Mäklare Petter Johansson

Petter Johansson

Om mig

Med dryga 10 år inom byggbranschen kändes det helrätt att sadla om. Jag har under alla år inom byggsektorn fått med mig otroligt många erfarenheter och lärt mig mycket på vägen men det var dags för nästa steg! Att gå från byggingenjör till mäklare kändes naturligt för mig som älskar möten med människor. Försäljning med nöjda kunder och långsiktiga relationer ligger mig varmt om hjärtat och jag skall göra allt jag kan för att det skall bli så bra som möjligt för just er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gärdesvägen 22, Kinna, Marks kommun

Gärdesvägen 22

Villa
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 695 000 kr

100 m²

5 rum

837 m² tomt

Öppen visning - Sön 2 apr kl. 13:00–14:00 Välkommen till detta fina enplanshus i centrala Kinna. Ett lugnt område med gångavstånd till byn med butiker, skolor, vårdcentral, resecentrum med buss/tåg till Borås, Varberg och Göteborg med mera. Familjen har haft mycket glädje av såväl Backagårdsbadet som bara ligger ett stenkast bort samt den stora lekplatsen som ligger alldeles intill. Huset är lugnt och tyst och omslutet av sommargröna häckar, trädgården rymmer flera fina fruktträd och gott om plats för både lek och odling. Huset har tre uteplatser där familjen har ätit många både frukostar i morgonsolen och haft härliga middagar ända till sent på kvällen när solen gått ned! I den tillbyggda matsalen har det alltid funnits plats för många middagsgäster och varit den naturliga platsen för att umgås. Gäststugan har varit en tillgång för övernattande gäster och kan även användas som förråd. Eftersom huset är i ett plan passar det utmärkt för såväl barnfamiljen som för pensionärer. Den lättskötta trädgården med odlingsmöjligheter har varit en favoritplats hos oss, och mycket lek och bus har det varit där. Huset är genomgående renoverat med nya ytskikt, fina golv, lackerat ljust kök med nytt kakel samt modernt rymligt badrum. Genomgående känns huset rymligt och välplanerat och så väl trädgård som parkering nås lätt från husets dörrar. Låter detta som ett hus i er smak? Varmt välkommen att boka in er för visning!

  • Uteplats
Prästgatan 14c, Kinna, Marks kommun

Prästgatan 14c

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 295 000 kr

65 m²

3 rum

4 176 kr/mån

19 923 kr/m²

VISNING 3/4 16:30 - 17:15 Välkommen till denna fina trea i centrala Kinna, här får ni ett gediget ek-kök, väl tilltaget sovrum, eget kontor/barnrum, stort vardagsrum med yta både för matplats och soffa, rymligt badrum samt egen inglasad balkong. I det välplanerade köket finns gott om avlastningsytor och plats för köksbord. Den inglasade balkongen inbjuder till sena kvällar året runt uppkrupen under en filt. Låter detta som en lägenhet ni skulle kunna trivas i? Tveka då inte att höra av er! Vi ses på visningen!

  • Balkong
Jutevägen 4, Örby, Marks kommun

Jutevägen 4

Villa
Örby, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 395 000 kr

77 m²

4 rum

1 336 m² tomt

Välkommen till detta vackra gamla trähus mitt i centrala Örby. Huset är högt beläget och med sol nästan hela dagen. Nedanför huset finns fina stengångar, en centrerad trappa samt en pampig mur som lotsar besökare fram till huset från gatan. I samma höjd som huset ligger det stora trädäcket som är perfekt för sociala tillfällen året runt och är förberett för att göra om till uterum. Med sin bergvärme är huset nästan lika energisnålt som ett nybyggt hus! På husets baksida finns det stora landet med plats för odling i alla dess slag! Entrén är utsmyckad med trappor från båda håll och väl inne i hallen slås man av husets otroliga klassiska charm. Huset har omsorgsfullt renoverats under några år och man har gjort allt i sin makt för att behålla den gamla äkta känslan som man bara kan få i ett äldre hus. Köket och övriga rum har renoverats med en röd tråd av kvalité och hantverk. Ovanvåningen har fått ett nytt modernt badrum i en klassisk stil som passar till huset. Källaren rymmer det praktiska så som tvättstuga, rum för bergvärme, en toalett samt matkällare. Välkommen till denna pärla mitt i Örby!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Blåsippevägen 13, Sätila, Marks kommun
  • Idag kl 11:00

