Mäklare Hannah Breslin

Hannah Breslin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sveavägen 7, Flen, Flens kommun

Sveavägen 7

Lägenhet
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 095 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/2
4 402 kr/mån
15 423 kr/m²

Här ges möjligheten till en trerummare i BRF Pinglan på Sveavägen 7 i Flen, byggt 2017. Lägenheten är genomgående ljusmålad och har parkettgolv i alla rum utom duschrum där det är helkaklat och utrustat med glasväggar, kommod och tvättmaskin. Hela bostaden värms upp via vattenburen golvvärme och till bostaden hör en inglasad uteplats i syd/väst läge. Detta ett bekvämt boende i markplan med gångavstånd till centrum, tågstation samt natursköna områden. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Hiss
Flenmo Nybro 2, Mellösa, Flens kommun

Flenmo Nybro 2

Villa
Mellösa, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 900 000 kr
142 + 25 m²
8 rum
2 279 m² tomt

En lantdröm för er som vill ut på landsbygden med närhet till samhälle. Den här bostaden så mycket som möjlighet till sex sovrum. Det finns ett stort och härligt allrum med plats för en stor soffgrupp samt kök med anslutande matrum. Den här en optimal villa för den stora familjen! Villan har genomgått renoveringar, främst gällande ytskikt i allrum och sovrum. Tomten som är på 2279 kvadratmeter erbjuder en stor gräsmatta med stor potential till poolbygge, plats för studsmattor och övriga leksaker eller odlingar/planteringar. Det finns en gårdslänga med oändliga möjligheter till utveckling, en vinkällare samt en lekstuga.

  • Plus
Parkgatan 10, Malmköping, Flens kommun

Parkgatan 10

Villa
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
2 550 000 kr
108 + 63 m²
5 rum
1 168 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Malmköping! Denna underbara villa i souterräng är perfekt belägen i centrala Malmköping och har allt en familj behöver. Med 3-4 rymliga sovrum erbjuder den gott om plats för hela familjen att trivas. Den vackra trädgården om 1 168 kvm kommer att bli en oas för avkoppling och lek. Här finns en pool att svalka sig i under varma sommardagar, ett växthus för gröna tummar och ett härligt inglasat uterum med skjutpartier som öppnar upp mot poolområdet. Njut av lugna stunder på den fristående uteplatsen med en mysig pergola eller koppla av på den soliga uteplatsen i söderläge. Interiört kommer du att imponeras av det renoverade köket med öppen planlösning, perfekt för umgänge och matlagning. Badrummet med bastu har också genomgått renoveringar och erbjuder en fräsch och modern känsla. Praktiskt nog finns även en renoverad tvättstuga med dubbla tvättmaskiner och gott om förvaring. För den som har bil erbjuder garaget om ca 50 kvm gott om plats för parkering och förvaring.

Visar alla 3