Mäklare Andy Shabo

Andy Shabo

Om mig

[2022/2023 - BÄST BETYG I HELA STOCKHOLM] TOPP 3 i STHLM (3/100) Mest rekommenderade mäklaren i hela Stockholm 2022/2023 Många tror att värdet sitter i bostaden, men valet av mäklare är avgörande för hur mycket du kan sälja din bostad för. Jag är både tävlingsinriktad & brinner för bostadsaffären, vilket borgar för att jag alltid strävar efter högsta resultat. Mitt mål som mäklare är att överträffa dina förväntningar, både som köpare & säljare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bjursätragatan 6 vån 5/6, Rågsved, Stockholms kommun

Bjursätragatan 6 vån 5/6

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 495 000 kr
32 m²
2 rum
vån 5/6
3 132 kr/mån
46 719 kr/m²

Välkommen till Bjursätragatan 6 - din drömbostad med en underbar planlösning som kommer att förtrolla dig vid första ögonkastet! Detta charmiga hem erbjuder en välkomnande hall med en stilfull säkerhetsdörr som värnar om din trygghet. De vackra ekparkettgolven och de vita väggarna skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Ett badrum som inte lämnar något övrigt att önska väntar på dig, prydd med elegant mörkt golv och vackert vitt/grått kakel på väggarna. Här kan du njuta av stunder av avkoppling i den välutrustade duschen eller i det praktiska handfatet med tillhörande spegelskåp. Med bekvämligheten av en WC och en tvättmaskin har du allt du behöver för att göra din vardag så smidig som möjligt. Det moderna och funktionella köket blir en plats där matlagning blir till en fröjd. Vita skåpsluckor tillsammans med vitt kakel ovanför den ljusa bänkskivan ger en fräsch och stilren look. Här finner du gott om arbetsytor och en rad moderna tillval, samt den senaste utrustningen, inklusive en integrerad induktionshäll, en praktisk ugn, en ny fläkt och ett nytt kyl/frys. Njut av din morgonkaffe med en fantastisk utsikt över grönskan genom fönstret. Det välplanerade sovrummet blir din personliga oas, med gott om plats för en rymlig säng, en generös och andra möbler efter behov. Låt dig svepas in i ro och harmoni med utsikt mot västläger och grönska utanför fönstret. Ekparkettgolvet och de vita väggarna fortsätter att skapa en känsla av ljus och rymd, vilket gör detta sovrum till en fristad för återhämtning och avkoppling. Och sist men inte minst, ett ljust och lättmöblerat vardagsrum som är hjärtat i detta fantastiska hem. Här finns gott om plats för att inreda med en bekväm soffgrupp, ett elegant soffbord, en praktisk tv-bänk och andra möbler som passar din personliga stil. Den stora fönsterpartiet i väst ger inte bara ett fantastiskt ljusinsläpp, det ger också en fantastisk vy över den grönskande omgivningen som kommer att få dig att känna dig ännu mer hemma. Bjursätragatan 6 erbjuder verkligen det bästa av två världar - ett modernt och välutrustat hem med alla bekvämligheter du kan önska dig, tillsammans med en omgivning som ger dig känslan av att bo mitt i naturen. Missa inte chansen att få uppleva detta drömboende, där stil och funktionalitet går hand i hand. Kontakta oss idag för att boka visning och upptäck hur det skulle vara att kalla Bjursätragatan 6 för ditt nya hem! Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo för mer information samt önskemål om privatvisning på 072 986 13 43.

  • Hiss
Harplingegränd 36, Östbergahöjden, Stockholms kommun
  • Tis 30 apr kl 17:45
Harplingegränd 36, Östbergahöjden, Stockholms kommun, bild 2
Harplingegränd 36, Östbergahöjden, Stockholms kommun, bild 3

Harplingegränd 36

Lägenhet
Östbergahöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
1 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 0/3
8 173 kr/mån
24 036 kr/m²

