Mäklare Björn Löfgren

Björn Löfgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brushanevägen 9, Odensala, Östersunds kommun

Brushanevägen 9

Villa
Odensala, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
4 400 000 kr
122 + 122 m²
6 rum
822 m² tomt

Välkomna till populära och barnvänliga Odensala och denna friliggande villa som har smakfullt renoverade sällskapsutrymmen och praktiska moderna lösningar för den stora familjen. Stor altan med vacker utsikt och badtunna. Omdränerat källarplan med stor gillestuga och mycket bra förrådsutrymmen. Bo med högt vackert läge med närhet till fantastiska rekreationsområden och nybyggd förskola och grundskola. Entréplanet har genomgående renoverats och erbjuder nytt härligt kök av hög standard mot stort matrum samt vardagsrum som har öppen planlösning som rymmer både familj, släkt och vänner. Koppla av och njut av den härliga atmosfären och det generösa ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Utgång från vardagsrummet till den vältilltagna altanen med mycket sol och vacker utsikt där ni har plats för både matgrupp, loungemöbel och solstolar. Badtunnan står redo när ni känner för ett bad. På entréplanet finns också fyra rymliga sovrum. Ombyggt och nyrenoverat badrum kombinerat med tvättstuga med klinker, golvvärme och kaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas, stor badrumsmöbel med bra förvaring, arbetsbänk för hantering av tvätt samt tvättmaskin och torktumlare. Omdränerat källarplan som har gillestuga med ny golvkonstruktion (nivellgolv) samt värmande braskamin. Badrum/ relax, hobbyrum och mycket bra förrådsutrymmen. Asfalterad uppfart och garage med fjärrstyrd port. Här bor ni med strategisk närhet till alla bekvämligheter. Gångavstånd till förskolor och nybyggd grundskola. Bra cykelvägar och bussförbindelser till Östersunds centrum.

 • Plus
Mjäla 127, Rödön, Krokoms kommun

Mjäla 127

Fritidshus
Rödön, Krokoms kommun
Storsjömäklarna AB
3 750 000 kr
90 + 8 m²
3 rum
2 315 m² tomt

Med fantastiskt läge vid vattnet i Mjäla på Rödön ligger detta delvis timrade bostadshus som är tillbyggt under 2019 där ni kommer att charmas av äldre detaljer samt uppleva en modern mix av härliga bekvämligheter. Bostadshuset har ett mycket bra ljusinsläpp och stora skjutbara glaspartier till den härliga altanen med nedsänkt spabad och vacker utsikt över Storsjön. På fastigheten finns också ett nybyggt isolerat dubbelgarage, gäststuga på 20 kvm. Inom samfälligheten vid stranden finns en brygga som används flitigt av nuvarande ägare. Bostadshuset erbjuder modernt kök med värmande braskamin, timrade ytterväggar och utgång till den härliga altanen med spabad mot Storsjön. Rymligt vardagsrum med vackert trägolv, vitt trätak med infällda spotlights samt generösa fönsterpartier och fondvägg av liggande timmerstockar. Stora skjutbara glaspartier ger en härlig känsla av att vara ett med naturen och uppleva de olika årstiderna på nära håll. Koppla av på den stora altanen som rymmer både matgrupp och loungemöbel och njut av den härliga utsikten mot bryggan och viken vid Storsjön. Nytt badrum med kvalitetsdokument som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Här finns även en tvättavdelning med ny tvättmaskin. Stor välkomnande hall med trägolv och golvvärme där ljuset och den härliga utsikten flödar genom huset. Mot entrésidan finns ytterligare en stor altan som har gott om plats för allt som behövs för avkoppling under sommarmånaderna. På entréplanet finns även ett sovrum. På övre plan finns ett charmigt loft som blir ett perfekt master bedroom med fönsterpartier åt två håll. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme som värms av en frånluftsvärmepump. Bostadshuset har praktiskt kodlås och det finns larm till hus och garage. Bostadshuset ligger på en trivsam delvis naturtomt med Storsjön som granne. Med endast 25 minuters bilfärd till Östersund är detta ett perfekt läge för de som vill njuta av livet på landet fast ändå ha närheten till stan. Avstånd till Ytterån ca 9 km (där det finns bensinmack, restaurang och pizzeria) och Krokom ca 17 km (matvarubutik, post, bank, hälsocentral mm). Det finns även två golfbanor inom 2 mils avstånd. Välkomna att boka in er på visning!

