Mäklare Kristin Mordal Spaarf

Kristin Mordal Spaarf

Om mig

Jag är från Oslo, Norge men har bott i Oxelösund sedan 2002, där vi har nära till havet, naturen och till varandra. Jag vill att mina kunder ställer höga krav och är nöjda med slutresultatet. Min förhoppning är att ni med glädje vill rekommendera mig vidare. Mitt engagemang och driv, tillsammans med Svensk Fastighetsförmedlings starka varumärke, arbetssätt och Sveriges största spekulantregister, gör att jag har möjlighet att ge dig en trygg affär och det bästa slutresultatet. Välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jupitervägen 11, Stenkulla, Nyköpings kommun
  • Ons 1 maj
Jupitervägen 11, Stenkulla, Nyköpings kommun, bild 2
Jupitervägen 11, Stenkulla, Nyköpings kommun, bild 3

Jupitervägen 11

Lägenhet
Stenkulla, Nyköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
615 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 460 kr/mån
15 769 kr/m²

Välkommen till en välplanerad, ljus och modern 1:a högst upp i huset. Fint ljusinsläpp som gör att lägenheten känns rymlig. Bostaden renoverades 2015 och målades om 2021. Vitlaserad fiskbensparkett, målade väggar och spotlights i taket. Tvättmaskin finns installerad i det helkaklade badrummet. Vita blanka köksluckor, induktionshäll, inbyggnadsugn och micro. Fast monterad sittbänk vid matplatsen. Perfekt som första bostad eller övernattningslägenhet. Populär förening med god ekonomi som gör att avgifterna är relativt låga. På Jupitervägen bor du med på gångavstånd till mataffär, restaurang, café och gym. Busshållplats ute vid vägen. Med några minuter på cykel kommer du till Rosvalla sport- och evenemangsanläggning, hamnen och Nyköping centrum. Det är nära till naturområden för motion och promenader och lätt access ut på E4:an och väg 219 om du skall pendla till jobb. Säljaren berättar: "Lugnt område med trevliga grannar och en välskött förening. Här har jag bott på ett soligt läge med härligt ljusinsläpp. Det har varit skönt med närhet till det mesta, promenad- och cykelavstånd till centrum och dess utbud. Precis i närheten ligger Ekensbergs motionsspår med naturområde. Ett stenkast från Rosvalla med aktiviteter och gym. Här har vi både den lokala Ica Nära och ett café precis bredvid. "

  • Premium
Fågelbovägen 11B, Fågelbo, Nyköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Fågelbovägen 11B, Fågelbo, Nyköpings kommun, bild 2
Fågelbovägen 11B, Fågelbo, Nyköpings kommun, bild 3

Fågelbovägen 11B

Lägenhet
Fågelbo, Nyköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
425 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/2
2 302 kr/mån
17 000 kr/m²

Superfin etta på 25 kvadratmeter, två trappor upp. Hörnlägenheten är välplanerad med ljusinsläpp från två väderstreck vilket ger en luftig känsla. Här finns ett stilrent och välutrustad minikök med gott om förvaring samt bänkskiva. Det helkaklade duschrummet har fått ny inredning våren 2023. Lägenheten är ljus och fin med vitmålade väggar och nyare laminatgolv. En köksö med matchande barstolar möjliggör en bra matplats och smart förvaring. Denna lägenhet har det mesta för dig som är på jakt efter ditt första boende eller behöver en övernattningslägenhet. Låg månadsavgift. En parkeringsplats precis utanför huset ingår i avgiften vilket givetvis är mycket attraktivt när man bor centralt i Nyköping. I köpet kan följande ingå om köparen önskar: två barstolar, taklampa i hallen samt TV-bänk och TV. Mysig, liten HSB-förening med en familjär känsla. Trevliga gemensamma utrymmen och en fin stor trädgårdstomt med äppelträd och plan gräsyta. Läget i Fågelbo kan knappast bli bättre. Runt husknuten finns fina parker samt grönområden och en kort promenad leder dig till Öster med sitt utbud av affärer, matbutiker, caféer och övrig service. Dessutom har du cykelavstånd till Rosvalla med gym, idrottsföreningar och evenemang. Busshållplats finns nära