Välkommen till Harplingegränd 36 - ditt nya drömhem! Denna fräscha 3:a erbjuder en välkomnande atmosfär och välplanerade ytor som kommer att imponera på dig och din familj. När du kliver in i lägenheten möts du av en praktisk hall som ger gott om utrymme för jackor och skor. Till vänster om hallen finner du det nyrenoverade köket, som har blivit omsorgsfullt designat med moderna detaljer och bra förvaringsmöjligheter. Här kan du enkelt laga fantastiska måltider med den fullständiga uppsättningen av vitvaror, inklusive kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Steg förbi köket och du kommer in i det rymliga och ljusa vardagsrummet. Stora fönster släpper in mycket naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär. Här finns gott om utrymme för en stor soffgrupp, TV-möbel, matbord och allt annat möblemang du kan önska dig. Från vardagsrummet når du den generösa balkongen där du kan njuta av härliga stunder med sällskap och koppla av under soliga dagar. Dessutom har bostaden en inglasad balkong, perfekt för att förlänga sommarkvällarna och skapa extra utrymme för avkoppling. Denna bostad erbjuder även två sovrum, båda med gott om plats för en dubbelsäng. Det ena sovrummet har till och med inbyggda garderober, vilket ger extra förvaringsmöjligheter. Badrummet är stort och helkaklat, och har blivit stambytt för att säkerställa hög kvalitet. Här finner du en modern dusch, handfat, kommod och handdukstork. I anslutning till badrummet finns en separat toalett med WC, handfat och belyst spegelskåp. Området kring Harplingegränd erbjuder ett lugnt och barnvänligt boende med närhet till grönska, bekvämligheter och kommunikationer. En kort promenad bort ligger Årstafältet, där du kan njuta av aktiviteter som driving range och rugby. Det finns också flera förskolor och skolor i närheten, vilket gör detta till en idealisk plats för barnfamiljer. Inom Östberga finner du en närliggande Coop-butik och Stamparken, en populär park där du kan koppla av och njuta av naturen. Dessutom finns det en trevlig bageri på Stamgatan 2 samt andra bekvämligheter såsom en pizzeria, livsmedelsbutik och sushirestaurang. Tveka inte att låta detta drömhem glida dig ur händerna - kom förbi och upplev det själv! Kontakta mäklaren Andy Shabo på 072 986 13 43 för mer information och för att boka en privat visning. Detta är en chans du inte vill missa. Välkommen till Harplingegränd 36!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Onsalagränd 7, Östbergahöjden, Stockholms kommun

Onsalagränd 7

Lägenhet
Östbergahöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 595 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
4 846 kr/mån
31 265 kr/m²

Varmt välkomna till denna topp renoverade 3:a belägen nära natur, och enbart 10 min till city. Här bor du nära alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Planlösningen är ytterst genomtänkt vilket bidrar till en rymlig och luftig känsla, här kan man verkligen gå runt i bostaden. Här bor ni på 83 välplanerade kvadratmeter fördelade över två bra sovrum, stort och lättmöblerat vardagsrum, öppet kök som är fullt utrustat och renoverad med fina vitvaror. Lägenhetens ytskikt är genomgående fräscha och fina, här har ingenting lämnats åt slumpen! Bostaden har genomgående nylagt golv, renoverat badrum och väldigt fina ytskick. Vardagsrummet är stort med flertalet möblerings alternativ samt utgång till den mysiga inglasade balkongen. På Onsalagränd 7 får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort ligger Årstafältet med bl.a. driving range, spelplan för rugby samt ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge för barnfamiljen. Inom Östberga finner du en Coop nära som ligger intill den populära Stamparken. Det finns även ett trevligt bageri på Stamgatan 2. I övrigt finner du en pizzeria, livsbutik, sushirestaurang etc. Låt inte det här drömhemmet glida dig ur händerna, kom förbi på en titt så berättar jag mer! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt privat visning 072 986 13 43. Planritning kommer inom kort!

  • Balkong
  • Hiss
Drakflygargatan 6, Skarpnäck - Sköndal, Stockholms kommun

Drakflygargatan 6

Lägenhet
Skarpnäck - Sköndal, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
3 595 000 kr
94,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 288 kr/mån
38 042 kr/m²

Stig in i Drakflygargatan 6 och upptäck den perfekta kombinationen av komfort, gemenskap och natur. Denna charmiga 4:a erbjuder en unik upplevelse med sitt centralt belägna och familjevänliga läge i Skarpnäck. Med gångavstånd till Skarpnäcks tunnelbanestation är denna lägenhet ett drömhem för pendlare och familjer som söker bekvämlighet. Med 94.5 kvadratmeter fördelade på fyra rymliga rum och kök finns det gott om plats för hela familjen att trivas. En välkomnande hall öppnar upp till ett renoverat och praktiskt kök, tre mysiga sovrum och ett ljust vardagsrum med generösa sällskapsytor. Det stora och fräscha badrummet med toalett, badkar och handfat erbjuder komfort och bekvämlighet. Dessutom kan du njuta av balkongen, som har blivit glasad för att förlänga säsongen för avkoppling och socialt umgänge. Brf Navigatören är en populär och välskött förening som erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive gym, bastu och övernattningslägenhet. För den aktiva finns även en boulebana och grillplats på den välskötta gården, perfekt för sommarkvällar med vänner och familj. Med närhet till skolor, mataffärer och kollektivtrafik är detta en plats där livet flyter smidigt. Endast 19 minuter till T-centralen och omgiven av natursköna områden som Nackareservatet och populära badplatser vid Drevviken, Flaten- och Ältasjön, är detta den ultimata kombinationen av stadsliv och naturupplevelser. Missa inte chansen att uppleva detta drömhem. Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo idag för mer information och boka din privata visning. Drakflygargatan 6 väntar på att bli ditt nya hem!