Stolpvägen 1, Lugnvik, Östersunds kommun
 • Budgivning pågår

Stolpvägen 1

Tomt
Lugnvik, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 500 000 kr
2 691 m² tomt

Tomt i väletablerat industriområde som har generös byggrätt och närhet till de stora utfartsvägarna. Marken är hårdgjord och har en byggrätt på 50% av markytan med en maximal takhöjd på 6 meter. Vatten, avlopp och el finns förnärvarande inte på fastigheten men finns i närområdet. Fastigheten används idag som uppställningsplats för extern hyresgäst. Försäljningen kommer att ske i bolagsform med en aktieöverlåtelse. Lugnviks industriområde är mycket populärt och inhyser många olika verksamheter. Här finns närhet till bra service och lunchrestauranger. Breda vägar för tunga transporter samt närhet till de stora utfartsvägarna mot E14.

Krondikesvägen 46 B, Blomängen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 46 B

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 750 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 147 kr/mån
23 179 kr/m²

Välkommen till denna härliga trea i det mycket populära området Blomängen. Med fönster mot den lugna innergården så upplevs lägenheten tyst och otroligt behaglig. I anslutning till vardagsrummet finns stor Inglasad balkong i solsäker riktning som förlänger sommarhalvåret avsevärt. Lägenheten har ett toppmodernt kök i tidlös design med den lyx man kan önska sig. Mörka parkettgolv som flyter genomgående i hela lägenheten. Luftigt vardagsrum och två rymliga sovrum med gott om förvaring. Renoverat badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med duschhörna. Trevlig välkomnande hall med bra utrymme för möbler och ytterkläder. Stabil förening med låg månadsavgift där hushållsströmmen ingår. Här bor du med det optimala läget för bekvämligheteter med Blåcenter precis runt hörnet. Här finns mataffär, gym café och gott om kommunikation till universitet och centrum.

 • Balkong
Övre Järnvägsgatan 21, Centralt, Östersunds kommun

Övre Järnvägsgatan 21

Villa
Centralt, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
4 700 000 kr
114 + 39 m²
6 rum
883 m² tomt

Friliggande villa på söder som har bostadsutrymmen på ca 150 kvm som innehåller allt som ni kan önska er av modern karaktär, kvalité samt påkostade och lyxiga detaljer som blir till glädje för både barn och vuxna. Koppla av med ett bad och njut av den stora altanen som har plats för både loungemöbel, matgrupp samt solstolar. Här skiner solen från tidig förmiddag till långt in på kvällen. Bostadshuset har genomgått en total förändring och renoverats för att på bästa sätt motsvara kraven som den moderna familjen kräver. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och erbjuder kök, matplast och vardagsrum i öppen planlösning där ni kan umgås med både släkt och vänner i en öppen trevlig miljö Mycket bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier. I matsalsdelen har ni plats för ett stort matbord som rymmer hela familjen. Utgång till den fantastisk altanen som har sol hela dagen och kvällen mot den välskötta trädgårdstomten. På altanen har ni en härlig pool som inbjuder till bad från tidig vår till sen höst. Modernt påkostat kök som står redo för den som har nöjet att laga maten där allt är anpassat för att det ska bli så praktiskt och bekvämt som möjligt. Renoverat badrum som har klinker, golvvärme och stort bubbelhörnbadkar. Övre plan har moderna ytskikt. Här har familjen skapat ett kontor och gott om förvaringsutrymmen i sidovindarna. Här finns också två stora sovrum och renoverad toalett med golvvärme. Källarplanet har genomgått en mycket påkostad renovering med vattenburen golvvärme samt en mycket exklusiv relaxavdelning med bastu som inbjuder till avkoppling och samvaro. Ny tvättstuga och allmänt fräscha ytskikt i sovrum och förrådsutrymmen. Här finns dessutom en perfekt vinkällare för lagring av era favoritviner. Här bor ni på trevliga populära södersidan där ni har närhet till stort köpcentrum med bl. a matbutik. Här har ni även gångavstånd till Minnesgärdet vid Storsjöns strand som erbjuder vacker utsikt mot Vallsundsbron och Oviksfjällen. Bra cykelvägar och bussförbindelser till Östersunds centrum. Välkomna på visning.