  • Premium
Byggvägen 9d, Tomtaklint, Trosa kommun
Byggvägen 9d, Tomtaklint, Trosa kommun, bild 2
Byggvägen 9d, Tomtaklint, Trosa kommun, bild 3

Byggvägen 9d

Lägenhet
Tomtaklint, Trosa kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trosa
1 950 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
3 890 kr/mån
36 792 kr/m²

Radhuskänsla med solrik balkong i lugnt område och närhet till centrala Trosa På gångavstånd från centrum i Trosa finns detta trevliga bostadsområde uppfört 2016 med en blandning av kedjehus och parhus. Det här är en rymlig tvårumslägenhet som ligger en trappa upp och har öppen planlösning i kök och vardagsrum. Det moderna köket har vita luckor och en fin bänkskiva i trä. Från det härliga rummet har du utgång till en solrik balkong. Lägenheten har ett stort badrum med dusch, wc och tvättmaskin samt plats för torktumlare och förvaring. Ett stort och fint sovrum med ljusinsläpp från två håll och dessutom en walk-in closet. Det här utrymmet ett litet fönster vilket möjliggör att man kan använda ytan som tex en extra arbetsplats Här bor du med skogen som närmsta granne, fina grönområden och med gångavstånd till det mesta i Trosa. Kort cykelavstånd till en mindre galleria, Ica Kvantum Trossen och till Trosa torg. Här i Trosa kan du bo ett bekvämt liv eftersom orten bjuder på ett gott utbud av rekreation för alla åldersgrupper. Här finns fina strövområden, hamnområdet med sitt myllrande sommarliv, idrottsaktiviteter, golfbanor, gemytlig stämning och en vacker skärgård. En knapp timmes resväg med tåg, buss eller bil till Stockholm om du pendlar till jobb. Från Trosa kan du även ta Trosabussen raka spåret på morgonen upp centralt till Stockholm (Liljeholmen) med fler avgångar varje dag - en bekväm och uppskattad möjlighet för många som vill resa bekvämt utan bil mellan hemmet och jobb i Stockholm. Säljaren berättar: "Lugnt läge vid en återvändsgata i en trivsam och välskött bostadsrättförening. Det finns gröna ytor och växlighet införlivat inom bostadsrättsföreningen område. För den som är intresserad av odling men ändå vill njuta av friheten med att bo i en lägenhet finns det inom bostadsrättsföreningen lite yta att samodla med grannarna i odlingslådor. Från bostaden är det nära till en stor variation rekreation och träning i skog och vid vatten samtidigt som det bara är ett par kilometer ner till Trosa centrum. Det finns ett stort utbud andra gruppträningsmöjligheter i nära anslutning till detta boende. Trosaportens köpcentrum men bl.a matvarubutik ligger bara några minuters promenad bort. Det är goda kommunikationsmöjligheter med kommunala medel på kort promenadavstånd. Det finns parkeringsplats för en bil att hyra från bostadsrättsföreningen. Det finns pågående arbete med att fortsätta utveckla antalet laddningsplatser för elbilar." Varmt välkommen till ditt nya boende, lugnt och nära natur - och med det mesta du behöver i vardagen runt knuten. Välkommen till Brf Trollduvan i Trosa.

  • Premium
  • Balkong
Östra Kyrkvägen 10, Vagnhärad, Trosa kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Östra Kyrkvägen 10, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 2
Östra Kyrkvägen 10, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 3

Östra Kyrkvägen 10

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trosa
3 850 000 kr
118 + 40 m²
5 rum
1 625 m² tomt

