Mäklare Jens Berg

Jens Berg

Om mig

Uppväxt på både Buntmakarvägen och Lövdalsvägen i Segeltorp, med skolgång i Utsäljeskolan, Kvarnbergsskolan och Huddinge gymnasiet samt 15 år i Huddinge Hockey vet jag alla fördelar med att bo i denna kommun. Det är en ära för mig att förmedla bostäder på hemmaplan. I 6 år har jag fått äran att jobba hos Svensk Fastighetsförmedling, vilket betyder att jag har med mig branschen bästa verktygslåda till alla mina kunder för att ni ska känna er så trygga som möjligt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kommunalvägen 44, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Kommunalvägen 44

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 395 000 kr
80 m²
3 rum
6 158 kr/mån
42 438 kr/m²

UTEPLATS I SÖDERLÄGE - BADRUM OCH WC - VÄLSKÖTT FÖRENING Renoverad 3a med uteplats mot innergård i bästa solläge. Här är det bara att flytta in! Rymligt kök renoverat 2022 med mycket förvaring och bra arbetsytor i halvt öppen planlösning med det ljusa vardagsrummet skapar ett ljust och luftigt boende som bjuder in till stora sällskap. Solig, möblerbar uteplats mot föreningens innergård är en perfekt plats att avnjuta en kopp kaffe under dagen skapar ytterligare sällskapsyta. Vidare finns två bra och rymliga sovrum med plats för dubbelsäng. Hall med intilliggande klädkammare som leder vidare till det stora helkaklade badrummet med tvättmaskin/torktumlare från 2021. I lägenheten finns ytterligare en wc vilket är unikt. Vindsförråd tillhör lägenheten och föreningen erbjuder parkeringsplatser med laddstolpe. Ett komfortabelt boende nära buss, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall mm. Även gångavstånd till Huddinge centrum med ett bra utbud av butiker samt pendeltåg. Renoveringar 2022 - Ny induktionshäll, ny ugn, nya bänkskivor, ny kran och diskho 2022 - Lackade köksluckor 2022 - Ny kyl/frys 2021 - Målning av väggar/tak 2021 - Ny tvättmaskin och torktumlare Välkommen på visning!

  • Hiss
Grönfinksvägen 31, Vidja, Huddinge kommun
  • Sön 3 mar kl 13:00
Grönfinksvägen 31, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Grönfinksvägen 31, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Grönfinksvägen 31

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 995 000 kr
62 m²
3 rum
1 913 m² tomt

Rymligt hus i populära Vidja i högt läge utan insyn med rymliga ytor och fina utemiljöer. Entré med rymlig hall, stort vardagsrum med öppen spis, ljust kök, två sovrum varav det ena med bra takhöjd och öppet upp till nock och badrum med tvättpelare. Stor härlig altan med fin eftermiddagssol perfekt för mysiga grillkvällar. På tomten finns även ett garage och verktygsbod. Vidja är ett lugnt och tyst fritidshusområde som nu omvandlas till permanentboende. I och med detta finns möjlighet för dig som vill bygga en permanent villa i framtiden. Förutom fin natur och Ringsättrabadet vid Orlången på 10 minuters promenadavstånd så finns Ågesta Golfklubb och Ågesta Ridhus i närheten. Bra kommunikationer finns med buss 833 till pendeltåg och tunnelbana vid Farsta Strand/Farsta C. Skolbuss finns också. Affärer vid Farsta Strand och Farsta Centrum. Vidja håller idag på att exploateras och Huddinge kommun bygger in kommunalt v/a i området och det finns en detaljplan som vunnit laga kraft. Längst Vidjavägen pågår just nu detta arbete och beräknas vara klart 2027. Vad kommer man få bygga enligt detaljplan? Högst en huvudbyggnad. Huvudbyggnad i två våningar får byggas med högst 100 kvm byggnadsarea (BYA). Huvudbyggnad i en våning får byggas med högst 150 kvm BYA. Komplementbyggnader får sammanlagt ha en högsta byggnadsarea om 40 kvm. Huvudbyggnad får inrymma högst två lägenheter, varav den mindre får ha högst 40 kvm bruttoarea (BTA). Alternativt får den mindre bostaden inrymmas i befintligt fritidshus som har en högsta BYA och BTA om 50 kvm. Se mer i bifoga detaljplan. Kostnader som tillkommer i och med utbyggnaden: -Gatukostnadsersättning med ett takbelopp på 208 500 kr enligt Huddinge kommun. Denna kommer att debiteras när hela Vidja är klart ca 2027 -Anslutning till kommunalt vatten och avlopp, ev. dagvatten. För mer information, ring Stockholm Vatten 08-522 120 00. Välkommen på visning

