Mäklare Marcus Johansson

Marcus Johansson

Om mig

Jag valde att börja hos Svensk Fastighetsförmedling tack vare deras stora varumärke och för att dem har de bästa verktygen för att kunna genomföra den bästa bostadsaffären. Har sedan fått äran att driva vårt kontor i Luleå vilket jag känner en otrolig stolthet för. Väljer du mig som mäklare får du en mäklare som arbetar hårt med att finnas tillgänglig och att genomföra en trygg affär med bästa möjliga slutpris.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsmyrgatan 17F, Hällbacken, Luleå kommun
  • Tor 25 apr kl 12:00

Skogsmyrgatan 17F

Lägenhet
Hällbacken, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
2 095 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
4 742 kr/mån
24 647 kr/m²

Välkomna till Skogsmyrgatan och denna lägenhet där stora fönster sprider ett behagligt ljus genom hela lägenheten. Här erbjuds en generös yta om 85 kvadratmeter som effektivt fördelar sig på fyra rum och kök. Ett av de mest trevliga ytorna i denna bostad är den rymliga balkongen, perfekt för umgänge med familj och vänner. Vid ingången möts du av en välkomnande hall med inbyggda garderober och utmärkt förvaringsmöjligheter. Det luftiga och trevliga vardagsrummet bjuder på generösa sällskapsytor och en ljus atmosfär. I det stora köket finns gott om förvaring, laminatbänkskiva, vita skåpluckor och tillräckligt med plats för matbord och stolar. Det större sovrummet är ljust och rymligt med platsbyggda garderober och utrymme för en dubbelsäng. Dessutom finns två sovrum som kan användas som barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är stort, fräscht och välutrustat med toalett, kommod, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, dusch och duschvägg. Välkommen till ett nytt modernt boende med carportplats för bilen, trevliga gårdar och lugnt familjevänligt område.

  • Plus
  • Balkong
Lulsundsgatan 34B, Centrum - Charlottendal, Luleå kommun
  • Imorgon kl 11:30

Lulsundsgatan 34B

Lägenhet
Centrum - Charlottendal, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/2
4 247 kr/mån
22 416 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3:a centralt belägen med närhet till stadens puls samtidigt som du kan njuta av lugnet och grönskan. Med en generös boyta på 89 kvadratmeter och högt i tak skapar denna lägenhet en luftig och behaglig atmosfär. Steg in i det rymliga vardagsrummet där generöst ljusinsläpp och tillgång till balkong skapar en perfekt plats för avkoppling eller sociala tillställningar. De två sovrummen erbjuder flexibilitet och utrymme, varav det ena passar utmärkt som arbetsrum eller barnrum. I det moderna badrummet möts du av stilrent kakel och klinker. Köket, med sina goda förvaringsmöjligheter och tillräckligt med utrymme för matlagning och gemensamma måltider, är ett naturligt samlingsrum i hemmet. Genomgående ekparkett skapar en enhetlig och elegant atmosfär i hela lägenheten. Denna bostad ingår i en välskött förening med låg belåningsgrad och låga avgifter. Här kan du känna dig trygg med att bo i en stabil och välskött gemenskap. Med närhet till fina promenadstråk och grönområden kan du njuta av både stadsliv och natur. Här finns också närhet till alla bekvämligheter såsom shopping, restauranger, skolor och kommunikationer. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Toppgatan 12B, Luleå, Luleå kommun

Toppgatan 12B

Lägenhet
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 295 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/2
3 754 kr/mån
26 429 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet med härligt ljusinsläpp på Västra Skurholmen! Här bor du med en genomtänkt planlösning som skapar en trivsam och luftig atmosfär. Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Här finns även en klädkammare samt plats för garderober för ytterligare förvaring om så önskas. Vidare in i lägenheten finner ett luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som ramar in rummet och släpper in rikligt med ljus. Från vardagsrummet nås sovrummet som har plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Fint kök med gott om förvaring samt bra arbetsytor där du kan laga goda middagar. Från köket når du den trevliga balkongen som kan möbleras med balkongmöbler och växter. Här kan du avnjuta en morgonkaffe eller läsa en trevlig bok! Badrummet är helkaklat och smart planerat med både dusch med glasdörrar, wc, handfat, handdukstork och förvaring. På Västra Skurholmen bor du med fint läge med närhet till centrum, mataffärer och naturen. Ta fördel av de fina promenadstråken längs vattnet, perfekta för avkopplande promenader och att njuta av den vackra omgivningen. Varmt välkommen till visning!

  • Balkong
Björkelundsvägen 85, Kyrkbyn, Luleå kommun

Björkelundsvägen 85

Lägenhet
Kyrkbyn, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 345 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/2
5 052 kr/mån
16 012 kr/m²

Välkomna till Björkelundsvägen 85. Här presenterar vi ett unik tillfälle att förvärva en rymlig trea på 84 kvadratmeter belägen på den andra våningen. I denna bostad finns möjligheten att bygga en etagelägenhet med två våningar, för den som söker något utöver det vanliga. Generös hall på entréplan med smart förvaring och gott om plats för avhängning och trapphiss som lämnas kvar till nästa ägare. Köket med sina stora fönster och utgång till balkongen i sydvästläge bjuder in till ljus och liv. Vardagsrummet erbjuder en bekväm atmosfär med rikligt med utrymme för både avkoppling och underhållning. Stort rymligt badrum, två sovrum och ett praktiskt förråd/kontor. Mycket populär förening i trevliga Gammelstad Kyrkby. Här finns ledig parkeringsplats, stort extraförråd, bastu och trevliga innergårdar. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Munkebergsgatan 54, Luleå, Luleå kommun
  • Imorgon kl 17:00

