Mäklare Kristian Sundberg

Kristian Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Sälgringen 39, Öraberget, Ludvika kommun

Sälgringen 39

Villa
Öraberget, Ludvika kommun

895 000 kr

74 m²

3 rum

911 m² tomt

Välplanerad och renoverad 1-plansvilla om 3 rum och kök, 2 sovrum. Nästan allt nytt eller renoverat på entréplan. I källaren finns det tidigare garaget + möjlighet att ha hobbyrum eller extra sovrum. Stor altan med soligt läge. Fristående enkelt garage. Tak från -12 och bergvärme och 3-glasfönster från -22. Bara att flytta in! Fint läge på Öraberget med hörntomt och gångavstånd till affärer, apotek och skola. Välkommen på visning! Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Centrum och Ludvika. Gångavstånd till buss och tågstation.

Svanvägen 32, Ludvika, Ludvika kommun

Svanvägen 32

Villa
Ludvika, Ludvika kommun

3 485 000 kr

125 m²

4 rum

984 m² tomt

Är du på jakt efter ett hem i fint skick och sjönära läge där du bara kan flytta in och bo bra är detta bostaden för dig - Välkomna till Svanvägen 32! Här hittar vi en modern enplansvilla om 125 kvm som disponeras på 4 rum och kök. Ett hemtrevligt och lättskött boende med luftiga sociala ytor. Golvvärme i hela huset samt värmande kamin. Här finns förutom bostadshus även ett stort nybyggt garage och en härlig altan om ca 80 kvm med fin sjöutsikt och utespa. Här bor ni i ett område med närhet till vacker natur med fina strövområden samt goda kommunikationer till Ludvikas centrala delar med mataffärer och service. Gångavstånd till dagis och nybyggd skola årskurs F-6, samt kortare avstånd till vårdcentral (sjukhus), idrottsplats och motionsspår.

  • Uteplats
Åsvägen 6, Nyhammar, Ludvika kommun

Åsvägen 6

Villa
Nyhammar, Ludvika kommun

1 195 000 kr

148 m²

5 rum

1 078 m² tomt

Välkommen till Åsvägen 6 i Nyhammar och detta trevliga 1½-planshus om 148 kvm! 5 rum och kök varav 3 sovrum, bra samvaroutrymmen, fint uterum, garage med förråd mm. Fint skick interiört och exteriört med bland annat ljusa renoverade ytskikt och kök, fräscha badrum på varje plan samt bytta fönster! Ett perfekt hus för den som söker ett bekvämt villaägande i ett lugnt, barnvänligt villaområde! Huset står på en plan och lekvänlig hörntomt som är inhängnad och har ett perfekt solläge! Gångavstånd till lekpark, skog, natur, grundskola och skola. Välkomna på visning!

  • Plus
Backgatan 16, Högberget, Ludvika kommun
  • Sön 5 feb kl 13:15

Backgatan 16

Villa
Högberget, Ludvika kommun

1 995 000 kr

135 m²

7 rum

1 172 m² tomt

I ett av Ludvikas populäraste område ligger denna rymlig 1½ plansvilla med källare. 7 rum och kök varav 4-5 sovrum. Inglasad altan med uteplats. Rymligt garage i huskropp med elport. Bergvärme! Bytt tak 2008. Hörntomt med lite sjöutsikt! Belägen i lugnt barnvänligt område med närhet till förskolor, skola, skogen samt promenadavstånd till centrum och ABB/Hitachi Varmt välkomna!

  • Plus
Kvarnhedsvägen 14, Nyhammar, Ludvika kommun

Kvarnhedsvägen 14

Villa
Nyhammar, Ludvika kommun

1 050 000 kr

180 m²

11 rum

1 200 m² tomt

Prissänkt! Stor villa med möjligheter på Kvarnhedsvägen 14 i Nyhammar. Charmig modell av hus med många rum. Passande den stora familjen eller hyra ut del av hus och/eller om man vill ha egen verksamhet hemma. Tidigare har en del av huset använts som butikslokal och bed & breakfast. Trevlig tomt med uteplats både under tak och öppet. Garage. Huset är beläget i Nyhammar centrum med närhet till bland annat grönområden, lekplatser och matvarubutik tvärs över gatan! Välkomna på visning!

