Mäklare Theodor Maric Larsson

Theodor Maric Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bildhuggarvägen 13, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bildhuggarvägen 13

Lägenhet
Johanneshov, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen

2 495 000 kr

43 m²

2 rum

3 185 kr/mån

58 023 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa i ett oslagbart läge. Lägenheten är stilrent renoverad med smakfulla materialval. Här finns ett stambytt och fräscht badrum, ett snyggt kök med matplats för 4 personer, balkong i soligt söderläge, ett generöst och ljust vardagsrum samt ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Suveränt läge med gångavstånd till Globen och Gullmarsplan med goda kommunikationer till city och söderort via buss/tunnelbana/tvärbana samt underbara omgivningar såsom Grynkvarnsparken och Årstaviken med både utegym och badmöjligheter. Här bor du endast en cykeltur från city och du cyklar över Johanneshovsbron in till Södermalm på bara några minuter. Föreningen äger marken! Detta är helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Paternostervägen 84, Johanneshov, Stockholms kommun

Paternostervägen 84

Lägenhet
Johanneshov, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen

4 495 000 kr

74 m²

3 rum

5 318 kr/mån

60 743 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma gavellägenhet högt upp i huset på populära Paternostervägen! Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område med Nytorps Gärde runt knuten och samtidigt nära till T-bana och service i Hammarbyhöjden. Lägenheten är optimalt planerad med fönster i tre väderstreck, nylagd parkett och renoverade ytskikt men med många fina originaldetaljer bevarade. Rymligt kök med gott om förvaring, ljust vardagsrum med utgång till balkong och två sovrum i bra storlek. Stambytt badrum med tvättmaskin! Detta är helt klart en bostad som måste upplevas på plats! Ett hem att trivas i!

  • Plus
  • Balkong
Fyrskeppsvägen 44, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fyrskeppsvägen 44

Lägenhet
Johanneshov, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen

2 650 000 kr

53 m²

2 rum

4 564 kr/mån

50 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna underbara nyrenoverade 2:a på Fyrskeppsvägen som är i fantastiskt skick! De nyligen lagda golven och renoverade ytskikten ger en modern och fräsch känsla, medan köket har nya, stilrena vitvaror och har gott om plats för att rymma en matplats för upp till 4 personer. Sovrummet är rymligt och skapar en avslappnad känsla med gott om plats för större garderobslösningar och balkongen i västläge ger en underbar utsikt över den lugna innergården. Badrummet är utrustat med smarta funktioner som tvättmaskin, vädringsfönster och klädkammaren och de inbyggda garderoberna ger mycket förvaringsutrymme. Här bor man med närhet till stan men ändå med naturen inpå knuten. Nytorps gärde börjar på baksidan av huset med öppna ängar samt utomhusbad. Promenerar man vidare bort på gärdet så kommer man till Nackareservatet som erbjuder flertalet upplysta joggingspår, badsjöar, utegym, stora skogar, golfbana, mysiga fik med mera. Endast 7 minuters promenad till tunnelbanestationer vid Blåsut, Kärrtorp och Sandsborg som tar dig till Centraler på under 15 minuter. Gångavstånd till Globen shopping och Södermalm! Helt klart ett hem som måste ses! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för inbjudan till visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3