Mäklare Anders Bergström

Anders Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Orrvägen 5, Vålberg, Karlstads kommun

Orrvägen 5

Villa
Vålberg, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 750 000 kr
145 + 148 m²
581 m² tomt

Välkommen till Orrvägen 5 och denna fristående villa som byggts om till lägenheter. Det finns i dagsläget fyra stycken möjliga lägenheter, två stycken lägenheter på entréplanet och två stycken lokaler i källaren, inredda som lägenheter. De är nyrenoverade invändigt och i dagsläget är 3 av 4 uthyrda, en bra start för en ny ägare! På baksidan finns en grönskande trädgård, perfekt för grillning och umgänge med familjen. Riktigt generösa intäkter om hela 282 000 kr / år och driftskostnader om cirka 50 000 kr / år vilket ger ett driftnetto på hela 230 000 kr / år. Goda pendlingsmöjligheter till både Grums och Karlstad, perfekt för dina hyresgäster! Välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Sveagatan 40, Grums, Grums kommun

Sveagatan 40

Villa
Grums, Grums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
650 000 kr
108 + 67 m²
4 rum
662 m² tomt

Välkommen till denna härliga villa i centrala Grums! På Sveagatan 40 finner ni denna villa i 1 -1/2 plan med källare. Här går det att disponera hela huset själv, eller med enklare medel göra om denna villa till 2 st lägenheter istället, eftersom det finns ett kök på det övre planet. En annan stor fördel med den här fastigheten är att det finns fjärrvärme! I dagsläget finns det ingen hyresgäst, så det är perfekt för dig som själv önskar bo i villan, eller för dig som vill förvärva villan och ta del av de generösa hyresintäkter som kan fås. Rimlig hyresintäkt är ca 78000 kr årligen med underhållskostnad på cirka 45000 kr, vilket ger ett driftnetto på 33000 kr. Här finns alltså möjlighet till mer hyresintäkter om man bygger en lägenhet på övervåningen. Fastigheten ligger centralt belägen nära Grums centrum där ni finner ICA, systembolaget och Grums station, perfekta pendlingsmöjligheter med andra ord. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Sveagatan 38A+B, Grums, Grums kommun

Sveagatan 38A+B

Villa
Grums, Grums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
895 000 kr
152 + 130 m²
7 rum
664 m² tomt

Välkommen till Sveagatan 38 och denna fastighet med 2 st lägenheter på vardera cirka 75 kvm, varav lägenheten på det övre planet är en 4:a med 2 sovrum, duschrum, samt ett stort kök med gott om plats för matgrupp. Lägenheten på entréplan är en 4:a med 3 sovrum, duschrum, samt ett kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Hyresintäkter på 207 000 kr och driftskostnader på cirka 60 000 kr ger ett årligt driftnetto på 150 000 kr. Läget på den här fastigheten är perfekt för dig som pendlar eller önskar ha hyresgäster som värdesätter ett boende med bra pendlingsmöjligheter och bra boendestandard. Det är dessutom gångavstånd till bland annat ICA, systembolaget och Grums station. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att höra av er till mäklaren för att boka visning!

Övre Villagatan 35, Grums, Grums kommun

Övre Villagatan 35

Villa
Grums, Grums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 150 000 kr
144 + 99 m²
6 rum
1 028 m² tomt

Välkommen till Övre Villagatan 35 och denna härliga 2 plansvilla som i dagsläget disponeras som 2 st lägenheter. Idag är båda lägenheterna uthyrda, en perfekt möjlighet för dig som vill köpa en fastighet med bra hyresintäkter, eller för dig som vill bo billigt genom att själv bo i den ena lägenheten och hyra ut den andra, eller varför inte som generationsboende? Lägenheterna disponeras som vardera ca 70 kvm med 3 rum varav 2 sovrum och väl tilltagna kök där det finns gott om plats för matgrupp. Till den övre lägenheten finns det en mindre balkong och till lägenheten i entréplan finns det en stor balkong. Den övre lägenheten har en härlig utsikt ut mot bruket. Villan har även en källare där det finns förråd, tvättstuga och garage. Huset värms upp av fjärrvärme. Hyresintäkterna är 157 800 kr och driftskostnaderna är ca 51000 kr vilket ger ett nuvarande driftnetto på ca 106 800 kr. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkomna med intresseanmälan till ansvarig mäklare!

  • Balkong
Billerudsgatan 5, Grums, Grums kommun

Billerudsgatan 5

Villa
Grums, Grums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
895 000 kr
93 + 50 m²
4 rum
1 499 m² tomt

Välkomna till Billerudsgatan 5 och denna trevliga villa i 1 - 1/2 plan. Huset har en inbjudande planlösning, gott om parkeringsmöjligheter på tomten och vedeldning för en billig uppvärmning. Fastigheten ligger med bra pendlingsavstånd till de flesta närorter, ni har ICA, Systembolaget och Grums station på gångavstånd. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka er på visning.