  • Balkong
  • Hiss
Tussmötevägen 304, Stureby/Enskede, Stockholms kommun

Tussmötevägen 304

Lägenhet
Stureby/Enskede, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
3 495 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 7/7
4 952 kr/mån
45 686 kr/m²

Denna magnifika trea om 76,5 kvm bjuder in till en atmosfär av harmoni och elegans. Det första som fångar ens uppmärksamhet är det generösa ljusinsläppet som strömmar in genom de stora fönsterpartierna och skapar en känsla av rymd och frihet. Glid ut på den stora balkongen och låt din blick svepa över den vidsträckta utsikten - en panorama som förtrollar och inspirerar i varje ögonblick. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av gemenskap och samvaro, perfekt för både vardagslivets trivsel och för att bjuda in till underbara sammankomster med nära och kära. Här är varje kvadratmeter väl utnyttjad för maximal effektivitet, med generösa sällskapsytor och sovrum som erbjuder gott om plats för en avkopplande natts sömn. Bostaden präglas av en tidlös elegans och högsta kvalitet, med genomgående parkettgolv, vitmålade väggar och ett kök som är både funktionellt och stilfullt inrett. Det helkaklade badrummet med tvätt pelare ger en touch av lyx och bekvämlighet till din vardag. Och det bästa av allt - detta fantastiska hem ligger i ett charmigt villakvarter med närhet till allt du behöver. Med T-bana och busskommunikationer inom bekvämt avstånd, omgiven av naturen och nära till matbutiker, får du både lugn och bekvämlighet på ett tyst och fridfullt läge. Höjdpunkten får ändå anses vara balkongen i söderläge. Här kan du avnjuta en kopp kaffe och trevligare tillställningar under det varmare halvåret. Tveka inte - detta är din chans att förvärva ditt drömhem. Kontakta mäklaren idag för mer information och boka din privata visning. Ring 072 986 13 43 och låt oss tillsammans utforska alla förtrollande möjligheter som Tussmötevägen 304 har att erbjuda. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Annandagsvägen 7, Liseberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Annandagsvägen 7

Lägenhet
Liseberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
2 295 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 560 kr/mån
67 500 kr/m²

Välkommen till drömbostaden på Annandagsvägen 7 - en magnifik vindsvåning i det charmiga Lisebergs villaområde! Denna härliga vindsvåning om 34 väldisponerade kvadratmeter är verkligen något utöver det vanliga. Så snart du kliver in genom dörren, omsluts du av en renoverad och inbjudande atmosfär. Här är varje detalj genomtänkt och noggrant planerad för att erbjuda dig den ultimata bostadsupplevelsen. Vid entrén möts du av en rymlig hall som erbjuder gott om plats för dina jackor och skor, och till vänster finner du ett sprillans nytt badrum med moderna bekvämligheter, inklusive wc, handfat med kommod, en stilfull dusch och ett uppfriskande takfönster. Här finns även en tvättmaskin för din bekvämlighet. Steg vidare in i bostaden och upptäck det genomtänkta köket. För dig som älskar att laga mat kommer detta kök vara en dröm som går i uppfyllelse, med dess smakfulla detaljer och smarta layout. Det stora vardagsrummet är centrum för trivsel och umgänge. Här kan du njuta av fantastisk utsikt över grönskan och det pittoreska villaområdet utanför. Ljuset flödar in och skapar en inbjudande atmosfär. I ena änden av vardagsrummet finner du en mysig sovalkov, perfekt för en stor säng, nattduksbord och takfönster som släpper in ljus och stjärnklara nätter. Dessutom har du ett stort vindsförråd precis bredvid, vilket säkerställer att du har gott om plats för förvaring. Beläget på Annandagsvägen erbjuder denna bostad även utmärkta kommunikationer. Du har nära till bussar som tar dig till Gullmarsplan, Älvsjö C, Farsta och Liljeholmen, där du enkelt kan ansluta till T-bana, pendeltåg och tvärbana. Det tar bara 16 minuter att promenera till Älvsjö station, där du hittar pendeltåg och flera andra bussförbindelser. För bilburna resenärer är det enkelt att komma ut på de stora vägarna i söderort. Med cykel tar du dig till Södermalm på under 20 minuter och till city på under 30 minuter. Bara några minuters promenad från bostaden hittar du en mängd serviceinrättningar, inklusive mataffärer, frisörer, vårdcentral och apotek. Dessutom har området mycket att erbjuda för en aktiv livsstil, inklusive utegym, grönområden och fotbollsplaner. Älvsjö C erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive restauranger, mataffärer, postkontor, butiker, banker och blomsteraffärer - allt inom bekvämt räckhåll. Denna bostad är omgiven av vackra promenadstråk genom Sjumilaskogen och cykelvägar som tar dig genom de trevliga villaområdena i Liseberg och Örby Slotts omgivningar. Slottsparken och den nyrenoverade plaskdammen är höjdpunkter för avkoppling och rekreation. Denna renoverade vindsvåning är en unik möjlighet att bo i ett omtyckt område med utmärkta kommunikationer, närservice och en fantastisk bostad som imponerar på varje steg. Missa inte chansen att kalla detta ditt nya hem! Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo på 072 986 13 43 för mer information och bokning av visning. Välkommen till ditt framtida paradis!

