Mäklare Theodor Maric Larsson

Theodor Maric Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nathorstvägen 38, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Nathorstvägen 38, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 2
Nathorstvägen 38, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 3

Nathorstvägen 38

Lägenhet
Johanneshov, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 675 000 kr
41 m²
2 rum
vån 5/6
4 384 kr/mån
65 244 kr/m²

På lugn adress men med närhet till det mesta finns den perfekta 2an med alla rätt! Här bor man i en modern fastighet med hiss och bra standard. Lägenheten välkomnar dig med ett nyrenoverat kök, nya golv och renoverade ytskikt. Goda möjligheter för att hänga av kläder och skor samt gott om plats för förvaring finns i rymlig klädkammare. Hallen öppnar sig åt det sociala vardagsrummet. Ett trevligt rum med plats för soffa, TV-möbler samt matbord och ligger i halvöppen planlösning mot det nyrenoverade köket med maskinell utrustning som möter dagens standard. Sovrummet har plats för dubbelsäng och från vardagsrummet når du den soliga balkongen i härligt sydvästläge med utsikt över grönska. Här kan du verkligen njuta av sol och trevligt sällskap. Badrummet är generöst och helkaklat. Området är lugnt och föreningen är stabil med grannar som är trevliga och måna om varandra. Tunnelbanan Skärmarbrink är nära med ca två minuters gångväg och två linjer som passerar. Hammarbyhöjdens tunnelbana når man även med ett par minuters promenad. Med en promenad eller kort cykeltur tar du dig till Södermalm, Globen, Tele2 arena,Hammarby Sjöstad samt Nackareservatet. Det gör Nathorstvägen till en av de populäraste gatorna i området!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Strahlenbergsgatan 21, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Strahlenbergsgatan 21, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 2
Strahlenbergsgatan 21, Johanneshov, Stockholms kommun, bild 3

Strahlenbergsgatan 21

Lägenhet
Johanneshov, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 395 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/3
4 082 kr/mån
61 410 kr/m²

Varmt välkommen till denna optimalt planerade 2:a på en av Hammarbyhöjdens populäraste adresser! Lägenheten bjuder på en härlig balkong i västläge med utsikt mot södermalm. Insynsskyddat sovrum, generöst vardagsrum med plats för soffgrupp och större matbord, smakfullt kök med utgång och ett stambytt och helkaklat badrum. Här bor du på en lugn gata med naturen in på knuten! 5 minuters promenad till Hamarbyhöjdens torg och tunnelbana, 10 minuters cykelavstånd till Södermalm samt 12 minuter med tunnelbana till T-centralen. En kort promenad från lägenheten ligger Nackareservatet där man bland annat hittar löpspår och badsjöar, gillar man golf så finns även Björkhagens golfbana i i Nackareservatet. Perfekt för dig som ställer krav på din boendemiljö! Helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lidköpingsvägen 9, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Lidköpingsvägen 9

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 0/3
4 698 kr/mån
51 759 kr/m²

Varmt välkomna till en optimalt planerad och nyproducerad 2:a på populära Lidköpingsvägen! Fantastiskt härligt gavelläge där varje kvadratmeter kommer till sin rätt! Här har man ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med ett vackert parkettgolv samt generösa fönsterpartier som skapar ett härligt ljusinsläpp! Ett bra sovrum med en gedigen klädkammare med mycket förvaring, smart planerat kök med öppen planlösning och gott om förvaring samt ett modernt badrum förberett för tvättmaskin. Välskött fastighet och förening med ett toppläge i trevliga Hammarbyhöjden, bara några minuters gångväg till tunnelbanan som tar dig till stan på bara 10 minuter och Hammarbyhöjdens centrum med ett varierat utbud av service och butiker. Nackareservatet med strövområden och badsjöar ligger alldeles intill. Nytorpsgärdet med utomhusbad ligger endast ett par minuters promenad från lägenheten. Helt klart ett hem att trivas i! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!

  • Plus

Visar alla 3