr
264 + 141 m²
7 rum
591 m² tomt

Jag har fått äran att sälja denna raritet! Villan har varit i familjens ägo sedan 1963 och har ett renoveringsbehov. Villan är i 1 1/2 plan med inredd vind och hel källare. Bergvärme är indraget och tak och fasader är renoverade. Säljaren har beställt en överlåtelsebesiktning, protokoll finns i samband med visning. Areauppmätning är genomförd och finns under Dokument. Tillträde kan ske i god tid innan sommaren om så önskas. För mer information, hjälp med planering av resa samt anmälan till visning - ring fastighetsmäklare Lisa Jansdotter Svanlund boende i Visby på 0739-82 80 06 eller [email protected] Endast privata visningar. Vänligen respektera dödsboets önskan om att all kontakt skall ske via mig som mäklare, vi tackar för er förståelse.

  • Plus
Lummelunda Nyhamnsvägen 39, Nyhamn Lummelunda, Gotlands kommun
Lummelunda Nyhamnsvägen 39, Nyhamn Lummelunda, Gotlands kommun, bild 2
Lummelunda Nyhamnsvägen 39, Nyhamn Lummelunda, Gotlands kommun, bild 3

Lummelunda Nyhamnsvägen 39

Villa
Nyhamn Lummelunda, Gotlands kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
7 900 000 kr
1,2 ha tomt

Med magisk havsutsikt invid Nyhamns fiskeläge ligger detta spännande projekt endast 1,5 mil från Visby. Bygglov beviljat 2023 för ombyggnation av den f.d. Barnkolonin från 50-talet. Utpräglad gotländsk natur med klapperstensfält och vackra strandängar. När jag besöker fastigheten första gången är det en varm, stilla söndagskväll i september. Redan vid 18-tiden sjunker solen med sitt mjuka ljus till ännu en vacker solnedgång. De sista strålarna belyser det lilla fiskeläget med för årstiden tillstängda små fiskestugor i falurött och svart. Bryggan är uppdragen som skydd för vinter och små båtar ligger på rad. Fiskeredskap prydligt ihopsamlade. Ett litet fiske muséum finns i en av bodarna. Jag strövar lugnt med hunden längs klapperstenstranden och över strandängar. Hägn av mogna björnbär och klarröda nypon längs min väg. Här kan man vandra längs havet ned till Lummelunda, Salthamn och Brissund söderut innan Visby. Likaså norrut längs den skyddsvärda, omtyckta Gotlandskusten. Välkommen till Nyhamn fiskeläge.

  • Premium
  • Uteplats
Sjögattu 37, Tällberg, Leksands kommun
Sjögattu 37, Tällberg, Leksands kommun, bild 2
Sjögattu 37, Tällberg, Leksands kommun, bild 3

Sjögattu 37

Gård/Skog
Tällberg, Leksands kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
25 000 000 kr
4,8 ha tomt

Vi har äran att försälja denna helrenoverade och mycket välskötta dala-gård med anor från 1300-talet. 20 olika byggnader med ca 20 hotellrum i olika byggnader. Egen mindre krog med restaurangkök. Som helhet en historisk men även modern anläggning med påkostad teknisk utrustning och uppvärmning. Soligt läge med badrocks-avstånd till brygga och strand för bad i Siljan och gångavstånd till övriga byn. Fantastiska solnedgångar och vidsträckta vyer från gården. Endast fastigheten är till salu, ingenting av verksamheten. Anläggningen kan även passa att använda som privat bostad eller liknande . Lisa Jansdotter Svanlund 0739-82 80 06 eller [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3