Mäklare Eva Erkers Löfstrand

Eva Erkers Löfstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Slottsgatan 22 C, Gävle, Gävle kommun
 • Ons 18 okt kl 16:30
Norra Slottsgatan 22 C, Gävle, Gävle kommun, bild 2
Norra Slottsgatan 22 C, Gävle, Gävle kommun, bild 3

Norra Slottsgatan 22 C

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 975 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/5
4 533 kr/mån
24 383 kr/m²

Välkomna till en ljus och fin trerummare mitt i stan! Fint skick med ett helkaklat badrum, nyare ytskikt och ett fräscht kök där kyl och frys är nya från -22. Från vardagsrummet är det utgång till den stora, inglasade balkongen, vilken har västerläge. I månadsavgiften ingår även bredband via Comhem/Tele2. Här bor du med ett centralt, men ändå lugnt läge med närhet till affärer, restauranger, Stortorget och Boulognerskogen. Lägenheten ligger två trappor upp. Hiss finns i huset. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rävpasset 4 C, Sätra, Gävle kommun
 • Imorgon kl 16:00
Rävpasset 4 C, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Rävpasset 4 C, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Rävpasset 4 C

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 595 000 kr
96,7 + 48 m²
4 rum
5 500 kr/mån
16 494 kr/m²

Välkomna till ett trivsamt och välskött radhus! Huset har ett kök som renoverades -15 och med öppen planlösning mot vardagsrummet. Det stora vardagsrummet har fönster åt två håll och fint ljusgenomsläpp. Bra planlösning med två-tre sovrum på övervåningen. Från köket är det utgång till altanen, vilken har söderläge mot en fin trädgårdstomt med fruktträd. Det finns även en balkong. Föreningen har god ekonomi och månadsavgiften inkluderar, förutom värme och vatten, bredband/fiber och garage. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till lekplatser, skola, förskolor, bussar, hälsocentral, naturen och affärer. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Timmermansgatan 13, Söder, Gävle kommun

Timmermansgatan 13

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/5
3 975 kr/mån
36 419 kr/m²

Välkomna till en ljus och mycket fin trerummare med gavelläge och fönster åt tre håll! Hela huset byggdes 2018, vilket innebär att lägenheten är i mycket gott skick med bl.a. nya vitvaror och ett stort, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Det är öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket har fönster åt två håll och fin utsikt mot Klockgjutarparken. Från det ena sovrummet är det utgång till den stora balkongen, vilken har markis och sydvästläge. Lugnt läge på Söder men bara någon minut till Södermalmstorg med bussar, affärer och restauranger. Lägenheten ligger på våning 3. Hiss finns i huset.

 • Hiss
Primulavägen 6 A, Gävle, Gävle kommun

Primulavägen 6 A

Radhus
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 125 000 kr
72 m²
2 rum
5 348 kr/mån
15 625 kr/m²

Välkomna till ett fint enplansradhus med gavelläge och fönster åt tre håll! Hela huset har ytskiktsrenoverats från -18 och framåt och man har även slipat parkettgolvet i vardagsrummet. Det är gott om plats för förvaring med en garderobsvägg med skjutdörrar både i hallen och i sovrummet. Det finns även en klädkammare, vilket idag är inredd som ett litet kontor. På baksidan finns en stor altan, delvis under tak, med insynsskyddat söderläge. Det finns även en uteplats vid entrén. Här bor man i ett lugnt område nära naturen och med närhet till bussar affärer, skola och förskola. I månadsavgiften ingår, förutom värme och vatten, även garage och bredband. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Brändströmsgatan 7 A, Centralt, Gävle kommun

Brändströmsgatan 7 A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 975 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/3
6 648 kr/mån
21 944 kr/m²

Välkommen till en ljus och trivsam lägenhet på Brändströmsgatan! Lägenheten har många trevliga detaljer såsom serveringsgång, högt i tak och fint parkettgolv i hallen, vardagsrummet och matrummet/sovrum 3. Med gavelläge har den också fönster åt tre håll. Köket renoverades -17. Det är gott om plats för förvaring med garderober i de båda sovrummen och en inre hall med tre st garderober. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen, vilken har sydvästläge. Här bor man med närhet till Boulognern, sjukhuset, busshållplatsen vid Sjukhuset/Västra Vägen med bra kommunikationer till både centrum och Valbo/Sandviken, affärer och restauranger. Till Stortorget är det ca tio minuters promenad. Lägenheten ligger en halv trappa upp. Hiss finns ej.

