Mäklare Renée Frisk

Renée Frisk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Flygelvägen 79, Östra Torn, Lunds kommun
  • Idag kl 10:00

Flygelvägen 79

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund

2 850 000 kr

97 m²

4 rum

7 556 kr/mån

29 381 kr/m²

Här på Östra Torn kan vi presentera ett enplans radhus med stor trädgård på bra läge i området. Med lite kärlek så kan du här få fram en riktig huskänsla med fin uteplats och trädgård med fruktträd. Lägenheten har hela tre sovrum utspridda i olika ändar av bostaden och ett bra vardagsrum med utgång till altan och baksida. I köket så finns det plats för en större matplats. Bostadens två badrum förenklar vardagslogistiken. Separat tvättstuga nås från hallen. På baksidan finns ett mindre förråd för trädgårdsredskap. Här bor du i ett lugnt och otrafikerat område med smidiga cykelvägar till centrum samt med goda bussförbindelser. Alldeles intill finner du härliga grönområden med bra promenadstråk och Hardebergaspåret erbjuder bra cykelväg mot Södra Sandby. Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Öståkravägen 7, Södra Sandby, Lunds kommun
  • Idag kl 12:00

Öståkravägen 7

Villa
Södra Sandby, Lunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund

4 595 000 kr

184 m²

7 rum

637 m² tomt

På lugnt, barnvänligt läge i Södra Sandby ligger denna rymliga familjevilla med gott om sovrum och sociala ytor. Här finns det möjlighet att anpassa planlösningen till storleken på familjen. Trädgårdstomten skapar en egen oas med naturen in på knuten och baksidans skogsremsa ger lagom avskildhet mot grannar. Från köksfönstret ser man ut över lekplatsen mitt emot. I denna trevliga del av Södra Sandby möts flera generationer i grannskapet vilket skapar fin dynamik. I byn finns Ica, apotek och restaurang mm. Inte långt ifrån ligger även förskola och skola. I Södra Sandby finns omfattande idrottsverksamhet med idrottsanläggningar samt Södra Sandby IF. Utöver det finns naturreservat och motionsanläggningen Skrylle. De fina cykelvägarna tar dig in till Lund längs med Hardebergaspåret. Buss- och bilpendling fungerar smidigt till de närliggande orterna. För mer information kontakta ansvarig mäklare redan idag.

  • Plus
  • Uteplats
Prennegatan 8A, Nöden, Lunds kommun

Prennegatan 8A

Lägenhet
Nöden, Lunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund

2 695 000 kr

53,2 m²

2 rum

3 380 kr/mån

50 658 kr/m²

Här i stadsdelen Nöden i Lunds södra innerstad kan vi välkomna dig till Kollektivhuset Slottet. Här bor man i en bostadsrätt och utöver det har man även alla fördelar som ett kollektiv kan erbjuda. Vi har fått nöjet att förmedla en hemtrevlig större 2:a här på 2:a våningen. Tack vare generös takhöjd och stora fönster i detta 20-tals hus så upplevs lägenheten som luftig och lite större än vad den faktisk är. Huset består av vanliga bostadsrättslägenheter och en rad gemensamma utrymmen. Här finns, förutom storköket med matsal och gemensamt vardagsrum, gästrum, bastu, en ordentligt utrustad verkstad med allt från cirkelsåg till borrhammare, kontor med kopiator och färgskrivare, lekrum, replokal, möjlighet att hyra ett extra vindsrum för en billig peng, möjlighet till egen odlingslott med mera. Med sina sexton lägenheter och generösa gemensamma utrymmen är det ett litet kollektivhus, välfungerande och välkomnande. Slottet är ett hus för dig som vill vara del av en gemenskap, och samtidigt kunna värna om ditt privatliv. Bottenvåningen är alltid öppen för umgänge med andra, men du stänger dörren om dig precis som i ett ”vanligt” hus. När nära och kära kommer på besök går det att boka något av de två gästrummen. Skulle man behöva ytterligare ett rum finns några extra rum att hyra högst upp i huset. Kanske är detta din nya bostad. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information. Välkommen!

  • Uteplats

Visar alla 3