Mäklare Elin Weidt

Elin Weidt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lundbygatan 5B, Mjölby, Mjölby kommun

Lundbygatan 5B

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

1 095 000 kr

71 m²

3 rum

4 578 kr/mån

15 423 kr/m²

Välkommen till Lundbygatan 5B! Här erbjuds nu en trivsam trea på tredje våningen i hus med hiss. Ni välkomnas in i hallen med plats för avhängning och en klädkammare i anslutning. Direkt till höger finner ni köket med fullstor kyl och frys, bra arbetsyta, spis och diskmaskin. Invid fönstret finns utrymme för en matplats. Vidare i lägenheten finner ni det första sovrummet med utrymme för en dubbelsäng och rakt fram i hallen badrummet med dusch, tvättställ, wc- stol och en tvättmaskin. Till vänster från hallen finner ni vardagsrummet med access till en balkong. Innanför vardagsrummet ligger lägenhetens andra sovrum som passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. På Lundbygatan 5B bor ni på en central adress med närhet till matbutiker, affärer och pendeltåget. Här ingår värme, vatten och tv- kanaler i avgiften. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Linneberg Eriksberg 1, Boxholm, Boxholms kommun

Linneberg Eriksberg 1

Fritidshus
Boxholm, Boxholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

595 000 kr

42 m²

2 rum

1 551 m² tomt

Välkommen till Linneberg Eriksberg 1! Med ett avskilt läge bland tallar och skog finner ni detta mysiga och natursköna fritidshus. Här erbjuds en naturtomt med såväl vildhallon, blåbär och kantareller samt gräsytor och yta för blomster och odling. För dig som önskar ha djur finns bodar för kaniner eller höns. Runt tomten finns mysiga promenadstigar för skogspromenader. Huset ligger lite på höjden och är helt fritt från insyn. Huset rymmer ett ljust och fräscht allrum med en enklare köksdel. Här värmer såväl en vedspis och braskamin. Innanför ligger ett sovrum med utrymme för en dubbelsäng. I hela huset finner ni trägolv och ljusa väggar. På husets framsida finns en stor altan under tak. Intill huset finns en gäststuga som kan användas för sovplatser eller sällskapsyta. Här finns en altandörr ut mot baksidan vilket ger möjlighet för ytterligare en uteplats. På fastigheten finns även ett utedass. Strax utanför fastigheten finns en grävd källa och vattenledning (sommarvatten) är framdraget till huset. Här infinner sig lugnet och stillheten. Detta är en plats för umgänge och avkoppling. Tänd en brasa, ta en promenad eller koppla av i trädgården. Ett perfekt fritidshus i sin enkelhet med närhet till både Mjölby och Boxholm samtidigt som naturen är inpå knuten. Välkommen till er nya fritidsdröm!

Kvarnvägen 23, Boxholm, Boxholms kommun
 • Borttagen före visning

Kvarnvägen 23

Villa
Boxholm, Boxholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

950 000 kr

98 m²

4 rum

855 m² tomt

Välkomna till Kvarnvägen 23! Nu erbjuds ett härligt familjeläge på återvändsgata i naturnära Strålsnäs. Här bor ni på rymliga ytor med trädgård som vetter mot grönområde. Huset välkomnar in i en hall med access till entréplanets samtliga rum. Direkt till höger finner ni köket med fönster mot husets framsida. Innanför finns ett rum som passar som matrum eller sovrum och sedan vidare nås husets vardagsrum med utgång till baksidan. Utöver detta finns två bra sovrum på entréplanet samt ett duschrum. Källarplanet erbjuder ett stort allrum/ hobbyrum samt ett rum innanför. Den andra delen av källaren har praktiska ytor som förråd, tvättstuga och toalett. Ytorna i huset är i äldre standard och behov av renovering. Huset är Varudeklarerat! Se separat besiktningsprotokoll. Här finns möjlighet att tillträda omgående. Här bor ni i ett trivsamt område nära natur och lantliga omgivningar med fin access till skog och mark. I Boxholm finns det mesta med affärer och serviceutbud och det är ca 15 minuters resa till Mjölby. I Strålsnäs finns både förskola och skola F-6. Här erbjuds även ”ungdomsgård”, fotbollsklubb, el-ljudspår och skridskoåkning under vintern. Välkommen hem!

