Mäklare Zebastian Pape Albrektsson

Zebastian Pape Albrektsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Frejgatan 3, Mjölby, Mjölby kommun
  • Sön 5 feb kl 12:00
Frejgatan 3, Mjölby, Mjölby kommun, bild 2
Frejgatan 3, Mjölby, Mjölby kommun, bild 3

Frejgatan 3

Villa
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

3 200 000 kr

182 m²

895 m² tomt

På Frejgatan 3 finner vi denna härliga fastighet med byggår 1975 vilket ger klassiskt funktionella ytor med gott om plats för stor familj och generösa sociala delar. Huset inramas av en prydlig trädgård med uteplatser och blomsterprakt som ger en lummig inramning till uteplatser och lekytor. Entrésidan ger ett välkomnande och elegant intryck med en rymlig parkeringsplats på uppfart samt ett stort dubbelgarage på fristående yta med separata portar. Till garaget hör även förrådsdel med praktisk förvaring. En ljuvlig uteplats i fantastiskt solläge ger gott om utrymme för att sitta i solen alternativt under tak . Som är utrustade med markiser . Med vy mot trädgårdens grönskande fruktträd och varierande växtlighet. Stensatt gång leder till huvudentré vidare till hall som har fin rymd och plats för ytterkläder. Det finns ett separat gäst -WC samt access till tvättstuga i denna del samt två av husets sovrum alternativt hemmakontor i anslutning till den inre hallen. Till vänster når man det rymliga köket som har god funktion med gott om både arbetsytor och förvaring med en del för matplats och en arbetsdel. Tidlöst och tilltalande med smakfulla materialval i ek och vitvaror i rostfritt samt bänkskiva i sten. Här finns även utgång till uteplatsen. Intill kök finns ett stort vardagsrum med härliga ljusflöden samt öppen spis och access mot uteplatsen vilket ger en riktigt fin social yta som förlängs av utemiljön. En trappa upp ryms ytterligare gott om sovrum med tre trivsamma rum med snedtak samt allrumsdel. Här finns klädkammare och även ett stort badrum med både dusch, badkar med takfönster och bastu. ”Master bedroom” är extra generöst med egen klädkammare med fönster samt utgång till en längsgående, skyddad balkong under tak. Rummen är flexibla och kan växla funktion efter behov och även i det övre planet ges gott om ljusinsläpp och rymd. Runtom huset finns plan gräsyta och odlingsdel och ytterligare altan mot trädgårdssidan. Ett riktigt trivsamt hem med närhet även till Svartåns vackra stråk, Lundbybadet samt padelhallar och fotbollsplaner.

  • Premium
Sankt Persgatan 5H, Mjölby, Mjölby kommun

Sankt Persgatan 5H

Villa
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

2 600 000 kr

135 m²

6 rum

264 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt läge på Sankt Persgatan 5H, nära pendel och centrala delar samt fina grönområden vid Svartån. Ett mysigt hem med snygga detaljer och känsla, enhetliga materialval och tilltalande interiör. Tack vare huset placering på hörnet så har man större trädgård en de flesta andra på gatan att avnjuta. Entrésidan välkomnar genom ett lugnare gatustråk utan genomfart. En uppfart intill entrén ger plats för cyklar, varifrån man sedan har access till huset via en skyddad uteplats. Den stensatta altanen har ett ombonat läge mot garagets trädgårdsdel och stående staket som ger en ombonad känsla. Gott om plats för flera möblemang och en härlig entré till den generösa hallen som nås via takad entré. Här möts man sedan av ett luftigt och elegant välkomnande med plats för ytterkläder, en hel garderobsvägg i husets nedre plan. Ett större möjligt ”master bedroom”, finns i anslutning till hallen med fint ljus. Samt ett mindre sovrum som funkar utmärkt till kontor eller gästrum. Inre delen av hallen ger plats för en trivsam tvättstuga med bra arbetsyta, ett förråd. Samt ett Badrum med dusch, WC samt bastu. En trappa upp finner man de funktionella köket och vardagsrum samt accesser till utedelar såsom balkong, trädgård och uteplats. Det ger planlösningen extra funktion där man har smarta avdelningar i husets funktion och våningsplan vilket ger större känsla av rymd. Som extra yta finns utgång till solig balkong med mysig vy! I våningsplanet finns en toalett med WC och tvättställ. Vardagsrumsdelen vetter åt motsatt håll, med tilltalande ytor och utgång till altan. En fantastisk del av huset med grönska från trädgårdstäppa och funktionellt fördelad yta för både grill, solstolar eller odlingsintresse. En trappa upp till övre plan hittar man två sovrum med bra storlek och tilltalande interiör och ljus. Här finns också ytterligare badrum med badkar, kommod och WC. Total sett ett rymligt hus med mycket charm, rymd och funktion med ypperligt läge i Mjölby. Nära också skolor, barnomsorg och aktivitetsutbud!

