Mäklare Adrian Tangen Fällman

Adrian Tangen Fällman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Torstuna Korsbacken 16, Fjärdhundra, Enköpings kommun
  • Sön 12 feb kl 12:00

Torstuna Korsbacken 16

Villa
Fjärdhundra, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Enköping

4 495 000 kr

200 m²

6 rum

1 249 m² tomt

Det är min ära att presentera denna gamla lanthandel på Torstuna Korsbacken 16! Det är början av 1900-talet och den "övre" lanthandeln på Korsbacken, då kallad Johannesberg, är fylld med dåtidens viktigaste handelsvaror. Nästan 100 år senare säljs den gamla lanthandeln som renoveras med känsla och stil och förvandlas till det praktfulla hemmet det är idag. Via vackra dubbeldörrar välkomnas ni in till ett ljust och välkomnade entréplan med ett rymligt och välplanerat kök. Vardagsrummet erbjuder en perfekt logi för större middagsbjudningar eller vardagens kvällsmys. Sommartid spenderas till störst del ute på det ca 75 kvm stora trädäcket med bubbelpool och en del av altanen under tak. Trappan vid entrén leder oss upp till huset övreplan där samtliga sovrum finns. Vi finner även bostadens badrum här med badkar och dusch. Mycket tanke har lagts ner på badrummets detaljer. Detta gamla vackra hus har bergvärme som ger låga driftkostnader. Detta installerades 2018. Området Korsbacken inger en känsla av "Bullerbyn" med vacker och kulturberikad omgivning. Här finner ni lugnet efter en lång arbetsdag samtidigt som det är bra pendlingsavstånd till bland annat Västerås, Sala, Stockholm och Uppsala. En unik chans att förvärva en unik fastighet. Välkomna på visning!

  • Plus
Västerleden 62, Västerleden, Enköpings kommun

Västerleden 62

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Enköping

1 050 000 kr

65 m²

2 rum

4 137 kr/mån

16 154 kr/m²

2:a om 65 kvm högst upp i en bra förening! På Västerleden 62 finner du denna praktiska tvåa om 65 kvm högst upp på våningsplan 3. Här kan du bo i en mycket bra och stabil förening. I dörröppningen möts du av en öppen och ljus hall med en snygg glasad dörr till vardagsrummet. Vidare in i bostaden finner du ett kök med häftig retro stil och öppen planlösning med plats för matgrupp. Utöver den häftiga stilen är det även ett praktiskt kök med allt du behöver. I hallens andra ände hittar du ett rymligt vardagsrum med parkettgolv i gammal stil. Vardagsrummet och köket är separerat vilket erbjuder en möjlighet att välja umgängesytan där det finns rum för både middagar och myskvällar. Här kan man verkligen trivas! Sedan finner du sovrummet som har ett ett härligt ljusinsläpp som ger rummet en luftigare känsla. I sovrummet finns utgång till balkongen som erbjuder vy över föreningens väldigt trevliga innergård. I bostaden finns även ett badrum med målade väggar, kakel och våtrumsmatta. I denna stabila förening ingår värme, internet samt TV med 17 kanaler från Telia i månadsavgiften. Under 2023 installeras solceller. Föreningen erbjuder dessutom en trevligt trivsam innergård med grill, paviljong och lekplats. Här kan både barn och vuxna trivas! Från denna välplanerade tvåa har du närhet till det allra viktigaste så som skolor, förskolor, restauranger och matbutik. Här är både bostaden och föreningen bra! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Enköping Kävra 27, Enköping, Enköpings kommun

Enköping Kävra 27

Tomt
Enköping, Enköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Enköping

1 195 000 kr

1 641 m² tomt

Förverkliga din husdröm på denna charmiga tomt med lantligt läge! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en naturskön villatomt om 1 641 kvm strax utanför Enköping med skog och natur som närmsta granne. Godkänt förhandsbesked finns för ca 177 kvm bostadshus, och då tomterna ligger utanför detaljplanerat område möjliggör det större valfrihet vid planering. Man har även fått tillstånd för enskilt avlopp. Det finns för närvarande ytterligare två disponibla tomter till som ligger intill denna tomten för försäljning. Möjlighet att köpa tillsammans med bästa kompisen eller varför inte köpa två för större tomtareal? I Kävra har du ett toppen läge med endast ca 10 minuter från Enköping och närhet till påfart för E18 mot Västerås eller Stockholm. Här har man även möjligheten att ta cykeln in till stan via motorstadion. Vatten, avlopp och el finns ej och kostanden belastar köparpart. Ni är varmt välkomna att åka ut och kika på tomterna. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mera information!

Visar alla 3