Välkommen till en stor och välplanerad familjevilla med närhet till både natur och kommunikationer. Huset är omgiven av en stor och lummig tomt där man kan odla, leka eller skapa trevliga miljöer. Här finns också ett isolerat inglasat uterum och en pergola. På suterrängplan möts man först av en stor hall som även fungerar som ett allrum. Vidare finns ett stort sovrum med egen ingång som kan användas som exempelvis kontor. Det stora badrummet i vinkel har både dusch och badkar, samt utrymme för tvättmaskin och torktumlare. Här finns även ett gästrum/sovrum och en klädkammare. På övre plan ligger det rymliga köket med ekluckor och matplats för hela familjen. Köket har fönster i två väderstreck vilket ger fint ljusinsläpp. Vidare finns ett stort sovrum med utgång till balkong, samt ett mindre sovrum och en toalett. Vardagsrummet har braskamin och en fin balk med spotlights i taket. Från vardagsrummet är det utgång till det stora isolerade uterummet. I trädgården finns fler äppel- och päronträd, fantastiska körsbärsträd och syrenbuskar. Odlingslådor och den trevliga pergolan erbjuder fina möjligheter att vistas utomhus. Uterummet saknar en trappa, så här får nya ägare skapa en trappa som man själv tycker om. I övrigt finns många möjligheter på tomten, så som växthus, trädäck. Läget är perfekt för pendlare med gångavstånd till tågstationen där du enkelt tar dig till Stockholm. Vagnhärad ligger med ett strategiskt bra läge med buss och tåg runt hörnet, snabb väg om man skall ut mot E4:an och bara några minuter med bil till Trosa. Säljaren berättar: " Stor och rymlig familjevilla och tomt med stora möjligheter, exempelvis pool, växthus eller olika odlingar. Efter att vi bytte fönsterpartier och isolerat uterummet har vi nyttjat detta utrymme året om. Det värms snabbt upp av solen. I fall solen inte skiner slår vi på infravärmen så blir det varmt och skönt. Om somrarna har pergolan varit det självklara valet för en grillkväll. När solen gått ned sätter vi oss på den rymliga balkongen. I trädgården finns både äpplen, päron, vindruvor och körsbär som vi själva gjort saft och paj på. Bergvärmepumpen håller nere uppvärmningskostnaden och eldstaden är en stor mysfaktor som ger värme på kalla dagar. Huset är en pärla beläget inom gångavstånd till kommunikationer, skola, förskola och en snart färdigbyggt mataffär. Det finns några lokala restauranger, men även nära det stora utbudet i Trosa. För den aktiva familjen är det nära naturen med många promenadstråk, stort idrottsutbud och skärgården med båtliv och bekvämt avstånd till stadslivet. Vårdcentral, tandläkare och annan service finns i närheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Rosenkällavägen 28B, Fågelbo, Nyköpings kommun
Rosenkällavägen 28B, Fågelbo, Nyköpings kommun, bild 2
Rosenkällavägen 28B, Fågelbo, Nyköpings kommun, bild 3

Rosenkällavägen 28B

Lägenhet
Fågelbo, Nyköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
1 595 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 025 kr/mån
26 807 kr/m²

Hörnlägenhet med solrik balkong med utsikt till skog i lugnt & attraktivt område Välkommen till en ljus och trevlig hörnlägenhet med balkong som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Här kommer du trivas i det trevliga köket med vita luckor och nyare vitvaror. Alla ytskikt är fräscha med ljusa tapeter och här finns gott om förvaring med hela två skjutdörrsgarderober och en tillbyggt klädkammare. Duschrummet har kaklade väggar och nuvarande ägare har även satt in en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ett stort sovrum och vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till balkong där du får utsikt mot skogen och kan njuta av sol under hela eftermiddagen och mot kvällen. Lägenheten är belägen i en välskött bostadsrättsförening som är helt skuldfri. De har bland annat en gemensam bastu/relax, övernattningslägenhet, miljöhus och välordnade gemensamma utrymmen. Rosenkällavägen i området Fågelbo är ett av de mest attraktiva bostadsområden i stan. Här får du ett perfekt läge med närhet till allt Nyköping har att erbjuda, matbutiker, Rosvalla och hamnen. Fri parkering längs med gatan i 24 timmar. Säljaren berättar: "Det var en skön känsla att få flytta tillbaka till Nyköping och få träffa släkt och vänner. Margaretha flyttade tillbaka till sina barndomskvartér. Vi har njutit så mycket av vår fina balkong, som är fri från insyn, med eftermiddagssol och närhet till både djur och natur. Har du tur kanske du också får se rådjur och harar på nära håll. Ibland tittar en hackspett förbi. Det är dessutom så härligt att få följa naturen och hur den förändras speciellt vår och sommar när vi njuter på balkongen. Hela bostadsområdet är fint och lugnt med ett väldigt centralt läge så vi kan promenera till det mesta. Det finns busshållplats i närheten och det är fina cykelvägar i området. Här har vi trevliga grannar, en fin innergård med lekpark, pergola med sittplatser och grillmöjlighet. Bara med några minuter i bil har vi närhet till havet, dessutom har vi gångavstånd ner till hamnen där vi kan njuta av glass eller god mat en skön sommardag".

