Mäklare Alexandra Kristofic

Alexandra Kristofic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Timmerby Village 19G, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Timmerby Village 19G

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
5 000 000 kr
65,4 m²
4 rum
2 295 kr/mån
76 453 kr/m²

Smakfullt möblerad bostadsrätt med fantastiskt läge Ski in/Ski out i Söderåsen-Lindvallen! Genomgående exklusiva materialval och hög standard är ledord för nybyggda BRF Timmerby Ski & Pool Lodge med fantastiskt läge mellan Experiumtorget och Söderåstorgets pister. Här finner du ett toppmodernt fritidsboende med fullt utrustat kök och rogivande sällskapsytor där den sprakande öppna spisen ger extra härlig känsla. Generösa fönsterpartier bjuder på fina vyer mot skidbackar och fjällets natur. Från kök/allrum kliver du ut på bostadens uteplats med härligt solläge under eftermiddag och kväll. Bostadens sex bäddar är fördelade på tre sovrum. I master bedroom finns dubbelsäng och bra förvaring i den platsbyggda garderoben. Intill finns ytterligare två sovrum möblerade med våningssängar. Det finns två badrum varav ett inrymmer bastu för värmande guldkant och avkoppling efter dagens aktiviteter. Det finns också kombinerad tvätt/tork samt torkskåp. I hallen finns ett varmförråd med bra utrymme för egna tillhörigheter. Utanför entrén finns ytterligare ett förråd för skidor och utrustning. Från denna fina bostad har du endast några meter till pist/skidväg som för dig ner till Söderåstorget eller Experiumtorget. Sommartid finns föreningens mycket populära pool öppen för boende. Lindvallen i Sälenfjällen är öppen för aktiviteter både vintertid och undre barmarkstiden. Läs mer om allt som erbjuds på www.skistar.com För den som önskar finns goda möjligheter till intäkter genom uthyrning. Bostaden finns tillgänglig för omgående tillträde! Kontakta mäklare för information. Vissa möbler och invenatrier kan ingå efter ök.

 • Plus
Norra Brändan 148, Sälen, Malung-Sälens kommun

Norra Brändan 148

Fritidshus
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malung
2 985 000 kr
55 m²
1 440 m² tomt

Med ett unikt läge intill vackra Västerdalälven finns nu möjlighet att förvärva ett fritidsboende med många möjligheter. Här njuter du av lugnet och dalgångens vackra natur året om på första parkett precis intill det glittrande vattnet. Bostadshuset består av en äldre timmerbyggnad som är varsamt renoverad och inredd med stor charm och känsla. Du välkomnas in i det smakfulla och moderna köket med fina detaljer och ljus färgsättning. Innanför köket öppnar allrummet upp sig. Här möts du av en fin harmoni mellan sten och träpanel i varm ton som tillsammans med braskaminen skapar en fantastiskt mysig känsla. Glaspartier ut mot verandan släpper in ljuset och ger en vacker vy ut mot vattnet. Ett rum skapat för avkoppling och sköna lediga dagar! Uteplatsen är en givetvis en stor favorit när man finner ett så här fint läge! Här njuter du utomhus på bästa sätt antingen på den generösa altanen eller i det avkopplande SPA-badet. Från köket leder en trappa upp till loftet med vackra fönster och synliga bjälkar i taket. Här finner man bostadens "sovrum" som är inrett i mjuka och lugna färgtoner med hög mysfaktor. Vid hallen finns praktisk förvaring och ett ljust och fräscht badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Intill huset finns även en gäststuga med två separata sovrum. Området är fantastiskt för den friluftsintresserade med närhet till flertalet vattendrag och sjöar för fiske, vandrings -och cykelleder och närhet till alla Sälenfjällens barmarksaktiviteter. Vintertid så finns skoterled i närområdet samt Kläppen och Sälenfjällens skidanläggningar bara några minuter bort. Sälenfjällen är en levande destination året om med aktiviteter och arrangemang under alla årstider. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning.

