Mäklare Paul Nashat

Paul Nashat

Om mig

LYHÖRD, ÖDMJUK OCH ERFAREN En lyckad affär sker först när alla inblandade parter är nöjda. Detta kräver en god människokännedom och en skicklig förhandlingsförmåga. Min klients önskemål och intresse kommer alltid att vara i fokus. Med mitt engagemang och erfarenheter inom mäkleriet kommer vi att uppnå framgångsrika affärer tillsammans. Vi ses! Reg. Fastighetsmäklare | Partner PAUL NASHAT

Mäklarens försäljning på Hemnet
Loftvägen 15, Skogås, Huddinge kommun

Loftvägen 15

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
SMH Living
1 695 000 kr
61,8 m²
2 rum
4 129 kr/mån
27 427 kr/m²

Välkommen att flytta in i denna ljusa och fina bostad med lättmöblerade ytor!! Lägenheten är i genomgående gott skick och härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i två väderstreck. Här bor du med närhet till både Skogås centrum med all dess service och kommunikationer, samt grönområden, badplatser och promenadstråk. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss
Valhallavägen 70 / Baldersgatan 14, Östermalm / Lärkstaden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Valhallavägen 70 / Baldersgatan 14

Övrigt
Östermalm / Lärkstaden, Stockholms kommun
SMH Living
135 000 000 kr
766 + 203 m²
20 rum
424 m² tomt

För dem som söker en unik livsstil kombinerad med elegans, är en sekelskiftesfastighet ett idealiskt val. Dessa byggnader är lika vackra och praktiska idag som när de uppfördes för över hundra år sedan. Sådana fastigheter representerar en investering som inte bara stiger i värde, utan även erbjuder en livsstil av tidlös elegans och stil. När du investerar i en sekelskiftesfastighet, investerar du inte bara i livskvalitet i ett vackert hem med en imponerande närvaro, utan också i en bit av historien.

Visar alla 2