  • Premium
Gläntstigen 7, Högmora, Huddinge kommun
  • Sön 3 mar kl 11:50
Gläntstigen 7, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Gläntstigen 7, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Gläntstigen 7

Villa
Högmora, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
7 995 000 kr
172 m²
7 rum

Nu finns chansen att förvärva ett helt nytt enplanshus i populära Högmora. Villan uppfördes 2023 och erbjuder fem sovrum, stora sociala ytor och en helt plan tomt. Rymlig entré som leder vidare mot det stora vardagsrummet med utgång till altan och husets baksida i sydväst läge. Det stora vardagsrummet hänger ihop med köket och och bildar en öppen, social yta perfekt för stora sällskap och långbord. Köket går i vitt med bra förvarings och arbetsytor. Huset går i vinkel och delar av sovrummen med dom sociala ytorna. Fem sovrum i bra storlek varav master bedroom med walk-in closet. Här finns även ett allrum som kan användas som tv-hörna eller vad man själv önskar. Huset erbjuder även två rymliga badrum. Ett hus för dig som vill ha nytt, slippa springa i trappor och vill ha stora ytor med många sovrum. På huset baksida kan man njuta av flera soliga grillkvällar och gräsmattan bjuder in till lek och bus. 0 kr i fastighetsskatt i 15 år från 2024. Området präglas av ett trevligt grannskap med många barnfamiljer och har ett naturnära läge. Här har man nära till Ågesta friluftsområde, en vacker plats för avkoppling med möjlighet till bad, golf, ridning och mycket mer. Huddinge C, med sitt utbud av shopping och service, nås på endast 8-9 minuter med bil eller med buss 742 på cirka 15 minuter. Farsta Strand, med sin vackra strandpromenad och kommunikationsmöjligheter, kan nås på 11 minuter med buss.

  • Premium
Domarvägen 5, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Domarvägen 5

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 895 000 kr
41,5 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 046 kr/mån
45 663 kr/m²

Ljus och rymlig vindslägenhet precis intill Huddinge centrum. Här bor du i en trygg och stabil förening med låg avgift på lugna och lummiga Domarvägen. Lägenheten håller genomgående hög standard med vitmålade väggar och ekparkett. Här finns ett ljust och fint kök i öppen planlösning mot det stora vardagsrummet med gott om ljusinsläpp samt en fransk balkong. Badrummet är stambytt & helkaklat med vägghängd wc, kommod och dusch. Vidare finns ett mindre sovrum med fönster ut mot vardagsrum för ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder även goda förvaringsmöjligheter i garderober samt vindsförråd precis utanför entrén. Kvarteret är en riktig arkitekturpärla från 50-talet, med så kallade ”stjärnhus” som grenar ut sig på bergsklippan. Perfekt lägenhet för dig som vill ha det lilla extra och bo nära butiker, restauranger och kommunikationer. Med pendeltåg från Huddinge centrum tar det ca 17 minuter från Stockholm city. På promenadavstånd finns även sjön Trehörningen.