Stamgatan 11, Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
Stamgatan 11, Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Stamgatan 11, Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Stamgatan 11

Lägenhet
Östberga/Älvsjö, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 995 000 kr
95 m²
5 rum
vån 2/3
7 173 kr/mån
31 526 kr/m²

Upptäck drömbostaden på Stamgatan 11 - en femrummare på 95 kvm med en inglasad balkong som förgyller din vardag och ger dig den ultimata balansen mellan stadsliv och natur. Med en planlösning som inte går att slå och överflöd av naturligt ljus från två väderstreck blir detta ditt paradis. Stig in i den välkomnande hallen där det finns gott om plats för alla dina jackor och skor, vilket gör det enkelt att hålla ordning. Den inbjudande innerhallen binder samman alla rum i lägenheten, vilket ger extra funktion och organisation till ditt nya hem. Det renoverade köket är utformat för att förenkla ditt liv med den senaste utrustningen, generösa arbetsytor och smart förvaring. Charmigt inramat av ett fönster som bjuder in ett härligt ljusinsläpp. Bostadens själ återfinns i det rymliga vardagsrummet som erbjuder gott om plats för både avkoppling och umgänge. Balkongen, som är insynsskyddad och perfekt för frisk luft och solsken, blir din personliga oas utomhus för avkoppling och sociala stunder med en inglasad balkong har man möjlighet att tillbringa trevligare stunder under alla årstider på året. För småbarnsfamiljen är detta det perfekta hemmet med fyra privata sovrum, Två sovrum är utrustade med större garderober. Här kan du skapa din egen oas för vila och avkoppling med gott om utrymme för din personliga prägel. Denna bostad har även fördelen av två separata ingångar, vilket ger dig flexibilitet och möjligheter till uthyrning om så önskas. Omgivet av Stamparken, en central samlingsplats med lekområden, förskola, lekpark, boulebana och mycket mer, erbjuder området en harmonisk och bekväm miljö. Med närhet till bekvämligheter som butiker, restauranger och skolor samt rekreationsmöjligheter som driving range och vackra promenadstråk på Årstafältet, är detta den perfekta kombinationen av natur och stadsliv. Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo på 072 986 13 43 för mer information och för att boka din personliga visning. Välkommen till ditt nya hem! UTFÖRDA FÖRBÄTTRINGAR: 1. Nya persienner i samtliga fönster 2023. 2. Nya ytskikt (utom badrum och golv i vardagsrum) 2014-2015. Parkettgolv i alla rum utom kök och hall där det är Alloc laminatgolv. 3. Byte av kök 2015: Ikeakök, bänkskiva från LG-collection med Franke diskho. Varmluftsugn Husqvarna, micro Husqvarna, fläkt Franke, spishäll Schott, diskmaskin Bosch. Nya eldragningar till kök. Nytt kakel. 4. Nya ytterdörrar 2015. 5. Tvättmaskin Samsung 2014.

  • Premium
  • Balkong
Vintrosagatan 56 vån 7/8, Hagsätra, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vintrosagatan 56 vån 7/8

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 950 000 kr
57 m²
2 rum
vån 7/8
3 443 kr/mån
34 211 kr/m²

På Vintrosagatan 56 välkomnas du in i denna hemtrevliga lägenhet där du bor på 57 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En stor bostad vars öppna ytor ger en unik rymd. När du kliver in i bostaden kommer du ganska direkt få känslan av välplanerade ytor och en rymlig hall som erbjuder en klädkammare för förvaring av ytterkläder samt skor, från hallen når du även bostadens badrum. Några kliv in från hallen når du ett praktiskt och rymligt kök med utgång till inglasad balkong. Stort vardagsrum. Insynsskyddat sovrum. Bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till bästa Bandhagen har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. Utrustat med vita skåpsluckor, spis, ugn, fläkt samt kyl/frys. Köket har bra förvaringsmöjligheter och fint ljusinsläpp från det stora fönstret. Från köket når du den mysiga inglasade balkongen som vetter ut mot en milsvid utsikt. Vidare in i lägenheten möts du av det lättmöblerade vardagsrummet som bjuder in till sociala tillställningar, gott om plats för både en större soffgrupp och annat möblemang som kan önskas. Lägenhetens placering i området är perfekt mitt i mellan Hagsätra C och Rågsveds skolan, här har du med andra ord närhet till allt. I centrum finns goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje samt flertalet busslinjer. Här finns även god service med flera matbutiker, vårdcentral, apotek, bibliotek, flera restauranger mm. Du ges också närhet till populära Älvsjöbadet som är det perfekta utflyktsmålet under sommaren. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och med flera av de stora renoveringarna bakom sig. Låt inte det här drömhemmet glida dig ur händerna, kom förbi på en titt så berättar jag mer! Välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt privat visning 072 986 13 43.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Götgatan 96, Katarina, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Götgatan 96