 • Plus
Badviksvägen 9, Älvdalen, Älvdalens kommun
 • Sön 1 okt kl 12:00

Badviksvägen 9

Fritidshus
Älvdalen, Älvdalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
975 000 kr
50 m²
2 rum
1 027 m² tomt

Välskött fritidshus med lugnt och privat läge - Välkommen till natursköna Garberg! Här finner du ett mycket fint timmerhus med stor charm och genuin känsla. Varsam renovering har gett moderna funktioner men med den äldre stilen och känslan i behåll. Från den takade entrén välkomnas du in i hallen som leder vidare in till storstugan. Ett väl tilltaget utrymme med gott om plats för såväl matbord som allrum med soffgrupp. I den inre delen finns platsbyggd taksäng med två sängplatser. Den centralt placerade braskaminen ger härlig värme och trevlig mysfaktor. Köket har renoverats med nya skåp och luckor. Allt genomtänkt i fina material och färger som passar husets helhet. Den vackra gamla vedspisen finns kvar och pryder sin plats. Bostaden har även ett hygienutrymme med förbrännings-toalett av märket Cinderella och kommod med tvättställ. Vid farstun finns en generös altan som bjuder på sjöglimt. Här njuter du av tillvaron med härligt solläge och Spjutmosjöns vatten som glittrar mellan träden. På fastigheten finns även en gäststuga med två sängplatser samt bastu. Intill byggnaden finns praktisk utedusch. Ett före detta utedass är renoverat och ombyggt till redskapsbod. Tomten som består av orörd natur med inslag av odlingar är inhägnad med klassik gärdesgård. Från parkering till bostadshuset en grusgång anlagd. Sammantaget är det här en mycket fin fastighet med själ och känsla. En rofylld plats med naturen som granne. Säljarna har bott på fastigheten under hela sommarhalvåret sedan 2014. En hel del förbättringar är gjorda sedan förvärvet. Djupborrad brunn har anlagts och vatten finns draget till förstugan. I storstugan har trossbotten renoverats och isolerats och gäststuga med bastu och dusch har uppförts. Vinden är iordningsställd som förråd med riktigt golv och där finns även möjlighet att öppna upp för loft från storstugan. Garbergs fina badstrand ligger ca 300 meter från bostaden med barnvänlig sandstrand, bryggor, bänkar, slogbod och utedass. I området finns även Bystuga med tvättstuga, bastu, dusch och toalett. På andra sidan sjön finns alpin skidanläggning och Vasaloppsspåret för längdåkningsentusiasten. Det finns möjlighet till mycket varierat friluftsliv med bland annat cykling, klättring, vandring och fiske i området. Vid Spjutmo anläggs fiskvägar för ädelfisk vilket kommer att ha positiv effekt för fisket. Varmt välkommen med intresseanmälan. Visningar annonseras löpande och kräver anmälan.

 • Plus
Gruddbo 107, Sollerön, Mora kommun

Gruddbo 107

Tomt
Sollerön, Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
250 000 kr
1 500 m² tomt

Med ett naturskönt läge med närhet till Siljan finns nu tre tomter till salu. Ett unikt tillfälle att förvärva flera tomter intill varandra eller för dig som vill köpa enskild tomt. Här har du möjlighet att skapa en fritidsdröm med närhet till Siljan och bara en kort bilfärd till Mora. Läs gärna mer om området https://www.mangberg.se/ Denna tomt ska avstyckas från stamfastighet vilket kommer att genomföras vid försäljning. För tomten finns förhandsbesked om bygglov. Besök gärna tomten på egen hand! Kontakta mäklare för mer information.