Blåsippevägen 13

Villa
Sätila, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

3 995 000 kr

115 m²

6 rum

715 m² tomt

Öppen visning Sön 2 apr kl. 11:00–12:00 Längst in på återvändsgatan ligger denna pärla om totalt 262 kvm med låga energikostnader och flera möjligheter till uppvärmning pellets, ved eller elpatron. Det finns även ett stort garage på 40 kvm för den bil/mc intresserade. Här kan man njuta av lugnet med begränsad trafik och skogen runt knuten. Gångavstånd till kommunikation, skola, restaurang, mataffär, padelhall, träning eller bad. Där uppe på kullen med Sätila vid sina fötter ligger Blåsippevägen. När man letar hus har man oftast en tänkt lista som skall bockas i. Huset skall ligga bra, gärna ha bastu eller en kanske öppen spis? Ett uterum i rätt väderstreck eller kanske en egen grillplats där vi kan umgås med vänner stora delar av året. Det får gärna ligga nära naturen fast ändå centralt. Trädgården skall vara stor nog för lek och bus för barnen men inte för stor så att det tar för mycket tid att sköta. Köket får gärna sitta ihop med vardagsrummet i en öppen känsla och det är skönt om barnen kan ha sin egen lilla "hörna". Är du en köpare som tänkt detta gång efter gång när du letat hus? Då kan du sluta leta. Huset är ett "allt i ett paket" och innehåller alla ovan nämnda punkter och har av nuvarande ägare setts som komplett boende utan något de har saknat! Låter er inte luras av husets taxerade boyta om 115 kvm då huset har en inredd nedre våning med golvvärme om ca 40 kvm så går även denna att använda som boyta. Vi ses på visningen!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Smesa Eriks väg 11, Sätila, Marks kommun

Smesa Eriks väg 11

Villa
Sätila, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

4 595 000 kr

128,5 m²

5 rum

NYPRODUKTION - VISNING 29/3 16:30 - 17:30 Ett mysigt stilrent boende för den moderna familjen. Här bor ni mitt i centrala Sätila och har nära till allt samtidigt som ni slipper förbipasserade bilar då ni bor på återvändsgata. Ni har närhet ner till Lygnerns fantastiska sandstrand samt allt som Sätila centrum har att erbjuda. När ni svänger in på er gata möts ni av ett vackert område som väl smälter in i sin omgivning. Höjdskillnaderna mellan tomterna ger tydliga gränser samtidigt som det ger varje hus sin vackra utsikt. Utöver huvudbyggnaden finns carport och förråd. Väl inne slås man av hur väl arkitektens lyckats skapa stor rymd och detta inbjuder till ett socialt liv med sin öppna planlösning. En trappa upp finns tre rymliga sovrum, ett vardagsrum samt ett badrum. I båda plan har man lyckats få till bra plats till förvaring som så många gånger annars försakas vid nyproduktioner. När våren kommer har ni nära till de fina skogarna kring Sätila. Det vackra Ramhultafallet är till exempel aldrig långt borta för en vårpicknick! Under varma sommardagar finns gott om plats för lek på baksidan och när eftermiddagen kommer vrider solen sig runt hörnet och kan ni umgås på altanen i kvällssolen. När sedan hösten kommer går husens toner bra ihop med de vackra höstfärgerna och ni kan njuta av platsen i ett väl tilltaget vardagsrum. Under vinterns kalla dagar kommer ni märka hur välisolerade husen med låga driftskostnader. Här kan ni njuta av att bo i ett moderna hem när snön vräker ner på utsidan och med carportens tak slipper ni att skrapa rutorna innan jobbet. Låter detta som ert drämboende? Tveka då inte att kontakta mig! Vi ses på visningen! ( Med ett års ränta avser husleverantören räntan för en belåning på 3 900 000).

  • Nyproduktion
Haby - Gullsätersgatan, Mark, Marks kommun

Haby - Gullsätersgatan

Tomt
Mark, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

3 790 000 kr

972 m² tomt

Välkommen till detta nyckelfärdiga hus från Hjältevadshus. Här bor ni naturskönt och har möjlighet att göra egna tillval för att skapa just ert drömhus! Som Hjältevadshus skriver på sin hemsida "Att bygga hus handlar inte bara om en stabil husgrund, raka innerväggar och ett fungerande avloppssystem. Det handlar minst lika mycket om fredagsmys, trädgårdsfix, kakbak och egna rum till barnen." Med närhet till skog och natur är detta en plats där ni kan "hitta hem". Sommaren fylls av lek och bad vid närliggande sjöar och vid kalla vintrar står isfiske, skridskor och korvgrillning på schemat. Väl inne i entrén finns gott om utrymme för avhängning och ni finner även trappan till andra våning. Tar man några steg in i hallen möts man av det stora vardagsrummet som i förlängningen leder in till köket. Första plan rymmer även ett stort sovrum, tvättstuga samt badrum. Samtliga rum präglas av gott om ljusinsläpp. Andra våning är fylld av möjligheter och här sätter bara er fantasi gränserna. Det är förberett för badrum. Även här släpps mycket ljus in. Så nu finns möjlighet att bygga ert drömhus på en mycket fin tomt med utmärkt läge i Haby, Skene. På området finns 3 byggklara tomter på ca 1000 kvm styck där alla tomter är plana och enkla att förbereda för byggnation med tillgång till kommunalt V/A och fiber. Den nya detaljplanen tillåter en byggyta på upp emot 250 kvm per fastighet och även möjlighet att bygga 2 plan. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information! Välkommen ( Som köpare kommer du att köpa tomten separat med villkor om att teckna entreprenadavtal med Hjältevadshus. Tillträde och betalning för tomt inklusive anslutningsavgifter sker innan huset börjar byggas.)

Visar alla 6