Mäklare Jan Borild

Jan Borild

Om mig

Jag är en av Stockholms mest anlitade mäklare med ett tydligt fokus på försäljningsresultat och nöjda kunder. Jag är rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med driv och stor erfarenhet. Jag är stolt över att alltid ha återkommande kunder. Rak och tydlig kommunikation, stor kunnighet i yrket i kombination med en omsorgsfull och säljande personlighet. Välkommen på en av mina visningar eller kontakta mig så berättar jag gärna mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Värtavägen 15, Gärdet - Östermalm, Stockholms kommun

Värtavägen 15

Lägenhet
Gärdet - Östermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
3 575 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 1/5
2 317 kr/mån
99 306 kr/m²

Välkommen till en suverän lägenhet om 36 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Härlig takhöjd, vacker fiskbensparkett och fina snickerier samt generösa ljusinsläpp. Välkomnande hall, utmärkt kök, snyggt badrum, mycket bra förvaring, sovrumsdel (plats för 1,60 m säng) och ett lättmöblerat sällskapsrum med naturlig plats för soffa och matplats. Det finns rymligt källarförråd och vindsförråd som tillhör lägenheten. Missa inte detta tillfälle, bara att flytta rakt in i en riktig funkisdröm! Välkommen på visning.

 • Hiss
Furunäsvägen 13, Askrike - Bo Gärde, Lidingö kommun
 • Imorgon kl 15:00
Furunäsvägen 13, Askrike - Bo Gärde, Lidingö kommun, bild 2
Furunäsvägen 13, Askrike - Bo Gärde, Lidingö kommun, bild 3

Furunäsvägen 13

Radhus
Askrike - Bo Gärde, Lidingö kommun
Tradition Mäkleri
15 900 000 kr
204 + 12 m²
7 rum
521 m² tomt

Välkommen till ett suveränt hem med en levnadsyta om hela 244 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Synnerligen attraktivt läge på Bo Gärde invid Askrike. Vacker, välskött och insynsfri trädgård i rakt söderläge som vetter mot ängen. Stor stensatt terrass, fina planteringar, träd och buskar. Entréplan med öppen planlösning mellan det stilrena köket och det lättmöblerade vardagsrummet med öppen spis och utgång till terrassen och trädgården. Entré, två sovrum (alt. arbetsrum/tv-rum), rymlig tvättstuga, gästtoalett och suverän förvaring. Vacker trappa till övre plan med fyra sovrum, två stora badrum och ytterligare trappa upp till ett inrett loft. Läget är en dröm i sig, beläget i ett av Lidingös mest attraktiva områden. Med närhet till Grönsta gärde och Lidingöloppsspåren kan du njuta av utomhusaktiviteter och naturupplevelser närhelst du önskar. Lidingövallen och Bosöanläggningarna för idrottsaktiviteter inom gångavstånd. Askrikefjärden och Kyrkviken med möjlighet till bad och strandpromenader. Skolor, tennisbanor, kommunikationer, mataffärer och busslinjer som tar dig till Ropsten finns inom bekvämt promenadavstånd. Detta är inte bara ett hem, det är en livsstil som kombinerar det bästa av stadsnära bekvämligheter med naturens lugn och skönhet.

 • Premium
Skeppargatan 96, 5 tr., Nedre Gärdet - Tessinparken, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 13:30
Skeppargatan 96, 5 tr., Nedre Gärdet - Tessinparken, Stockholms kommun, bild 2
Skeppargatan 96, 5 tr., Nedre Gärdet - Tessinparken, Stockholms kommun, bild 3

Skeppargatan 96, 5 tr.

