Mäklare Axel Strandberg

Axel Strandberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Pingstvägen 40, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Sön 5 feb kl 12:00
Pingstvägen 40, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Pingstvägen 40, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Pingstvägen 40

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri

2 350 000 kr

35 m²

1 rum

2 565 kr/mån

67 143 kr/m²

Högst upp i ett funkishus och i nivå med lummiga trädkronor finner vi denna insynsfria etta. Takhöjden är luftig och tack vare den genomgående planlösningen, med fönster i motsatta väderstreck, flödar ljuset. Förmiddagssolens sirliga strålar letar sig in i vardagsrummet medan köket, med plats för ett stort matbord, har ett underbart kvällsljus. Känslan från 1940-talet finns kvar och originaldetaljer såsom stavparkett, fönster, spegeldörrar och garderober med stansade Brf Tele-nycklar ger en charmig inramning. Därtill är köket i tidsenlig funkisstil med tickalås och virrvarrmönstrad serveringsbänk. Skicket är gott, och lägenheten målades om i fjol. Läget är perfekt, och samtidigt som lugnet råder i kvarteret finns flera kafé- och restaurangstråk på kort gångavstånd. Inom ett stenkast finns Telefonplans tunnelbanestation och med tunnelbana tar man sig snabbt till Södermalm.

  • Premium
Markvardsgatan 6 A, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Markvardsgatan 6 A, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Markvardsgatan 6 A, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Markvardsgatan 6 A

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri

3 450 000 kr

33 m²

1 rum

1 551 kr/mån

104 545 kr/m²

På första våningen finner vi denna fina etta med framtagna brädgolv, höga fotlister, spegeldörrar och eldningsbar kakelugn. Skicket är väldigt gott och under 2021/2022 lät man helrenovera köket och måla om hela lägenheten. Takhöjden är generös och de spännande vinklarna ger lägenheten karaktär. Planlösningen passar bra för såväl en singel som ett par, och den mysiga sovalkoven har plats för en 140 säng. Ett rofyllt boende erbjuds och vardagsrummet, köket och den egna uteplatsen vetter mot en underbar innergård där föreningen har en gemensam grillplats. Läget är perfekt och samtidigt som lugnet råder i kvarteret finns Odenplans kommunikationer runt hörnet. Det är även nära till Vasastans sjudande kafé- och restaurangstråk. Med tunnelbana tar man sig snabbt till T-centralen och andra delar av Stockholms innerstad.

  • Premium
  • Uteplats
Schlytersvägen 69, Aspudden, Stockholms kommun
Schlytersvägen 69, Aspudden, Stockholms kommun, bild 2
Schlytersvägen 69, Aspudden, Stockholms kommun, bild 3

Schlytersvägen 69

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri

7 750 000 kr

106 m²

4 rum

9 206 kr/mån

73 113 kr/m²

På våning tre i ett funkishus från 1945 finner vi denna fyrarumslägenhet långt utöver det vanliga. Skicket är det allra bästa och lägenheten totalrenoverades 2020 med väl genomtänkta och mycket smakfulla färg- och materialval av hög standard. Detaljer såsom karosseripanel, fiskbensparkett och kalkstensgolv ger lägenheten en exklusiv känsla. De 106 kvadratmetrarna är på de rätta ställena och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket maximerar sällskapsytan. Lägenheten har två påkostade badrum varav det ena ensuite med ett av de tre sovrummen. Ypperliga förvaringsmöjligheter erbjuds i form av platsbyggda och platsanpassade skåp och garderober. Ljuset strömmar in genom stora fönster och den södervända balkongen badar i sol. Härifrån är det vacker utsikt över Botvidsparken bort mot vackra jugendhus. Läget är perfekt och här i Aspudden – en mysig stadsdel med småstadskänsla – myllrar det av kaféer och restauranger. På promenadavstånd har man Vintervikens och Örnbergets badplatser. Tunnelbanestation finns inom ett stenkast och härifrån tar man sig snabbt in till Södermalm.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 3