Lägenhet
Katarina, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Södermalm
6 795 000 kr
74 m²
3 rum
vån 5/6
2 361 kr/mån
91 824 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem på Götgatan 96! Denna magnifika 3:a på våning 5/6 fångar essensen av Södermalms charm med en perfekt balans mellan det klassiska och det moderna. Här möts du av en harmonisk atmosfär och enastående design som genomsyrar varje vrå av denna välplanerade bostad. Fantastisk Ljusinsläpp och Himlakontakt Njut av ljuset som strömmar in genom de generösa fönstren och fånga himlens skönhet från din privata balkong. Denna lägenhet bjuder på en unik möjlighet att koppla av i solens varma strålar med en vidsträckt utsikt över Götgatsbacken och ikoniska Globen. Flexibel Planlösning för Livet Med tre möjliga sovrum kan du anpassa utrymmet efter dina behov - oavsett om det är för att skapa en avskild arbetsplats, ett mysigt barnrum eller en välkomnande gästsvit. Den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en perfekt plats för familjemys och underbara stunder med vännerna. Modern Komfort och Funktionalitet Köket är en kulinarisk dröm med gott om förvaring, elegant bardisk och bekvämligheter som diskmaskin för att underlätta vardagen. Det helkaklade badrummet är en oas av avkoppling med infällda spotlights, golvvärme och orientaliskt inspirerat klinkergolv. Föreningsliv och Närservice Föreningslivet är stabilt med låga månadsavgifter och fina faciliteter inklusive hiss och innergård. Dessutom är läget oslagbart med närhet till Sofos pulserande butiker, trendiga caféer vid Medborgarplatsen och Ringens köpcentrum med utmärkta kommunikationer via tunnelbana, bussar och pendeltåg. Natursköna Promenadstråk och All Tänkbar Service Upptäck de natursköna promenadstråk längs Årstaviken och Vitabergsparken eller njut av avkopplande stunder vid Tantolundens härliga bad. All tänkbar service från gym till mataffärer och förskolor finns inom bekvämt räckhåll. Slutord Denna bostad på Götgatan 96 är mer än bara ett hem - det är en livsstil. Upplev det bästa av Södermalms puls samtidigt som du finner ro och komfort i ditt eget paradis. Kontakta oss nu för att inte missa denna unika möjlighet att bo på en av Södermalms mest eftertraktade adresser! Varmt välkommen till ett hem där trivsel och naturnärhet går hand i hand. För mer information och för att boka en privatvisning, kontakta vår engagerade mäklare Andy Shabo på telefonnummer 072 986 13 43. Detta är ett tillfälle du inte vill missa!

  • Balkong
  • Hiss
Stamgatan 25, Älvsjö, Stockholms kommun

Stamgatan 25

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 250 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 310 kr/mån
32 374 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och barnvänlig lägenhet vars öppna ytor ger dig och din familj den plats ni behöver. Välkommen till ett hem att trivas i. I den inbjudande och praktiska hallen finns gott om plats för jackor och skor. I anslutning finner du ett badrum med wc, dusch, kommod och spegelskåp. På samma våning i huset ligger tvättstugan. Vidare in i lägenheten ligger ett modernt och smakfullt kök som erbjuder generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. I bostaden hittar du ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här når du även utgången till bostadens stora balkong. Lägenheten har två sovrum, ett stort och rogivande sovrum med rymliga garderober och plats för dubbelsäng och ett lite mindre med inbyggd garderob och plats för säng. HSB Östberga är en av landets största bostadsrättsföreningar. Husen byggdes i slutet av 50-talet. Området består av fyra punkthus och ett antal låghus och är byggt runt en park, Stamparken. Stamparken är en vacker oas i hjärtat av området som erbjuder många aktivitetsmöjligheter både för vuxna och barn. Parken har stora grönområden där man kan sola, grilla, ha picknick, spela volleyboll, boule, hyra cykel och mycket annat. Parken ägs av kommunen som välkomnar alla som vill vistas där. Till Valborgsmässoafton arrangeras valborgseld i parken. Det finns även en bollplan som under vintertid spolas till isbana. Hsb:s Brf Östberga är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och en härlig gemenskap. Låt inte det här drömhemmet glida dig ur händerna, kom förbi på en titt så berättar jag mer! Välkommen att kontakta mäklaren Andy Shabo för mer information samt privat visning på 072 986 13 43.

