Mäklare Jeanie Wehlin

Jeanie Wehlin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sunnerbogatan 32D, Strömsnäsbruk, Markaryds kommun
 • Fre 8 dec kl 13:00

Sunnerbogatan 32D

Lägenhet
Strömsnäsbruk, Markaryds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
135 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/2
2 495 kr/mån
3 214 kr/m²

Perfekt första bostad eller övernattningslägenhet. Vardagsrum/sovrum har fransk balkong med utsikt mot den trevliga innergården och Björkparken. Kök med plats för matbord, badrum renoverat 2018 och möblerbar rymlig hall med flera garderober. Parkeringsplats ingår.

 • Plus
Vintervägen 33, Älmhult, Älmhults kommun
 • Imorgon kl 12:30

Vintervägen 33

Villa
Älmhult, Älmhults kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
3 800 000 kr
160 m²
5 rum
1 282 m² tomt

Praktiskt boende med allt i ett plan i ett tryggt och lugnt område med återvändsgata. Huset har genomgått flertalet renoveringar mellan 2019-2023 och tillbyggt 2020. Trivsamt allrum med utgång till altanen, ljust stort vardagsrummet med stora glasdörrar, täljstenskamin, spotlights och högt i taket. Välplanerad hörntomt där baksidan av trädgården är insynsskyddad. Förutom gott om plats på gräsmattan för lek och studsmatta finns en altan att koppla av på. Källaren har två större rum som byggdes 2020. Uthus innehållande förråd, snickarbod och hobbyrum. Uppvärmningen bergvärme. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Kråkeskogsvägen 31, Osby, Osby kommun

Kråkeskogsvägen 31

Villa
Osby, Osby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
1 250 000 kr
90 + 96 m²
6 rum
1 153 m² tomt

Villan är högt belägen på en stor fin parkliknade hörntomt med barnvänlig gräsmatta och fruktträd. En av trädgårdens sidor inramas av en stengärdsgård. På den insynsskyddade baksidan finns trädäck i anslutning till uthuset som innehåller bastu och relaxrum. Även två minigolfbanor finns i anslutning till trädäcket. Kvällssolen kan ni avnjuta i det nedsänkta badet med paviljong. Utsikt mot damm med brygga där ni kan ha fiskar eller eventuellt göra om till en pool. Förutom baksidans uteplats finns ett inglasat uterum i anslutning till ingången och ett trädäck på framsidan. Bottenvåningen erbjuder stor plats för socialt umgänge. I allrummet finns en vacker vedkamin från Morsö som både höjer mysfaktorn och skänker en behaglig värme. En större grusad uppfart med två garage och gott om plats för flera bilar. Varmt välkommen att anmäla er till visning.

 • Uteplats
Bolmen Mjölnaberget 1, Ljungby, Ljungby kommun

Bolmen Mjölnaberget 1

Gård/Skog
Ljungby, Ljungby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
5 400 000 kr
150 m²
9 rum
4,4 ha tomt

Fastigheten med sina unika byggnader erbjuder flertalet olika möjligheter till användningsområden. Villan har varit café men används nu som privat bostad. Här erbjuds en hemtrevlig miljö med stor parkliknande trädgård. På fastigheten finns det två paviljonger med plats för flera sällskap under sommarmånaderna. Barn kan leka i den mysiga lekstugan med loft. Förutom villan finns här, två mindre bostadshus, en industribyggnad, lagerlokal, hönsgård, dubbelgarage med förråd, jordkällare, äldre mindre smedja samt ett växthus. Det finns hyresgäster till de mindre husen och Industrilokalen. Uppvärmning sker sedan 2021 med bergvärme som värmer upp alla tre bostadshusen. Generöst dubbelgarage med tillbyggt förråd. Här har ni nära till badplats i sjön Bolmen och vacker natur.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Rosengatan 21, Älmhult, Älmhults kommun
 • Fre 8 dec kl 15:00

Rosengatan 21

Villa
Älmhult, Älmhults kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
2 650 000 kr
131 + 160 m²
5 rum
1 095 m² tomt

Välplanerad villa med stort vardagsrum i vinkel och utgång till en stor altan i söderläge ger goda möjligheter till avkoppling och trevliga grillkvällar. Köket har gott om förvaring, utgång till altanen och en gasolspis. Här har ni nära till förskola och skola. Kombinationen fjärrvärme och storleken på huset gör att boendet blir både bekvämt och kostnadseffektivt. Vidbyggt garage med rymlig stenlagd garageuppfart.

 • Plus
Skånevägen 11, Älmhult, Älmhults kommun

Skånevägen 11

Villa
Älmhult, Älmhults kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
890 000 kr
49 + 49 m²
4 rum
1 183 m² tomt

Nu ges möjlighet att köpa ett charmigt äldre hus med torpkänsla. Här finns vackra detaljer som trägolv, spegeldörrar och vedspis. Möjlighet att inreda vindsrummet för att få mer yta. Både ett badrum och en gästtoalett. På baksidan av trädgården finns en träddunge med blommor och jordgubbsplantor. Större förråd på baksidan och vidbyggt garage vid huset. Välkommen att anmäla er på visning.

Målarevägen 33, Älmhult, Älmhults kommun
 • Budgivning pågår

Målarevägen 33

Lägenhet
Älmhult, Älmhults kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
875 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
3 226 kr/mån
15 909 kr/m²

Trivsam modern Boklok lägenhet byggd år 2020 i Hagabo. Från balkongen kan du njuta av vackra solnedgångar över Hagabodammen och morgonkaffet kan du inta på loftgången då lägenheten ligger ytterst. Ljust kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum i bra storlek och rymligt badrum med tvättmaskin. Välkommen på visning.

 • Plus
 • Hiss
Höghult 326, Killeberg, Osby kommun

Höghult 326

Villa
Killeberg, Osby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älmhult
950 000 kr
68 m²
3 rum
3 826 m² tomt

Välkomna till en lantligt belägen villa på naturtomt med vacker stengärdsgård. Generöst vardagsrum i vinkel med kamin och gott om plats för både ett större matmöblemang och soffa, kök med bra bänkyta och skåp, både el och vedspis, två sovrum och fyra uteplatser. Möjlighet att ha hästar. Två hästhagar med två väderskydd byggda 2019 och 2020. Uthus om ca 64 kvm med dubbla carportar, sadelkammare och isolerat gästrum.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 8