Mäklare Sofia Andersson

Sofia Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Storgatan 53A, Centralt, Östersunds kommun

Storgatan 53A

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB

2 375 000 kr

98 m²

4 rum

6 737 kr/mån

24 235 kr/m²

Totalrenoverad från golv till tak och med fantastiska fönster och en härlig rymd tack vare takhöjden! Missa inte denna vackra lägenhet som tidigare var en mycket rymlig 3:a men nu omgjord till en praktisk 4:a som bara väntar på att få vara ert nästa drömboende. Inflyttningsklart och här kan ni njuta av genomgående hög standard i ett nytt kök med ny maskinell utrustning, helrenoverat badrum i kakel och klinker, ny ekparkett och målade väggar, tak och lister. Allt det nya i kombination med den äldre charmen bevarad gör lägenheten till en riktig pärla. Bekvämt boende där du kan slippa trapporna och nå tvättstuga och förrådet tack vare hissen. Välkommen att anmäla ert intresse!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Bergsvägen 8, Brunflo, Östersunds kommun

Bergsvägen 8

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB

1 975 000 kr

133 m²

5 rum

1 500 m² tomt

Med närhet till skola, förskola, allmän service och busshållplats är Brunflo det perfekta valet för familjen. Här erbjuds en trevlig villa med upp till fyra sovrum, trevliga uteplatser och en rymlig timmerstuga på tomten som ger er möjligheter till hemmakontor eller gästplatser. Härlig trädgårdstomt med blomplanteringar, växthus och stenläggningar men även plats för studsmattan. Vissa åtgärder har utförts på huset såsom byte av fönster, ytterdörr, installation av luft/vattenvärmepump och fiber men sen får nästa ägare ta vid och göra huset till sitt eget drömboende. Varmt välkomna på visning!

Färgargränd 19, Lugnvik, Östersunds kommun

Färgargränd 19

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB

1 485 000 kr

85 m²

4 rum

5 325 kr/mån

17 471 kr/m²

Helrenoverad! I barnvänliga Lugnvik är det lätt att trivas då allmän service ligger inom gångavstånd och flera lekplatser att välja mellan på de välskötta innergårdarna. Här erbjuds nu en 4:a som renoverades under 2022 med nytt kök, renoverad wc, dusch/tvättrum samt nya ytskikt i samtliga utrymmen. Allt renoverat i stilrena färger. Lägenhetens 85 kvm är fördelade på rymlig hall, kök, vardagsrum, tre sovrum, wc samt dusch/tvättutrymme. Alldeles utanför lägenheten ligger lägenhetens förråd. Här är det bara att flytta in. Väkommen till din nya bostad!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3