Mäklare Ebba Sjögren

Ebba Sjögren

Om mig

Jag har som målsättningen att alltid nå bästa möjliga slutresultat och ge kunden en trygg bostadsaffär. Det viktigaste för mig är att skräddarsy en försäljning som passar Er utifrån situation, önskemål och bostad. Jag har därför valt att arbeta på Svensk Fastighetsförmedling som har rätt tjänster och verktyg för att ge kunden en trygg affär och rätt förutsättningar för att uppnå bäst resultat! Varmt välkommen att kontakta mig om du vill veta mer om hur vi tillsammans kan göra ditt livs affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlagatan 34, Herrhagen, Karlstads kommun
Karlagatan 34, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 2
Karlagatan 34, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 3

Karlagatan 34

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 750 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
5 612 kr/mån
21 875 kr/m²

Med ett centralt läge, alldeles i början av Herrhagen, finner ni denna välplanerade lägenhet. Här har ni en nyrenoverad, modern och perfekt planerad trea om 80 kvadratmeter med genomtänkta materialval, fint ljusinsläpp samt fräscha ytskikt! Trevligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och större matgrupp! Ljust och trevligt nyrenoverat kök från 2023 med goda arbetsytor. Från köksdelen nås även den inglasade balkong med härligt kvällssol. Stambyte är planerat under 2024/2025 där avlopp- och vattenledningar byts ut och nya ytskikt i duschrum. På trivsamma Herrhagen bor ni endast några minuters promenad från centrum. Här finns det mesta man kan önska sig i form av affär, matställen, flera olika förskolor och grundskola. Bebyggelsen är blandat med både många äldre vackra villor i områdets östra och södra del och med flerbostadshus i de centrala och västra delarna av området. Det finns lekplatser och två stora parker, Vasalunden och Herrhagsparken. Karlstads buss linje 8 går igenom område Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sandbäcksgatan 21, Karlstad, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sandbäcksgatan 21, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Sandbäcksgatan 21, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Sandbäcksgatan 21

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 895 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2
3 126 kr/mån
30 320 kr/m²

Nu ges du möjlighet att förvärva en fantastisk 2:a på eftertraktade Klara! När ni kliver in i bostaden möts ni av en väl tilltagen hall med gott om plats för avhängning i klädkammare. Vidare in i bostaden möts ni av ett vardagsrum med stora sociala ytor och utgång till bostadens inglasade balkong i härligt västerläge. Här kan ni njuta av trevliga soltimmar! Rymligt kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum och duschrum utrustat med dusch samt tvättmaskin. Här kan ni njuta av närheten till vackra grönområden som Borgmästarholmen samtidigt som ni bor ett stenkast från citypulsen med affärer, mat och nöjen. På eftertraktade och vackra Klara bor ni i ett lugnt område med kort promenadavstånd till centrumkärnan. I området finns flera grönskande parker som Wåxnäsparken, Museiparken och tysta parken. Här bor ni även i närhet till lekparker, café, närbutik, strandbad och gym. Längs älven erbjuds vackra promenadstråk året om och på gatan utanför huset finns busshållplats där busslinje 2 och 8 stannar. Här bor ni även endast 450 m ifrån Klara Förskola. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Bergendorffsgatan 8A, Bryggudden, Karlstads kommun
Bergendorffsgatan 8A, Bryggudden, Karlstads kommun, bild 2
Bergendorffsgatan 8A, Bryggudden, Karlstads kommun, bild 3

Bergendorffsgatan 8A

Lägenhet
Bryggudden, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/7
5 656 kr/mån
34 425 kr/m²

Välkommen till Bergendorffsgatan 8A - en fantastisk 3:a om 87 kvadratmeter där du kan njuta av bekvämt boende och vackra omgivningar. Ett extra plus med bostaden är den underbara inglasade balkongen. Här kan ni njuta av en härlig middag med vänner och familj. Förutom den inglasade balkongen finns det även en ytterligare balkong som bjuder på härlig morgonsol. Det perfekta stället att starta dagen med en uppfriskande kopp kaffe. Lägenheten har en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket ger en känsla av rymlighet. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och en matplats där du kan njuta av trevliga middagar. De två rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för en avkopplande nattsömn. Här finns även bra förvaringsutrymme för dina kläder och personliga tillhörigheter. Lägenheten erbjuder ett modernt duschrum och en separat WC. På Bryggudden bor du centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat restauranger, barer, matbutik, caféer och trevliga promenadstråk. Fullriggarens förskola ligger endast ett stenkast från bostaden. Fina soldäck vid vattnet finns i närheten. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
5:e Villagatan 9A, Strand, Karlstads kommun
5:e Villagatan 9A, Strand, Karlstads kommun, bild 2
5:e Villagatan 9A, Strand, Karlstads kommun, bild 3