Lansgatan 29, Mantorp, Mjölby kommun

Lansgatan 29

Radhus
Mantorp, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

3 495 000 kr

116 m²

5 rum

396 m² tomt

Välkommen till Lansgatan 29 och detta inflyttningsklara nyproducerade hus! Här är det bara för familjen att flytta in och börja bo och njuta att ett nytt och modernt hem! Huset är fördelat på 116 kvm i två plan där alla ytor planerats för att skapa ett trivsamt hem för stora och små. Entréplanet utgör de sociala ytorna med ett fullutrustat kök, vardagsrum och stora fönsterpartier mot husets baksida och trädgård. På husets övre plan finns ett master bedroom, två sovrum och ett mindre allrum med plats för soff-häng för de större barnen eller en lekyta för de lite mindre. På detta plan finns ett helkaklat badrum med golvvärme och badkar. Badrummet på entréplan har dusch samt en avskild tvätt-alkov. Trädgården har en grusad uppfart, markplattor vid entrén och gräsytor. Mantorp är beläget i utkanten av Mjölby med vacker omgivning av skog och landskap. Här bor man i uppvuxna kvarter i fantastisk miljö för familjen nära barnomsorg, lekplatser och skolor. Pendeltåget tar ungefär tio minuter till antingen Linköping eller Mjölby vilket ger ett nära avstånd till båda kommunerna. Området är attraktivt och växande med charmig småstadskaraktär. Närhet till Mantorpstravet, fotbollsplaner och fin gemenskap i rikt utbud av föreningsliv finns också. Husen uppförs med trästomme på ”platta på mark” med vattenburen golvvärme. Klimatskärm med extra mycket isolering ger en låg energiförbrukning. Fasaden utförs med en miljövänlig och hållbar liggande träpanel. Alla fönster har energiglas och är försedda med underhållsfri aluminiumbeklädnad. Välkommen hem!

Burensköldsvägen 28A, Mjölby, Mjölby kommun
Burensköldsvägen 28A, Mjölby, Mjölby kommun, bild 2
Burensköldsvägen 28A, Mjölby, Mjölby kommun, bild 3

Burensköldsvägen 28A

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

1 150 000 kr

67,5 m²

3 rum

3 465 kr/mån

17 037 kr/m²

Välkommen till Burensköldsvägen 28A! Nu erbjuds denna trivsamma gaveltrea belägen på första våningen. Lägenhetens planlösning är väl genomtänkt och erbjuder ett stort , fullutrustat och rymligt kök i toppskick, hall med gott om förvaring och ett stort vardagsrum med access till den inglasade balkongen. Från vardagsrummet nås även ett av lägenhetens sovrum. Lägenhetens helkaklade duschrum är renoverat 2010 i samband med att stambyte genomfördes. Här finner ni även bekvämligheter i form av en tvättmaskin. Lägenhetens trevliga gavelläge i kombination med stora fönster skapar ett härligt ljusinsläpp i samtliga rum. Här kan ni även njuta av den härliga morgonsolen på balkongen! I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband samt tv. Till lägenheten finns även ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Här bor ni på en central adress i en mycket trivsam Riksbyggenförening om 119 lägenheter i ett lugnt område med närhet till centrums utbud av shopping, matbutiker, restauranger och caféer. Även resecentrum, Lundbybadet samt Skogssjöbadet finns inom bekväma avstånd. Föreningen har även en gemensamhetslokal och en gemensam tvättstuga att tillgå om så önskas. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Kungsvägen 75, Mjölby, Mjölby kommun

Kungsvägen 75

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

425 000 kr

28,5 m²

1 rum

2 058 kr/mån

14 912 kr/m²

Välkommen till Kungsvägen 75! Här kan du njuta av stilrent boende och ett bekvämt liv i hjärtat av staden. Ett boende som är perfekt som förstaboende, studentlägenhet eller vad du än önskar. Här har du närhet till pendeltåg, matbutiker och träning. Bo med närhet till centrum i en väldigt välskött HSB-förening. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med praktiska garderober som ger dig gott om plats för kläder och skor. Vardagsrummet bjuder på rikligt med ljusinsläpp och rymmer soffgrupp eller matbord samt sovalkov. I köket finns allt du behöver för att skapa goda måltider och moderna vitvaror som gör vardagen enkel och smidig. Badrummet är helkaklat med WC-stol, dusch samt tvättställ i kommod. Med sina 28,5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet allt du behöver för att trivas och må bra. I den låga avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband. I föreningen finns det tillgång till gym, samlingslokal, cykelrum och tvättstuga. Precis utanför dörren finns parkeringsplats att hyra om man önskar det via separat kö. Välkommen hem!