Sälgringen 37, Öraberget, Ludvika kommun

Sälgringen 37

Villa
Öraberget, Ludvika kommun

895 000 kr

81 m²

5 rum

908 m² tomt

Prissänkt! Välplanerad och välskött 1-plansvilla om 5 rum och kök, 4 sovrum. Stort inglasad uterum med soligt läge. Stenlagd grillplats på gården. Garage med förrådsdel. Fastigheten angränsar mot skog i sydläge. Fin och välskött trädgårdstomt. Högt och fint läge på Öraberget med gångavstånd till affärer, apotek och skola. Välkommen på visning! Nära till roliga aktiviteter som Kyrkviken för bad, Fjällberget för utförsåkning, Grotfallet för längdskidåkning, och Svanskogen för att spela golf. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Centrum och Ludvika. Gångavstånd till buss och tågstation.

  • Plus
Skolvägen 15, Lorensberga, Ludvika kommun
  • Budgivning pågår

Skolvägen 15

Villa
Lorensberga, Ludvika kommun

1 690 000 kr

138 m²

6 rum

410 m² tomt

Välplanerad och rymlig 1½-plansparhus med familjevänligt läge i populärt område på återvändsgata. 6 rum och kök med 3-5 sovrum samt gott om förvaringsutrymmen via 3st klädkammare och flera garderober. 2 st duschrum/wc ena med bastu. Vidbyggt enbilsgarage med förråd. Fin och välskött trädgårdstomt med stor altan och soligt söderläge med lite utsikt på framsidan över Lorensbergatjärn. Närhet till affär, förskola och skola fr förskoleklass till åk 9, natur och motionsspår. ca 3 minuter till badplats i Lorensberga tjärn. Promenadavstånd till Ludvika Centrum. Bara att flytta in! Välkomna på visning!

  • Plus
Turistgårdsvägen 9A, Idkerberget, Ludvika kommun

Turistgårdsvägen 9A

Fritidshus
Idkerberget, Ludvika kommun

1 995 000 kr

70 m²

3 rum

Här har ni möjligheten att förvärva ett nybyggt fritidshus med sjönära läge! Lekvänlig tomt om 907 m2 med endast (ca 80 m) till sjön Rämen! Stor härlig altan med västläge! Huset är nybyggt och klart -21. Hus i toppskick! Bostadshuset inrymmer 3 rum med kök och 2 sovrum. Ryggåstak i kök/allrum och elektriskgolvvärme i duschrum/wc. Möjlighet till låga driftkostnader via luftvärmepump. Bredvid huset finns plats att parkera bil, husvagn, husbil/båt. Nere vid vattnet finns tillgång till gemensam brygga. Varmt välkomna att boka visning! Gångavstånd till bad och fiske i sjön Rämen samt naturen för bär och svamplockning. Nära 2,5 mil, 30 min till populära Romme alpin för utförsåkning. Nära Borlänge handelsområde med Kupolen och Ikea mm.

Gårlångsvägen 1, Karlberg, Ludvika kommun

Gårlångsvägen 1

Övrigt
Karlberg, Ludvika kommun

1 995 000 kr

1 100 m² tomt

Prissänkt! Nu finns det tillfälle att förvärva en centralt belägen fastighet med många möjligheter! Ca 160 kvm fördelade på butik, kök, toalett, duschrum/wc, varmgarage, kallförråd och förråd. Stor asfalterad plan. Inhägnad gård. Förrådsbyggnad. Här finns möjlighet att ha affär, kontor, lager, bilfirma mm. Bra läge på Karlberg i Ludvika. Gångavstånd till och från Centrum. Bra skick och med många stora reparationer/ombyggnader invändigt och utvändigt. Hyresintäkter på nuvarande hyresgäst finns på 157 500 kr/år i kallhyra. Renoveringar Ny fasadplåt framsida -19. 1st nytt 3-glasfönster -19. Nytt duschrum/wc -18. Ny varmvattenberedare -18. Nya vatten och avloppstammar -18. Ny syll baksida -18. Asfalterat gårdsplan -17. Byggt ny entré ca -15. Ny ytterdörr -15. Kodlås ytterdörr -15. 2 x luftvärmepumpar -12. Byggt dubbelgarage -06. Mekaniskt ventilationssystem -05 Nytt tak + undertak -02. Fortlöpande renoverat invändigt från 2014 -2021, utom omklädningsrum och toalett som är lite äldre. Larm installerat. Tak: Plegel Fasad: Plåt Stomme: Trä Fönster: 3-glas +2-glasfönster. Bjälklag: Trä/Betong Utvändigt plåtarbete: Plåt Grund: plintar Värme: El + 2 st luftvärmepumpar. VA: Kommunalt. Obs! Beställ tid med mäklare för visning för att inte störa verksamheten. Verksamheten säljs inte.

  • Plus

Visar alla 9