Lägenhet
Nedre Gärdet - Tessinparken, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
10 900 000 kr
94 m²
4 rum
vån 5/6
5 469 kr/mån
115 957 kr/m²

Välkommen till en suverän hörnlägenhet om 94 ljusa och välplanerade kvm. Högt läge (5 tr, hiss). De tidstypiska detaljerna är på plats såsom stor balkong om 14 kvm, högt till tak, generösa ljusinsläpp, ekparkett, furugolv, fina snickerier samt speglade dörrar och skjutdörrar. Stora sällskapsytor, 2-3 sovrum, gästtoalett samt snyggt och stambytt badrum. Härligt läge på eftertraktad adress nära Karlaplan och Tessinparken. - Hörnlägenhet - Högt läge, 5 tr hiss. - Balkong om 14 kvm med sol i princip hela dagen. - Funkis - Toppläge på nedre Gärdet nära Karlaplan och Tessinparken. - Stora fönsterpartier. - Fina trägolv och snickerier. Trygg, populär och äkta bostadsrättsförening med välskötta fastigheter och mycket god ekonomi. Föreningen äger marken. Välkommen på visning, här trivs man!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Celsiusgatan 2, 4 vån av 4, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning
Celsiusgatan 2, 4 vån av 4, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Celsiusgatan 2, 4 vån av 4, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Celsiusgatan 2, 4 vån av 4

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
3 995 000 kr
38 m²
2 rum
vån 4/4
1 764 kr/mån
105 132 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
Norrbackagatan 22, 3 tr, Birkastan - Vasastan, Stockholms kommun
Norrbackagatan 22, 3 tr, Birkastan - Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Norrbackagatan 22, 3 tr, Birkastan - Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Norrbackagatan 22, 3 tr

Lägenhet
Birkastan - Vasastan, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
10 990 000 kr
118 m²
3 rum
vån 3/5
4 058 kr/mån
93 136 kr/m²

Välkommen till en suverän lägenhet om 118 ljusa och välplanerade kvm med möjlighet att göra om till 4 r o k. 3 trappor (med hiss) upp i vacker fastighet från 1926 i hörnet av Drejargatan/Norrbackagatan. De tidstypiska detaljerna är på plats såsom generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster och burspråk, högt till tak, fina snickerier och spegeldörrar, öppen spis, ekparkett och serveringsgång. Utsikt mot vacker, lummig innergård åt ena hållet och Karlbergskanalen, Karlbergs slott och Kungsholmen åt det andra. Härliga sällskapsytor med lättmöblerat vardagsrum, bibliotek och ett rymligt kök. Två sovrum, ett badrum, en extra separat toalett, och suverän förvaring. Trygg och stabil förening med välskött fastighet och mycket god ekonomi. Låg belåning med endast 1968 kr/kvm i långfristiga skulder (2023-01-01).

 • Premium
 • Hiss
Sandhamnsgatan 75F, 4 av 4 tr., Gärdet - Östermalm, Stockholms kommun

Sandhamnsgatan 75F, 4 av 4 tr.

Lägenhet
Gärdet - Östermalm, Stockholms kommun
Tradition Mäkleri
8 975 000 kr
90 m²
3 rum
vån 4
4 861 kr/mån
99 722 kr/m²

Välkommen till en suverän lägenhet i absolut toppklass med rymd, karaktär och alla bekvämligheter. Högst upp, härligt läge med ogenerad och vidsträckt utsikt över Ladugårdsgärdet via ca 4,5 meter höga fönsterpartier från golv till tak. Stilrent kök från Italienska Varenna Poliform med komplett maskinell utrustning i öppen planlösning mot vardagsrum. Toppmodernt, helkaklat badrum med vägghängd WC, tvättställ, handdukstork, tvättmaskin/torktumlare och dusch. Två bra sovrum varav det ena med utgång till balkong med eftermiddagssol. Snyggt och rymligt loft ovanför köket, perfekt som hemmakontor. Genomgående smart och effektiv förvaring! Föreningen har även flera soliga takterrasser för medlemmarna. Garageplats finns i huset. Här bor man på första parkett till idylliska Ladugårdsgärdet i populära och omtyckta fastigheten 79 & Park ritat av prisbelönta arkitektbyrån BIG (Bjarke Ingels Group). Direkt närhet till vatten, grönområden och Djurgården, men också bara några minuter bort från pulsen kring Östermalm och City. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6