Folkungagatan 16, Mjölby, Mjölby kommun

Folkungagatan 16

Villa
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

2 700 000 kr

116 m²

1 040 m² tomt

Här finns en härlig karaktär anno 1934 med grönskande tomt och högt läge med vyer över staden. Huset har fina detaljer bevarade och trivsam planlösning med extra plats i funktionell källare. Entrésidan ger plats för parkering på nedfart mot garaget med dubbla portar. Här finns plana gräsytor, grönskande planteringar och stensatta gångar fram till huvudentré och hall via utbyggnad och altan. I kapprumsdel finns plats för ytterkläder och sittplats med praktiska klinkergolv och här finns också ett nyrenoverat duschrum med kommod och WC. Från entrén når man det mysiga köket med luckor i ek och vitvaror i tidlöst rostfritt. Här finns plats för matbord och även utgång till en stor altan med generös uteplats. I entréplanets övriga yta finns två eleganta sällskapsrum med vackra detaljer av parkettgolv, pardörrar samt öppen spis. Här flödar ljus från flera håll och ger möjlighet till både matsal och allrum med rummens placering i fil. I detta plan finns också ett mindre sovrum. En trappa upp finns charm i de äldre trägolven, blyinfattade fönster och trivsamma snedtak. Ytan är flexibel med fler eller färre sovrum och en öppen allrumsdel ovan trapp med utgång till balkong med härlig vy. Ett större sovrum samt ett mindre ryms i övre plan samt ett nyrenoverat, helkaklat badrum med dusch. Gott om förvaring ges i kattvindar. Källardelen utgörs av bra förråd och förvaringsutrymmen, här finns också tvättstuga med gott om plats samt ett rymligt badrum med både dusch, hörnbadkar och dubbelkommod. Det ryms även bastu i denna del vilket ger känsla av ett härligt ”hemmaspa”. Trädgården är lummig och grön med trivsamma delar av plan gräsyta med äppelträd, flera uteplatser och altaner i fina sollägen och varierande grönska. Här finns plats för barnens lek och odling för den trädgårdsintresserade. Folkungagatans härliga läge ger ett kort avstånd till affärer och serviceutbud intill bostaden och även nära skola, vårdcentral och barnomsorg. Här når man både pendel och härlig rekreation invid Svartåns glittrande vatten på promenadavstånd vilket ger möjlighet till en smidig vardag!

