Mäklare Isabelle Hjälte

Isabelle Hjälte

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solberget 16, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 16

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
1 295 000 kr
39 m²
3 rum
2 995 kr/mån

Varmt välkommen till lägenhet 1018 i Brf Solslingan! En toppmodern lägenhet på andra våningen med balkong. Lägenhetens 39 kvm är yteffektivt fördelade på 3 rok varav 2 sovrum. I och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten via Säfsen Resort vilket till dig som ägare då genererar intäkt! Perioden man förbinder sig att hyra ut lägenheten är under högsäsong vinter och högsäsong sommar, under dessa perioder har man dock rätt att fritt nyttja lägenheten 4 respektive 3 veckor. All övrig tid disponerar man lägenheten som man själv vill eller lägger den för uthyrning. Se föreningens stadgar för mer info. Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här kan man slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av alla aktiviteter året runt, vinter, sommar, höst och vår. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info samt bokning av visning!

 • Plus
 • Balkong
Säfsbyn 170, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 170

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
1 075 000 kr
54 m²
3 rum
3 746 kr/mån

Varmt välkomna till stuga 170 i Säfsbyn! Här erbjuds en hemtrevlig fritidsstuga med rymlig altan, tillbyggd i ett läge med härlig vy mot sjön! Stugan på 54 kvm disponeras på tre rum och kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och värmande kamin. Här kan ni spendera semesterdagarna i härlig miljö med närhet till naturen! Massor med roliga aktiviteter för hela familjen året om. Stugan ligger med bra läge i stugbyn med promenadavstånd bla. cykeluthyrning och andra roliga aktiviteter. Brf. Södra Östanvik är en förening med god ekonomi där intäktsgarantin tillfaller stugägaren. Som stugägare till stuga i Säfsbyn förbinder man sig till uthyrning under viss tid av året, således finns möjlighet till goda hyresintäkter. Uthyrningen hanteras via Säfsen Resort. Säfsen är ett växande koncept för upplevelse året om. Under sommar, vår och höst finns fin natur för vandring, cykling och fiske. Under vintersäsong erbjuds härliga spår för längdskidåkning och fina nedfarter för alpinåkning vid Solberget. Välkomna att kontakta mäklaren för mer info och anmälan för visning!

 • Uteplats
Säfsbyn 227, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 227

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
750 000 kr
54 m²
3 rum
3 721 kr/mån

Välkomna till stuga 227 i Säfsbyn! Här hittar ni en charmig fritidsstuga i gott skick med högt läge i Brf Säfsbyn 1. Stugan ligger belägen med lugnt läge i stugbyn, närhet till bland annat bad, lekplats och fotbollsplan. 3 rum och kök som är trevligt disponerade med öppna sociala ytor, bastu i huset! Till stugan hör även nyttjanderätt av föreningens hus med bastu/relaxrum samt tvättstuga. Här kan ni investera i ett fritidsboende med möjlighet till goda hyresintäkter genom uthyrning som hanteras av Säfsen Resort. Med stugan följer samtliga möbler och inventarier. Säfsbyn och Säfsen Resort är en stadigt växande äventyrsanläggning med aktiviteter för hela familjen året om. På sommaren erbjuds bland annat fina cykel- och vandringsleder, bad, fiske och andra roliga aktiviteter för hela familjen såsom minigolf, frisbeegolf, klättervägg och uthyrning av kanoter och roddbåtar. Under vintern erbjuds skidåkning för alla, såväl utför som på längden. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och visning!

 • Uteplats
Solberget 16, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 16

Lägenhet
Fredriksberg, Ludvika kommun
1 195 000 kr
39 m²
3 rum
vån 2/2
2 995 kr/mån
30 641 kr/m²

Har du också förälskat dig i Säfsen? Nu har ni chansen att förvärva en av brf Solslingans 32 nybyggda lägenheter med otroligt skidnära läge. Lägenheterna blev färdigbyggda december 2020 och säljs nu som bostadsrätter. Priserna för lägenheterna ligger i intervall 1 195 000 - 1 395 000 kr. 12 av lägenheterna är idag sålda. Kontakta mäklaren för mer info om specifik lägenhet. Här erbjuds möjligheten att förvärva en modern, ljus lägenhet med ett suveränt skidnära läge i brf Solslingan. De välplanerade lägenheterna är väldigt yteffektiva på 39 kvadrat styck. Förutom det förstklassiga läget vid skidbackarna är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av alla aktiviteter året runt, vinter, sommar, höst och vår. Eller se det som en investering då Säfsen hyr ut lägenheten när ni inte är där själva. Intäkterna fördelas 25/75% efter moms mellan Säfsen Resort och lägenhetsägare.