Munkebergsgatan 54

Lägenhet
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 345 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 455 kr/mån
18 299 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga gavellägenhet på omtyckta Munkeberg, där man direkt bjuds på ett härligt ljusinsläpp och trevligt intryck. En välplanerad lägenhet på våning två som disponeras av 73,5 kvm med genomgående fina ytskikt och fräscha materialval. Unikt för denna lägenhet är det fantastiska läget på balkongen. I huset är detta en av de tre lägenheter som har balkongen i sydvästläge med utsikt mot grönområde och härlig kvällssol. Klassiskt vitt kök som inrymmer mindre matplats och är bekvämt utrustat med diskmaskin samt fullstor kyl- och frys. Här bor man bekvämt på ett lugnt och trivsamt område! Föreningen erbjuder parkering i både garage och p-plats med möjlighet till elbilsladdning. Brf Matrosen är en äkta och solid förening med 193 stycken lägenheter med närhet till både Luleå stadskärna och natur. Här bor man behagligt nära mjölkuddens egna centrum som innefattar matbutik, förskola, skola, gym och restauranger. Härliga promenadstråk finns på området, och på sommaren finns tillgång till fina badplatser och på vintern plogas isvägen upp. I föreningen finns även tvättstugor och bastu.

  • Plus
  • Balkong
Åsgatan 11, Östermalm, Luleå kommun

Åsgatan 11

Villa
Östermalm, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
5 195 000 kr
175 + 84 m²
7 rum
675 m² tomt

Villa på anrika Östermalm med vacker friköpt hörntomt. Stadsnära 1920-talsvilla som består av entréplan, övre plan samt källare. I entréplan finns bland annat 3 rum i fil som ger en härligt klassisk känsla. Här finns det möjlighet att forma ert egna boende med äldre fina detaljer. Villan har uppvärmning via fjärrvärme, internet via fiber, nytt yttertak från 1990 samt nyare fönster. På den friköpta tomten finns även charmig gårdsbyggnad. Villan är besiktad.

Storgatan 8B, Luleå, Luleå kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 16:00

Storgatan 8B

Lägenhet
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 195 kr/mån
28 208 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvårummare med inglasad balkong i söderläge! Bostaden är snyggt renoverad i ljusa materialval där man bjuds på fina ytskikt samt högt i tak. Välplanerad planlösning som skänker sociala ytor, rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och en inredd klädkammare. Här bor du i välskött & lågt belånad förening från mitten på 40-talet med goda intäkter från lokaler. På Storgatan bor du i centralt läge med närhet till vatten, trevliga promenadstråk samt pulsen i city.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tullgatan 10, Luleå, Luleå kommun

Tullgatan 10

Lägenhet
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
2 695 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/4
5 169 kr/mån
28 978 kr/m²

Välkommen till denna ljusa & trivsamma fyrrummaren med trevliga fönsterpartier som inbringar ett härligt ljusinsläpp! Lägenheten är en välplanerad 4a med 93 kvadratmeter boyta, vilket ger gott om plats för hela familjen. Här möts du av en välkomnande hall med plats för upphängning av ytterkläder. Vidare finner du ett stilrent och rymligt kök med gott om förvaring. Här rymmer du ett större matbord där kan du ha mysiga middagsbjudningar. Bostaden innefattar tre stycken rymliga sovrum som skänker komfort och utrymme för avkoppling. Från ett av sovrummen når du den härliga balkongen. Här kan du njuta av solens strålar och en trevlig utsikt över grannskapet. Brf Sparven är en stabil HSB-förening som består av två stycken flerfamiljshus med adresser på både Tullgatan och Stationsgatan. Föreningen har låg skuldsättning samt låga avgifter. Här bor du med centralt läge med direkt närhet till centrum med stadens butiker och dess restauranger. Du bor även med närhet till fina promenadstråk samt trevliga parker. Välkommen till visning!

  • Plus
  • Balkong
Fredsgatan 14, Centrum - Gültzauudden, Luleå kommun
Fredsgatan 14, Centrum - Gültzauudden, Luleå kommun, bild 2
Fredsgatan 14, Centrum - Gültzauudden, Luleå kommun, bild 3

Fredsgatan 14

Övrigt
Centrum - Gültzauudden, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
9 750 000 kr
1 245 m² tomt

Ståtlig fastighet på Gültzauudden med bostadshus uppfört runt 1888 och gårdshus några år tidigare. Fastigheterna har idag ett högt bevarandevärde och är en vacker del av Luleås historia. Huvudbyggnaden består idag av källare med bastu, relax, tvättstuga och förrådsutrymmen. På entréplan och på andra våningen finns två lägenheter om 126m² med liknande planlösning. På vindsvåningen finns en lägenhet med en boyta om 68m² men då det är mycket snedtak finns det golvyta om 110 m². Alla lägenheter i huvudbyggnaden är idag uthyrda. Gårdshus som 2011 renoverades till en stor lägenhet om 135m² i två plan med egen uteplats med spabad. Samt en 1:a om 35m² som idag används av en floristverksamhet. Säljaren nyttjar idag hela gårdshuset vilket gör att det kan bli ledigt enligt överenskommelse. Huvudbyggnad - Nuvarande intäkter 398 456kr/år lgh 1: 126m² lgh 2: 126m² lgh 3: 68m² (golvyta 110m²) Gårdshus lgh 1: 35m² lgh 2: 135m² Hela gårdshuset nyttjas av säljaren som söker ny lägenhet 2/3:a. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Kontakta mäklare Marcus Johansson på 070-2725850 för att boka visning.

  • Premium

Visar alla 9