Mäklare Elin Norberg

Elin Norberg

Om mig

I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen därför tycker jag det är viktigt att ställa krav vid valet av mäklare. Min ambition som mäklare inför de uppdrag jag tar mig an, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån mina kunders bostad och läge. Jag vill ge er bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken marknad vi befinner oss i. Mitt arbetssätt tillsammans med hårt arbete, driv och de bästa verktygen har gjort att jag idag är bland de ledande mäklarna i Stockholm.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Torsbygatan 32, Farsta, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Torsbygatan 32

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 250 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/7
3 553 kr/mån
37 190 kr/m²

Välkommen till en ljus och luftig hörnlägenhet i mycket gott skick. Med sin generösa takhöjd och ljusinsläpp skapar denna lägenhet en luftig och inbjudande atmosfär. Dessutom kan du vara trygg i vetskapen om att föreningen har en stabil ekonomi, vilket ger dig lugn och ro i vardagen. Läget är perfekt för dig som värdesätter närheten till både naturen och centrum. Du kan njuta av den vackra omgivningen och samtidigt ha bekväm tillgång till goda kommunikationer. Med bara en kort promenad (5 min) når du Farsta C, där du hittar ett brett utbud av butiker och service samt T-bana. Familjevänligt är ett ord som verkligen beskriver detta område. Med närhet till skolor, förskolor och en trevlig parklek med grillplatser är det en perfekt plats för barnfamiljer. Dessutom kan du glädjas åt den låga ljudnivån tack vare att bostaden ligger vid en återvändsgata. Inuti lägenheten finner du ett stort vardagsrum, perfekt för umgänge med familj och vänner. Köket och badrummet har en modern och stilren design som ger en extra touch av lyx. Dessutom finns det tillgång till praktiska faciliteter såsom tvättstuga, cykelförråd, och barnvagnsförråd i samma hus. Tillhörande vindsförråd till lägenheten. Vänta inte för länge med att ta chansen att bli ägare till denna underbara bostad. Med dess naturnära och centrala läge, barnvänliga omgivningar och goda kommunikationer är det verkligen en pärla som du inte vill missa!

  • Hiss
Johanneshovsvägen 106, Årsta, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Johanneshovsvägen 106, Årsta, Stockholms kommun, bild 2
Johanneshovsvägen 106, Årsta, Stockholms kommun, bild 3

Johanneshovsvägen 106

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
4 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 6/6
6 066 kr/mån
61 667 kr/m²

På populära och moderna "Lindes backe" bor du centralt mitt i Årsta och väldigt nära Globen. Här finner du denna fantastiska lägenhet som är belägen högst upp i huset med magnifik utsikt – en pärla bland bostäder. I Brf Arlaparken bor du modernt och ljust i hjärtat av Årsta i en fastighet från 2017. Ljuset flödar in genom de stora fönstren och får rummen att stråla. Från den trevliga och inglasade balkongen i bästa västerläge kan du njuta av sol under eftermiddag och sen kväll. Dessutom vacker utsikt över takåsarna och solnedgången. Bostaden erbjuder modernt kök med öppen planlösning till vardagsrum, stilrena tillval, stor kyl, stor frys samt gott om skåp och lådförvaring. Det luftiga vardagsrummet erbjuder plats för stort matbord och stor soffgrupp. Dessutom möjlig 4:a genom att bara sätta upp en vägg i vardagsrummet. Två sovrum i bra storlek som vetter mot innergården. Båda sovrummen har gott om klädförvaring i garderober från golv till tak. Dessutom klädförvaring i praktisk klädkammare i hallen samt tillhörande källarförråd i samma hus. Klädkammaren kan göras om till gäst-wc i hall om köparen önskar (finns en granne som gjort). Badrummet känns stort och lyxigt. Här erbjuds helkaklade väggar och golv, dusch, komfortvärme, spotlights, tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk samt flera väggskåp. För den bilburne finns gott om garageplatser i föreningen (127 p-platser varav 14 är laddplatser och 13 MC, separat kö). I föreningen finns två trevliga innergårdar, två gemensamma tvättstugor, cykelrum i källaren, cykelverkstad, gemensamhetslokal och övernattningslägenhet. Läget är oslagbart med närhet till utmärkta kommunikationer med tvärbanan Linde precis utanför som tar dig till Globen och Gullmarsplan på ca 5 min. Du kan även åka vidare till Sickla eller till Bromma och Bromma flygplats åt andra hållet. Till Bromma flygplats tar det endast 30 min. Du bor med gångavstånd till nöjeslivet vid Globen och mysiga kvarter runt Enskede gård och Enskedefältet med rackethall, gårdscafé, Enskede värdshus. Nedanför backen finns även Årstafältet med promenad och cykelvägar, koloniområde och golf. Årstaskogen ligger också nära och är perfekt för dig som gillar att motionera i härlig natur. Här finns också utegym vid Årstaviken som även erbjuder badbryggor vilket är perfekt för både picknick och bad. Med cykel når du Södermalm på endast 10 minuter. Något säljaren verkligen uppskattat är den sociala planlösningen, det höga läget i huset, närheten till Årsta torg, samt alla möjligheter att ta sig runt i huvudstaden; tvärbana, buss och gångavstånd/cykelavstånd till både Gullmarsplan och till pendeltåget i Årstaberg. Välkommen till ditt drömhem högst upp i huset. En bostad som är lika vacker som den är praktisk – missa inte detta unika tillfälle!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 2