Mäklare Lovisa Tjernberg

Lovisa Tjernberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Göketorpsgatan 34A, Örgryte, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Göketorpsgatan 34A, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Göketorpsgatan 34A, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Göketorpsgatan 34A

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1
5 186 kr/mån
60 530 kr/m²

Varmt välkomna till Göketorpsgatan 34A! Denna lägenhet ligger idylliskt placerat i ett lugnt område med omedelbar närhet till både grönområden och Göteborgs stadspuls. Denna omsorgsfullt planerade och stilrent renoverade trerummare imponerar med genomtänkta materialval och harmoniska färger. När man kliver in i bostaden möts man av en trevlig hall med förvaringsmöjligheter, direkt till höger från hallen välkomnar det stora sovrummet med en härlig utsikt över grönskan. Det generösa sovrummet erbjuder gott om plats och smart planerad förvaring från golv till tak, signerat Taras H. och son AB, för att hålla ditt utrymme organiserat och fritt från röra. Gråoljad ek på golvet och putsade, gråmålade väggar erbjuder detta rum en oas av lugn. Köket är hjärtat i denna bostad, varsamt förstorat under renoveringen för att skapa en luftigare atmosfär. Imponerande djupa arbetsbänkar och en rymlig kyl och frys från Smeg ger dig gott om plats för matlagning och förvaring. Ett platsbyggt kök, även detta av Taras Hallgren och son AB bjuder på både stil och funktion, med många minnesvärda middagar som har förlängts till långa kvällar vid köksbordet. Köket blir helt komplett med moderna vitvaor från Husqvarna, Fjäråskupan och Cylinda. Bänkskivorna av 12 mm corean och skåpinteriören från Taras Hallgren borgar för hög kvalitet och stilren design. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till socialt umgänge och har stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns också en utgång till balkongen och uteplatsen. Vardagsrummet pryds även här av av gråoljad ek medan väggarna är målade i varmt greige. Tack vare uteplatsen i bästa sydvästläge med sol flera timmar om dagen och hela kvällen känns det som att bo i ett radhus mer än en lägenhet. Här kan man på ett enkelt sätt njuta av härliga grillkvällar med vännerna, rulla ut barnvagnen i trädgården eller bara njuta av lite egna planteringar, detta är en dröm för dig med gröna fingrar. Sovrum 2, eller kontoret, perfekt som ett arbetsrum, gästrum eller ett barnrum. En industriellt inspirerad vägg ger rummet karaktär, i anslutning till detta rum har man gott om förvaringsutrymme, här finner man platsbyggda garderober från golv till tak. Det stilrena badrummet, också totalrenoverat 2014, är utrustat med alla bekvämligheter du kan önska dig. En platsbyggd kommod och praktiska detaljer som torktumlare från Siemens och tvättmaskin från Bosch. Klinker i en elegant brun kopparfärg på golvet och vitt kakel på väggarna utstrålar detta badrum både stil och funktion. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Skillnadsgatan 58A, Örgryte Bö, Göteborgs kommun
Skillnadsgatan 58A, Örgryte Bö, Göteborgs kommun, bild 2
Skillnadsgatan 58A, Örgryte Bö, Göteborgs kommun, bild 3

Skillnadsgatan 58A

Lägenhet
Örgryte Bö, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
2 590 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
3 545 kr/mån
52 857 kr/m²

Upptäck en oas av charm på Skillnadsgatan 58A i eftertraktade Örgryte! Denna mysiga tvårummare förenar det bästa av två världar – närheten till naturen och stadens pulserande liv. Upplev modern bekvämlighet i det nyligen renoverade, stilrena badrummet och omfamna de bevarade detaljerna i resten av bostaden som ger lägenheten karaktär. Morgon- och förmiddagssolen letar sig in genom köks- och badrumsfönstren medan sovrummet och vardagsrummet har sol från lunch till sen kväll. Ett rofyllt boende i en lugn del av Örgryte erbjuds, och utanför fönstren är det lummig grönska och trevliga hus. En perfekt harmoni mellan det idylliska och det urbana väntar dig här! Denna pärla på Skillnadsgatan är inte bara en dröm för det unga paret som söker en mysig hemmabas, utan också för den som föredrar att njuta av boendet ensam. Närheten till kommunikationer gör vardagen smidig, med enkel tillgång till stadens puls och möjligheten att enkelt omfamna naturens skönhet. Spårvagnshållplatsen hittar du endast ca 300 meter från bostaden, du har också nära till Delsjön & Skatås och endast ett par hundra meter bort finner du både servicebutik, pizzeria, blomsterbutik och postombud. Välkommen hem till en plats där livet flätas samman med bekvämlighet och charm!

  • Premium
Storhöjdsgatan 3, Strömmensberg, Göteborgs kommun
Storhöjdsgatan 3, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Storhöjdsgatan 3, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Storhöjdsgatan 3

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
3 295 000 kr
60,5 m²
3 rum
vån 2/4
3 356 kr/mån
54 463 kr/m²

Söker ni en ny bostad med det lilla extra? Då har vi den perfekta lägenheten för er på Storhöjdsgatan 3, i det mysiga området Stömmensberg! Denna bostad har allt ni kan önska er. Belägen högt och fint, bjuder på en fantastisk utsikt och gott om förmiddagssol på er egna balkong. Charmiga brädgolv ger en genuin atmosfär, medan de renoverade ytskikten ger er det moderna och bekväma boendet ni förtjänar. När man kliver in i bostaden möts man av er trevlig hall som har badrummet precis intill. Till höger ligger bostadens ljuvliga vardagsrum med platsbyggd förvaring, utgång till den lummiga balkongen och här finns gott om plats för mysigt häng. Köket är stilrent och utrustat med allt man behöver och har en trevlig matpats intill fönstret med utsikt över takåsarna. Sovrummet är målat i sobra fina färger och som allt annat i denna bostad så finns det en röd tråd genom hela bostaden. Det mindre sovrummet/arbetsrummet är ett perfekt extrarum! Det bästa av allt är att denna bostad tillhör en välskött och lågbelånad förening, vilket ger er trygghet och stabilitet. Här kan ni trivas och känna er hemma på riktigt. Så, om ni är det paret som söker det där lilla extra i er nya bostad, tveka inte att kontakta oss. Storhöjdsgatan 3 väntar på att bli ert nya hem, och vi ser fram emot att visa er allt det har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brf Örgryte Danska vägen, Östre centrum, Göteborgs kommun

Brf Örgryte Danska vägen

Lägenhet
Östre centrum, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum
Pris saknas

I Lunden kommer Botrygg bygga 93 bostadsrätter med närhet till kommunikationer, handel och natur. Markarbeten har påbörjats och är igång. Planlösningar och pris läggs upp när projektet säljstartar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 4