Mäklare Anders Bergström

Anders Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekvägen 6, Vålberg, Karlstads kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00

Ekvägen 6

Villa
Vålberg, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 195 000 kr
117 + 39 m²
906 m² tomt

Välkommen till Ekvägen 6 och denna fina villa i trevligt hörnläge, längst in på återvändsgata! Här bor ni i ett bra läge i Vålberg, ett barnvänligt område där ni har nära till bland annat skolan, affärer och busshållplats med goda förbindelser till Karlstad centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Valumsvägen 3, Vålberg, Karlstads kommun

Valumsvägen 3

Villa
Vålberg, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
3 495 000 kr
150 + 70 m²
7 rum
1 238 m² tomt

Välkommen till denna härliga pärla i Vålberg! Ni möts här av ett totalrenoverat hus på 7 rum och kök, varav 3 sovrum men som enkelt kan göras om till 4 sovrum. Ett helt fantastiskt hus med mycket charm och en hel del lyx! Det finns till exempel en pool, ett uterum med separat basturum, relaxrum med spabad, stort insynsskyddat soldäck på baksidan, växthus, förvaring för båt eller husbil, mm. Huset har fått omfattande renovering de senaste åren, bland annat; uppvärmningssystem med luft/vattenvärmepump inkl nya element i hela huset, nytt kök, ny fasad, solpanelsinstallation, fiberinstallation, dränering, mm. Det finns även en isolerad carport för 2 bilar samt en större carport för exempelvis husbil eller båt. En stor stenbelagd entré med fjärrstyrda elektriska grindar välkomnar er till denna lyxiga fastighet. Här i Norsbron bor ni tryggt och familjärt där ni har nära till grönområden, lekplats, skola, barnomsorg och affärer! Det tar dessutom bara cirka 15 min till Karlstad! Varmt välkomna på visning!

Skolgatan 4, Forshaga, Forshaga kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Skolgatan 4, Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Skolgatan 4, Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Skolgatan 4

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 495 000 kr
164 + 120 m²
6 rum
1 949 m² tomt

Välkommen till Skolgatan 4! Ni möts här av en charmig villa på hela 164 kvm med 120 kvm tillhörande biyta. Villan har en mycket bra planlösning som disponeras av 6 ROK, varav 3 sovrum, stort kök med gott om plats för matgrupp, matsal, gästrum, och ett härligt vardagsrum med utgång till altanen som är under tak, perfekt för de där regniga sommardagarna. Tomten är grönskande och passar ypperligt för lek för barnen. Andra plus är att huset värms upp av bergvärme och har LAN dragit i många rum, perfekt för dig som önskar ett smidigt boende och stabil internetförbindelse. Det finns även ett fristående garage med gott om parkeringsmöjligheter framför. Här erbjuds närhet till grönområden, barnomsorg, skola och affärer samt med goda pendlingsmöjligheter till närliggande kommuner. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Tingbergsgatan 15, Marieberg, Karlstads kommun

Tingbergsgatan 15

Lägenhet
Marieberg, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 495 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 387 kr/mån
29 604 kr/m²

Välkommen till Tingbergsgatan 15 och denna fina 2:a i en mycket stabil förening. Ni möts här av en rymlig 2:a med bra planlösning, ni kliver in i en generös hall med gott om förvaringsmöjligheter i bland annat en stor garderob, ett helkaklat duschrum med dusch, wc, kommod och tvättställ samt en tvättmaskin! Separat kök från 2014 (spis och fläkt 2020) med plats för matgrupp, samt ett mysigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och även matgrupp om så önskas. Den här lägenheten är perfekt för dig som önskar ett smidigt och centalt boende nära grönområden där det bara är att flytta in! Ni har närhet till Mariebergsskogen där ni kan njuta av parken, ta ett bad eller varför inte ta en tur i motionsspåret? Det är även nära centralsjukhuset och bussförbindelser som tar er till universitet och köpcentrum. Dessutom en mycket stabil förening där bland annat internet ingår i månadsavgiften. Här bor ni med låg boendekostnad i ett mycket populärt område. Huset har även en B-klassificering i energideklarationen - prata gärna med din bolånehandläggare för grönt bolån. Varmt välkomna att boka er på visning!

  • Energieffektiv
Sveagatan 40, Grums, Grums kommun

Sveagatan 40

Villa
Grums, Grums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
650 000 kr
108 + 67 m²
4 rum
662 m² tomt

Välkommen till denna härliga villa i centrala Grums! På Sveagatan 40 finner ni denna villa i 1 -1/2 plan med källare. Här går det att disponera hela huset själv, man kan även göra om denna villa till 2 st lägenheter istället, eftersom det finns ett kök på det övre planet. En annan stor fördel med den här fastigheten är att det finns fjärrvärme! I dagsläget finns det ingen hyresgäst, så det är perfekt för dig som själv önskar bo i villan, eller för dig som vill förvärva villan och hyra ut den för ta del av de generösa hyresintäkter som kan fås. Tidigare hyresintäkter har varit ca 78000 kr årligen med underhållskostnad på cirka 45000 kr, vilket gav ett driftnetto på 33000 kr. Här finns alltså möjlighet till mer hyresintäkter om man bygger en lägenhet på övervåningen. Fastigheten ligger centralt belägen nära Grums centrum där ni finner ICA, systembolaget och Grums station, perfekta pendlingsmöjligheter med andra ord. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Sveagatan 38A+B, Grums, Grums kommun