 • Plus
 • Balkong
Säfsbyn 476, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 476

Lägenhet
Fredriksberg, Ludvika kommun
1 750 000 kr
82 m²
5 rum
vån 1/2
5 014 kr/mån
21 341 kr/m²

Varmt välkomna till stuga 476 i brf Dalenbyn. Här hittar vi en storstuga med bra läge och kort avstånd till Hyttan och stugbyns reception. Stugan ligger på 82 kvm och disponeras på 4 rum och kök (10+2 bäddar). Ett socialt och trevligt entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns förutom gott om sovplatser även bastu, rymlig altan och en WC/dusch på varje plan. Smidigt ägande genom uthyrning via Säfsen resort vilket genererar goda intäktsmöjligheter. Dalenbyn är en populär förening i Säfsbyn vilken erbjuder en avgift där allt ingår, värme, vatten, el, internet, bostadsrättstillägg och stugförbrukning (glas, tallrikar, enklare inventarier och underhåll). För stugan finns goda uthyrningsmöjligheter via Säfsen Resort, vilket genererar bra intäkter. Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här erbjuds bland annat vandring, cykling, bad och fiske på under vår, sommar och höst, vilket kompletteras med härlig skidåkning både utför och på längden under vinterhalvåret - här finns aktivitet året om. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning!

 • Uteplats
Säfsbyn 450, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 450

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
895 000 kr
57 m²
3 rum
2 683 kr/mån

Välkomna till Säfsbyn 450 och denna fina stuga! En välskött och mysig stuga om tre rum och kök med öppna sällskapsytor. Här finns bastu och elbilsladdare. Till stugan hör en stor altan och ligger belägen med kort avstånd till Hyttan och Säfsens reception. Som stugägare i Säfsen finns möjlighet till goda hyresintäkter. Uthyrningen hanteras via Säfsen Resort, ett enkelt och lättskött ägande. Säfsen är ett växande äventyrskoncept för hela familjen, med upplevelser året om. Under sommar, vår och höst finns fin natur för bland annat vandring, cykling och fiske, Snowcamp och andra roligheter för barnen. Under vintersäsong erbjuds härliga spår för längdskidåkning och fina nedfarter för alpinåkning vid Solberget. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och intresseanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Solberget C2 10, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget C2 10

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
1 550 000 kr
58 m²
3 rum
vån 1/2
3 373 kr/mån

SÄNKT PRIS! Varmt välkomna till populära lägenhet C2 i Säfsens brf Vargspåret. Här hittar vi en 58 kvm lägenhet byggd 2015 med toppenläge vid skidbackarna. C2 är en modern och ljus lägenhet med härligt solläge. De 58 kvm är disponerade på 3 rum och kök, varav 2 sovrum (6+2 bädd). En öppen och luftig planlösning. Rymligt duschrum/wc med bastu. I köpet ingår möbler, inventarier och husgeråd. Förutom toppenläget vid backen är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och anmälan till visning!

 • Uteplats
Säfsbyn 475, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 475

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
1 700 000 kr
82 m²
5 rum
5 014 kr/mån

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en av Brf Dalenbyns fritidsstugor! Här hittar ni en rymlig stuga med goda uthyrningsmöjligheter. Den fräscha stugan utgör 4 rum och kök, varav bäddar finns möjlighet till 10 + 2. Ett rum för WC/duschrum på vardera plan. Rymlig bastu på entréplanet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig och rymlig känsla. Här finns både uteplats och balkong i soligt söderläge. Dalenbyn är en populär förening i Säfsbyn vilken erbjuder en avgift där allt ingår, värme, vatten, el, internet, bostadsrättstillägg och stugförbrukning (glas, tallrikar, enklare inventarier och underhåll). För stugan finns goda uthyrningsmöjligheter via Säfsen Resort, vilket genererar bra intäkter. Säfsen Resort är en stadigt växande äventyrsanläggning med aktiviteter för hela familjen året om. Vintertid hittar ni här fina längdspår och alipnåkning vid Solberget. Resterande delen av året erbjuds bland annat fina cykel- och vandringsleder, bad och fiske. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Solberget C3 10, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget C3 10