 • Balkong
Havsvägen 11 A, Norrsundet, Gävle kommun

Havsvägen 11 A

Lägenhet
Norrsundet, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
495 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 010 kr/mån
8 462 kr/m²

Välkomna till en fin och välskött tvåa i Norrsundet! Lägenheten har renoverats under senare år med ett nytt Epoq-kök från -20 och ett helkaklat badrum från -19. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen, vilken har västerläge med glimt mot havet. Här bor man med ett havsnära och lugnt läge endast ca 30 minuter från centrala Gävle och med gångavstånd till skola, affär och busshållplats. Lägenheten ligger en trappa upp. Välkomna på visning!

 • Balkong
Myggdansvägen 5 D, Olsbacka, Gävle kommun

Myggdansvägen 5 D

Radhus
Olsbacka, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 495 000 kr
83 m²
3.5 rum
4 513 kr/mån
30 060 kr/m²

Välkomna till ett ljust och trivsamt radhus med ett mycket bra läge i området! Huset är i fint skick och har bl.a. delvis nya ytskikt från -20 och framåt. Det finns två st sovrum samt ett halvrum som går att använda som exempelvis ett mindre sovrum eller kontor. På baksidan finns en stor altan med trätrall, delvis under tak med en trädgårdstomt med insynsskyddat läge. Det finns också en liten stenbelagd uteplats vid entrén. Här bor du i ett omtyckt område med närhet till skola, dagis, fina grönområden, lekpark, affärer och kommunikationer. Parkeringsplats med elstolpe finns, kostnad f.n. 90 kr/mån. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Hillmanskroken 9 B, Gävle, Gävle kommun

Hillmanskroken 9 B

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 050 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 295 kr/mån
18 421 kr/m²

Välkomna till en ljus och trivsam lägenhet med fönster åt två håll! Lägenheten har delvis målats om under -22, har ett renoverat kök och ett helkaklat badrum. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen, vilken har västerläge mot innergården. Lugnt läge på Brynäs, men med närhet till bussar, restauranger och affärer. Till Centralstationen och Södermalmstorg är det ca 10 minuters promenad och Högskolan når man med cykel på 10-15 minuter. Lägenheten ligger på våning 3. Hiss finns ej.

 • Balkong
Trumslagarvägen 13D, Bomhus, Gävle kommun

Trumslagarvägen 13D

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 295 000 kr
92,5 m²
3.5 rum
6 450 kr/mån
14 000 kr/m²

Välkomna till ett trevligt radhus i ett barnvänligt område! Huset har ett helkaklat badrum och ytskikten har renoverats löpande. Bra planlösning med två sovrum på övervåningen och det finns även möjlighet att bygga om allrummet till ett tredje sovrum. Vardagsrummet är i vinkel med plats för matbord, arbetsplats eller sovdel. På baksidan finns en altan under tak med söderläge mot liten trädgårdstomt. Det finns också en uteplats på framsidan av huset. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med lekplatser och närhet till skola, förskola, bussar och affär. Det är också nära till naturen och promenadstråk. Garage i länga (med fjärrstyrd port) ingår i månadsavgiften. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Södra Slottsgatan 22B, Söder, Gävle kommun

Södra Slottsgatan 22B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4/4
4 088 kr/mån
22 303 kr/m²

Välkomna till en stor och trivsam trerummare högst upp i huset! Lägenheten har ett helkaklat badrum och är i övrigt välskött men i delvis äldre skick. Det är gott om plats för förvaring med bl.a garderober i båda sovrummen samt en klädkammare. Från vardagsrummet är det utgång till den stora, inglasade balkongen, vilken har markis och insynsskyddat sydvästläge. Här bor man i ett lugnt område med närhet till bussar, hälsocentral och bara några minuters promenad till Södermalmstorg med affärer och restauranger. Lägenheten ligger på våning 4. Hiss finns i huset. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Krusbärsvägen 4C, Gävle, Gävle kommun

Krusbärsvägen 4C

Radhus
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
995 000 kr
110,5 m²
4 rum
8 720 kr/mån
9 005 kr/m²

Välkomna till ett fint och trivsamt radhus i två plan! Köket renoverades med nya luckor -21 och man har även målat om flertalet ytskikt från -21 och framåt. På framsidan finns en altan med trätrall och nya markiser och sydvästläge mot innergården. På baksidan finns en altan med trätrall under tak. Utanför altanen på baksidan finns även en liten gräsmatta. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till bussar, affärer, skogen, pulkabacke, skola och förskola. Både bredband och garage i länga ingår i månadsavgiften. I garaget finns även möjlighet att ladda en elbil.

