Mäklare Adam Thunell

Adam Thunell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagbacksgatan 18:1, Domnarvet, Borlänge kommun
  • Mån 6 maj kl 16:45

Hagbacksgatan 18:1

Lägenhet
Domnarvet, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 495 000 kr
75 + 30 m²
3 rum
4 700 kr/mån
19 933 kr/m²

Hörnläge på Hagbacksgatan! Kombinera känslan av att bo i hus, men samtidigt inte ha ansvar för det yttre underhållet. Här får man njuta av ett helt fantastiskt solläge på baksidan, på den stora altanen kan ni blicka ut över den grönskande omgivningen! Redan när ni stiger in i radhuset får du en överblick över köket och kan även se rakt igenom huset, ut genom dubbeldörrarna vid altanen. Köket renoverades av tidigare ägare och går i smakfulla, neutrala färgval. Här har det inte sparats på krutet, utan köket har en integrerad diskmaskin samt fullstor kyl/frys. På övre plan ligger vackra trägolv från husets byggår och på den här våningen samsas två sovrum med ett stort, helkaklat badrum utrustat med golvvärme och badkar. På övervåningen finns också inbyggda garderober samt en garderobsvägg i ena sovrummet som sväljer massor av kläder. Mer förvaring finns i källaren, där ni även finner en till WC samt en tvättstuga. Till sist erbjuds det ett till stort rum som med fördel kan användas som ett extra sovrum. Hagbacksgatan ligger i den populära stadsdelen Domnarvet där skola, förskola, mataffär och restauranger finns i din direkta närhet. Bussen stannar alldeles runt knuten och tar dig in till centrala Borlänge och centrala Falun. Motionsspåren i Bergebo är ett annat plus där du tar en löptur sommartid och vintertid susar du fram på skidorna. Den populära Älverundan erbjuder ett promenadstråk om ca 4,5 km och på Gammelgården kan du fika och fira midsommar. Vill du in till stan kan du både cykla och promenera dit. Välkomna att anmäla er till visningen redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Masergatan 13, Hagalund, Borlänge kommun
  • Tor 9 maj kl 16:45

Masergatan 13

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
695 000 kr
36,9 m²
1 rum
vån 3
3 025 kr/mån
18 835 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1rok med balkong på Masergatan 13! Med sina generösa 36,9 kvadratmeter och en härlig balkong erbjuder denna bostad en bekväm och harmonisk vardag. En perfekt bostad för den som pendlar mellan olika kommuner. Kanske ska ni pendla mellan Borlänge-Ludvika? Det renoverade köket från IKEA imponerar med en bra arbetsyta och moderna faciliteter, inklusive en praktisk induktionshäll och en tidsbesparande diskmaskin. Lägenheten har vackra golv och högt i tak, vilket ger ett öppet och luftigt intryck och skapar en inbjudande atmosfär. På balkongen kan man avnjuta en kopp kaffe eller en kvällsmiddag med vy över fina Soltorgsparken! Och det bästa av allt? Du kan njuta av allt detta till en mycket förmånlig avgift. Beläget med närhet till alla bekvämligheter som Borlänge har att erbjuda, är detta en plats att verkligen trivas på. Välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
  • Balkong
Hagavägen 56, Hagalund, Borlänge kommun
  • Tis 30 apr kl 16:45

Hagavägen 56

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 295 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 064 kr/mån
18 633 kr/m²

Modern 3rok med stor inglasad balkong på Hagalund! Välkommen till denna charmiga och välrenoverade 3 rum och kök belägen i det populära området Hagalund. Denna lägenhet är redo att flytta in i med ett nytt kök från IKEA, fina laminatgolv, fräscht målade väggar, och ett uppfräschat badrum. - Öppen och ljus planlösning: Steg in i det rymliga vardagsrummet som bjuder in till avkoppling och umgänge. Det nya köket från IKEA är både funktionellt och stilrent med moderna vitvaror och generöst med förvaringsutrymme. Laminatgolven ger ett fräscht intryck som binder samman rummen på ett harmoniskt sätt. - Inbjudande uteplats: Njut av en stor inglasad balkong som erbjuder extra utrymme för avkoppling och trevliga stunder utomhus. Balkongen blir ett naturligt förlängning av vardagsrummet och ger en härlig plats att njuta av soliga dagar och kvällar. - Praktiska finesser: Denna lägenhet har även en bekväm walk-in closet i hallen, vilket ger gott om förvaringsmöjligheter för kläder och skor. Badrummet har också fått en modern uppfräschning med stilrena detaljer och bekvämligheter. - Perfekt boende för er: Lägenheten är perfekt för er som söker ett bekvämt och modernt boende med närhet till allt Hagalund har att erbjuda. Här är det bara att flytta in och börja njuta av livet! Välkomna med en intresseanmälan redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Vargstigen 8A, Övre Tjärna, Borlänge kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Vargstigen 8A, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 2
Vargstigen 8A, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 3

