Mäklare Marcus Johansson

Marcus Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Timmermansgatan 3, Luleå, Luleå kommun

Timmermansgatan 3

Lägenhet
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/5
2 979 kr/mån
30 673 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga tvårummare på 52 m² mitt i centrum med endast 200 meter ner till stadsfjärden och Södra hamn. Här finner du en ljus och välplanerad lägenhet i genomgående fint skick och trevliga sällskapsytor med låg månadsavgift. Hallen är rymlig med goda förvaringsmöjligheter. Ljus och öppen planlösning med stora ljusinsläpp, bra läge mot en mycket lugn gata och vacker grönskande innergård som en oas i centrum. Fint nyrenoverat kök med generösa arbetsytor och öppen social planlösning mot vardagsrum och balkong. Rymligt avlångt badrum med tvättmaskin. Till lägenheten finns även ett stort förråd. Här är det bara att flytta in och börja trivas! I lägenhetshuset finns det nyrenoverad relax samt bastu, uthyrningslägenhet, tvättstuga, samt varmgarage som nås direkt via hissen från lägenheten. Här har föreningen även investerat i laddstolpar för de med elbil och har gott om plats för de som vill hyra parkering.

  • Balkong
  • Hiss
Munkebergsgatan 24, Luleå, Luleå kommun
  • Tis 3 okt kl 18:00

Munkebergsgatan 24

Lägenhet
Luleå, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
3 113 kr/mån
24 113 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvårumslägenhet i den attraktiva och stadsnära stadsdelen Munkeberg. Här erbjuds en genomtänkt planlösning med generösa sociala ytor samt en stor och härlig balkong. Badrummet är utrustat med helkaklade väggar och klinkergolv med behaglig golvvärme för extra komfort. Mycket solid bostadsrättsförening med stabil ekonomi och låga månadsavgifter. I föreningen finns även tillgång till bastu, gym och snickeri. På populära Munkeberg bor du i ett trivsamt och lugnt kvarter. Endast ett stenkast bort ligger fina badstränder och närheten till den populära isvägen vintertid. Här finns mysiga promenadstråk längs stranden och i skogen som leder till Storhedens handelsområde. Närhet till mataffär, gym och vårdcentral. Området har mycket goda bussförbindelser samt gång- och cykelavstånd till centrum samt Luleå Tekniska Universitet. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Övägen 36, Gammelstad, Luleå kommun

Övägen 36

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Luleå
5 795 000 kr
173 m²
6 rum
859 m² tomt

Påkostad villa med ett av Luleås mest attraktiva läge vid vattnet! Unikt läge vid Luleälven med servitut på egen lång brygga ut mot vattnet. Fin friköpt tomt på första raden med ljuvlig utsikt. Villan har lyxiga materialval. Snyggt Schmidtkök med elektroniska skåpluckor, stor köksö med modern köksfläkt i taket, fint klinkergolv med golvvärme samt utgång till fin uteplats i helt rätt solläge. Vardagsrum och matplats ligger i öppen planlösning i anslutning till köket vilket skapar en naturlig sällskapsyta. Utanför finns en utsikt som är svår att slita sig från. En upplevelse högt över det vanliga. Med komposittrall och pool, relax, terrass och gräsmatta finns det många platser att spendera tid med nära och kära. Gammelstad är ett populärt område med närhet till bl a skola/förskola, Gammelstads centrum, Storhedens handelsområde samt Sunderbyns Sjukhus. Från Gammelstad finns goda bussförbindelser till centrum. Villan är besiktigad av Anticimex. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Visar alla 3