Gårdsvägen 14A, Segeltorp, Huddinge kommun

Gårdsvägen 14A

Tomt
Segeltorp, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 895 000 kr
800 m² tomt

Varmt välkomna till Gårdsvägen 14A, Vad får du bygga? ”Markanvändning: -Huvudändamålet är bostäder, dock kan det även medges att i huvudbyggnad inreds lokal för handel, hantverk och kontor för verksamheter av icke störande art och förenliga med bostadsändamålet. Verksamheten skall helt förläggas inomhus. - Högst fyra parkeringsplatser (inklusive boendeparkering) far anordnas på tomten. Utnyttjandegrad: - Minsta tomtstorlek är 800 kvm. - Högst en femtedel (1/5) av fastighetsarean får bebyggas, dock högst 200 kvm byggnadsarea. - Högst en huvudbyggnad och ett garage får uppföras. - Huvudbyggnad får inte ges större byggnadsarea än 150 kvm och inget garage/uthus större byggnadsarea än 40 kvm. - Huvudbyggnad får innehålla högst två lägenheter, varav en far vara högst 65 kvm bruttoarea. - Huvudbyggnad får alternativt utföras som parhus med en lägenhet i varje husdel. Vid delning i två tomter är minsta tomtstorlek 400 kvm och byggrätten högst 75 kvm byggnadsarea för vardera husdel och högst 25 kvm byggnadsarea för vardera garage/uthus. Placering, utformning & utförande: - Huvudbyggnad far innehålla högst två våningar. Högsta tillåtna byggnadshöjd för huvud- byggnad är 6,5 meter. För garage/uthus är högsta tillåtna byggnadshöjd 3,0 meter. - Huvudbyggnad skall placeras minst 4,0 meter från fastighetsgräns och garage/uthus minst 1,0 meter frän fastighetsgräns.” _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Här bor du väldigt centralt men med naturen runt knuten. Ett utmärkt läge med närhet till allt man behöver för ett praktiskt vardagsliv. Oavsett om du reser kommunalt eller med bil.
 Endast ett stenkast bort ligger Kungens kurva och Skärholmen Centrum med både stormarknader, mataffärer och shopping. Både Segeltorp och Fruängen centrum ligger även på promenadavstånd där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm.
För dig som vill njuta av naturen, ett bad eller en brunch tillsammans med goda vänner, så ligger idylliska Långbro park med Långsjön inom räckhåll. Finns även Gömmarens naturreservat som erbjuder ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla årstider.

Kästadalsvägen 44A, Kästa, Huddinge kommun

Kästadalsvägen 44A

Radhus
Kästa, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
4 595 000 kr
136 m²
5 rum
7 021 kr/mån
33 787 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Trivsam och hemtrevligt parhus med stor och härlig terrass i soligt söderläge. Här bor du med hög standard och påkostade materialval på välplanerade ytor. Entréplan disponeras av ett generöst vardagsrum och kök med öppen planlösning- trivsamt, socialt och funktionellt. Genomgående fint ljusflöde från stora fönsterpartier. Påkostat kök från Vedum med bänkskiva i granit. Från vardagsrummet når du den utbyggda terrassen i söderläge som skapar ytterligare umgängesytor. Vidare finns ett rymligt badrum och en separat tvättstuga. Övervåningen består av tre väl tilltagna sovrum med tillhörande garderober. Här finns även ett allrum som går att dela av till ytterligare ett sovrum samt ett stilrent badrum med badkar. Alla rum på övre plan har gott om fönster som ger bra ljusinsläpp. Fint vitlaserat askgolv med vattenburen golvvärme på båda plan sträcker sig genom hela huset. Här är allt i nyskick och i många år kommer man bo enkelt och underhållsfritt. Vatten, bredband, sophämtning och två parkeringsplatser ingår i avgiften. Naturnära läge med närhet till Flottsbro friluftsområde, Huddinge sjukhus, förskola och skola i Kästa. Här bor du med goda kommunikationer till såväl Huddinge som Flemingsberg där ett nytt bostadsområde växer fram och Ica Maxi. Sammantaget är detta ett fantastiskt boende som måste upplevas på plats!

  • Uteplats

Visar alla 6