Vargstigen 8A

Lägenhet
Övre Tjärna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 895 000 kr
98 m²
4 rum
5 000 kr/mån
19 337 kr/m²

Välkommen till detta fina radhus i gavelläge! Vargstigen 8A, här bor du med bästa solläget! Med en genomgående enhetligt inrett med parkettgolv och ljusa färgval såväl i kök som på väggar. De stora fönstren ger entréplanet ett härligt ljusinsläpp och den öppna planlösningen adderar till känslan av rymd. Från vardagsrummet når man terrassen och vidare trädgården med en härlig gräsmatta. Övervåningen är indelad i tre sovrum varav ett med en härlig walk-in-closet och ett litet möblerbart allrum däremellan. Badrummen är helkaklade och har ett mycket fräscht skick! Vargstigen ligger i ett naturskönt område med trevliga omgivningar och närhet till skola, lekplats, tågstation och inte minst en liten skidbacke. Sportfältet med fotbollsplaner, multisportplan, tennishall, simhall och äventyrsbad är andra faktorer som gör det här boendet perfekt för en aktiv barnfamilj. Kupolen köpcentrum, handelsområdet vid IKEA och Borlänge centrum ligger också inom cykelavstånd. Välkomna att anmäla er till visningen redan idag!

  • Premium
  • Energieffektiv
Kahnsgatan 107, Gylletäppan, Borlänge kommun

Kahnsgatan 107

Villa
Gylletäppan, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 495 000 kr
94 + 94 m²
4 rum
992 m² tomt

Enplanshus med källare på Gylletäppan! Bostaden är i ett genomgående gott och välbehållet originalskick vilket skapar möjligheten att skapa ett hem utefter era behov och önskemål. Här finns alla förutsättningar för en långvarig trivsel. En välkommande hall, stort vardagsrum med fint ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna. Bostaden erbjuder även 3 sovrum på entréplan samt ett badrum. Nere i källaren finns en rymlig gillestuga, WC samt praktiska rum såsom förvaring, matkällare och garage. Det finns självklart plats för lek och umgänge i närheten. Rymligt garage. Här bor man trivsamt i rofyllda Gylletäppan med närhet till både skola, mataffär och kollektivtrafik. Välkomna att anmäla er till visning redan idag!

Vargstigen 6D, Övre Tjärna, Borlänge kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Vargstigen 6D, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 2
Vargstigen 6D, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 3

Vargstigen 6D

Lägenhet
Övre Tjärna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 795 000 kr
98 m²
4 rum
5 000 kr/mån
18 316 kr/m²

Här erbjuds den perfekta kombinationen av bekvämligheten som kommer med att äga en bostadsrätt samt friheten med egen uteplats och trädgård. Välkommen till Vargstigen 6D, byggt så sent som 2017. Bostadsrätten har en trevlig och modernt planlösning med öppet kök/vardagsrum på entréplan samt tre stycken sovrum på övre plan. Badrummen är rymliga och helkaklade och till varje bostadsrätt finns ett separat förråd. Från vardagsrummet ges utgång till ett trädäck där du njuter av sommarens soliga dagar och har trevliga grillmiddagar. I området finns en härlig lekplats och du tar dig enkelt till fina promenadstigar alldeles bakom radhuset. I närhet når du snabbt Plättbacken, en av stans bästa backar för pulkaåkning och det är cykelavstånd till populära Båtstabadet. Gillar du motion? Då är natursköna Mellstaparken ett måste där det finns riktigt fina löp- och skidspår. Kupolen köpcentrum, handelsområdet vid IKEA och Borlänge centrum ligger också inom cykelavstånd. Välkomna att anmäla er till visningen redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Honefsgatan 49, Hönsarvet, Borlänge kommun

Honefsgatan 49

Villa
Hönsarvet, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 095 000 kr
100 + 92 m²
4 rum
1 012 m² tomt