 • Plus
GRUDDBO 107:3 , Mora, Mora kommun

GRUDDBO 107:3

Tomt
Mora, Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
250 000 kr
1 203 m² tomt

Med ett naturskönt läge med närhet till Siljan finns nu tre tomter till salu. Ett unikt tillfälle att förvärva flera tomter intill varandra eller för dig som vill köpa enskild tomt. Här har du möjlighet att skapa en fritidsdröm med närhet till Siljan och bara en kort bilfärd till Mora. Läs gärna mer om området https://www.mangberg.se/ För tomten finns förhandsbesked om bygglov. Besök gärna tomten på egen hand! Kontakta mäklare för mer information.

GRUDDBO 107:4 , Mora, Mora kommun

GRUDDBO 107:4

Tomt
Mora, Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
250 000 kr
1 407 m² tomt

Med ett naturskönt läge med närhet till Siljan finns nu tre tomter till salu. Ett unikt tillfälle att förvärva flera tomter intill varandra eller för dig som vill köpa enskild tomt. Här har du möjlighet att skapa en fritidsdröm med närhet till Siljan och bara en kort bilfärd till Mora. Läs gärna mer om området https://www.mangberg.se/ För tomten finns förhandsbesked om bygglov. Besök gärna tomten på egen hand! Kontakta mäklare för mer information.

Rödingvägen 743, Transtrand, Malung-Sälens kommun
Rödingvägen 743, Transtrand, Malung-Sälens kommun, bild 2
Rödingvägen 743, Transtrand, Malung-Sälens kommun, bild 3

Rödingvägen 743

Fritidshus
Transtrand, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
6 850 000 kr
173 m²
8 rum
1 308 m² tomt

Stort fritidshus med 14 bäddar! Här har du Ski in/Ski out läge för både alpint och längd. Njut av vacker fjällmiljö och närhet till aktiviteter i detta trivsamma hus med modern hög standard. På Rödingvägen i Kläppen finner du detta rymliga fritidshus med 14 bäddar. Här bor du bekvämt och liftnära med både alpin åkning och fantastiska längdspår strax intill huset. Generösa fönsterpartier bjuder på vackert ljusinsläpp och härlig utsikt mot Kläppens skidanläggning och Transtrandsfjällen. Detta fjällnära fritidshus erbjuder både sängplatser och utrymme för många med två vardagsrum och tre badrum. Perfekt för den stora familjen, vänner eller släktingar som vill köpa något ihop. Köket är modernt och välplanerat med gott om utrymme för matlagning och förvaring. Extra plus för dubbla diskmaskiner! Här finns utrymme för gemensam matlagning och plats för alla vid det stora matbordet. Med den öppna moderna planlösningen är det lätt att umgås och vardagsrummets sköna soffa blir en naturligt samlingsplats med den sprakande braskaminen i centrum. Från allrummet når du den stora balkongen med gott om utrymme för att njuta av eftermiddags -och kvällssol. På entréplan finns ett större badrum med bastu samt uteplats med eget SPA-bad. Helt underbart att få koppla av med en värmande bastu eller ett skönt varmt bad efter dagens aktiviteter. Även från SPA-badet njuter man av den fantastiska vyn mot skidbackar och vacker fjällnatur. Kontakta ansvarig mäklare Alexandra Kristofic. för visning!

 • Premium
Tjäderåsvägen 15B, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Tjäderåsvägen 15B

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 950 000 kr
56 + 6 m²
3 rum
vån 2/2
1 769 kr/mån
52 679 kr/m²