 • Plus
Häggdalstorpet 409, Brunflo, Östersunds kommun

Häggdalstorpet 409

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 800 000 kr
110 m²
4 rum
2 547 m² tomt

Välkomna till detta mycket välrenoverade bostadshus där varje detalj är omsorgsfullt planerad och hantverksmässigt utfört. Här har ni moderna lösningar med vackra detaljer och en komfort som ger en trivsam miljö att vistas i och dessutom ger fastighetsägaren mycket låga driftskostnader. Nytt fantastiskt kök med köksö i öppen planlösning mot matrum och vardagsrum där ni har stor utrymmen för både släkt och vänner. Grå köksluckor och gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Matrummet har plats för ett rejält matbord där ni samlas för trevliga middagar och kan ha ett socialt umgänge med kocken i köket. Centrerat mellan vardagsrum och matrum finns en kakelugn som sprider en härlig värme. Utgång till en soldränkt altan med spabad för trevlig avkoppling. På entréplanet finns också en rymlig hall med golvvärme och ett nyrenoverat badrum med mycket hög standard. Hela golvkonstruktionen är omgjord och har nya golvåsar och isolering. Övre plan har två rymliga sovrum och en toalett med vackra detaljer. Huset är tilläggsisolerat och ny ytterpanel. Nya 3-glasfönster i hela bostadshuset ger en mycket behaglig känsla samt plåttak i bra skick. Förberett för nytt garage med gjuten betongplatta med kulvert till bostadshuset. Klart för färdigställande. Här bor ni med närhet till Brunflo centrala delar som har mycket bra allmän service. Här finns flera matbutiker, hälsocentral, idrottsplats med badhus och hockeyarena.

 • Plus
Kanslihusgränd 6, Stadsdel norr, Östersunds kommun
 • Budgivning pågår

Kanslihusgränd 6

Lägenhet
Stadsdel norr, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
3 200 000 kr
82 m²
3 rum
vån 4/4
4 812 kr/mån
39 024 kr/m²

Nu kan vi med stor glädje presentera denna mycket attraktiva lägenhet, på plan 4 högst upp i fastigheten med hiss, som har dubbla inglasade balkonger med fantastisk utsikt mot Storsjön och delar av Oviksfjällen. Balkongerna som står öppen från tidig vår till sen höst har sol från förmiddagen till sent på kvällen. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och mycket trevlig atmosfär som inbjuder till både släktmiddagar och middag i goda vänners lag. Välkomna in och känn er som hemma i denna härliga lägenhet som har stora sällskapsutrymmen med ett modernt trivsamt kök och generösa fönsterpartier som ger ett mycket bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet har ni tillgång till en stor möblerbar inglasad balkong med skjutbara fönsterpartier där ni kan koppla av och njuta av utsikten mot Storsjön och delar av Oviksfjällen. I master bedroom finns utgång till ytterligare en inglasad balkong med kvällssol. Stort badrum med duschhörna samt praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens andra sovrum har stort fönster med trevlig utsikt och mycket bra ljusinsläpp. Hall med bra utrymme för ytterkläder. Här bor ni i lugnt område bara något kvarter från stadskärnan och stadens puls med restauranger och butiker. Här är det närhet till det mesta som Mittuniversitetet, Östersunds skidstadion, fotbollsplaner vid Jämtkraft arena och Östersunds arena som erbjuder hockey, gymnastik och bandy. På stadsdel norr finns även ett Ica Maxi.