Sveagatan 38A+B

Villa
Grums, Grums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
895 000 kr
152 + 130 m²
7 rum
664 m² tomt

Välkommen till Sveagatan 38 och denna fastighet med 2 st lägenheter på vardera cirka 75 kvm, lägenheten på det övre planet är en 4:a med 2 sovrum, duschrum, samt ett stort kök med gott om plats för matgrupp. Lägenheten på entréplan är en 4:a med 3 sovrum, duschrum, samt ett kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Fastigheten står just nu tom och utan hyresgäster. Hyresintäkterna från det senaste kontraktet var på 207 000 kr och driftskostnader på cirka 60 000 kr vilket gav ett årligt driftnetto på 150 000 kr. Läget på den här fastigheten är perfekt för dig som pendlar eller önskar ha hyresgäster som värdesätter ett boende med bra pendlingsmöjligheter och bra boendestandard. Det är dessutom gångavstånd till bland annat ICA, systembolaget och Grums station. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att höra av er till mäklaren för att boka visning!

Övre Villagatan 35, Grums, Grums kommun

Övre Villagatan 35

Villa
Grums, Grums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 150 000 kr
144 + 99 m²
6 rum
1 028 m² tomt

Välkommen till Övre Villagatan 35 och denna härliga 2-plansvilla som disponeras som 2 st lägenheter. Idag är den ena lägenheten uthyrd, en perfekt möjlighet för dig som vill köpa en fastighet med bra hyresintäkter, eller för dig som vill bo billigt genom att själv bo i den ena lägenheten och fortsätta hyra ut den andra, eller varför inte som generationsboende? Lägenheterna disponeras som vardera ca 70 kvm med 3 rum varav 2 sovrum och väl tilltagna kök där det finns gott om plats för matgrupp. Till den övre lägenheten finns det en mindre balkong och till lägenheten i entréplan finns det en större balkong. Den övre lägenheten har en härlig utsikt ut mot bruket. Villan har även en källare där det finns förråd, tvättstuga och garage. Huset värms upp av fjärrvärme. I dagsläget är den ena lägenheten uthyrd och den andra ledig. När båda lägenheterna var uthyrda var hyresintäkterna på 157 800 kr och driftskostnaderna ca 51000 kr vilket gav ett årligt driftnetto på ca 106 800 kr. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
Billerudsgatan 5, Grums, Grums kommun

Billerudsgatan 5

Villa
Grums, Grums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
895 000 kr
93 + 50 m²
4 rum
1 499 m² tomt

Välkomna till Billerudsgatan 5 och denna trevliga villa i 1 - 1/2 plan. Huset har en inbjudande planlösning, gott om parkeringsmöjligheter på tomten och vedeldning för en billig uppvärmning. Fastigheten ligger med bra pendlingsavstånd till de flesta närorter, ni har ICA, Systembolaget och Grums station på gångavstånd. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka er på visning.

  • Balkong
Kangerud 401, Segmon, Grums kommun

Kangerud 401

Villa
Segmon, Grums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
232 + 98 m²
6 rum
3 512 m² tomt

Välkommen till Kangerud 401 och denna fantastiska lantliga idyll i Segmon! Ni möts här av en charmig villa på hela 232 kvm med 98 kvm biyta. Villan disponeras genom ett stort rymligt kök (Epok, 2020) med gott om plats för matgrupp, 6 rum varav 3 sovrum idag, men kan enkelt användas med 4 sovrum, en wc på övre plan (2017), duschrum på entréplan (2017), tvättstuga (renoverad 2019) som nås via köket, källare med pannrum, snickarrum samt ett stort garage. Villan värms upp av bergvärme (2020) och två kaminer (braskasett insatt 2023), har nytt tak (2022), ny panel på fasaden (2017), nya fönster (2018), ny vattenpump (2024), fiber installerat och har en härlig altan på baksidan. Huset är dessutom ett B-hus i energideklarationen, så prata gärna med er bolånehandläggare om grönt bolån! Det här är ett tillfälle som sällan kommer åter. Varmt välkomna att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vävaregatan 14A, Norrstrand, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår

Vävaregatan 14A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
995 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 804 kr/mån
32 623 kr/m²

I hjärtat av Norrstrand hittar vi denna trevliga 1:a på andra våningen. Planlösningen är optimerad så att bostadens 30,5 kvadratmeter känns väl utnyttjade. Här bor ni billigt med en avgift på endast 1804 kr/ mån! Det finns dessutom parkering precis utanför huset för endast 75 kr/ mån! Lägenheten utgörs av en inbjudande hall med goda klädavhängningsmöjligheter, en separat köksdel, ett rymligt duschrum och ett socialt allrum med plats för soffgrupp och matbord. Här finns dessutom ett sovloft! Norrstrand är en mycket populär del av Karlstad. Här har du nära till butiker, restauranger, caféer, barer och mataffärer. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden samt Sundstatjärn. Här har du dessutom riktigt bra kommunikationer som snabbt tar dig till bland annat universitetet. Tillträde på denna fina lägenhet kan ske kring sommaren 2024. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka er på visning!

Visar alla 10