Mäklare Mats Arnesson

Mats Arnesson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smart Yta - lokal 13, null, Kalmar kommun
  • Mån 5 jun kl 17:00
Smart Yta - lokal 13, null, Kalmar kommun, bild 2
Smart Yta - lokal 13, null, Kalmar kommun, bild 3

Smart Yta - lokal 13

Övrigt
Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

1 199 000 kr

70 m² tomt

Inflyttningsklar lokal! På industriområdet Norra Flygstaden i Kalmar finns nu möjlighet att förvärva strategiskt belägna lokaler med äganderätt (friköpta). Genom konceptet Smart Yta kan du som privatperson eller företagare alltså äga din egen lokal och därmed slippa allt vad heter hyreskostnader. Ett unikt tillfälle om du söker plats för lager, produktionslokal eller kanske för dina saker som inte får plats där hemma exempelvis husbil, båt och vattenskoter. Smart Yta erbjuder ett enkelt kostnadseffektivt val - jämfört med att hyra - för dig som är i behov av extra utrymme. Lokalen är ca 70 kvm och består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Den är uppförd som en modul om ca 12x6 m med en takhöjd om ca 4 m vid porten och ca 6 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Lokalen är förberedd för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det finns förberett för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 3,6 m med dörr i dörr och fönster för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis isolerade. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger. Välkommen att anmäla ditt intresse här via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Nyproduktion
Smart Yta - lokal 5, Norra Flygstaden, Kalmar kommun

Smart Yta - lokal 5

Övrigt
Norra Flygstaden, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

1 329 000 kr

70 m²

70 m² tomt

Inflyttningsklar lokal! På industriområdet Norra Flygstaden i Kalmar finns nu möjlighet att förvärva strategiskt belägna lokaler med äganderätt (friköpta). Genom konceptet Smart Yta kan du som privatperson eller företagare alltså äga din egen lokal och därmed slippa allt vad heter hyreskostnader. Ett unikt tillfälle om du söker plats för lager, produktionslokal eller kanske för dina saker som inte får plats där hemma exempelvis husbil, båt och vattenskoter. Smart Yta erbjuder ett enkelt kostnadseffektivt val - jämfört med att hyra - för dig som är i behov av extra utrymme. Lokalen är ca 70 kvm och består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Den är uppförd som en modul om ca 12x6 m med en takhöjd om ca 6 m vid porten och ca 8 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Lokalen är förberedd för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det finns förberett för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 4,5 m med dörr i dörr och fönster för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis isolerade. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger. Välkommen att anmäla ditt intresse här via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
Smart Yta - lokal 1, Nya industriområdet, Oskarshamns kommun

Smart Yta - lokal 1

Övrigt
Nya industriområdet, Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn

899 000 kr

63 m²

63 m² tomt

På nya industriområdet finns det nu möjlighet att förvärva denna strategiskt belägna lokal med äganderätt (friköpt). Här kan du som privatperson eller företagare äga ditt eget industriradhus och därmed slippa allt vad som heter hyreskostnader. Ett unikt tillfälle om du söker plats för lager, produktionslokal eller kanske för dina saker som inte får plats där hemma exempelvis husbil, båt och vattenskoter. Smart Yta erbjuder ett enkelt kostnadseffektivt val - jämfört med att hyra - för dig som är i behov av extra utrymme. Industriradhuset består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Denna lokalen är lite annorlunda då det finns ett teknikrum på 7 kvm lägst in, varför denna lokalen är ca 63 kvm (går bort 7 kvm för teknikrum, lokalerna är annars 70 kvm). Över teknikdelen går det att bygga ett entresol plan. De positiva med just denna lokalen är att det är en hörnlokal, där man får 5 fönster som ger riktigt mycket dagsljus in i lokalen. Lokalerna är byggda som en modul om ca 12x6 m med en takhöjd på ca 4 m vid porten och ca 6 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Lokalen är förberedd för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det finns förberett för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 3,6 m med dörr i dörr och fönster för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis isolerade. Asfalterad väg fram samt på området runt om byggnaden. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger. Välkommen till Smart Yta i Oskarshamn!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
Var smart du också och äg en friköpt lokal!, Norra Flygstaden, Kalmar kommun
Var smart du också och äg en friköpt lokal!, Norra Flygstaden, Kalmar kommun, bild 2
Var smart du också och äg en friköpt lokal!, Norra Flygstaden, Kalmar kommun, bild 3

Var smart du också och äg en friköpt lokal!