5:e Villagatan 9A

Lägenhet
Strand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 550 000 kr
51 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 104 kr/mån
30 392 kr/m²

Välkommen till populära och härliga Strand och denna öppna 1,5:a om 51 perfekt planerade kvadratmeter. En optimalt planerad lägenhet med bra planlösning, sociala ytor och fräscha ytskikt. I det rymliga och sociala vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Köket är modernt och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrum. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens fina balkong. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar. Detta populära och härliga område på Strand är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – vackra grönområden, matbutik, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bergkantsgatan 6A, Bellevue, Karlstads kommun

Bergkantsgatan 6A

Lägenhet
Bellevue, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 095 000 kr
68,8 m²
3 rum
vån 2/3
4 752 kr/mån
15 916 kr/m²

Varmt välkommen till Bergkantsgatan 6A! Rymlig och välplanerad 3:a om 68,6 kvadratmeter. Ett plus är att det finns hiss i trappuppgång! Bostaden har ett stort och fint kök som passar utmärkt för den som gillar att laga mat. Stort vardagsrum och här finns även gott om plats för soffgrupp och matsalsmöbel vilket gör rummet mycket socialt. Från vardagsrummet nås bostadens stora inglasade balkong i ett härligt söderläge. Lägenheten har två rymliga sovrum och ett badrum. Bellevue är ett populärt och trivsamt område med närhet till natur och badplatsen Göteborgsudden. Bra bussförbindelser och cykelväg in till centrum! Närhet till shopping på Bergvik och IKEA. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Norrstrandsgatan 19A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 472 kr/mån
29 314 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Norrstrandsgatan 19A! Upptäck en rymlig och elegant 2:a om 51 kvadratmeter med genomtänkt planlösning. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en populär del av Norrstrand. Lägenheten utgörs av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring samt ett socialt och ljust vardagsrum med utgång till bostadens fina balkong i härligt västerläge. Här kan du njuta av fina sommarkvällar! Ett fint och smakfullt kök med goda arbetsytor samt plats för matbord. Norrstrand är en mycket populär del av Karlstad. Här har du nära till butiker, restauranger, caféer, mataffärer och gym. Här har du dessutom nära till bra kommunikationer, precis utanför finns busshållplats med direktbuss till universitetet och centrum. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden. Några hundra meter från bostaden finns populära Gubbholmen med motionsslinga och utomhusgym samt badmöjligheter sommartid. Mer bilder och info kommer snart. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
Herrhagsgatan 13A, Herrhagen, Karlstads kommun

Herrhagsgatan 13A

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
795 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/3
2 214 kr/mån
29 444 kr/m²

Varmt välkommen till Herrhagsgatan 13A! Ett perfekt första boende, studentlägenhet eller övernattningslägenhet. Bostaden 27 kvadratmeter disponeras genom ett trevligt kök med plats för matgrupp och gott om ytor för matlagning samt förvaringsmöjligheter i den ljusa köksinredningen. Ett extra plus är takfönstret som ger ett härligt ljusinsläpp i köket. Vidare finns bostadens ljusa vardagsrum med plats för soffa och säng. Herrhagen är en mycket populär del av Karlstad. Här bor ni i en stabil och välskött förening. Dessutom har ni bara en kort promenad in till centrumkärnan med service och nöjesliv. Det finns bra kommunikation ett stenkast bort via Karlstads stadsbussar. Varmt välkommen på visning!

Olovsgatan 6B, Herrhagen, Karlstads kommun

Olovsgatan 6B

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 495 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 164 kr/mån
22 481 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva 2:a om 66,5 kvadratmeter på populära Olovsgatan 6B! Stort och fint kök med gott om plats för matsalsmöbel och goda arbetsytor. Perfekt för dig som gillar att laga mat! Lägenheten har ett rymligt och ljust vardagsrum och sovrum. Ett extra plus är också bostadens stora balkong i ett härligt syd-västläge! Lägenheten ligger endast ett stenkast från stadskärnan och i närheten finns matbutiker, skolor och omsorg. Brf Anden är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 8