HUS I HÖRNLÄGE MED DUBBELGARAGE I HÖNSARVET! Välkommen till detta charmiga hörnhus i Hönsarvet, där möjligheterna är lika stora som utrymmet! Denna 1½-planvilla med källare erbjuder en fantastisk renoveringspotential och väntar nu på sina nya ägare att förvandla den till sitt drömhem. Med ett idylliskt hörnläge och ett imponerande dubbelgarage komplett med elektriska portar och billyft i taket, möts du av bekvämlighet och praktiskt utrymme redan från första steget. Närheten till skolor, restauranger och bekvämligheter såsom ICA-nära gör detta till det ultimata läget för en familj att kalla sitt hem. Uterummen på både framsidan och baksidan av huset bjuder in till avkoppling och social samvaro året om. Men det är inte bara de yttre fördelarna som gör detta hus till ett drömhem. Ett isolerat förråd på fastigheten ger gott om utrymme för förvaring av verktyg, trädgårdsutrustning eller andra hobbyartiklar, medan den stora trädgården öppnar upp för otaliga möjligheter till trädgårdsarbete och lek. Med den vackra dalen som kuliss och alla dessa fantastiska funktioner väntar detta hus på att bli upptäckt av dig och din familj. Ta chansen att skapa ditt drömhem i Hönsarvet - detta är ett tillfälle du inte vill missa! Välkomna att anmäla er till visning redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Engelbrektsgatan 30C, Hagalund, Borlänge kommun

Engelbrektsgatan 30C

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 050 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3
3 339 kr/mån
19 091 kr/m²

Denna exklusiva tvåa väntar på att bli ditt nya hem, belägen på tredje våningen med genomgående fina ytskikt samt smyckad med kvällssol på balkongen! Trägolven har genomgått en förvandling med slipning och mattlackning, och ett spännande inslag av parkett har infogats i vardagsrummet, vilket ger en unik touch av karaktär. Köket och matplatsen har förnyats i neutrala färger och integrerad utrustning såsom diskmaskin och kyl/frys ger en enhetlig och stilfull atmosfär. Det helkaklade badrummet har också fått en ansiktslyftning med ny inredning och redan en installerad tvättmaskin för din bekvämlighet. Som en extra bonus har de boende tillgång till ett spa i källaren, komplett med bastu och relaxavdelning. Med mataffären strax utanför porten och gångavstånd till centrum, tågstation, IKEA och Kupolen, är bekvämlighet och tillgänglighet alltid nära till hands. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Plus
  • Balkong
Stoltsgatan 4, Åselby, Borlänge kommun

Stoltsgatan 4

Villa
Åselby, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 895 000 kr
120 + 120 m²
6 rum
948 m² tomt

Stor familjevilla i ett plan med källare i populära Åselby! Äntligen kan vi presentera en rymlig familjevilla som blivit tillbyggd för att rymma stora sociala ytor och fyra sovrum i två plan. Entréplanet inrymmer ett IKEA kök i stilren grå kulör följt av ett matrum som tidigare agerade sovrum. Vidare breder det stora vardagsrummet ut sig med utgång till verandan och ett väl tilltaget trädäck i bästa solläge. Två av sovrummen är placerade på entréplan med klädkammare och i hallen finns en WC. En trappa ner samsas ytterligare två sovrum med hobbyrum, förråd och matkällare. I källarplan finns även ett lyxigt badrum/tvättstuga med badkar, dusch och bastu. En av villans absoluta höjdpunkter är verandan följt av det väl tilltagna trädäcket. Här finns gott om svängrum när du på somrarna vill bjuda familj och vänner på grillmiddag. Från verandan och trädäcket tar du dig ut på trädgårdenstomten. Här finns en lekstuga och vidare finns även en dubbelcarport där du bekvämt parkerar bilen. Här bor du i hemtrevligt område och det är nära till lekparker, barnens vänner och här finns både förskola och Gylleskola med barn från årskurs F-9. För den aktiva familjen så är det även väldigt nära till idrottsområdet med fotbollsplaner, ishall, curlinghall och mycket annat. I Åselby är det lätt att trivas! Välkomna att anmäla er till visning redan idag!