  • Balkong
Lerbäcksgränd 28, Hagsätra, Stockholms kommun

Lerbäcksgränd 28

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 295 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
5 029 kr/mån
31 438 kr/m²

Stig in i denna underbara 3:a i toppskick erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och bekvämlighet. Med sina ljusa och öppna ytor skapar den en atmosfär av frihet och utrymme, där varje detalj är noggrant utformad för att maximera ditt boende. Steg in i ett nyrenoverat kök som är utrustat med alla bekvämligheter du behöver för att bli den kulinariska mästaren hemma. Här kan du låta din kreativitet flöda medan du förbereder läckra måltider för familj och vänner. Med en yta på 73 kvadratmeter, smart fördelade på tre rum och kök, finns det gott om plats för avkoppling och underhållning. Och när du behöver lite frisk luft och solsken kan du enkelt dra dig ut till den mysiga balkongen, där du kan njuta av lugnet och skönheten i omgivningen. Ge dig själv förmånen att bo i ett hem där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa den ultimata boendemiljön. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda. Din dröm om det perfekta hemmet börjar här på Lerbäcksgränd 28! Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo på 072 986 13 43 för att boka din visning och uppleva allt detta fantastiska hem har att erbjuda. Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Balkong
Axbergsgränd 25, Hagsätra, Stockholms kommun

Axbergsgränd 25

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 425 000 kr
34 m²
1 rum
vån 0/3
2 835 kr/mån
41 912 kr/m²

Välkommen till en pärla på Axbergsgränd - En smakfullt planerad 1:a i utmärkt skick. Med sin smarta layout och perfekta läge är detta hemmet som erbjuder det bästa av både charm och modern bekvämlighet. Bostad i Perfekt Harmoni: Stegen in i detta hem tar dig till en välkomnande atmosfär där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Köket är designat med omsorg för att erbjuda alla nödvändigheter på ett kompakt utrymme, medan sovalkoven skapar en intim och flexibel atmosfär för vila och avkoppling. Praktiskt och Välskött: Med smarta förvaringslösningar i hallen och en välfungerande förening kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro. Med genomgående renoveringar och stambyte är detta hem inte bara vackert utan även genomtänkt för din komfort och bekvämlighet. Toppläge i Bandhagen: Beläget i hjärtat av Bandhagen, erbjuder detta hem ett centralt läge med nära tillgång till kommunikationer och butiker. Med bara några minuters promenad till Hagsätra centrum har du allt du behöver inom räckhåll. Och med snabba kommunikationer till T-centralen är citylivet aldrig långt borta. Förmånlig Månadsavgift: Denna fantastiska bostad är inte bara attraktiv utan även ekonomiskt fördelaktig med en månadsavgift på endast 2 835 kronor. Här får du valuta för pengarna och en hög livskvalitet till ett överkomligt pris. Miss inte Chansen: Ta chansen att uppleva det bästa av Bandhagen i denna omsorgsfullt underhållna etta. Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo på 072 986 13 43 för att säkra din visning och uppleva allt detta fantastiska hem har att erbjuda. Välkommen till ditt nya drömboende!

Vårbergsvägen 179, Vårberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vårbergsvägen 179

Lägenhet
Vårberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 950 000 kr
122 m²
5 rum
vån 5/6
6 607 kr/mån
24 180 kr/m²