  • Premium
  • Balkong
Alstigen 6, Nedre Frösäng, Oxelösunds kommun
  • Sön 28 apr
Alstigen 6, Nedre Frösäng, Oxelösunds kommun, bild 2
Alstigen 6, Nedre Frösäng, Oxelösunds kommun, bild 3

Alstigen 6

Lägenhet
Nedre Frösäng, Oxelösunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
375 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 152 kr/mån
7 895 kr/m²

Stor och ljus etta med sovalkov på nedre Frösäng. Perfekt för dig som söker ditt första boende eller behöver en övernattningslägenhet till exempel i samband med jobb i Oxelösund eller Nyköping. Lägenheten består av en hall samt en klädkammare, ett helkaklat badrum med badkar, kök med plats för matbord & stolar. (I köket finns möjlighet att sätta in diskmaskin om man önskar), ett stort allrum med ljusa nya tapeter och ett fint laminatgolv. Två stora fönster ger dessutom fint ljusinsläpp och i sovalkoven finns plats för en större säng. Alstigen är ett mycket attraktivt bostadsområde med en trevlig innergård där föreningen ordnat med växtlighet, sittplatser under tak, odlingslådor, lekplats och blommor för att skapa trivsel för sina medlemmar. I föreningen finns dessutom bastu och föreningslokal för medlemmarna att nyttja. Föreningen har även en övernattningslägenhet man kan hyra. Under hösten 2023 har föreningen investerat i helt nya tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Parkering finns precis utanför huset. Gratis gästparkering finns dessutom ute på Frösängsvägen. Runt hörnet hittar du frisör, pizzeria, nyckelgym och en mindre livsmedelsbutik. På promenadavstånd ligger Oxelösunds centrum med Coop, Ica Kvantum, butiker, service, bibliotek, bank och vårdcentral. Busshållplats precis utanför bostadsområdet. Gångavstånd till skola & förskola. På cykelavstånd (ca 1 km) ligger också Ramdalen sport- och träningsanläggning med gym, simhall och friidrott/fotbollsplaner. Bussar går regelbundet till Nyköping (13 km). Pendlar du för jobb i Stockholm? Tågen går varje timme på morgonen och du tar dig till Stockholm central på dryga timmen.

  • Premium
Östra Storgatan 38B, Öster, Nyköpings kommun
Östra Storgatan 38B, Öster, Nyköpings kommun, bild 2
Östra Storgatan 38B, Öster, Nyköpings kommun, bild 3

Östra Storgatan 38B

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
2 195 000 kr
65 m²
2.5 rum
vån 1/1
5 389 kr/mån
33 769 kr/m²