Ringgatan 10, Skänninge, Mjölby kommun

Ringgatan 10

Villa
Skänninge, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

2 750 000 kr

136 m²

6 rum

725 m² tomt

Välkommen till Ringgatan och ett trivsamt villaläge i idylliska Skänninge. Här bor man i en vacker ort med anrik historia och välbevarad charm där historiens vingslag gör sig påminda i kullerstensgator och torg med Vårfrukyrkan och den slingrande Skenaån som härliga inslag i stadsmiljön. Skänninge är en av Sveriges äldsta städer och idag kanske mest känd för sin uppskattade ”Skänninge marknad” och de vackra omgivningarna av den östgötska slätten. Här finns en fastighet uppförd 1934 i ett och ett halvt plan med källare där man inrett våningsplanen i två separata lägenheter. Detta ger en fantastisk möjlighet till boende med uthyrningsdel eller generationsboende med ljusa ytor och fräsch interiör. Tomten omges av en plan gräsyta och parkeringsplats på grusad uppfart. Entréplanet nås via takad förstukvist varifrån man når den inre hallen. Från entrén finns access till det nyrenoverade och helkaklade duschrummet med dubbla duschar, tvättmaskin och kommod. Det finns även förvaring och plats för ytterkläder invid hallen med klinkergolv. Vardagsrum och kök hänger samman som en, stor enhet med öppna, ljusa ytor som ges ljus från två håll och fina sällskapsmöjligheter. Det är lätt att möblera med plats för både bekvämare soffdel samt matplats intill köksdelen. Köket utgörs av ett praktiskt arbetskök med bra förvaring, bänkyta och tilltalande färgskala i vitt, grått och med gott om utrymmen. Snyggt och funktionellt med fina ljusinsläpp. Från denna del av huset når man de två sovrummen i våningsplanet, båda med bra storlek och plats för dubbelsäng samt garderober. Lägenheten i övre plan har ungefärligt samma yta, dock med snedtak och annan karaktär i utformning. Via trapp möts ett öppet utrymme som sammanlänkas med sällskapsdel och kök och härifrån har man access till en trivsam balkong med vy över området. Kök och allrum utgör en enhet med snygg och stilren yta och smakfulla materialval i bas av vitt. Det finns ett luftigt badrum med helkaklade ytor samt med dusch, kommod och tvättmaskin även här. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och med mysig karaktär av snedtaken och ljusflödet. Det finns även en rymlig klädkammare med två fönster vilket ger ett möjligt extra sovrum vid behov. Källaren ger plats för förvaring och förråd med möjligheter för utrymmen beroende på behov och önskemål. Entréplanet når en uteplats i behov av renovering av tak och inramning och det finns även ett förråd till fastigheten. Omgivningen ger promenadläge till stadskärnan och pendling. Det finns flera skolor på kort avstånd och även nära till grönområden och badplatsen vid Väderkvarnsbacken. Från Skänninge når man också hela östgötaslättens rika utbud av gårdsbutiker och lantlig idyll med gott om utflyktsmål såsom Tåkern eller Vadstena samt med Vätterns vackra vatten på nära avstånd.

Kyrkogatan 5, Ödeshög, Ödeshögs kommun

Kyrkogatan 5

Villa
Ödeshög, Ödeshögs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

2 100 000 kr

280 m²

868 m² tomt

Härlig familjevilla med fin rymd och läge! Här bor man riktigt trivsamt i gemytliga kvarter i Ödeshögs centrala delar. Det är promenadavstånd till såväl skolor som barnomsorg med närhet till affärer och serviceutbud. Kyrkogatan är utan genomfart och ligger vacker placerat intill Ödeshögs kyrka med fin grönska som omger fastigheten. Huset ger gott om plats för stora familjen med trivsam interiör, många möjliga sovrum och tilltalande ljusflöden. En välkomnande entrésida pryds av uppvuxen häck samt generös parkeringsyta vid sidan av huset. Två entréer finns till hemmet varpå man idag använder huvudingången vid sidan av huset under takad förstukvist. Från hallen finns ett av hemmets sovrum och även trappen upp till övre plan. Här nås den stora matsalen till höger med härligt ljusinsläpp och som sedan ger plats för vardagsrum i ena delen och köket i trivsam vinkel. Detta skapar rymliga sällskapsdelar med fina inslag av fondväggar och köket har arbetsyta runt köksön. Här finns utgång till tillbyggnad i uterum som ger ytterligare fina umgängesdelar samt access till uteplats. En trappa upp finns gott om extra plats och flexibilitet i funktion med antal sovrum eller hemmakontor. På gaveln av huset nås en balkong via den övre hallen med vy över området. Ett större sovrum, samt två något mindre såsom huset nyttjas nu, det finns även en stor klädkammare med fönster, ett kontor samt ett stort, härligt allrum. Detta ger möjligheter för den som behöver många sovrum, här med trivsamma ljusinsläpp och variation på lägen och fina utblickar. Ett renoverat badrum med dusch finns också i det övre planet med smakfulla materialval och kaklade väggar. Det ryms kommod samt duschvägg och handduksvärmare. Källardelen ger gott om extra plats för förvaring och har groventré ut. Det finns tvättstuga med dusch samt verkstadsdel och i övrigt finns yta att ställa i ordning beroende på behov och önskemål. Trädgården är rymlig med generös gräsyta som passar fint för barnens lek och som också erbjuder fina sollägen och möjlighet till odlingsintresse. I närområde finns tennisbanor och fotbollsplaner samt gott om lekplatser. Då Ödeshög ligger naturskönt nära Vättern på det östgötska landskapet har man närhet till fantastiska omgivningar med gott om utflyktsmål och fina gårdsbutiker. Man har kort avstånd till Omberg med sina magiska vyer och stigar, och även badplatser vid Vättern samt den unika naturen vid Tåkern för att nämna några. Varmt välkommen att trivas i denna småstadsidyll!