(Luftigt boende med alla bekvämligheter du kan önska dig). Här har du ett mycket ovanligt objekt! En stor, välplanerad och gediget renoverad hörnfemma på 122,5 kvadrat i Vårberg. Förvaringsutrymmen är viktiga i varje hem, och här finns gott om plats i de platsbyggda garderoberna, som löper längs med hela korridoren som avdelar sovrummen. Du behöver aldrig oroa dig för att ha ont om plats för kläder, skor och andra tillhörigheter. En känsla av space och utsikt åt tre håll är en av de första sakerna som fångar din uppmärksamhet när du kliver in i denna hörnlägenhet. Köket är perfekt för den stora familjen (eller kollektivet) med gott om plats, två stora kyl- och frysar, diskmaskin samt induktionshäll Vardagsrummet är enormt, ljust och luftigt – med vidsträckta fönster som löper längs ena långväggen – och stort som en tvåa i innerstan bara det. Även sovrum finns det gott om! Fyra totalt, varav två master bedroom och två mindre sovrum. Med moderna materialval och golvvärme blir badrummet en lyxig oas och det finns även en mindre toalett så att man aldrig behöver vänta på sin tur. För att göra ditt boende ännu bekvämare finns det ett separat tvättrum med tvättmaskin i lägenheten, med plats för ännu mer förvaring om du önskar det (eller som ett tillfälligt extra gästrum). Det finns också balkong i österläge med morgonsol, samt hiss i byggnaden, vilket gör det lätt att ta sig till din våning utan att behöva bära tunga väskor eller varor. Tvättstuga, källarförråd och garage finns också tillgängliga för föreningens medlemmar. Liksom ett eget källar- och cykelförråd. Läget är perfekt för dig som vill vara nära kommunikationer. Med endast 490 meter till T-banan tar det bara 17 minuter att ta dig till innerstaden, vilket gör pendlingen smidig och enkel. För dig som föredrar att köra bil tar det ungefär lika lång tid att nå city, vilket gör att du har flexibilitet i dina transportval. I föreningen finns både privata p-platser och möjlighet att hyra garage. Närheten till naturen är en annan fördel med denna bostad. Du kan njuta av sköna skogspromenader i längs Mälaren hela vägen till Lyran eller Vinterviken, eller ta dig till den närliggande badstranden för avkoppling och rekreation. Samtidigt har du ändå nära till shopping och restauranger, så du har alla bekvämligheter inom räckhåll. För familjer är närheten till skolor och förskolor en viktig faktor. Du kan tryggt ta dig till dessa utbildningsinrättningar till fots. Gångavstånd till Vårberg centrum – och en kvarts promenad till Skärholmen centrum – innebär att du har tillgång till ett brett utbud av affärer, service och andra bekvämligheter. Här kan du enkelt handla dagligvaror, göra ärenden eller träffa vänner över en fika. Har du cykel går det så klart ännu snabbare! Och vill du handla är Kungens Kurva, Heron City, IKEA med mera bara fem minuters bilväg bort. Mindre än en halv minut från fastigheten finns både utegym, lekplats och grillområde. Brf Hasselholmen 1 är en stor, välskött och aktiv förening med en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Innan Riksbankens senaste räntehöjningar hade man nyligen sänkt avgiften två gånger. Med 152 bostadsrättslägenheter och en markareal på hela 16 700 kvadratmeter blir det en stor och trevlig gemenskap med möjlighet att träffa grannar och delta i föreningens aktiviteter. Då det även finns hyreslägenheter i föreningen trillar det med jämna mellanrum in extra pengar från dessa försäljningar till föreningen (tre såldes bara under senaste räkenskapsåret), vilket ytterligare förbättrar den goda föreningsekonomin. Sammanfattningsvis är denna bostad perfekt för er som söker en rymlig, modern och välskött 5:a. Lägenheten är ovanlig. Det finns få femmor i Skärholmen – och ännu färre stora och topprenoverade sådana. Med mycket ljus, gott om förvaring, hiss, tvättrum och tvättstuga, samt närhet till natur, shopping, skolor, tunnelbana och Vårberg centrum finns allt på plats för att trivas. Kontakta ansvarig mäklare Andy Shabo p

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sköllerstagatan 58, Bandhagen, Stockholms kommun

Sköllerstagatan 58

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
1 695 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/6
2 558 kr/mån
56 500 kr/m²

Välkommen till din framtida oas på Sköllerstagatan 58! Här har du möjlighet att äga en smart planerad bostad som slår an tonen för bekvämt och modernt boende. Med byggår från 2018 kan du förvänta dig det senaste inom design och komfort. Denna ljusa etta är ett hem att trivas i och det är med stor glädje vi guidar dig genom fördelarna med detta boende. Ett smart och välplanerat hem: Med 30 kvadratmeter har detta hem utnyttjats på bästa sätt. Här finns ett rum och kök samt en mysig sovalkov. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv som ger en varm och inbjudande känsla. När du kliver in möts du av en öppen hall med generösa garderober, perfekt för att hålla ordning och reda. Det fräscha badrummet är helkaklat och har en dusch, wc, kommod, tvättmaskin och golvvärme - allt du behöver för att göra din vardag enklare. Uteplats att njuta av: En av de stora fördelarna med denna bostad är den mysiga balkongen. Den ligger i ett lugnt och soligt läge, perfekt för morgonkaffet eller avkopplande stunder med nära och kära. Här kan du njuta av solens strålar och friska luften. Lugnt och ljudisolerat: Denna bostad är inte bara ljus och fin, den är även väldigt ljudisolerad. Här kan du njuta av tystnad och avskildhet när du behöver det som mest. Området och föreningen: När du bor på Sköllerstagatan 58 har du naturen nära. Sjön Magelungen, en populär samlingsplats under sommaren, är bara en kort promenad bort. Området är skogigt, lummigt och kuperat med fina promenadstråk och vackra naturområden alldeles intill. Samtidigt har du bekvämligheten av närbelägna Rågsved, Högdalen och Hagsätra centrum, som erbjuder service såsom vårdcentral, apotek, post och dagligvarubutiker. Utmärkta kommunikationer: För den som pendlar är det enkelt att ta sig till och från bostaden. Både busslinjer och tunnelbanestation finns inom gångavstånd, och precis utanför porten stannar buss 744 som tar dig till Huddinge och Högdalen. Detta är drömhemmet du inte vill missa. Här väntar din nya livsstil i en bostad som kombinerar komfort, närhet till natur, och smidiga kommunikationer. Välkommen till ditt nya hem på Sköllerstagatan 58! Kontakta mäklaren för mer information och boka din privata visning idag på telefonnummer 072 986 13 43.