 • Plus
 • Uteplats
Södra Kansligatan 31, Söder, Gävle kommun

Södra Kansligatan 31

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 195 000 kr
94,5 m²
4 rum
vån 6/6
5 380 kr/mån
23 228 kr/m²

Välkomna till en stor och välskött lägenhet i omtyckta Brf Morianen! Lägenheten har idag två st sovrum samt ett matrum som kan byggas om till ett tredje. Bra skick med ett kök från -08 och ett helkaklat badrum från -08. Det finns även ett andra badrum som byggts om och f.n. används som tvättstuga. Från vardagsrummet är det utgång till den stora, inglasade balkongen, vilken har nordvästläge. Här bor man med fin utsikt från sjätte våningen och med närhet till bussar, hälsocentral och Södermalmstorg med affärer och restauranger. Hiss finns i huset. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Esplanaden 4, Forsbacka, Gävle kommun

Esplanaden 4

Lägenhet
Forsbacka, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
925 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
5 026 kr/mån
14 231 kr/m²

Välkomna till en fin och välplanerad trerummare mitt i Forsbacka! Lägenheten har ett helkaklat badrum och det är nya ytskikt i hela lägenheten från -22, då även köket delvis renoverades. I hallen har man gjort en smart lösning med både tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen, vilken har markis och söderläge. Här bor du i trivsamma omgivningar med närhet till livsmedelsbutik, förskola, skola och till Storsjön med badplats och båtplatser. Det är goda förbindelser till både Valbo, Gävle och Sandviken. Lägenheten ligger på andra våningen. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

 • Balkong
Valbogatan 31 B, Gävle, Gävle kommun

Valbogatan 31 B

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 750 000 kr
63,6 m²
2.5 rum
vån 3/4
4 763 kr/mån
27 516 kr/m²

Välkomna till en fin etagelägenhet högst upp i huset! Entréplanet har ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen, ett kök med plats för matbord och ett helkaklat badrum. På det övre planet finns ett sovrum samt ett stort allrum som går att dela av till ett eller två mindre sovrum. I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även kabel-tv, bredband (100 Mbit) och bostadsrättstillägg. Här bor man med ett centralt läge med bara några minuters promenad till både affärer, restauranger, Stortorget, Centralstationen och Boulognerskogen. Hiss finns i huset. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Vallongatan 4 E, Gävle, Gävle kommun

Vallongatan 4 E

Radhus
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 295 000 kr
105 + 50 m²
5 rum
5 490 kr/mån
31 381 kr/m²

Äntligen finns det ett radhus i Brf Linden till salu! Radhuset är i fint skick med bl.a ett helkaklat badrum och nyare ytskikt. Det ligger parkettgolv på hela övervåningen och i vardagsrummet finns en öppen spis. Bra planlösning med tre sovrum på övervåningen och det finns möjlighet att göra om matrummet/allrummet till ett ytterligare sovrum. Från köket/matrummet är det utgång till den stenbelagda altanen som har fint söderläge och en trädgårdstomt utanför. Parkeringsplats ingår. Här bor man med ett centralt läge men i ett lugnt område i en förening med mycket mark och plats för uteaktiviteter. Det är nära till bussar, affärer, skola och förskola. Till Stortorget är det ca tio minuters promenad och Södermalmstorg når man på fem minuter. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Sörbygatan 71 B, Gävle, Gävle kommun

Sörbygatan 71 B

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 395 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 4
3 829 kr/mån
21 628 kr/m²

Välkomna till en stor och fin tvårummare i Brf Pernau! Lägenheten har ett stort kök med plats för ett större matbord. Det helkaklade badrummet renoverades i samband med stamrusten -19 och har även byggts ut för att få plats med en tvättmaskin och en torktumlare. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen, vilken har trätrall och söderläge. Man har också tillgång till en trevlig innergård med utemöbler. Bredband ingår i månadsavgiften. Här bor du i ett lugnt område, men med närhet till bussar och ca tio minuters promenad till både Centralstationen och till Södermalmstorg med affärer och restauranger. Lägenheten ligger på tredje våningen. Hiss finns i huset.