  • Balkong
Värmlandsgatan 8B, Karlstad, Karlstads kommun

Värmlandsgatan 8B

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 595 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 293 kr/mån
28 482 kr/m²

Välkommen till Värmlandsgatan 8B och denna renoverade och trivsamma tvåa, på populära Herrhagen! Lägenheten är ljus och erbjuder genomgående fräscha ytskikt, helkaklat badrum, kök med plats för matbord samt en härlig balkong i bästa västerläge. Föreningen är en stor och välskött HSB-förening som ger dig den ekonomiska tryggheten. Ett annat sort plus med föreningen är att de disponerar gott om parkeringsplatser. Lägenheten når du dessutom via hiss direkt från markplan. Här på Herrhagen bor du med ett lugnt läge, med korta avstånd till city, närlivs och grönområden samt med utmärkta pendlingsmöjligheter till bland annat Karlstads universitet. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Kangerud 401, Segmon, Grums kommun

Kangerud 401

Villa
Segmon, Grums kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
232 + 98 m²
6 rum
3 512 m² tomt

Välkommen till Kangerud 401 och denna fantastiska lantliga idyll i Segmon! Ni möts här av en charmig villa på hela 232 kvm med 98 kvm biyta. Villan disponeras genom ett stort rymligt kök (Epok, 2020) med gott om plats för matgrupp, 6 rum varav 3 sovrum idag, men kan enkelt användas med 4 sovrum, en wc på övre plan (2017), duschrum på entréplan (2017), tvättstuga (renoverad 2019) som nås via köket, källare med pannrum, snickarrum samt ett stort garage. Villan värms upp av bergvärme (2020) och två kaminer (braskasett insatt 2023), har nytt tak (2022), ny panel på fasaden (2017), nya fönster (2018), fiber installerat och har en härlig altan på baksidan. Huset är dessutom ett B-hus i energideklarationen, så prata gärna med er handläggare om grönt bolån! Det här är ett tillfälle som sällan kommer åter. Varmt välkomna att kontakta mäklaren vid intresse!

  • Plus
  • Uteplats
Blombacka bruks väg 32 och 34, Molkom, Karlstads kommun

Blombacka bruks väg 32 och 34

Villa
Molkom, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
595 000 kr
184 + 30 m²
969 m² tomt

Blombacka bruks väg 32 och Blombacka bruks väg 34 är en villa med mycket potential och ett trevligt läge. Denna villa ger unik möjlighet för den som söker ett projekt och önskar skapa sitt drömhem. Fastigheten ligger i en charmig och lugn omgivning som ger en känsla av avskildhet men samtidigt närhet till bekvämligheter. Villan sträcker sig över två plan med en rymlig källare och har en total boyta som ger gott om utrymme att förverkliga olika idéer och behov. Med renoveringar kan man skapa en trivsam och välkomnande atmosfär som passar ens individuella smak samt stil. Bostaden är omgiven av en lummig trädgård som erbjuder privatliv och möjlighet till avkoppling utomhus. Trädgården kan bli en fantastisk plats för odling av blommor eller grönsaker och sociala sammankomster med familj samt vänner. Denna villa med sin stora potential ger en unik möjlighet för den som är villig att investera tid och arbete för att skapa sitt drömboende. Läget och omgivningarna ger en känsla av lugn och ro samtidigt som bekvämligheter samt service finns inom räckhåll. Varmt Välkommen på visning!

Rådatorp 722, Molkom, Karlstads kommun

Rådatorp 722

Gård/Skog
Molkom, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
5 rum
6,5 ha tomt

Välkomna till Rådatorp 722 och detta idylliska läge med denna fina lantbruksfastighet där det finns många möjligheter. Perfekt för den egna företagaren, eller för dig som är hästintresserad! Boningshuset har nyare tak, nyare fönster, garage, 4 sovrum, fiber och värms upp av ved. Det finns också gästhus, stora rejäla uthus i bra skick, maskinhall och möjlighet till hästhagar på den egna marken. Fastigheten är ännu inte avstyckad men grundförslaget är en avstyckning om cirka 6,4 HA i samråd med säljaren. Möjlighet finns även till andra önskemål såsom mer mark eller skog, med upp till 40 HA. Möjlighet finns även att arrendera upp till 28 HA åker. Unikt tillfälle för dig som kanske vill bo enskilt, eller för dig som vill ha djur såsom höns, får, hästar mm. Varmt välkomna med att boka er till visning!

Mossgatan 167, Rud, Karlstads kommun

Mossgatan 167

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 195 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
4 548 kr/mån
14 398 kr/m²

Välkommen till denna fina 3:a på Mossgatan 167! Lägenhetens väl utnyttjade 83 kvm fördelas på ett rymligt kök med gott om plats för matgrupp, praktiskt duschrum med tvättmaskin, fräsch gäst wc, två sovrum samt ett stort vardagsrum. Lägenheten har dessutom en inglasad balkong med härlig utsikt mot grönområdet på Rud! Ett annat stort plus är att parkeringsplats ingår i avgiften! Här erbjuds ni ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi! Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det mesta Karlstad har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Buss på gatan utanför, Rud centrum med livsmedelsbutiker och bra närservice ligger endast ett stenkast bort och du promenerar enkelt till Rudskogen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Vävaregatan 14A, Norrstrand, Karlstads kommun

Vävaregatan 14A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
995 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 804 kr/mån
32 623 kr/m²

I hjärtat av Norrstrand hittar vi denna trevliga 1:a på andra våningen. Planlösningen är optimerad så att bostadens 30,5 kvadratmeter känns väl utnyttjade. Här bor ni billigt med en avgift på endast 1804 kr/ mån! Det finns dessutom parkering precis utanför huset för endast 75 kr/ mån! Lägenheten utgörs av en inbjudande hall med goda klädavhängningsmöjligheter, en separat köksdel, ett rymligt duschrum och ett socialt allrum med plats för soffgrupp och matbord. Här finns dessutom ett sovloft! Norrstrand är en mycket populär del av Karlstad. Här har du nära till butiker, restauranger, caféer, barer och mataffärer. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden samt Sundstatjärn. Här har du dessutom riktigt bra kommunikationer som snabbt tar dig till bland annat universitetet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka er på visning!

Visar alla 11