Övrigt
Norra Flygstaden, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

fr. 1 199 000 kr

70 m²

70 m² tomt

INFLYTTNINGSKLART! Nu har konceptet Smart Yta även kommit till Kalmar! På det blivande industriområdet vid Dokumentvägen/flyget i Smedby finns det möjlighet att förvärva strategiskt belägna lokaler med äganderätt (friköpta). Genom konceptet Smart Yta kan du som privatperson eller företagare alltså äga din egen lokal och därmed slippa allt vad heter hyreskostnader. Ett unikt tillfälle om du söker plats för lager, produktionslokal eller kanske för dina saker som inte får plats där hemma exempelvis husbil, båt och vattenskoter. Smart Yta erbjuder ett enkelt kostnadseffektivt val - jämfört med att hyra - för dig som är i behov av extra utrymme. Lokalen består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Varje lokal är ca 70 kvm. Lokalen byggs som en modul om ca 12x6 m och uppförs med två olika takhöjder, antingen ca 4 m vid porten och upp till ca 6 m längst in i lokalen alternativt ca 6 m vid porten och ca 8 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Varje lokal förbereds för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det finns förberett för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 3,6 m eller 4 x 4,5 m med dörr i dörr och fönster för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis isolerade. Smart Yta kommer även förbereda och asfaltera vägen fram och området runt om byggnaden. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger. Priser (se mer specificerat i "Lokalförteckning och prislista" under Dokument nedan): Låg lokal, 1 199 000 kronor Hög lokal, 1 329 000 kronor. Välkommen att anmäla ditt intresse här via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Nybyggnadsprojekt
Var smart du också och äg en friköpt lokal!, Nya industriområdet, Oskarshamns kommun

Var smart du också och äg en friköpt lokal!

Övrigt
Nya industriområdet, Oskarshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn

fr. 899 000 kr

63 m²

63 m² tomt

Alla 28 lokaler är sålda i etapp 1, Oskarshamn. Möjligtvis kan försäljningen av etapp 2 påbörjas snart. Är du intresserad eller nyfiken på etapp 2, anmäl ditt intresse till mäklaren redan idag! Lokalerna finns på nya industriområdet strategiskt belägna att förvärva med äganderätt (friköpta). Genom konceptet Smart Yta kan du som privatperson eller företagare alltså äga din egen lokal och därmed slippa allt vad som heter hyreskostnader. Ett unikt tillfälle om du söker plats för lager, produktionslokal eller kanske för dina saker som inte får plats där hemma exempelvis husbil, båt och vattenskoter. Smart Yta erbjuder ett enkelt kostnadseffektivt val - jämfört med att hyra - för dig som är i behov av extra utrymme. Lokalen består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Varje lokal är ca 70 kvm, med undantag för Lokal 1 som angränsar till teknikrummet och därav är ca 64 kvm istället. Lokalen byggs som moduler om ca 12x6 m och uppförs med två olika takhöjder, antingen ca 4 m vid porten och upp till ca 6 m längst in i lokalen alternativt ca 6 m vid porten och ca 8 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Varje lokal förbereds för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det finns förberett för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 3,6 m eller 4 x 4,5 m med dörr i dörr och fönster för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis isolerade. Smart Yta kommer även förbereda och asfaltera vägen fram och området runt om byggnaden. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger. Köp till ett fast pris enligt principen först-till-kvarn! För er som vill se lokalerna i färdigt skick kommer vi att visa lokalerna i Västervik. Då finns möjlighet att få komma in i några lokaler med olika användningsområde. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om lokalerna och köpprocessen.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 5