 • Balkong
 • Hiss
Femte Tvärgatan 20, Gävle, Gävle kommun
 • Idag kl 17:15
Femte Tvärgatan 20, Gävle, Gävle kommun, bild 2
Femte Tvärgatan 20, Gävle, Gävle kommun, bild 3

Femte Tvärgatan 20

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 295 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 201 kr/mån
19 185 kr/m²

Välkomna till en trevlig tvåa med generösa utrymmen! Lägenheten har delvis nyare ytskikt. Det är gott om plats för förvaring med bl. a. en rymlig klädkammare. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen, vilken har trätrall -23, markis och västerläge. Förening med god ekonomi och låga månadsavgifter där även hushållselen ingår. Här bor man i lugna kvarter med närhet till bussar, affärer och promenadstråk längs Gavleån. Det är ca tio minuters promenad till både Centralstationen och Stortorget. Lägenheten ligger på den tredje våningen. Hiss finns i huset.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Älgpasset 1 F, Sätra, Gävle kommun

Älgpasset 1 F

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 550 000 kr
107,5 + 50 m²
5 rum
6 388 kr/mån
14 419 kr/m²

Välkomna till ett stort och välskött radhus med plats för den stora familjen! Bra planlösning med tre sovrum på övervåningen. På entrévåningen har vardagsrummet delats av för att göra ett sovrum och ett vardagsrum. Hela källaren renoverades under -21 och är idag inredd med ett sovrum och en gillestuga, vilken också kan användas som ett sjätte sovrum. I källaren finns även en fin tvättstuga med en badrumsdel med dusch. Från vardagsrummet är det utgång till en stor altan under tak, vilken har insynsskyddat söderläge. Utanför altanen finns en lite trädgårdstomt med gavelläge och bär och fruktträd. Här bor man i ett barnvänligt område med närhet till kommunikationer, fina cykelbanor, skola, förskola, hälsocentral och affärer. Månadsavgiften inkluderar, förutom värme och vatten, även bredband, kabel-TV och garage. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Geodetgatan 27, Gävle, Gävle kommun

Geodetgatan 27

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
4 601 kr/mån
22 153 kr/m²

Välkomna till en mycket fin trerummare i Södra Hemlingby! Brf Bo Klok Svärdet byggdes 2019 vilket innebär att hela lägenheten är så gott som ny, både kök, ytskikt och det helkaklade badrummet. Lägenheten har öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Det är gott om plats för förvaring med tre st garderober i det ena sovrummet och en klädkammare i hallen. Lägenhetens förråd ligger dessutom i direkt anslutning till lägenhetsentrén. Stor balkong med insynsskyddat läge. Parkeringsplats med eluttag går att hyra för 400 kr/månaden. Södra Hemlingby är ett trivsamt och nybyggt område med närhet till kommunikationer (bussar och E4.an), Hemlingby köpcentrum med affärer och restauranger och till fina promenadstråk i skogen. Det är gångavstånd till Hemlingby friluftsområde och Hemlingbystugan. Lägenheten ligger på andra våningen. Hiss finns i huset.

 • Balkong
 • Hiss
Norrbågen 35 A, Sätra, Gävle kommun

Norrbågen 35 A

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 295 000 kr
97,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 844 kr/mån
13 282 kr/m²

Välkommen till en ljus och välskött fyrarummare! Lägenheten är ombyggd då man tagit bort en vägg och gjort ett av sovrummen till ett trevligt matrum, vilket kan återställas om man behöver ett tredje sovrum. Den tidigare gästtoaletten är ombyggd till en klädkammare. Fräscht badrum, vilket är helkaklat och har golvvärme. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen som har söderläge. Här bor man i en föreningen med tillgång till bra gemensamhetsutrymmet såsom grovtvättstuga, bastu, cykelrum, utegym, boulebanor, vävstuga och grillplatser. Det finns även en övernattningslägenhet att hyra. Nära till skolor, bussar, motionsspår och till Sätra Centrum med bl.a. affärer, apotek och hälsocentral. Det är ca tio minuters promenad till idrottsanläggningarna vid Gavlehov. Lägenheten ligger på tredje våningen (två trappor upp). Hiss finns ej.