 • Hiss
Bjursdalsvägen 6B, Boxholm, Boxholms kommun

Bjursdalsvägen 6B

Lägenhet
Boxholm, Boxholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

925 000 kr

100,5 m²

4 rum

5 329 kr/mån

9 204 kr/m²

Välkommen till Bjursdalsvägen 6B och denna rymliga lägenhet om 100, 5 kvm med stor inglasad balkong mot grönområdet. Här välkomnas ni in i en praktisk hall med yta för avhägning och förvaring. Ni möts sedan av ett stort och ljust kök med stora fönster mot husets baksida. Från köket nås lägenhetens inglasade balkong. Från köket nås även lägenhetens första sovrum, väl tilltaget med en klädkammare i anslutning. Från hallen har ni även access till ett av lägenhetens badrum utrustat med dusch. Vardagsrummet är luftigt med plats för soffgrupp med tillhörande tv- möbel. Härifrån nås sedan ytterligare ett sällskapsrum som enkelt kan delas av för att skapa ett sovrum. Innanför finner ni ett sovrum samt ett badrum med badkar och en klädkammare. På Bjursdalsvägen 6B bor ni i en attraktiv Riksbyggen- förening i lugna kvarter. Här bor ni med närhet till pendeltåget, skolor, matbutiker och badplats. Här ingår både värme, vatten, tv och bredband i avgiften. Lägenheten står i Riksbyggens lägenhetsregister som en 3 rok men lägenhetens planlösning gör att den upplevs som en 4 rok. Välkommen hem!

 • Balkong
Veta Haga 1, Mantorp-Veta, Mjölby kommun

Veta Haga 1

Villa
Mantorp-Veta, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

1 395 000 kr

85 m²

3 rum

1 212 m² tomt

Välkommen till Veta Haga 1! Fint omgivet att lantliga vyer och fritt läge erbjuds nu denna lantliga dröm, ett rött hus med vita knutar. Ett perfekt boende för er som önskar ett litet hus med fin trädgårdstomt med såväl fruktträd som odlingsmöjligheter. Här bor ni med närhet till Mantorp, Mjölby och även vidare till Linköping. Huset välkomnar in i en hall med förvaring i garderob och under trapp. Här finner ni ett praktiskt klinkergolv. Till vänster finner ni vardagsrummet. Ett rum med utrymme för soffgrupp och matplats. Här ligger ett trägolv och väggarna är tapetserade. Köket är renoverat med praktisk förvaring med ljusa skåpsluckor och god maskinell utrustning med såväl spis, diskmaskin, kyl och frys. Här är varje kvadrat noga använt för optimal arbetsyta och förvaring. På entréplanet ligger även husets duschrum med tvätt-del och bastu i anslutning. Här är väggarna klädda i kakel och på golvet ligger ett klinker. På husets övre plan ryms två sovrum samt gott om förvaring i garderober, klädkammare och linneskåp. Utöver på fastigheten finns ett uthus med möjlighet till förvaring, verkstadsdel samt gästrum. Det finns även en jordkällare, förrådsbyggnad och lekstuga. Ett uterum nås även från husets baksida. Takhöjden i huset är ca 1,90 m. I Spångsholm bor ni i ett lugnt och trivsamt område med bra gemenskap och trevliga grannar. Här bor ni med närhet till bad i Öjebro (4 km) och buss som tar er till pendeltåget i Mantorp. I Mantorp finns även City Gross, skolor, förskolor och aktivt föreningsliv så som handboll och fotboll. Välkommen hem!