Stadsradhus med vindsvåningskänsla på höjd utan insyn och stor härlig uteplats centralt i Nyköping på kulturella Öster - en timme till Stockholm. Välkommen till en minitrea i eget hus, med tyst läge utan insyn på populära Öster, den attraktivaste och kulturella lugna delen av Nyköpings innerstad. Med en unik altan så stor att man kan möblera, skapa trädgård och odla på den. Bredvid föreningens egna innergård med söderläge för grillkvällar. Utsikt från vardagsrummet mot en härlig park. Här finns god plats att både sola ostört på dagtid och grilla med vänner och familj i kvällssol. Runt hörnet hittar ni Åpromenaden som tar er till det vackra “Storfallet” med stor park och grönska, och vidare ner mot ståtliga Nyköpingshus och hamnens alla restauranger. Här finns närhet till allt. Utanför dörren kliver ni rakt ut på Östers gågata med restauranger, fik, mataffär och små trevliga butiker. Via de generösa uteplatserna kommer ni till entrén och vidare möts ni av det härliga köket i öppen planlösning med vardagsrum. Det här en bostad med stor personlighet. Vardagsrummet har omsorgsfullt förvandlats för att få till en känsla av vindsvåning med utsikt mot en stor park. Ägaren har hämtat hem gamla träbjälkar från en gård i Dalarna vilket ger en helt unik karaktär till helheten. Köket, som nyligen är utrustad med nya vitvaror, har också fått fina detaljer med den brasilianska bänkskivan i den mest exklusiva granit, väggskivor och en läcker blandare och inredning som kontraster till det vita. För att ytterligare ge karaktär till helheten mellan kök och vardagsrum finns matchande bänkskivor i brasiliansk granit monterat över hela kortväggen mot fönstren med mycket förvaringsutrymme under. Denna yta fungerar dels som extra sittplats, smart förvaring och som ett exklusivt elementskydd. Elementen ger dessutom komfortvärme till bänkskivan där man kan sitta med ett glas vin och spana ut över parken under sommarmånader. Biokaminen förstärker känslan i rummet och är både ett snyggt blickfång och inredningsdetalj med sin placering på väggen som skapar en varm och skön känsla. I det helkaklade badrummet har nuvarande ägare omsorgsfullt inrett med unika detaljer i teak som ger värme och karaktär. En helt originell specialgjord spegel och skåp till handfatet - urläckert! Här finns dessutom en ny tvättmaskin med torktumlare från LG med 10 års garanti samt förvaringsmöjligheter. Det som tidigare var en klädkammare är omvandlad till mindre sovrum med förvaring och arbetsyta. Väggen har byggts ut med ett fönster för att få in dagsljus. Det stora sovrummet har en platsbyggd King-Size säng (enkel att flytta på) med förvaring under samt rejäla skjutdörrsgarderober med gott om plats. Du har din egen ingång till lägenheten med en stor uteplats i soligt läge med odlingslådor och växter. Från lägenheten är det gångavstånd till allt du behöver i vardagen med mataffären runt hörnet, parker och strövområden. Mysiga butiker, ett antal caféer, en mängd restauranger, barer och kulturupplevelser. Jobbar du kanske i Stockholm eller Linköping går tågen minimum varje timme och du är i storstan på dryga timmen. Här bor du lugnt och högt trots att du bor mitt i attraktivaste delen av Nyköping. Föreningen har dessutom riktigt bra garage. Det är bara att ta hissen ner. I källarplan har du ett förråd. Föreningen har också ett stort och praktiskt miljörum så du slipper åka i väg med återvinningen. Trevliga grannar och en välskött innergård är givetvis bara en bonus. Alldeles nära bostaden finns dessutom både skola och förskola, buss på bakgatan utanför samt sport och träningsanläggning. Nära till havet, badplatser Rosvalla och härliga Nyköpings hamn. Om du längtar efter ett enklare och mer bekvämt liv, att ha nära både till naturen och det mesta som gör vardagen smidig, och dessutom till helt andra priser än i Stockholm, men ändå så nära och snabbt pendlingsavstånd, med endast en timme med tåg eller bil, då har du hittat rätt med denna unika pärla till bostad! Varmt väl

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Måsvägen 3, Vallsund, Oxelösunds kommun
Måsvägen 3, Vallsund, Oxelösunds kommun, bild 2
Måsvägen 3, Vallsund, Oxelösunds kommun, bild 3

Måsvägen 3

Villa
Vallsund, Oxelösunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
2 850 000 kr
99 + 115 m²
5 rum
867 m² tomt