 • Balkong
Norra Kungsgatan 35 A, Centralt, Gävle kommun
 • Idag kl 18:00

Norra Kungsgatan 35 A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/4
2 678 kr/mån
22 714 kr/m²

Välkomna till en välplanerad etta med mycket centralt läge! Lägenheten har ett helkaklat badrum, ett kök med plats för ett mindre matbord samt ett vardagsrum med plats för både säng och soffa. I månadsavgiften ingår även bredband. Lugnt läge på första våningen med fönstren mot den gemensamma innergården. Det är nära till det mesta såsom bussar, affärer och restauranger. Högskolan, Centralstationen och Boulognerskogen ligger på promenadavstånd.

 • Plus
 • Hiss
Fleminggatan 16 B, Söder, Gävle kommun
Fleminggatan 16 B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Fleminggatan 16 B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Fleminggatan 16 B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
795 000 kr
40,4 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 597 kr/mån
19 678 kr/m²

Välkomna till en välplanerad lägenhet på Söder! Lägenheten är i fint skick med bl.a. ett helkaklat badrum. Köket har plats för ett litet matbord, i anslutning till köket finns dessutom ett rum som kan användas som matrum eller sovrum. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen, vilken har västerläge. Lugnt område med närhet till bussar och ca 10 minuters promenad till Stortorget och 5 minuter till Södermalmstorg med affärer och restauranger. Lägenheten ligger på den tredje våningen. Hiss finns ej.

 • Premium
 • Balkong
Grafikergatan 33, Gävle, Gävle kommun
 • Ons 11 okt kl 17:30

Grafikergatan 33

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
3 873 kr/mån
29 314 kr/m²

Välkomna till en mycket fin tvårummare, nybyggd 2022! Lägenheten är bra planerad med gott om plats för förvaring och öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Rymligt, helkaklat badrum som även innehåller en tvättmaskin. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen, vilken har eftermiddags/kvällssol och lugnt läge med utsikt mot skogsområde. Södra Hemlingby är ett trivsamt och nybyggt område med närhet till kommunikationer (bussar och E4.an), Hemlingby köpcentrum med affärer och restauranger och till fina promenadstråk i skogen. Det är gångavstånd till Hemlingby friluftsområde och till Hemlingbystugan. Lägenheten ligger på första våningen.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Staketgatan 14, Centralt, Gävle kommun

Staketgatan 14

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
750 000 kr
21 m²
1 rum
vån 4/4
1 685 kr/mån
35 714 kr/m²

Välkomna till en fin och välplanerad etta mitt i stan, perfekt som studentboende eller övernattningslägenhet! Lägenheten har en bra köksdel med plats för ett matbord och öppen planlösning mot vardagsrummet. Det rymliga badrummet är helkaklat och har plats för en tvättmaskin. Mycket centralt läge med bara någon minuts promenad till både bussar, Boulognerskogen och till Stortorget med affärer och restauranger. Lägenheten ligger på fjärde våningen. Hiss finns i huset. Välkomna på visning!

 • Hiss
Kålhagsgatan 2, Söder, Gävle kommun

Kålhagsgatan 2

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
775 000 kr
19,6 m²
1 rum
vån 4/5
1 418 kr/mån
39 541 kr/m²

Välkomna till en liten med välplanerad etta, perekt som studentboende eller övernattningslägenhet! Lägenheten är i fint skick med bl.a ett helkaklat badrum. Det är öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet och vardagsrummet har plats för både soffa och säng. Förening med god ekonomi och låga månadsavgifter där även bredband ingår. Här bor man med ett lugnt läge på Söder med bara ett par minuter till Södermalmstorg med affärer och restauranger. Det är cykelavstånd till Högskolan och Centralstationen når man med ca tio minuters promenad. Lägenheten ligger på tredje våningen. Hiss finns ej.

Visar 1 - 25 av 26