  • Uteplats
Faluvägen 52, Barkargärdet, Borlänge kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30

Faluvägen 52

Villa
Barkargärdet, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 800 000 kr
150 + 40 m²
5 rum
1 413 m² tomt

Nytt pris! Välkomna till ert nya drömhem i Barkargärdet! Detta rymliga hus erbjuder generösa ytor med gott om plats för hela familjen och har en charmig lantlig känsla som kommer att förtrolla dig. Det här hemmet har blivit omhändertaget med kärlek och omsorg. Både fönster och tak byttes 2011, vilket ger dig en trygg och underhållsfri boendemiljö. Ett av höjdpunkterna i huset är det härliga inglasade uterummet, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Här kan du njuta av vackra vyer och årstidernas skiftningar i skön komfort. För den som behöver gott om förvaring finns ett stort garage på tomten, vilket ger dig gott om plats för verktyg, utrustning och fordon. Nyligen renoverades källaren och nu huserar ett fantastiskt nytt badrum, tvättstuga och bastu där. Det ger dig den extra bekvämlighet du behöver och ger hela huset en extra dimension av lyx. Det här är en unik möjlighet att äga ett hem som kombinerar modern komfort med en lantlig atmosfär. Här kan du skapa minnen och njuta av en bekväm och vacker livsstil. Välkomna att anmäla er till visning redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Saresgatan 18, Hagalund, Borlänge kommun
  • Mån 29 apr kl 16:45

Saresgatan 18

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
750 000 kr
42 m²
1.5 rum
3 148 kr/mån
17 857 kr/m²

Med utsikt över den lummiga Soltorgsparken finner ni denna trevliga lägenhet på 42 kvm, belägen endast en trapp upp i huset! Trevlig bostadsrätt med en kvadratsmart planlösning! Här erbjuds det uppdaterade ytskikt som ger lägenheten en fräsch känsla. Ni möts av en välkomnande hall, därifrån tar er in till vardagsrummet som har stort ljusinsläpp, här finns också ett helkaklat badrum samt ett kök med fin utsikt över Soltorgsparken. Här bor man med bara några minuters gångavstånd till Maserhallen, där både gym, äventyrsbad och relaxavdelning huserar. Ni har också promenadavstånd till allt annat du kan tänkas behöva, såsom mataffär, centrum, tågstation, IKEA och Kupolen. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Plus
Hagavägen 58, Hagalund, Borlänge kommun
  • Tis 30 apr kl 16:45

Hagavägen 58

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 195 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2
4 512 kr/mån
17 071 kr/m²

Måste ses på plats! I grund och botten en trea på 70kvm där en vägg har tagits ner mellan kök - matrum (tidigare ett sovrum). En perfekt bostad för er som gillar öppna sociala ytor för middagsbjudningar med vänner, helt enkelt en trevlig planlösning som idag är fördelat på 2rok. Vardagsrummet är rymligt och har plats för soffa och soffbord, från vardagsrummet går ni ut på den trevliga inglasade balkongen. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin, i bostaden erbjuds även gott om förvaringsutrymmen. *2020 uppdatering av samtliga ytskikt i lägenheten. *2023 uppfräschning av badrum. Hagavägen ligger centralt placerad med gångavstånd till skola/högskola, resecentrum, centrum samt IKEA-området. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Plus
  • Balkong
Vasagatan 12A, Dagny, Borlänge kommun

Vasagatan 12A

Lägenhet
Dagny, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 145 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/8
2 516 kr/mån
20 088 kr/m²

Nytt pris!! Hemtrevlig 2rok på Vasagatan 14A! Lägenheten har genomgående fina parkettgolv som ger en modern och välkomnande känsla i varje rum. En mer ljus och luftig atmosfär har skapats då nuvarande ägare har tagit ner en vägg i köket. Stor och rymlig balkong med möjlighet till valfri möblering. Här kan ni njuta oavsett om solen är framme eller inte! Badrum och kök är uppfräschade, detta är lägenheten där ni kan flytta in och känna er hemma på en gång. Här erbjuds en välskött förening med låga månadsavgifter, vilket ger er trygghet och ekonomisk stabilitet. Dessutom har ni allt du behöver inom räckhåll. Närheten till affärer, skolor, parker och kollektivtrafik gör det enkelt och bekvämt att leva här. Ni har verkligen nära till precis allt du behöver i din vardag. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka en visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tunavägen 186, Åselby, Borlänge kommun

Tunavägen 186

Villa
Åselby, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 050 000 kr
132 m²
7 rum
1 000 m² tomt

Nytt pris! På Tunavägen 186 finner du en trevlig familjevilla i det populära området Åselby. Här har nuvarande ägare byggt ut huset så nu finns hela sex sovrum, perfekt för dig som söker många sovrum. Vill man istället ha en mer öppen planlösning med färre sovrum går detta att ordna. Köket är öppet och har goda bänkytor, badrummet är helkaklat och från vardagsrummet går du ut på altanen. På altanen njuter du av solens värmande strålar och här skiner kvällssolen för dig som gillar den varma sommarsolen. Fjärrvärme borgar för låga uppvärmningskostnader! Åselby är en populär del av Borlänge, här bor du med närhet till förskolor/skolor, kommunikationer och matbutiker. För dig som gillar att gå i naturen finns Smäckens naturreservat inom en kortare promenads avstånd. Intresserad? Varmt välkommen på visning!