  • Balkong
  • Hiss
Ejdervägen 66, Farsta, Stockholms kommun

Ejdervägen 66

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
3 482 kr/mån
33 716 kr/m²

Välkommen till Ejdervägen 66 i Fagersjö! Denna lägenhet är en pärla som erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende för dig och din familj. Här finns många anledningar att bli förtjust, och vi ska gärna guida dig genom några av dem. Perfekt planerad och välskött: Det första som slår en när man kliver in i denna lägenhet är den genomgående höga standarden och de omsorgsfulla detaljerna. Här har man verkligen lagt ner tid och kärlek på att skapa ett hem som är både snyggt och funktionellt. Varje kvadratmeter är utnyttjad till fullo för att skapa en harmonisk och välkomnande atmosfär. Lugnt och avskilt läge: Ejdervägen 66 erbjuder en unik fördel - lugn och ro. Lägenheten är belägen fritt från insyn och skapar en avkopplande och privat atmosfär. Här kan du njuta av ditt eget utrymme utan att bli störd av omgivningen. Inbjudande vardagsrum med inglasad balkong: Vardagsrummet är hjärtat av denna bostad. Det är ett trivsamt utrymme där du kan slappna av och umgås med vänner och familj. Dessutom har du direkt tillgång till en underbar inglasad balkong som vetter mot en fridfull innergård. Här kan du njuta av din morgonkaffe eller avkopplande kvällar i frisk luft året runt. Praktiskt kök med gott om utrymme: Köket är rymligt och välutrustat, perfekt för den matlagningsentusiasten. Här finns gott om bänkyta och förvaring samt en generös matplats där hela familjen kan samlas för måltider och samvaro. Stort badrum och separat gäst-WC: Denna lägenhet erbjuder ett stilrent badrum med moderna bekvämligheter. Dessutom finns en separat gäst-WC, vilket är en praktisk bonus för ditt och dina gästers bekvämlighet. Slutligen, Fagersjö är ett område som har mycket att erbjuda. Här finns grönskande parker, skolor, och bra kommunikationer. Du har allt du behöver inom räckhåll. Missa inte chansen att uppleva Ejdervägen 66 i verkligheten. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck varför detta hem är rätt för dig. Välkommen till din framtida bostad! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Rågsvedsvägen 91, Rågsved, Stockholms kommun

Rågsvedsvägen 91

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
2 350 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/4
5 823 kr/mån
32 192 kr/m²

( ACCEPTERAT PRIS 2 350 000 ) Stig in i ett exklusivt boende på Rågsvedsvägen 91 och upplev livet på toppen av världen! Denna extraordinära trea på 73 kvm erbjuder inte bara generöst utrymme och komfort, utan även en hisnande utsikt som tar andan ur dig. Från första steget in genom dörren omfamnas du av en känsla av ljus och rymd. De stora fönstren ger dig en unik möjlighet att njuta av soluppgångar och solnedgångar från en helt ny vinkel. Vardagsrummet är en elegant och avkopplande plats att umgås på, med den imponerande utsikten som bakgrundsmusik till ditt dagliga liv. Denna pärla på Rågsvedsvägen ingår i bostadsrättsföreningen Bäverdalen 1, bildad 2019 genom en ombildning från hyresrätter. Föreningen präglas av vänlig atmosfär och välomhändertagna gemensamma utrymmen. Området runt fastigheten är omgivet av vacker natur, med sjön Magelungen som en pittoresk granne och Rågsveds naturreservat som en naturlig lekplats för äventyrliga själar. Förutom naturens omfamning erbjuder detta område bekvämlighetens hand i hand med stadens puls. Med närhet till sjukvård, apotek, post och dagligvarubutiker är din vardag smidigt organiserad. Dessutom har du utmärkta kommunikationsmöjligheter med busslinjer och tunnelbanestationer inom bekvämt gångavstånd, där buss 744 tar dig direkt till Huddinge och Högdalen. Så, om du letar efter en modern och rymlig bostad i harmonisk förening med naturen, samtidigt som du vill ha omedelbar tillgång till stadens bekvämligheter, är Rågsvedsvägen 91 det perfekta valet för dig och din familj! Varmt välkommen till ett hem där trivsel och naturnärhet går hand i hand. För mer information och för att boka en privatvisning, kontakta vår engagerade mäklare Andy Shabo på telefonnummer 072 986 13 43. Detta är ett tillfälle du inte vill missa!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 16