 • Balkong
 • Hiss
Storgårdsvägen 6, Aspås, Krokoms kommun

Storgårdsvägen 6

Gård/Skog
Aspås, Krokoms kommun
Storsjömäklarna AB
4 250 000 kr
172 + 5 m²
7 rum
5 ha tomt

Bo på vacker och mycket välrenoverad gård i populära Aspås. Gården har genomgående renoverats med omsorg och det är bara att flytta in och njuta av livet på landet. Här finns möjlighet till djurhållning med stor ladugårdsbyggnad samt med gott om åker- och betesmark. Till närliggande Krokom med god allmän service är det ca 5 km. Välkomna in detta välrenoverade bostadshus som erbjuder modernt lantligt kök med fantastiska utrymmen för samvaro med familj och vänner. Nyrenoverat kök som har värmande vedspis samt mycket gott om förvaringsutrymmen i skåp och lådor. I anslutning till köket finns en tvättstuga med groventré till alternativ hall/ ingång. Rymligt charmigt vardagsrum med utgång till fantastisk inglasad altan på 24 kvm med dörr till en stort soldäck mot entrésidan och trädgårdstomten som har bärbuskar, äppelträd, körsbärsträd och päronträd. På entréplanet finns också ett sovrum/ kontor samt en toalett. Övre plan har tre härliga rymliga sovrum samt ett lite mindre sovrum för gäster. Stort nyrenoverat badrum som har takdusch och vikväggar av glas. Mycket välskött bostadshus som har genomgått stora förändringar där den ursprungliga charmen har bevarats. Huset är nymålad panel, nytt tak med lösullsisolering, renoverad balkong och indragen fiber för tv och internet. Ladugårdsbyggnad med möjlighet till boxplatser, gjäln med mycket förvaringsutrymmen samt vidbyggt nytt förråd med hög port. Fiskerätt i nedre Långans fiskevårdsområde. Här bor ni i lantlig miljö i mycket attraktivt område. I Aspås finns förskola och skola samt en härlig bysammanhållning där det anordnas många aktiviteter. Ridhus finns inom 500 meters avstånd. Bra bussförbindelser till centralorterna Krokom och Östersund.

 • Plus
Störvägen 15, Torvalla, Östersunds kommun

Störvägen 15

Tomt
Torvalla, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
3 950 000 kr
1 962 m² tomt

Väl förberedd industritomt i hett område i Verksmon, Torvalla. Attraktivt läge i expansivt område med närhet till större utfarter mot E14. Hårdgjord yta som avskärmas av stängsel. Kommunalt vatten/ avlopp samt fjärrvärme är framdraget i närheten av tomtgränsen. El central finns på fastigheten. Detaljplanerat område med generös byggrätt. Välkomna med er intresseanmälan.

Rådmansgatan 3, Hornsberg, Östersunds kommun

Rådmansgatan 3

Lägenhet
Hornsberg, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 295 000 kr
46 m²
1 rum
vån 2/3
3 811 kr/mån
28 152 kr/m²

Ombyggd lägenhet som ligger vackert belägen vid Frösö båthamn med gångavstånd till stadskärnan via gångbro till badhusparken. Lägenheten har modernt kök i öppen planlösning mot allrum med en härlig rymd och atmosfär. Möblerbar balkong med trevlig utsikt. Nytt badrum med klinker och golvvärme. Nu finns möjligheten att förvärva denna praktiska lägenhet som har tillbyggd sovalkov som har plats för en bred säng på 1,6 meter. Modernt kök som har gott om förvaringsutrymmen och plats för stort matbord. Laminatbänkskiva med marmorimitation och enreppsblandare. Köket är maskinellt utrustat med kyl/ frys, häll, ugn och diskmaskin. Allrum och kök har mycket bra ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samt utgång till härlig balkong för avkoppling med för- och eftermiddagssol i lugnt trivsamt område. Stamrenoverat badrum som har det där lilla extra och erbjuder klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Bra förvaring i lägenheten samt stor hall med utrymme för ytterkläder. Till lägenheten hör källarförråd och matkällare. I månadsavgiften ingår värme, vatten och basutbud av tv-kanaler. Fiber finns där ni själva väljer leverantör och abonnemang. Bostadsrätt i närheten av Frösö båthamn där ni kan njuta av trevliga strandpromenader. Närhet till allmän service och gångstråk vid Storsjön till Östersunds stadskärna.