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
1 550 000 kr
58 m²
3 rum
vån 1/2
3 373 kr/mån

Varmt välkomna till lägenhet C3 i Säfsens populära brf Vargspåret. Här kan ni spendera semesterdagarna med härligt läge vid skidbacken. Lägenheten ligger belägen i markplan i en av områdets mest populära föreningar. Goda uthyrningsintäkter och enkelt ägande genom uthyrning via Säfsen Resort. Här erbjuds en modern och ljus lägenhet med härligt solläge. De 58 kvm är disponerade på 3 rum och kök, varav 2 sovrum (6+2 bädd). En öppen och luftig planlösning. Rymligt duschrum/wc med bastu. Möbler och inventarier och husgeråd ingår i köpet. Förutom toppenläget vid backen är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året, intäkterna fördelas 25/75% mellan Säfsen och lägenhetsägaren. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och anmälan till visning!

 • Plus
 • Uteplats
Säfsbyn 485, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 485

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
2 200 000 kr
82 m²
5 rum
5 014 kr/mån

Välkomna till stuga 485 i Säfsen och detta rymliga fritidsboende med härlig läge, utsikt över Säfssjön! Stugan ligger på 82 kvm och utgörs av 4 rum och kök, med öppen planlösning (bäddar 9+3). Ett rum för WC/duschrum på vardera plan, rymlig bastu på entréplanet. Här finns både stor altan på 24 kvm och balkong i lugnt sydvästläge med utsikt över Säfsjön. Här bor ni nära Resortens reception med restaurang och aktiviteter, det är inte heller långt till Solberget och dess fina backar. Enkelt och smidigt ägande genom uthyrning via Säfsen Resort vilket genererar goda intäktsmöjligheter. Brf Dalenbyn är en stabil och välmående förening med god ekonomi. I och med förvärvet förbinder man sig att ställa stugan till uthyrning via Säfsen Resort under högsäsong vinter (ca 15/12-15/4) och högsäsong sommar (ca 15/6-15/8). Under dessa perioder har man rätt att avsätta 5 respektive 3 veckor för eget bruk. Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här erbjuds bland annat vandring, cykling, bad och fiske på under vår, sommar och höst, vilket kompletteras med härlig skidåkning både utför och på längden under vinterhalvåret - här finns aktivitet året om. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning! Titta in på instagram: stuga485_safsen för mer information om stugan och aktiviteter i Säfsen.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Solberget 10, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 10

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
2 000 000 kr
85 m²
5 rum
4 232 kr/mån

Välkomna till lägenhet C4 i populära Brf Vargspåret i Säfsen! Här kan ni spendera fritidsdagarna med förstklassigt läge, en toppmodern rymlig lägenhet med direkt ski-in/ski-out från Säfsens skidbackar. C4 är belägen i markplan, med insynsskyddad altan i soligt läge. C4 är en luftig lägenhet på 85 kvm, vilket disponeras på 5 rum och kök varav 4 sovrum (10 +2 bädd). Rymligt duschrum/wc med bastu. Gott om förvaring invändigt, utvändigt finns låsbart skidförråd. Alla möbler och inventarier enligt inventarielista ingår i köpet, lägenheten är stylad på bilderna således skiljer sig textiler och detaljer från vad som ingår. Förutom toppenläget vid backen är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och anmälan till visning!

 • Plus
 • Uteplats
Solberget 6, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 6

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
2 025 000 kr
85 m²
5 rum
4 232 kr/mån

Varmt välkomna till lägenhet A8 och denna fina hörnlägenhet en trappa upp i populära brf Vargspåret. Här bor ni i direkt ski in/out läge. Modern lägenhet byggd 2015. 85 kvm som utgörs med 10+2 bäddar. Planlösningen är stilren och välanpassad för en familj eller sällskap på semester. Alla möbler och inventarier och husgeråd ingår i köpet. Förutom det förstklassiga läget mitt i skidbackarna, där du i princip sätter på skidorna i hallen, är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och visning!