 • Uteplats
Berga Mellangård 1, Mjölby, Mjölby kommun
 • Imorgon kl 16:00

Berga Mellangård 1

Gård/Skog
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

4 195 000 kr

260 m²

6 rum

VÄLKOMMEN TILL UNDERBARA BERGA MELLANGÅRD, ETT PERFEKT GENERATIONSBOENDE, GÅRD FÖR SMÅSKALIG DJURHÅLLNING OCH ETT LIV PÅ LANDET MED STORA GENERÖSA YTOR! I Berga Mellangård 1 finns en fantastiskt fin möjlighet till egen “bullerby” med två bostadshus, ladugård och maskinhall. Här ryms garage och förråd med alla möjligheter till verkstad, småskalig djurhållning eller egna höns, fastigheten är ett drömläge för den som vill bo med närhet till småstadens utbud med egen gårdsmiljö. Här bor man i charmerande bebyggelse med småskalig gårdskänsla där läget går mitt emellan Sya och Mjölby med fantastiska omgivningar. Huvudbyggnaden har ursprung från 1800-tal vilket ger fina och välbevarade proportioner och charmiga detaljer. Själva tomten är intagande med lekfulla plana ytor med fruktträd och härliga uteplatser i varierande sol och skugga. Förutom den uppvuxna växtligheten på tomten omges man av skog, äng och åkrar som ger en vacker inramning till läget. Syrenhäcken leder fram till huvudbyggnaden och grusgången mynnar ut i en rundel framför huset. Trädgården erbjuder gott om fruktträd, njut av frukten från 14 st äppelträd med sorter som bland annat Ribston, Oranie, Säfstaholm och Melon. Utöver detta två bigarråträd, flera körsbärsträd och plommonträd. Fastigheten omfattar ca 1,3 ha vilket ger möjligheter för mindre djurhållning eller odlingsintresse. För dig med bilintresse finns också goda möjligheter genom maskinhallen, garage och stor parkeringsyta. Huvudbyggnaden är i fint skick med en veranda som välkomnar till hall med plats för ytterkläder. I entréplanet finns ett större vardagsrum med härligt ljus från två håll samt kakelugn. Ett rymligt kök med funktionella arbetsdelar samt utgång till uterum och altan i härligt söderläge ansluter till vardagsrummet med fönster från flera håll. Här finns gott om rum för matplats och i övre etage nås ett större allrum. Övre planet rymmer tre stora sovrum med fina detaljer och en kakelugn även här. Förvaring i klädkammare eller garderober ryms också. Häruppe finns även ett större badrum med hörnbadkar och dusch. Källarplanet rymmer ett sovrum eller möjlighet till hobbyrum, lekrum eller kontor. Praktisk inbyggd förvaring med bland annat skafferi. Intill huvudbyggnad finns flygeln som rymmer allrum med braskamin, kök och matrum, tvättstuga samt dusch och även badrum och sovrum i övre planet. Flygelbyggnaden är nog stort att använda som familjevilla vilket ger denna gård fler möjligheter; så som generationsboende eller hyresgäster om så önskas. Timmerstugan som är en del av gårdsmiljön har en fin öppen spis med möjlighet till sovplatser. Perfekt för gästhus eller extra plats för hobbyrum som även har loft. Det finns en stor ladugård där ena delen utgör ett dubbelgarage och den andra delen en möjlighet att skapa ett utrymme för djurhållning. Utanför denna del i direkt anslutning finns tillhörande åkermark och möjlighet att anlägga vall/ bete. Ovan garaget finns ett stort loft, perfekt att nyttja till de stora festtillställningarna och duka upp till långbord eller dansgolv. Eller varför inte ett hobbyrum för barnen eller biorum? Här finns också en fristående maskinhall, samt förråd som även nyttjats som hönshus. Tomt och trädgård är tilltalande med inramningen av omgivningarnas växlande färgskala efter årstid. Några minuters bilresa till Mantorp eller Mjölby. Busshållplats och skolskjuts till barnen finns nära. Härifrån är det bara ca 2 km till påfart till E4an.Cykelbana finns även både till Mjölby, Sya och Mantorp. Ett insynsskyddat läge med härlig charm och stor potential och gott om varierat utbud av natur och rekreation invid Solbergas reservat eller skidspåret vid Sya som exempel. Välkommen till en unik chans att förvärva en mindre gård strax utanför Mjölby!

 • Plus
 • Uteplats
Åkerholmsvägen 1D, Mjölby, Mjölby kommun
Åkerholmsvägen 1D, Mjölby, Mjölby kommun, bild 2
Åkerholmsvägen 1D, Mjölby, Mjölby kommun, bild 3

