Mäklare Jasmine Andersson

Jasmine Andersson

Om mig

Letar ni efter en mäklare som gör det lilla extra? Då har ni hittat rätt! Jag vill lyfta fram det allra bästa med just er bostad och se till varje individs önskemål och bostadsdrömmar, så oavsett om ni funderar på att köpa eller sälja bostad i Kungälv är ni välkomna att kontakta mig så berättar jag gärna mer om mig själv och hur vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för ert livs största affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegskiftegatan 42, Övre Tega/Ytterby, Kungälvs kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00
Tegskiftegatan 42, Övre Tega/Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Tegskiftegatan 42, Övre Tega/Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Tegskiftegatan 42

Villa
Övre Tega/Ytterby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
5 995 000 kr
120 + 120 m²
8 rum
793 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Tegskiftegatan 42 i barnvänliga Ytterby! Här möts du av en välplanerad och nyrenoverad bostad, där varje detalj är noggrant genomtänkt. Påkostade materialval och modern utrustning gör att du kan njuta av högsta komfort och stil. Entreplan öppnar upp sig i en välkomnande hall och man slås direkt av den ljusa och luftiga atmosfären. Här finner vi två sovrum i bra storlek samt master bedroom med egen walk-in closet, wc, badrum med dusch, modernt kök och stort allrum med kakelugn och utgång till den inglasade altanen. Nedervåningen öppnar upp sig i en stor gillestuga med härlig öppen spis samt egen spa-avdelning med dusch och bastu samt separat wc. Här finner vi även två sovrum varav det ena har en egen separat ingång och kan användas av de större barnen eller varför inte hyra ut. Uteplatsen är perfekt för både avkoppling och underhållning, med generösa soltimmar att njuta av. Vakna till solen på morgonen och avnjut morgonkaffet på altanen under det stora bigarråträdet utanför köket. Från lunchtid till solnedgång skiner solen på den stora altanen på framsidan och när det blir kyligare kan man dra sig tillbaka till den inglasade altanen. I det nya växthuset kan den odlingsintresserade sätta de gröna fingrarna i arbete, medans garaget passar utmärkt för den bilintresserade. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig både till jobbet och till fritidsaktiviteter. Lugnt område med närhet till det mesta såsom buss och tåg, butiker, skola och förskola, svampmarker och tennisbana. Denna villa är helt enkelt det perfekta valet för den moderna familjen som söker både komfort och funktion. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömboende, anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hallen 180, Kungälv, Kungälvs kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Hallen 180, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Hallen 180, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Hallen 180

Villa
Kungälv, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
3 495 000 kr
130 + 4 m²
4 rum
1 007 m² tomt

Letar ni efter ett hus med oslagbar utsikt? Då har ni hittat rätt! Här finner vi ett charmigt hus lantligt beläget med oslagbar utsikt över både älv och hästhagar men endast 5 minuters bilfärd från Kungälv. Med tre rymliga sovrum, två eleganta helkaklade badrum, en generös hall, stort vardagsrum med vacker kakelugn samt ett kök med charmig vedspis och med gott om plats för matbord har vi här ett hem som välkomnar alla. På övre plan finner vi även en oinredd vind som kan förvandlas till ytterligare rum efter behov. Sommartid kan ni slå er ner på altanen och njuta av solens strålar och räkna båtarna som lugnt passerar på älven eller varför inte påta i trädgården där det finns både rabarber och äppel-,körsbär- och plommonträd. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem med enastående potential och natursköna omgivningar. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att boka en visning!

  • Premium
  • Uteplats
Salamandervägen 61, Kungälv, Kungälvs kommun
Salamandervägen 61, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Salamandervägen 61, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Salamandervägen 61

Radhus
Kungälv, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
3 595 000 kr
101 m²
4 rum
5 016 kr/mån
35 594 kr/m²

Välkommen till Salamandervägen 61 i charmiga Kareby, ett radhus som erbjuder en härlig atmosfär och generöst med utrymme för hela familjen. Med sina 101 kvadratmeter och fyra rum är detta en bostad som passar perfekt för er som söker det lilla extra. Här finner vi ett genomtänkt hem med stor och öppen hall med mycket dold förvaring, badrum, kök, tvättstuga och stort vardagsrum med underbart ljusinsläpp tack vare sina stora fönster från golv till tak. Från vardagsrummet när vi den stora altanen som bjuder in till många långa grillkvällar och med direkt access till en av områdets flera lekplatser. På övre plan finner vi tre generösa sovrum samt badrum med badkar. Kareby Äng är ett nytt och modernt bostadsområde med "Bullerbykänsla". Här får man ett nästintill underhållsfritt hem i många år framöver i en trygg och stabil förening med bra räntor och bundna lån. Här det bara är att flytta rakt in och börja leva. I Kareby finns det flera förskolor och skola upp till åk 6, populär närbutik och skog och natur i nära anslutning. Inom 5 minuter når vi centrala Kungälv med ett stort och brett serviceutbud med alltifrån köpcentrum, restauranger, matbutiker till bibliotek och idrottshallar. Radhuset på Salamandervägen 61 är den perfekta platsen att kalla hem. Välkomna till ett boende där både komfort och stil kombineras på bästa sätt. Missa inte chansen att skapa era egna minnen i denna fantastiska bostad, anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Sagagatan 3, Kungälv, Kungälvs kommun
  • Idag kl 14:00
Sagagatan 3, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 2
Sagagatan 3, Kungälv, Kungälvs kommun, bild 3

