Mäklare Helén Wahlgren

Helén Wahlgren

Om mig

En bostadsaffär kan vara en av de största affärerna man gör i sitt liv och därför är det viktigt för mig att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela affären. Varje bostadsaffär är unik och det är för mig en självklarhet att skräddarsy varje enskild affär efter kundens behov och önskningar. Genom hela mitt arbetsliv har jag arbetat med kundrelationer och service vilket gjort mig till en lyhörd och engagerad person. Att göra mer än kunden förväntat sig är mitt största driv. Att ha et

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trinnöjegatan 27, Falköping, Falköpings kommun

Trinnöjegatan 27

Lägenhet
Falköping, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
185 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 766 kr/mån
4 625 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma enrumslägenhet på 40 kvm med separat sovalkov och balkong! Här renoverades ytskikten i vardagsrum och hall 2020/2021, samt luckorna i köket är nyligen omlackerade. I föreningen finns gemensamhetsutrymmen i form av gym, pingisrum, hobbyrum/verkstad samt samlingslokal. Perfekt boende för den som har behov av bra pendlingsmöjligheter då tågstationen ligger endast ett stenkast bort! Internet och ett basutbud av TV- kanaler via Tele2 ingår i avgiften. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Hjelmarsrörsgatan 10B, Åttagård, Falköpings kommun

Hjelmarsrörsgatan 10B

Lägenhet
Åttagård, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
650 000 kr
102 m²
4 rum
vån 3/3
7 008 kr/mån
6 373 kr/m²

Välkommen hem till denna ljusa och välplanerade 4:a på 102 kvadratmeter! Här finns gott om utrymme för familjen eller möjligheten att skapa arbets- eller hobbyrum efter dina behov. Köket har gott om arbetsytor så här är det inga problem att hjälpas åt att laga maten. När man ätit klart kan man ta med sig kaffekoppen ut och njuta på den inglasade balkongen och därifrån har man utsikt ut över innergården och lekplatsen. Vardagsrummet är väl tilltaget så här får man plats med både soffa och matsalsbord om så önskas. Lägenheten rymmer även tre rymliga sovrum, som alla bjuder på en behaglig plats för avskildhet och återhämtning. Med två stycken toaletter och tvättstuga i lägenheten blir detta ett funktionellt boende! Här bor man bra i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola och flera olika idrottsanläggningar som till exempel fotbollsplan, ishall, gym och simhall med utomhusbad på somrarna. Tycker man om att ta vara ute och promenera så finns fina promenadvägar alldeles intill på Tåstorp och Fåraberget. Föreningen har god ekonomi vilket ger trygghet i ditt boende. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Backvägen 6, Floby, Falköpings kommun

Backvägen 6

Villa
Floby, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
1 475 000 kr
107 + 107 m²
4 rum
894 m² tomt

Välkommen till Backvägen 6! Här finner ni en välplanerad 1-plans villa med källare om 107+107 kvm. Bostaden har ett fint, barnvänligt läge med närhet till skog och natur. Alldeles intill finns en stor lekplats och gräsplan där man kan spela fotboll och umgås. Öppen välkomnande entré med utsikt in i vardagsrummet och vidare ut i trädgården. Huset har stora ytor för umgänge och när hösten kommer kan man samlas i gillestugan och mysa framför den öppna spisen. Badrummet är renoverat 2020 med kakel och klinker. Den grönskande trädgårdstomten har gott om plats för lek och spel eller kanske en lugn stund i skuggan av träden. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Krusagårdsgatan 29, Åttagård, Falköpings kommun

Krusagårdsgatan 29

Radhus
Åttagård, Falköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
1 895 000 kr
130 m²
6 rum
283 m² tomt

På en lugn gata i ett mysigt bostadsområde finns denna trevliga och välplanerade 1 1/2-plans villa om 130 kvm. När man öppnar ytterdörren möts man av en rymlig hall med gott om förvaring för ytterkläder, skolväskor och barnvagnar. På entréplan finns toalett, tvättstuga med dörr ut mot trädgården som gör det enkelt att gå ut och hänga upp tvätten, ett stort rymligt vardagsrum som är i öppen planlösning med matsalen och ett modernt kök i lantlig stil. Övervåningen är den mer privata delen med tre stycken sovrum, badrum och ett allrum där familjen kan samlas och varva ner efter en lång dag. Från både kök och matsal finns dörrar ut mot baksidan och altanen. Här kan man sitta i pergolan under vindruvsrankan och njuta i insynsskyddat läge. Solen når denna del av trädgården från förmiddag till kväll vilket gör detta till en plats där man vill samlas och umgås. Trädgården bjuder på jordgubbar, äpple- och plommonträd , färgsprakande blomstrande land från tidig vår till sen höst och möjlighet för odling i odlingslådor. Här bor ni i ett stillsamt, barnvänligt och lugnt område med människor i alla åldrar och med gångavstånd till förskolor och skolor. Här finns också sportområdet Oden Falköping med flera olika sporthallar, friidrottsanläggningar, fotbollsplaner, inom- och utomhusbad, skatepark, tennishall och tennisbanor utomhus. Här har ni närhet till grönområden som Fåraberget och Hälsoslingan. Låter detta intressant? Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
Hallaströmmen 1, Sandhem, Mullsjö kommun

Hallaströmmen 1

Villa
Sandhem, Mullsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falköping
4 395 000 kr
300 + 40 m²
8 rum
1 507 m² tomt

Drömmer du om att bo vid vatten med naturen och skogen som närmaste granne? Nu ges möjlighet att förvärva denna unika fastighet med adressen Hallaströmmen 1. Nuvarande ägare har under senare år renoverat större delen av huset och alla viktiga funktioner har bytts ut så som fönster, altandörrar, värmekälla, el-, vatten-och avloppsledningar. Med fasad i kalksandsten, PVC- fönster och bergvärme är detta en mer lättskött bostad, så här är det bara att flytta in och njuta! Huset ger en öppen känsla med stora ytor för umgänge men också flera sovrum dit man kan dra sig undan om man vill vara ifred en stund. I vardagsrummet flödar ljuset in genom fönstren och ute på balkongen slås man av den fantastiska utsikten ut över ån Tidan. Här längtar man efter sociala sammankomster, att samla familj och vänner om somrarna! I trädgården har man anlagt ståtliga murar i etage som gör att tomten mjukt tar sig ner mot vattnet. En varm och solig sommardag kan man springa ner och ta sig ett dopp i vattnet eller kanske paddla en tur med kanot. När sen kalla höst och vinterdagar kommer kan man istället krypa ner och mysa i den vedeldade badtunnan. I omgivningen finns det många fina promenadvägar där man kan välja om man vill gå en kortare tur eller en långpromenad. På sommaren och hösten bör ta en avstickare in i skogen för då finns det gott om både svamp och bär här. Denna välskötta bostad och dess magiska miljö måste ses och upplevas på plats! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

Visar alla 5