Åkerholmsvägen 1D

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

1 975 000 kr

88,5 m²

4 rum

3 795 kr/mån

22 316 kr/m²

DU SOM KÖPER DENNA LÄGENHET FÅR NU AVGIFTSFRITT HELA 2023! MISSA INTE DENNA MÖJLIGHET! Varmt välkommen till Hogstad, en härlig idyll strax utanför Mjölby. Här omges man av vackra landskap och naturskön miljö med “bykänsla” som ståtar med anrik kyrka och det finns också en populär förskola. Det är endast några minuters bilresa till Mjölbys utbud av kommunikationer med pendel, affärer och skolor vilket ger fin access till service. Detta radhus är i yttersta skick, helt nytt och byggt i ett plan med egen täppa och uterum. Entrésidan är välordnad med charmigt intryck av spröjsade fönster och rödmålad fasad i längan. Till bostaden hör parkeringsplats. Hallen är ljus och luftig med plats för avhängning. Intill hallen finns ett av sovrummen med mysigt läge mot grönskan utanför. Köket är rymligt och tilltalande med snygga, tidlösa materialval med vitt kakel, mjuk gråskala på skåpsinredning som matchas med vitvaror i rostfritt. Här finns bra förvaringsutrymmen samt en trivsam matplats vid fönster. I hallen finns även badrummet, men helkaklade ytor i vitt och gråa klinkergolv. Det finns dusch samt bra förvaringsvägg med skåp samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkyta ovanpå. Vardagsrummet vetter åt motsatt håll med härligt läge mot lummig skog. Ett ljust rum med extra plats i det fantastiskt fina och rymliga uterummet som förlänger säsongerna. Ytterligare ett sovrum i detta läge finns intill vardagsrummet, “master bedroom” med bra plats för säng samt med hel garderobsvägg. Helheten är enhetlig och tidlös med ljust målade väggar, parkettgolv och extra plats i utemiljön. Trivsamt grannskap i ny bostadsrättförening vilket skapar nybyggaranda och gemensamma möjligheter för föreningen. Här råder lugn och ro med fina ytor för barnens lek och det ges även gott om utflyktsmål och natursköna upplevelser på den omgivande östgötaslätten. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Riddarängsvägen 27B, Mantorp, Mjölby kommun
 • Tis 11 apr kl 17:30

Riddarängsvägen 27B

Radhus
Mantorp, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

1 895 000 kr

74 m²

2.5 rum

246 m² tomt

Välkommen till Riddarängsvägen 27B och detta radhus med stor tomt, inglasat uterum och genomgående fina ytskikt. Här ramas trädgården fint in av en uppvuxen häck samt staket. Här pryder vackra perenner trädgården tillsammans med fina gräsytor. Husets kvadratmeter är väl planerade med ett stort vardagsrum, ett bra arbetskök och ett sovrum med utrymme för förvaring och dubbelsäng. Här finns även bra förvaringsutrymmen genom en klädkammare och ett rum som kan användas både som förråd och sovrum eller arbetsrum. Badrummet är renoverat och utrustat med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni bekvämt i ett boende med allt i ett plan På Riddarängsvägen 27B är ni del i en samfällighet där vatten, avlopp, renhållning, kabel-tv och snöskottning i området ingår i avgiften. Fiber finns även indraget i huset. I området finns även parkeringsplatser och stora gräsytor samt en gemensam tvättstuga. Via samfälligheten finns även möjlighet att hyra garage (separat kö). I Mantorp bor ni men bra kommunikationer till både Linköping och Mjölby via så väl E4:an och pendeltåget. I närheten finns även Depot med bland annat mataffär, blomsterhandlare och apotek. Välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
Åkerholmsvägen 3D, Hogstad, Mjölby kommun

Åkerholmsvägen 3D

Lägenhet
Hogstad, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

2 050 000 kr

88,5 m²

4 rum

3 795 kr/mån

23 164 kr/m²

Välkommen till Åkerholmsvägen 3D! Med ett fint hörnläge erbjuds nu detta hemtrevliga och mysiga radhus i populära Hogstad! Här bor ni med toppmodern standard i ett bekvämt boende med allt i ett plan. Trädgården är mysig och ombonad med gräsytor och altandäck. Inte minst erbjuds ett stort vinterbonat uterum med vattenburen golvvärme och stora glaspartier åt två håll. Utanför dörren parkerar ni bekvämt bilen och här finns laddbox installerad. Hallen välkomnar med ett klinkergolv i grått som sedan övergår i parkettgolv. Väggarna är målade och här finns utrymme att hänga av sig ytterkläderna. Direkt till höger finner ni det mindre sovrummet med en garderob. Detta rum passar utmärkt som sovrum, kontor, gästrum eller barnrum. Köket är modernt och fullt utrustat med kyl, frys, integrerad diskmaskin, spishäll, ugn och mikro. Bänkskivan är i sten och luckorna i modernt grått. Vidare i lägenheten erbjuds ett stort badrum med tvättdel. Här finns tvättmaskin, torktumlare, duschväggar, tvättställ i kommod med översittande spegelskåp samt wc- stol. Väggarna går i vitt kakel och golvet i mörkt klinker. Sovrummet rymmer en dubbelsäng samt garderober med skjutdörrar. Vardagsrummet rymmer en soffgrupp med tillhörande tv- möbel. Härifrån nås det vinterbonade uterummet. Här bor ni i ett nytt område med både bostadsrättsradhus och kommande villor. Varje lägenhet är utrustad med en egen värmepump och här betalar du endast för den värme och hushållsel du förbrukar. Utöver lägenheten finns ett lägenhetsförråd som nås från baksidan. Välkommen hem!

Visar alla 12