Mäklare Jessica Skogman

Jessica Skogman

Om mig

Förmedlar bostäder i hela Hägersten, inkl Liljeholmskajen och Gröndal! Jag arbetar med varje försäljning som om det vore min egen! Läs gärna de omdömen som mina tidigare kunder lämnat på reco.se 2020 - mäklaren med "BÄST BETYG I STOCKHOLM" enligt Reco 2020 Q3 - mäklaren med bäst betyg, flest rekommendationer och mest trovärdig i Årsta enligt Reco 2021 Q2 + Q4 - mäklaren med bäst betyg i Årsta enligt Reco 2021 - mäklaren med bäst betyg i Årsta enligt Reco

Mäklarens försäljning på Hemnet
Allan Edwalls gata 4, 6/6tr, Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Allan Edwalls gata 4, 6/6tr

Lägenhet
Aspudden/Örnsberg, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
5 995 000 kr
88 m²
4 rum
vån 6/6
5 697 kr/mån
68 125 kr/m²

HÖGST UPP - INGLASAD BALKONG - GAVELLÄGE - BRF ÄGER MARK - LUGNT LÄGE Välkommen till denna lägenhet belägen högst upp i huset på Allan Edwalls gata 4! På våning 6 har du både en fin utsikt och ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck! Lägenhetens stora balkong är inglasad och nås från både vardagsrummet och ett av sovrummen. Lägenheten disponeras idag som en 4:a med 3 bra sovrum som uppfyller de krav som Lantmäteriet ställer för att det ska få kallas rum. Köket rymmer en större matplats och vardagsrummet är lättmöblerat med en naturlig plats för både soffan och tv:n. Tvättmaskin och torktumlare i badrummet. På frågan vad säljaren har uppskattat lite extra med just sitt boende blir svaret långt, men några sammanfattande favoriter är följande: "Balkongen är verkligen ett extra rum från maj till september. Att efter jobbet kunna gå ut på balkongen och njuta av kvällssolen är fantastiskt. Ljus från tre håll gör att alla rum, även hallen är välkomnade. En känsla som jag alltid tänker på efter att varit bort några dagar." I området har familjen dessa favoriter: "Att under lunchen ta en löptur runt Vinterviken och att tillsammans med mina barn gå ner och ta ett kvällsdopp eller paddla ut med kajaken." Stabil förening som äger sin mark, fastighet från 2008/2009 med stor hiss och där parkeringsplatser och garage genererar stora intäkter till föreningen som bidrar till god ekonomi. År 2022 uppgick amorteringen till över 1 milj sek. Trevlig och stor innegård med sittplatser och grillplats, perfekt för mindre tillställning med vänner eller barnkalas. I avgiften är både bredband och kabel-tv inkluderat! På Allan Edwalls gata bor du med närhet till grönområden, Aspuddsparken med 4H-gård och på bekvämt promenadavstånd har du badplatser. Mycket populär förening i ett område med både restauranger, café och butiker samt tunnelbanan ett stenkast bort. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid frågor och för att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Terrängvägen 71, 2tr, Västertorp, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Terrängvägen 71, 2tr

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 566 kr/mån
47 182 kr/m²

BEVARAT RETROKÖK - BALKONG I VÄST - NYMÅLADE YTSKIKT - MYCKET VÄLSKÖTT FÖRENING Nu säljer Brf Lugnet i Västertorp en av sina kvarvarande hyresrätter! Denna ljusa och genomgående pärla har ett helt fantastiskt retrokök bevarat! Lägenhetens väggar har målats om under våren 2024 och har fått en fina färgtoner av grönt och beigt. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både en soffgrupp och en extra matplats. Från vardagsrummet når du också lägenhetens balkong i västläge med härlig eftermiddagssol! Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har även en generös klädkammare. Se gärna den alternativa planlösningen för möjligheten att skapa en sovalkov som nås från vardagsrummet. Perfekt för tex föräldern med barn varannan vecka eller som ett litet gäst- eller arbetsrum. Att köket och vardagsrummet ligger åtskilt göra att du får två sociala utrymmen som kan vara praktiskt för de som bor två. Badrummet är helkaklat och har badkar. I hallen finns två garderober och även en liten inre hall med hatthylla och avställning av skor. Lägenheten har alla originaldörrar kvar och den härliga pardörren till vardagsrummet! Mäklarens favorit i denna lägenhet är det välbevarade köket, ett riktigt drömkök för den som gillar 50-talet! Även den indragna balkongen känns mysig och ombonad. Och en sista favorit är de fina färgvalen vid ommålningen 2024. Föreningen bildades 2021 och är mycket välskött! Det finns en föreningslokal som också kan användas för övernattning, en fin gård med grill, en stor tvättstuga och man har hela 7 hyresrätter kvar. Det senare är både ett framtida dolt kapital men inbringar också en stor intäkt till föreningen. Denna lägenhet är en av de 7 kvarvarande hyresrätterna. Föreningen amorterar löpande och har anlitat ett externt företag för att att upprätta en gedigen underhållsplan. I februari 2024 amorterade föreningen ett större belopp på 3,6 milj. Västertorp är ett lugnt och trivsamt område, många som flyttar hit väljer att bo kvar och flytta inom området. Vi torget finns matbutik, flera restauranger, apotek, folktandvård, skomakare, blomaffär, låssmed, frisör och mycket mer. Varmt välkommen till både Västertorp och ditt nästa boende!

  • Plus
  • Balkong
Bellmanskällevägen 8A, Mälarhöjden, Stockholms kommun

Bellmanskällevägen 8A

Lägenhet
Mälarhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
3 495 000 kr
43,5 + 31 m²
2 rum
vån 1/4
5 252 kr/mån
80 345 kr/m²

EGEN UTEPLATS - EGEN & GRATIS P-PLATS - BRF ÄGER MARK - GEMENSAM TRÄDGÅRD - TOTALRENOVERAD 2011 Varmt välkomna till denna trivsamma och välplanerade 2:a med en totalyta av 74,5 m2 (helrenoverades 2011) med solig uteplats och egen trädgårdsdel belägen i hjärtat av Mälarhöjden med närhet till både Mälaren och t-bana. Här finner ni ett boende som är så nära ett eget villaboende som man kan komma med en stor terrass i soligt läge och en egen parkeringsplats samt ett stort rymligt förråd. Lägenhetens planlösning är genomtänkt och erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier vilket gör att lägenheten upplevs väldigt luftig. De tjocka murade och vitmålade väggarna och flertalet spotlights skapar en härligt hemtrevnad. Lägenheten har en vacker öppen spis och fina materialval som tex. golv i svart granit och golvvärme. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och förvaring i en rymlig klädkammare. Stort lyxigt helkaklat badrum med tvättavdelning. Till lägenheten följer nyttjanderätten till en egen uteplats i privat läge skapade så att de boende ska erhålla största möjliga villakänsla. Den generösa terrassen har en vacker stenläggning i form av skifferplattor och en stilig mur i granit som avskärmning mot trädgården. Terrassen nås från både köksdelen som från vardagsrummet. Från bostaden är det knappt 200 meter till Mälarhöjdens centrum med tunnelbana, livsmedelsaffär, café och diverse andra affärer. Mälaren med bad och promenadstråk ligger inom fem minuters promenadavstånd. Läget är således optimalt med närhet till naturen och Mälaren samt på cykelavstånd till Stockholm City. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats

Visar alla 3