Mäklare Anton Ström

Anton Ström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Visättra Backe 11B, Visättra, Huddinge kommun

Visättra Backe 11B

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/2
4 475 kr/mån
35 643 kr/m²

Om du drömmer om en lägenhet där du inte behöver göra något annat än att flytta in är det här helt rättbostad för dig. De stora ytorna gör bostaden imponerande rymlig. Lägenheten erbjuder en boyta om 70 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök samt en otrolig terrass i ett fantastiskt solläge! Denna trea består av hall, vardagsrum, kök, badrum, klädkammare och två sovrum. I det öppna och mysiga vardagsrummet möts vi bland annat av fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och mycket dagsljus. Köket är stort och öppet med generösa arbetsytor, öppen planlösning mot vardagsrummet och vita skåpluckor. I det stora och smakfulla badrummet finns toalett, dusch, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är stort och har rymliga garderober samt plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och mysig terrass som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Terrassen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, sol hela dagen (!) och plats för matbord och stolar. Framför terrassen är en stor äng som ger fri utsikt över det gröna!

  • Plus
  • Uteplats
Kvarnbergsvägen 35A, Hörningsnäs, Huddinge kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30

Kvarnbergsvägen 35A

Lägenhet
Hörningsnäs, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 495 000 kr
120 m²
5 rum
vån 2/2
7 629 kr/mån
29 125 kr/m²

Sammanfattade fördelar med Kvarnbergsvägen 35A: - Högt läge med både balkong och grästomt i solläge - Välbehållen bostad - Barnvänligt område - Park i närheten - Socialplanlösning - 2 parkeringsplatser som ingår i avgiften - Goda förvaringsmöjligheter - Närhet till skolor, mataffär och busskommunikationer Välkommen in i en mycket trevlig lägenhet i det ett barnvänligt område i Hörningsnäs på hela 120kvm. Bostaden är väl planerad med 3 sovrum i bra storlek avskilt från de sociala ytorna runt det rymliga vardagsrummet som dessutom har en öppen spis! Vardagsrummet som sluter ihop matrummet, köket och balkongen gör det möjligt att ha både en stor familj utan att behöva trängas men även för att ha släkt och vänner över. Bostaden ger en varm och välkomnande känsla med parkettgolv i större delen av bostaden och ljusa väggar med mycket ljusinsläpp. Rummen är fördelade på 3 sovrum med plats för större sängar, garderober och arbetsbord, ett ordentligt kök med gott om förvaring, arbetsyta och all maskinell utrustning som kan tänkas behövas. Intill köket finns även ett matrum med plats för 6-8 personer som går att göra om till ett ytterligare sovrum vid behov. Vardagsrummet rymmer en ordentlig soffgrupp med stora fönster ut mot balkongen med utsikt över trädgården som tillhör bostaden. Här är det även uppskattade delar som högt i tak, öppen spis och små fönster uppe vid taket som bidrar med en charm utöver det vanliga. Via hallen nås ett badrum som är utrustat med golvvärme, WC, badkar och handfat och intill det finns ytterligare en stor WC med tvättmaskin, WC och handfat där det även går att få in en dusch om så önskas. Annars är bostaden utrustad med goda avhängningsmöjligheter, gott om garderober och dessutom så ingår det mesta i avgiften som värme, vatten, tv, internet och 2 parkeringsplatser. Här bor man med närhet till flera förskolor och grundskolor där Trehörningen ligger en kort promenad bort. Kvarnbergsplan erbjuder matbutik, restauranger och nås enkelt med buss/bil/promenad. Bussar går ofta till Huddinge C som tar dig på ca 13 minuter till Stockholm City. Anmäl intresse redan nu för att inte missa visningen framöver!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Alvägen 28, Hörningsnäs, Huddinge kommun

Alvägen 28

Radhus
Hörningsnäs, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
5 795 000 kr
94 + 51 m²
5 rum
275 m² tomt

Anmäl ditt intresse för visning! I änden av en återvändsgata välkomnar jag dig in till detta fantastiska radhus från 50-talet beläget i lugna och trevliga Hörningsnäs! Med närhet till allt från trevliga promenadstråk, skolor, förskolor samt Huddinge Centrum bjuder denna bostad verkligen på allt och lite till. Med ett eftertraktat läge i Hörningsnäs alldeles på gränsen till centrala Huddinge finner ni detta välskötta och välplanerade radhuset med ett eget stuk på 4 halvplan. Här kan ni bo och njuta på fin uteplats med både eftermiddag och kvällssol under i princip hela dagen. Stor gräsmatta för barnens nöje med natur där bakom också. Gott om odlingsmöjligheter med gröna fingrar. Till bostaden hör även en garageplats samt möjlighet att parkera precis utanför bostaden. Se rumsbeskrivning för med detaljer kring varje rum. Ett tryggt och harmoniskt boende för barnfamiljen! Med direkt närhet till förskola och buss med närmsta busshållsplats ca 3 min gång från bostaden, som tar dig till Kvarnbergsplan, och Huddinge C via en kort resa. Med pendeltåg tar ni er till Stockholm city på drygt 15 minuter från Huddinge C.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3