Mäklare Michel Haidar

Michel Haidar

Om mig

Att byta bostad är en av de största affärerna i människans liv, vilket gör valet av mäklare extra viktigt. Med min stora passion för yrket kan jag garantera dig ett trivsamt samarbete med ett genuint intresse för att ditt mål ska bli mitt! Det du som kund kan förvänta dig är att jag gör mitt allra bästa för att uppnå målet och överträffa dina förväntningar. Anlitar du mig så får du en mäklare som är driven, påläst och tillgänglig under hela förmedlingsprocessen. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Siktvägen 6, Möllebacken, Kristianstads kommun
Siktvägen 6, Möllebacken, Kristianstads kommun, bild 2
Siktvägen 6, Möllebacken, Kristianstads kommun, bild 3

Siktvägen 6

Villa
Möllebacken, Kristianstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
2 495 000 kr
73 + 70 m²
4 rum
1 264 m² tomt

Välkommen till Siktvägen 6, en pärla belägen här på Möllebacken i Kristianstad. Denna imponerande och välplanerade 1-plansvilla med källare erbjuder en bekväm och stilfull livsstil i en familjevänlig miljö. Entréplan hälsar dig välkommen med två generösa sovrum, ett modernt badrum och en rymlig vardagsrum- och köksyta i en öppen planlösning. Den mysiga och ljusa atmosfären genomsyrar hela entréplanet, skapar en inbjudande och trivsam atmosfär för hela familjen. Källarvåningen har genomgått omfattande renoveringar och erbjuder nu ett imponerande helkaklat badrum, en praktisk tvättstuga och ett allrum som kan användas som ett extra sovutrymme eller anpassas efter dina önskemål. Här finns gott om förvaringsmöjligheter, och du har friheten att anpassa utrymmena enligt dina egna behov. Källaren har också genomgått en om dränering och isolering år 2020, vilket ger trygghet och energieffektivitet. Trädgården är en fröjd för ögat och erbjuder sol under stora delar av dagen. Det stora trädäcket blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner, perfekt för grillkvällar och avkoppling. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i din privata oas. Denna fastighet är strategiskt placerad med närhet till skolor och dagis, vilket gör det till ett perfekt hem för familjer. Dessutom ger de utmärkta förbindelserna dig enkel tillgång till stadens puls. Med endast några minuters bilfärd når du C4-shoppingcenter, vilket ger dig bekvämt avstånd till shopping, restauranger och underhållning. Huset kommer säljas som varudeklarerat, marknadens i särklass mest omfattande försäkring för säljare och köpare. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

  • Premium
Tejnabacksvägen 84-0, Sölvesborg, Sölvesborgs kommun
Tejnabacksvägen 84-0, Sölvesborg, Sölvesborgs kommun, bild 2
Tejnabacksvägen 84-0, Sölvesborg, Sölvesborgs kommun, bild 3

Tejnabacksvägen 84-0

Villa
Sölvesborg, Sölvesborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sölvesborg
7 195 000 kr
221 + 77 m²
2 811 m² tomt

Välkommen till Tejnabacksvägen 84! En rymlig och bra fastighet med flera bostadsbyggnader. Hus A, Hus B och Hus C har genomgått löpande renoveringar med åren. Hus C blev uppförd 2008 och de andra byggnaderna har total renoverats med åren. Alla tre byggnader på fastigheten är fullt beboliga, Hus A är en villa på 125 Kvm. Denna bostaden har byggts till med åren samt renoverats. Hus B består av två lägenheter med 85 Kvm nere och 62 Kvm uppe, samt en mycket trevlig och rymlig balkong där du kan avnjuta en härlig sommardag. Hela Huset har en gång totalrenoverats för att göras om och moderniseras. Hus C har en area på cirka 300 Kvm, i denna byggnaden finns det även en del som används som lokal för en fotvårdsverksamhet. Här bor du i ett mycket fint läge med goda cykel/promenads leder. Du har närhet till Mjällby där finner du alla vardagliga nödvändigheter livsmedel, apotek, vårdcentral och mycket mer. Läget ger dig även möjligheten att lämna bilen hemma då du enkelt kan ta dig runt med en härlig promenad eller cykeltur. Du har mycket alternativ i närheten och med motorvägen ett stenkast bort kan du smidigt ta dig någonstans om du så önskar. Här bor du bra med möjligheten till att antingen ha familjen, släktingar eller vänner nära! Eller att köpa i uthyrningssyfte för att tjäna en extra slant. Kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad av en visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Munkahagevägen 2B, Degeberga, Kristianstads kommun
Munkahagevägen 2B, Degeberga, Kristianstads kommun, bild 2
Munkahagevägen 2B, Degeberga, Kristianstads kommun, bild 3

Munkahagevägen 2B

Villa
Degeberga, Kristianstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
2 800 000 kr
138,5 m²
6 rum
2 837 m² tomt

Välkommen till Munkahagevägen 2B – ditt drömhem är äntligen här! Denna fantastiska fastighet har genomgått en omfattande totalrenovering där ALLT har gjorts om som garanterar att du får den moderna och eleganta livsstil du förtjänar. Med sina generösa 138 kvadratmeter och smarta planlösning är detta verkligen ett rymligt hem som kommer att imponera på dig och din familj. Varje detalj i detta hem är noga utvald för att skapa en trivsam atmosfär. Här möts du av smakfulla materialval som genomsyrar varje rum. Boendet erbjuder fyra väl tilltagna sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller möjlighet till ett gästrum eller arbetsrum. Varje sovrum är utformat med fokus på både stil och funktionalitet, och ger en rofylld oas att dra sig tillbaka till efter en lång dag. Dessutom finns det två stilfulla toalett- och duschutrymmen för att tillgodose hela familjens behov på ett smidigt sätt. Läget på Munkahagevägen 2B är också en av dess stora fördelar. Med närheten till havet kan du njuta av sköna promenader längs stranden. Dessutom finns det bekvämt tillgängliga anslutningar till stadens centrum och andra nödvändiga bekvämligheter som matbutik och restaurang mm. Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem. Med varje detalj omfattande renoverad och noggrant utformad kommer du att känna dig hemma från första stund. Utöver de renoverade utrymmena erbjuder Munkahagevägen 2B också gott om förvaringsmöjligheter och praktiska lösningar som förenklar din vardag. Så om du är ute efter ett hem där allt är totalrenoverat, med gott om utrymme, smakfullt materialval och närhet till havet, behöver du inte leta längre. Munkahagevägen 2B är din chans att skapa ett nytt kapitel i ditt liv i en unik och inbjudande miljö. Anmäl ditt intresse för att hålla dig uppdaterad!

  • Premium

Visar alla 3