Mäklare Annalil Hammarstedt

Annalil Hammarstedt

Om mig

På Svensk Fastighetsförmedling i Gränna är vi två fastighetsmäklare på plats som tillsammans med vår gedigna lokalkännedom, erfarenhet samt ett stort engagemang ger dig goda möjligheter till en lyckad och smidig bostadsaffär. Vi båda är utbildade fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedlings egna Mäklarskola via Högskolan i Gävle. En högkvalitativ utbildning med tydliga mål och sunda värderingar. Gränna ligger oss varmt om hjärtat då vi båda är födda och uppvuxna här förutom drygt 5 år med

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jönköpingsvägen 73A, Centralt, Jönköpings kommun
 • Sön 26 mar kl 13:30
Jönköpingsvägen 73A, Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Jönköpingsvägen 73A, Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Jönköpingsvägen 73A

Lägenhet
Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna

2 295 000 kr

79 m²

4 rum

4 884 kr/mån

29 051 kr/m²

Välkommen till en ytsmart gavelfyra med trevlig trädgårdstomt som löper i vinkel runt lägenheten. Här bor du i en stabil förening och ett trivsamt område med Grännaberget i ryggen och Vättern i blickfånget. Lägenheten ligger praktiskt i markplan med egen ingång och minimal insyn. Bostadens 79 kvm är fördelade på tre sovrum (varav ett enkelt kan tas bort för större sällskapsrum, se alternativ planlösning), klädkammare, wc/dusch/tvätt samt U-kök i öppen planlösning mot den rymliga umgängesytan. Umgängesytan har både matplats och sällskapsdel som tar dig ut till inglasade uterummet på 12 kvm med öppningsbara glaspartier till trädgården med härliga vyer över Vättern och Visingsö. Trädgården är lättskött med en installerad automover som följer med bostadsrätten, här finns även ett äppelträd med supergoda äpplen, uppmurad rabatt i slänten och gott om plats på grönytorna för lek, vila, umgänge samt en köksträdgård om så önskas. Bo med närhet till centrala Gränna, naturen, bussförbindelser och E4:an. Promenadavstånd till bland annat Röttle med naturreservat och badplats, Grännas strandpromenad samt Grännaberget med elljusspår, kaffestuga och vandringsleder. I månadsavgiften ingår värme, vatten och internet samt kanalpaket med Telia. Varmt välkommen med din visningsanmälan eller hör av dig till någon av oss för mer information: Liselott Jarkman 070-812 01 62 eller Annalil Hammarstedt 072-500 02 70.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Mellbygatan 11, Gränna, Jönköpings kommun
 • Sön 26 mar kl 12:30

Mellbygatan 11

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna

4 500 000 kr

240 m²

9 rum

712 m² tomt

Välkomna till den här familjära villan på Mellbygatan i Gränna! Huset renoverades 2010 och övervåningen byggdes då ut för att få fler rum. Perfekt för den stora familjen eller för de som behöver utrymmen. Entréplan rymmer, kök, klädvård, dubbla badrum, sällskapsrum och två bra sovrum samt ett mindre rum som passar bra för hemmakontor. På övre plan slås man direkt av utsikten från de stora fönstren i allrummet och utgång till balkongen, här finns även ett badrum, 4 sovrum och en klädkammare. Villan omges av en härlig trädgård med plats för både lek och vila, flertal uteplatser så man kan följa solen under hela dagen och njuta av magiska solnedgångar över sjön kvällstid. Här bor man bra med låga driftskostnader och nära till allt Gränna har att erbjuda. Finns även en möjlighet att ta över säljarnas bundna lån med låg ränta, boendekostnaden med driftskostnaden blir då ca 15 000 kr i månaden. Kontakta gärna oss för en personlig boendekostnadskalkyl. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Erik dahlbergsgatan 40, Centralt, Jönköpings kommun

Erik dahlbergsgatan 40

Lägenhet
Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna

2 800 000 kr

124 m²

5 rum

4 330 kr/mån

22 581 kr/m²

Välkommen till den här attraktiva lägenheten som ligger centralt i Gränna och har uteplats åt öster samt en generös balkong åt väster och sjön. Kök och sällskapsytor i entréplan med öppen planlösning samt klädvård och wc, en trappa upp finns badrum, 4 sovrum varav ett med utgång till balkong åt väster med utsikt över Vättern. Eget förråd på gården och p-plats med elstolpe (ingår i månadsavgiften). Nära till all tänkbar service. Balkongen åt väster besiktigad 2022 utan anmärkning. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Väderberg 14, Ölmstad, Jönköpings kommun

Väderberg 14

Tomt
Ölmstad, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna

1 250 000 kr

1 298 m² tomt

I Väderberg, bland skogar och fågelkvitter finns nu chansen att köpa en tomt med högt läge och viss utsikt över Vättern. Två av tre tomter är redan sålda, så är endast en tomt kvar. Här står säljarna för väldigt mycket så det är bara att börja planera drömhuset! Det som ingår är: Avloppsanläggning, enskild borrad vattenbrunn på egna tomten, elanslutning med tillhörande anslutningsavgift, anslutningsavgift för delägande i vägsamfällighet, lantmäterikostnader, väg till tomtgräns, avlopp och elledningar till tomtgräns samt fiberanslutning. Du tar dig ut på e4:an på bara 3 min, därifrån når du Gränna på 14 min och Jönköping på 20 min. Välkommen att höra av dig!

Visar alla 4