Lundbygatan 4B, Lundby, Mjölby kommun

Lundbygatan 4B

Lägenhet
Lundby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

1 145 000 kr

81 m²

3 rum

5 259 kr/mån

14 136 kr/m²

Välkommen till denna härliga lägenhet på Lundbygatan med tilltalande vyer över välskött grönska. Här bor man i en trivsam bostadsrättsförening med stabil ekonomi och löpande renoverade fastigheter där man även har tillgång till gym, gemensamhetslokal och hobbyrum. Denna ljusa bostad har läge högst upp i huset vilket både ger gott om ljus och fri utsikt över takåsar och trädtoppar. Hallen är centralt placerad med praktiskt kapprum som rymmer både garderober och ett separat gäst-WC. Härifrån nås ett av sovrummen, ett ljust härligt rum med nyare parkettgolv samt stort fönster. Till höger från hallen finns det fräscha köket med modern interiör i vitt och vitvaror i rostfritt med plats för matbord vid fönstret. Den inre hallen har ytterligare förvaring i klädkammare samt ger access till badrummet med dusch och egen tvättmaskin. Vardagsrummet är luftigt med elegant fiskbensparkett på golvet och utgång till den härliga balkongen under tak. Fantastiskt fint läge med natursköna vyer och gott om sol. Ytterligare sovrum finns, ”master bedroom”, med gott om förvaring i platsbyggda garderober och klädkammare. Omgivningarna är trivsamma med generösa grönytor där föreningen har gemensam uteplats. Det är kort promenadavstånd till stadskärnan med service och utbud av rekreationsmöjligheter vid Svartåns vackra stråk. Det är även nära pendel och möjlighet till parkeringsplats.

  • Plus
Södra Strandvägen 30, Mjölby, Mjölby kommun

Södra Strandvägen 30

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

1 125 000 kr

48 m²

1 rum

2 924 kr/mån

23 438 kr/m²

Otroligt fint läge invid Svartåns gröna stråk med det glittrande vattnet som ger fantastiska rekreationsmöjligheter inpå knuten. Här bor man centralt i Mjölby med några minuters promenad till pendeltåg och utbudet i stadskärnan. Dessa nybyggda fastigheter har tack vare sin fina placering och moderna utformning skapat en ny, attraktiv stadsdel med trivsam grannsämja i bostadsrättsföreningen som har intilliggande parkeringsplatser samt förråd. I huset finns två hissar och ett trapphus med magnifikt ljusflöde som även återspeglas i arkitekturen invändigt i bostaden. Denna lägenhet har högt och fritt läge med utsikt över trädtoppar och härliga utblickar med ljus och himmel som växlar med årstider som åtnjuts från den rymliga balkongen. Här skapas en rumslighet som fungerar över långa säsonger och har gott om plats att möblera. Hallen rymmer garderob och förvaring med en generös klädkammare. Här finns även ett toppmodernt badrum med dusch och helkaklade ytor med klinkergolv samt egen tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens inre yta fördelas med ett praktiskt arbetskök i vinkel i ena delen, med plats för matbord. Inredning i vitt med tidlösa materialval och fullt utrustad med diskmaskin, kyl, frys, micro samt ugn. Rummet är öppet mot köket med utgång till balkong, sällskapsyta samt sovalkov. Utrymmet för sängen blir som ett rum i rummet och har möjlighet att delas av med hel eller halvvägg vid behov. Hela bostaden är lättmöblerad med många funktionsmöjligheter där balkongen ger lyxig extra plats. Varmt välkommen att trivas i detta moderna hem på Svartåpromenaden!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7