 • Plus
Solberget 6, Fredriksberg, Ludvika kommun

Solberget 6

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
2 050 000 kr
85 m²
5 rum
vån 1/2
4 232 kr/mån

Ett av Säfsens bästa lägen! Nu finns möjligheten att förvärva lägenhet A1. Hörnlägenhet på markplan med direkt ski in/ski out. Här erbjuds en modern välplanerade lägenhet byggd 2015, där du bokstavligen kan kliva ut från terrassen och starta skidåkningen. 85 kvm som utgörs med 10+2 bäddar. Planlösningen är stilren och välanpassad för en familj eller sällskap på semester. Alla möbler och inventarier och husgeråd ingår i köpet. Förutom det förstklassiga läget mitt i skidbackarna, där du i princip sätter på skidorna i hallen, är det gångavstånd till restaurang, skiduthyrning och längdspår och närhet till alla former av aktiviteter som cykelleder, vandringsleder, bad och alla andra aktiviteter Säfsen har att erbjuda. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, frisk luft, vackra omgivningar och ta del av aktiviteter året runt. Eller se det som en investering - i och med förvärvet förbinder man sig att hyra ut lägenheten viss tid av året. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info och visning!

 • Uteplats
Säfsbyn 482, Fredriksberg, Ludvika kommun

Säfsbyn 482

Fritidshus
Fredriksberg, Ludvika kommun
1 750 000 kr
82 m²
5 rum
vån 1/2
5 014 kr/mån

Välkomna till Säfsbyn 482 och denna rymliga fritidsstuga i Säfsen! Här erbjuds ett fräscht boende med närhet till reception, bad och fin natur! Kort avstånd till Solberget och fina skidbackar. Enkelt och smidigt ägande genom uthyrning via Säfsen resort vilket genererar goda intäktsmöjligheter. Stugans 82 kvm är yteffektivt fördelat på 4 rum och kök (bäddar 10+2). Öppen planlösning med trevliga sällskapsytor på entréplanet. Ett rum för WC/duschrum på vardera plan. Rymlig bastu på entréplanet. Här finns både stor tillbyggd altan (24 kvm) och balkong i soligt söderläge. Intäkter under 2022: drygt 100.000 kr till stugägare efter garantibelopp är reglerat, se övrigt på hemsida för mer info. Dalenbyn är en populär förening i Säfsbyn vilken erbjuder en avgift där allt ingår, värme, vatten, el, internet, bostadsrättstillägg och stugförbrukning (glas, tallrikar, enklare inventarier och underhåll). För stugan finns goda uthyrningsmöjligheter via Säfsen Resort, vilket genererar bra intäkter. Säfsen är en ständigt växande äventyrsanläggning för hela familjen! Här erbjuds bland annat vandring, cykling, bad och fiske på under vår, sommar och höst, vilket kompletteras med härlig skidåkning både utför och på längden under vinterhalvåret - här finns aktivitet året om. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Säfsbyn, Säfsen, Ludvika kommun
Säfsbyn, Säfsen, Ludvika kommun, bild 2
Säfsbyn, Säfsen, Ludvika kommun, bild 3

Säfsbyn

Tomt
Säfsen, Ludvika kommun
850 000 kr
1 554 m² tomt

Har du också förälskat dig i Säfsen? Nu finns möjligheten att förvärva en egen tomt i stugområdet med härlig utsikt över backområdet! Sydgläntan ligger i Säfsens stugområde, natursköna omgivningar där stora härliga tomter draperas i vackert solljus hela dagen. Området har gångavstånd till restauranger och service och nära till alla former av aktiviteter så som skidåkning både utför och på längden, cykelleder, vandringsleder, bad och fiske. Här kan hela familjen slappna av och njuta av naturen, friska luften, vackra omgivningar och ta del av alla aktiviteter året runt. Det är 19 st tomter som saluförs. Tomterna är mellan ca. 1 000 m2 och 1 250 m2 stora och säljs till pris mellan 700 000 kr och 950 000 kr. Möjlighet till rabatt på 200 000 kr på tomtpriset genom förmedlingsavtal med Säfsen Resort kommer erbjudas. Avtalet innebär i korthet att Säfsen Resort får rätt att hyra ut stugan när ni själva inte använder den. Det gör också att ni har möjlighet till nettointäkt på stugan då ni behåller 75% av hyresintäkten. Kontakta mäklaren för mer info! Kommunalt vatten och avlopp samt el finns framdragen till området. Anslutnings­avgifter tillkommer, vatten och avlopp 156 000 kr, el 36 000 kr, fiberanslutning ca 20 000 kr. Tomterna kommer att visas 27/5 och 3/6 - varmt välkomna att kontakta mäklaren för anmälan och mer info! ( Säfsen 30 är adressen för stugbyns reception).

 • Premium

Visar alla 15