Välkommen till en härlig villa på en solig hörntomt, granne med naturen på två sidor där tusentals vitsippor blommar på våren. Huset är beläget i det attraktiva bostadsområdet Vallsund, ett stenkast till havet, båtbryggor och vackra badplatser i skärgårdskommunen Oxelösund. Huset är välplanerat och är i bra skick men har visst behov av renovering. Det här är bostaden som ger er möjlighet att skapa ert drömhem på ett fantastiskt läge. Alla tre sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en praktisk och funktionell planlösning. Altandörren från köket leder ut till en insynsskyddad uteplats och även på framsidan välkomnas ni av en ombonad uteplats. Stort vardagsrum med gott om ljusinsläpp. Ett badrum samt gästtoalett på entréplan. I källaren finns en stor tvättstuga som kan omvandlas till ett extra badrum/relaxavdelning och från tvättstugan har man utgång ut till kortsidan av huset. I källaren finns också flera praktiska biytor som förråd och hobbyrum. Den stora och lummiga tomten erbjuder gott om utrymme för lek och trädgårdsaktiviteter. På uteplatsen kan du njuta av många soltimmar och avkoppling. Huset är beläget i en återvändsgränd, vilket ger trygghet för hela familjen. Här bor du naturnära med närhet till havet och får också privilegiet att bo i ett mycket barnvänligt område. Kommunikationerna är goda och du har gångavstånd till skola, förskola, simhall, träningsanläggning och livsmedelsaffär. Skärgårdskommunen Oxelösund ligger ca 10 mil från Stockholm med en resväg med bil på dryga timmen. 80 % av kommunen gränsar mot havet. Inga köer, motorväg med lite trafik och dubbla filer mellan Nyköping och Oxelösund , gott om skolor och förskolor, allting nära - på gång- eller cykelavstånd. Här finns milsvis med vandrings- och cykelleder, gott om billiga båtplatser, klipp- och havsbad runt knuten, naturreservat och ett liv i lugn och ro. I Oxelösund finns allt man behöver i vardagen med stort Ica Kvantum, Systembolag, bibliotek, apotek, butiker och övrig service. Bussar går till Nyköping regelbundet varje kvart eller halvtimme på vardagar och tar dig in till Nyköping på ca 20 minuter. Tågförbindelser mellan Nyköping - Stockholm avgår varje timme på morgon och eftermiddag om du pendlar till Stockholm. Smidig parkering för bil precis intill tågstationen, annars går bussen hela vägen till tågstationen. Oxelösund har ett rikt förenings- och idrottsutbud med bland annat stora anläggningen Medley Ramdalen med simhall och träningsanläggning. På Jogersö finns elljusspår, Sörmlands största havsbad, camping och lekplats. Dit ut cyklar man på några minuter. För barnen finns här enkel väg till skolan och området är tryggt och i stort sätt bilfritt. Om familjens önskemål är ett lugnare liv med närhet till det mesta, när naturen och havet lockar. När man vill ha mer fritid i stället för bilköer och trafikkaos. Välkommen till skärgårdskommunen - bara en dryg timme från Stockholm

  • Premium
  • Uteplats
Verktygsgatan 2C, Trosa, Trosa kommun
  • Budgivning pågår

Verktygsgatan 2C

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trosa
2 100 000 kr
82,9 m²
3 rum
vån 2/3
6 341 kr/mån
25 332 kr/m²

Välkommen till denna fina 3:a med närhet till det mesta i Trosa. Ljus, modern och härlig hörnlägenhet med stor balkong om ca 10 kvm. Kök i vitt med integrerade maskiner från Siemens. Öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum. Vardagsrummet har stort glasparti mot balkongen med skjutdörr i glas. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkett och väggar i vitt. Förråd precis utanför lägenheten ca 11 kvm. Hiss i huset. Föreningens grönområde alldeles utanför. Bra läge i småstadsidyllen Trosa för dig som vill kunna promenera eller cykla till det mesta. På kort avstånd ligger Trosa torg med bl a butiker, caféer, restauranger och hotell. Från torget kan man strosa längs med åpromenaden till hamnplanen och småbåtshamnen med restauranger, butiker och evenemang under vår och sommar. Bra kommunikationer med bussar till Nyköping, Södertälje, Stockholm samt tåg från närliggande Vagnhärad.

  • Uteplats
  • Hiss
Alkvägen 7, Vallsund, Oxelösunds kommun
  • Budgivning pågår

Alkvägen 7

Radhus
Vallsund, Oxelösunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
1 995 000 kr
108 m²
4 rum
167 m² tomt

Radhus i populära Vallsundsområdet som precis är renoverat och i toppskick. Nytt kök i halvöppen lösning med matplats och vardagsrum med utgång till solig uteplats. Separat ny tvättstuga som nås från köket. Gästtoalett via välkomnande och praktisk hall. På övervåningen finns tre sovrum, varav ett stort föräldrarum med utgång till balkong. Dessutom har man på övre plan en rymlig walk-in-closet samt nytt helkaklat duschrum med golvvärme, dusch, handdukstork, modern inredning och förvaring. Uteplats i söderläge med sol stora delar av dagen, en liten gräsmatta och växtlighet. På entrésidan kan man njuta på förmiddagen och intill huset är det ett stort, praktiskt förråd. Detta är det perfekta boende för barnfamiljen. Området är lugnt och barnvänligt med fin lekplats precis intill. Barnen kan enkelt gå eller cykla till förskola/skola som ligger ca 500 meter bort. Där finns även Ramdalen simhall, gym & idrottsplats. Mataffär, pizzeria och frisör finns dessutom alldeles i närheten. Gillar ni att njuta av sjö- och båtliv, av skogspromenaden eller en löprunda bor ni perfekt med gångavstånd till fina badplatser, naturområden, löpspår, vandringsleder och båthamn. Oxelösunds fantastiska skärgård finns alldeles inpå knuten. På vintern inbjuder viken nedanför husen till skridskoåkning. Jogersö som ligger ca 2 kilometer bort bjuder på fina strövområden, Sörmlands största havsbad, camping, restaurang och Upzone Äventyrsparker. Oxelösund är också känt för sina många och fina cykelvägar, Bodaborg och naturreservatet Femöre. Buss till Nyköping tar ca 15 minuter och går regelbundet. Välkommen till ett bra liv i Oxelösund, med närhet till det mesta.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Esplanaden 8B, Centrum, Oxelösunds kommun