Dragstensgatan 15, Mjälga, Borlänge kommun

Dragstensgatan 15

Villa
Mjälga, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 295 000 kr
115 + 70 m²
5 rum
931 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fristående villa i fina Gylletäppan-Åselby! Detta är ett projekt som söker en nästa ägare som vill skapa sitt drömhem. Med en luftig och rymlig planlösning erbjuder detta hem gott om utrymme för att skapa er drömvision. Ni kan anpassa och utforma varje rum precis som du önskar. Dräneringen är gjord från 2020-2021 samt taket som är bytt samma år. Kök på både övervåningen och nedervåningen har ni möjlighet att använda utrymmet till uthyrning om så önskas. Denna villa är som en oslipad diamant, om ni har visionen och viljan att fixa och dona, finns här obegränsad potential. Gylletäppan-Åselby är känt för sin natursköna omgivning och lugna atmosfär. Ni kan njuta av naturen och ändå ha bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Välkomna att anmäla er till visning redan idag!

  • Plus
Finnhyttevägen 18, Mellan Valsan, Borlänge kommun

Finnhyttevägen 18

Fritidshus
Mellan Valsan, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
350 000 kr
797 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna underbara tomt med ett magiskt läge vid Mellan Valsan! Tomten ligger i ett privat läge. El finns vid tomtgräns. Det står en mindre stuga på tomten idag. Servitutsavtal finns inskrivet att få ta sig ner till vattnet samt nyttja båt och dra upp båt på land. Välkomna att anmäla er till visning redan idag!

  • Plus
Hägerstigen 21, Borlänge, Borlänge kommun
Hägerstigen 21, Borlänge, Borlänge kommun, bild 2
Hägerstigen 21, Borlänge, Borlänge kommun, bild 3

Hägerstigen 21

Villa
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
3 395 000 kr
129 + 53 m²
6 rum
1 304 m² tomt

Praktisk enplansvilla byggd 1991 placerad på en hörntomt med stor arkitektritad trädgård om 1304 kvm i ett lugnt område! De sociala ytorna är stora med ljusa materialval, kök med bra arbetsytor och öppet mot det stora vardagsrummet med tillhörande kakelugn. Här får ni stora fönsterpartier ut mot baksidan med ett ljuvligt ljusinsläpp! I huset finner ni även hela fyra stycken sovrum, samt två helkaklade badrum, en separat tvättstuga med grovingång till garaget. Här erbjuds också ett hobbyrum som kan användas som ett ytterligare sovrum. Intill finns en bastu med en fiberoptisk projektor och stjärnhimmel samt en extra dusch. Utanför huset har ni den stora trädgården med växthus och hönshus. Här finns också en stor trall samt en stenlagd uteplats placerat i ett soligt läge! I huset får ni flertalet bekvämligheter så som fjärrvärme med en ny värmeväxlare, AC 2020, värmepump 2020, laddstolpe, nytt tak 2022, kameror och larm och centraldammsugare. Driftkostnaden bygger på hushåll med 7 personer samt drygt 6000 kWh (13000kr) som avser elförbrukning för laddstolpe för el-bil, värme till hönshus och AC under sommarmånaderna. Säljarna har nyligen dragit ut fjärrvärme till biarean, vilket innebär en sänkning av årskostnaden! Ingår: Utvändig målning av fasad inkl dörrar, garageportar och fönsterbrädor. Ytskikt (tak och väggar) i kök/hall/vardagsrum. Kan ske prisavdrag om man väljer att göra det själv. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med vacker natur som närmsta granne. Närhet till skolor, matvarubutiker, Kupolen, Norra backas handelsområde och kollektivtrafik. Motionsspår i Mellsta, 100 meter till snöskoterled, Tjärna discgolfbana med 18 hål och singeltrack i skogen bredvid! Välkomna att anmäla er till visning!

  • Premium

Visar alla 17