 • Balkong
Centrumvägen 43, Brunflo, Östersunds kommun

Centrumvägen 43

Övrigt
Brunflo, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
4 500 000 kr
90 m²
2 348 m² tomt

Fastighet med bästa affärsläge centralt i Brunflo med stor asfalterad gästparkering. Hyreshusenhet som innehåller en mycket uppskattad restaurang på 131 kvm och en modern lägenhet på 90 kvm. Byggnaden totalrenoverades från grunden under 2012. Lägenheten på övre plan har allmänt hög standard med vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Enhetliga golv i vardagsrum, matrum och två sovrum. Badrum med klinker, mosaik och kaklade väggar. Kök i öppen planlösning mot vardagsrum och matrum. Från lägenheten finns en utgång till en stor terrass och inglasat uterum med skjutbara glaspartier. Entréplanet har restaurang med 38 sittplatser samt altan som står öppen under sommaren för restaurangens gäster. Påkostat restaurangkök med gasolbrännare, dubbelfritös, spis med fyra brännare, diskbänkar, buffébord samt ett stort antal kyl/ frysar samt skafferi. I restaurangen finns handikapptoalett. På entréplanet finns också diskrum. Källarplanet som är på 61 kvm har klinkergolv och kakel på väggarna i alla förråds- & tvätt utrymmen. Här finns kontor/ gästrum, tvättstuga, omklädningsrum, toalett och stora förrådsutrymmen. Byggnaden har träpanel, 3-glasfönster och plåttak med tegelprofil. Uppvärmning med fjärrvärme och fiber. På fastigheten finns också en förrådsbyggnad samt två förrådstält med port. I köpet ingår all inredning inklusive alla köksredskap. Kontakta mäklaren för prospekt och visning.

Bakvattnet 814, Åkersjön/ Bakvattnet, Krokoms kommun

Bakvattnet 814

Fritidshus
Åkersjön/ Bakvattnet, Krokoms kommun
Storsjömäklarna AB
900 000 kr
64 m²
3 rum
1 203 m² tomt

I snösäkra Bakvattnet med tillgång till milsvida skoterleder ligger denna trevliga stuga som har gott om bäddar och utrymmen för samvaro efter en dag på fjället. Rymligt utbyggt fritidshus som har storstuga med avdelad matplats som har utrymme för extra stort matbord. Två sovrum och två sovalkover som även kan användas som klädkammare. Arbetskök med charmiga originalluckor i trä och gott om förvaringsutrymmen. Köket har rostfri diskbänk med fönster ovanför där ni kan kika ut på det trevliga landskapet där närmaste granne ligger inom lagomt avstånd. Badrum som har duschhörna med vikväggar av glas. Hall med bra utrymme för ytterkläder. Vatten via egen brunn och kommunalt avlopp. Fiber är beställt. Uppvärmning med el element och luftvärmepump. På fastigheten finns också gäststuga på ca 12 kvm samt förråd på ca 6 kvm. Här kopplar ni av i vacker fjällnatur med milsvida preparerade skoterleder. Bakvattnet är en lugn by vid fjällets fot där ni har naturen utanför knuten. Här har ni gångavstånd till pensionat som erbjuder servering både dagtid och kvällstid. I Åkersjön finns bensinpump, skoteruthyrning, hotell och camping. Ansättenfjällen är mest känd för att vara ett skoterparadis där man når storslagen fjällnatur med vackra vyer som är svårt att hitta någon annanstans med skoter. I Ansättenfjällen erbjuds också alpin skidåkning med en lift och två nedfarter. Preparerade skidspår finns. Sommartid erbjuds det downhill, FatBike, vandring, Blomsterfjället Ansätten och härligt fjällfiske. Förutom detta så finns också skoteruthyrning, skotersafari och hundspann.

 • Plus
Bergsgatan 53, Hornsberg, Östersunds kommun

Bergsgatan 53

Övrigt
Hornsberg, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
7 000 000 kr
5 454 m² tomt

Söker ni en verkstad/ kontorsfastighet för eget bruk eller uthyrning då har vi ett mycket intressant objekt för er. Mycket välskött och genomgående renoverad fastighet med stora verkstads- och kontorslokaler i Hornsberg på Frösön. Här finns uppvärmda verkstadslokaler och garage med full takhöjd för alla typer av fordon samt nyrenoverade kontorslokaler med stort kök, konferensrum och omklädningsrum. Uppvärmning med bergvärme. Välkomna med er intresseanmälan!

Visar alla 13