Esplanaden 8B

Lägenhet
Centrum, Oxelösunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
480 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
2 134 kr/mån
8 889 kr/m²

I en av Oxelösunds bästa föreningar finns denna tvårumslägenhet på andra våningen. Välplanerat lägenhet med fönster i två väderstreck. Stor inglasat balkong i söderläge med plats för njutning och som dessutom ger mycket ljusinsläpp i lägenheten. Nyrenoverad badrum 2022, i övrigt finns visst renoveringsbehov, men lägenheten är välvårdat. Inga avgiftshöjningar 2023 och låga driftskostnader. Mycket fin tvättstuga som ligger en trappa ner från lägenheten. Här bor man bekvämt med centrum på gångavstånd och busshållplats runt hörnet. I Oxelösund har man dessutom alltid närheten till havet, båtplats, cykel- och motionsspår, badplatser och träningsanläggning. Till Nyköping är det 13 km och bussar går regelbundet.

  • Balkong
Spantvägen 1, Skeppsvik, Nyköpings kommun

Spantvägen 1

Villa
Skeppsvik, Nyköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
2 595 000 kr
55 + 88 m²
3 rum
1 201 m² tomt

Välkommen till idylliska Skeppsvik, ca 20 minuter med bil från Nyköping. Här väntar ditt nya fritidshus eller kanske blir det ditt nya hem? Det röda huset på Spantvägen ligger på fint hörnläge. Här är lugnt och skönt, härlig växtlighet och ett skogsparti bakom tomten. För den som flyttar hit finns möjligheter att bygga till, kanske för att få ett stort vardagsrum eller skapa andra förändringar som passar för er familj och som höjer trivseln. Huset är delvis insynsskyddad och med en baksida mot ett skogsparti. Trädgårdstomten sträcker sig runt hela huset vilket innebär att man kan njuta av sol från morgon till kväll. Här kan man koppla av vid trädäcket som bjuder på skön kvällssol eller söka skugga vid varma dagar. Huset har en stor farstu, två sovrum, en öppen planlösning med kök & stor matplats för hela familjen. Köket har en generös takhöjd samt synliga balkar. Det trevliga köket, med gräddvita luckor och nyare vitvaror, är renoverad 2019. I duschrummet finns duschkabin och en klassisk bastu. Via trappan upp från hallen finns även ett sovloft med plats för övernattande gäster. I källaren finns gillestuga, matkällare, tvättstuga, en extra toalett och gott om förrådsutrymme. Fristående garage och ytterligare förrådsutrymme bak garaget ingår också i fastigheten. Dessutom finns parkeringsmöjligheter på framsidan. Skeppsvik ligger i Nävekvarn, ca 20 minuters bilkörning från Nyköping. Skeppsvik och Nävekvarn är kända som attraktiva områden både för fritidshus och permanentboende. Här finns närhet till såväl båtplats och badplatser som till fantastiska naturupplevelser på land och ute i skärgården, samtidigt som man har närbutiken och gästhamnen på cykelavstånd. Hos den lokala livsmedelsaffären, som ligger precis i korsningen när man kommer till Nävekvarn, finns ett bra utbud, samt uthämtning för Systembolaget och apoteksvaror och post. Bussar går regelbundet till Nyköping. Grundskola finns i Nävekvarn. Gymnasium finns i Nyköping. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats

Visar alla 12