Sagagatan 3

Villa
Kungälv, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
6 995 000 kr
185 m²
6 rum
890 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa på Sagagatan 3 i centrala Kungälv! Med sina generösa 185 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Här finner du en välplanerad och nyrenoverad bostad med genomgående exklusiva materialval i hela huset där alla detaljer är noggrant utvalda. Det moderna köket är utrustat med toppmoderna apparater, vilket gör matlagningen till en fröjd. Ett rymligt vardagsrum ger gott om utrymme för avkoppling och umgänge. De sex rummen ger möjlighet till en flexibel planlösning som passar alla familjemedlemmars behov. Huset är utrustat med solceller på taket som bidrar till låga energikostnader, vattenburen golvvärme i hela huset, braskamin som höjer mysfaktorn, ett extra isolerat förråd på tomten som idag fungerar som snickarverkstad, gym samt musikstudio. Stor altan i bästa solläge och även en stor och plan trädgårdstomt där man själv kan sätta sin egen prägel. Njut av soliga dagar på den trevliga uteplatsen, som bjuder på många soltimmar. Perfekt för grillkvällar och trädgårdsfester! Dessutom är området barnvänligt med närhet till lekplatser, grönområden och fina promenadstråk längs med älven. Läget är oslagbart centralt med närhet till allt som Kungälv har att erbjuda! Med bara några minuters promenad når du Kungälvs resecentrum, vilket gör pendlingen enkel och smidig. Denna villa är verkligen något utöver det vanliga. Med sin stilrena design, moderna utrustning och perfekta läge är den ett drömhem för den kräsne köparen. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska boende i hjärtat av Kungälv, anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Prästvägen 180, Kareby, Kungälvs kommun
Prästvägen 180, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Prästvägen 180, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Prästvägen 180

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
6 750 000 kr
215 + 187 m²
9 rum
4 638 m² tomt

Välkomna till Prästvägen 180, en väldisponerad villa om hela 402 kvm med bergvärme, dubbelgarage och fullt utrustad gäststuga. Detta är en unik pärla på fastighetsmarknaden som kombinerar komfort och funktionalitet. Huset erbjuder allt från dubbelgarage , braskaminer på alla våningsplan, spaavdelning med bastu och dusch, specialdesignat vardagsrum med inbyggda akustikplattor och mycket mer. Tack vare sin storlek på både hus och tomt så är det bara fantasin som sätter gränserna för hur ni kan utveckla och sätta er egna prägel på detta boendet. På tomten finns även en separat lägenhet utrustad med wc och pentry som kan användas för att finansiera boendekostnaden, som kontor eller som generationsboende. Tomten är soldränkt under större delen av dygnet. Här finns möjlighet till flera små oaser och gott om plats för hela familjens behov, oavsett om det gäller studsmatta, hemmaträning, lata dagar i en solstol eller grillkvällar. På den stora altanen kan ni beskåda vackra solnedgångar och ha fina stunder med familjen. Ni vill inte missa möjligheten att äga detta extraordinära hem så kontakta ansvarig mäklare redan idag med er intresseanmälan. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Energieffektiv
Prästvägen 170, Kareby, Kungälvs kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Prästvägen 170, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Prästvägen 170, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Prästvägen 170

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
6 495 000 kr
164 + 95 m²
8 rum
2 868 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa belägen i natursköna Kareby. Bostaden har genomgått en omfattande renovering och erbjuder nu en stilren och fräsch interiör. Golvvärme på hela entreplanet ger en behaglig atmosfär och skapar en ombonad känsla. Ljuset flödar in genom de stora fönstren och skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Den moderna utrustningen gör vardagslivet smidigt och bekvämt. Här finner du allt du behöver för att leva ett bekvämt och praktiskt liv. Uteplatsen är perfekt för alla solälskare därute. Här kan du njuta av många soltimmar och umgås med familj och vänner i en trevlig miljö. Den generösa tomten om 2868 kvadratmeter ger dig även möjlighet att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Läget är perfekt för den naturintresserade familjen. Här har du närhet till skog och grönområden där du kan utforska naturen och njuta av frisk luft. Dessutom är läget barnvänligt med närhet till skolor och lekplatser. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem i Kareby. Kontakta oss redan idag för mer information och boka in en visning!

  • Premium
Hammarhöjden 615, Kode, Kungälvs kommun
Hammarhöjden 615, Kode, Kungälvs kommun, bild 2
Hammarhöjden 615, Kode, Kungälvs kommun, bild 3

Hammarhöjden 615

Villa
Kode, Kungälvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
1 495 000 kr
40 m²
2 rum
1 170 m² tomt

Påbörjad renovering av ett charmigt objekt med stor potential beläget i det charmiga området Hammarhöjden strax utanför Kode centrum. Perfekt för den som söker ett projekt, ta över stafettpinnen och skapa ditt egna drömhem här. Härifrån har du också ca 10 minuters promenad till Kode pendelstation (ca 1 km), där pendeltågen tar dig till Göteborg på endast 29 minuter! En perfekt pendlingsmöjlighet när du vill jobba i stan och bo i ett lugnt och barnvänligt område. I omgivningarna runt Kode finns närheten till havet, öppna landskap och vildmarksområdet Svartedalen. Inom endast några kilometers avstånd finns flera härliga badplatser med både sandstrand och klippor. Här finns också närheten till populära Ingetorpssjön, för den som föredrar att bada i sötvatten. Ett mysigt område med närhet till natur, service och kommunikationer. Detta praktiska boende förstärks tack vare närheten till flera förskolor, två skolor (F-2 + 3-6) och mataffär på kort gångavstånd. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium

Visar alla 7