Välkommen till Lindvallen Hills och denna ljusa luftiga lägenhet på övre plan med fjällutsikt! Här erbjuds nu en ljus och trevlig trerumslägenhet på andra våningen med utsikt över Lindvallens skidbackar och fjällets vackra natur. Det moderna köket tillsammans med allrummet ger generösa ytor för att umgås tillsammans under fjällsemestern. Med vackra snedtak har man skapat en härlig rymd och det stora fönstret ger både utsikt och vackert ljus i bostaden. Ifrån hallen når man de båda sovrummen. Ett första sovrum är försett med dubbelsäng och ett andra rum har två platsbyggda våningssängar med förvaringslådor. I hallen finns också förvaring bakom stora skjutdörrar samt tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Bostaden har två ljusa badrum med dusch och wc i båda. I det större finns även en rymlig bastu med fönster mot fjället. Ett komplett fritidsboende med närhet till Lindvallens stora utbud med aktiviteter året om. Trevligt inrett med möbler och inventarier som medföljer. För bostaden finns uthyrningsavtal tecknat med Skistar. Kontakta ansvarig mäklare för information och visning. Till lägenheten hör två förråd som ligger i anslutning till entrén samt på markplan. Väldigt praktiskt vid uthyrning då du kan nyttja ett förråd helt privat och erbjuda hyresgäster ett eget förråd. -Området- Från området når du Lindvallens liftsystem via skidbussen eller med transportlift till Söderåstorget. Från Lindvallen Hills - Hills Ski & Pool Lodge 365 är det ca 500 meter till Experium med bland annat restauranger, shopping, äventyrsbad och SPA. Lindvallen är Sälenfjällens största och populäraste område och möjligheten till uthyrning är stor. Hills Ski & Pool Lodge 365 erbjuder ett aktivt åretruntboende –området har trevliga gemensamma ytor med pool, soldäck och utegym. I närområdet finns fina cykel -och vandringsleder. På sommaren tar man sig enkelt bort till Experiumtorget eller Gustavstorget och dess bikeparks samt leder för downhillcykel. Sälenfjällen erbjuder ett aktivt friluftsliv under alla årets dagar likväl som rekreation och rofyllt lugn.

 • Plus
Hjortstigen 23C, Orrliden, Malung-Sälens kommun
Hjortstigen 23C, Orrliden, Malung-Sälens kommun, bild 2
Hjortstigen 23C, Orrliden, Malung-Sälens kommun, bild 3

Hjortstigen 23C

Lägenhet
Orrliden, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 950 000 kr
90 + 16 m²
6 rum
4 459 kr/mån
43 889 kr/m²

Med ett fantastiskt fint läge där du njuter av vidsträckt utsikt mot Hundfjället och Tandådalens skidanläggningar finner du denna trivsamma och rymliga bostadsrätt. Med 10 bäddar fördelade på 4 sovrum finns det gott om plats för den stora familjen! Bostaden är i två etage och mycket smakfull med ljust trä och vackra inredningsdetaljer som tillsammans med den generösa takhöjden skapar en luftig och hemtrevlig atmosfär. Allrummet och köket har stora vackra fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och underbar utsikt mot fjällen. På samma våning finns två sovrum samt hall och badrum med wc och dusch. På nedre plan finns två sovrum samt ett allrum/gästrum. Här finns även badrum med bastu samt en mycket rymlig och praktisk hall med tvättmaskin, tumlare, torkskåp och pjäxtork. Nedre plan har stor terrass med utrymme för både matplats och soffgrupp. Här finns även ett SPA-bad (avstängt , tömt och ej i drift) Sammantaget är detta ett mycket praktiskt och trivsamt boende med gott om sovplatser och trevliga sociala ytor både inne och ute. Besök bostaden i 3D; https://my.matterport.com/show/?m=iz7RwkTjYei Här lever du din friluftsdröm med fjällets natur direkt inpå knuten. Under barmarkstiden njuter du av fjällets vackra natur på närliggande cykel -och vandringsleder och vintern erbjuder längdåkning och skoterleder i närområdet. Från huset har man en fantastisk vy över Tandådalen och Hundfjällets skidanläggningar som bara är några minuters bilväg bort. Det finns även skidbuss till backarna med hållplats strax nedanför bostaden vid huvudvägen. Sälenfjällen är en pärla för friluftsälskare året om! I närområdet finns förutom alla friluftsaktiviteter även matbutiker och restauranger. Vintertid är Sälenfjällen välkänt för alpin skidåkning, skoterleder och längdspår och under sommaren och hösten förvandlas vyerna till ljungtäckt fjäll och skogsmark med långa vandringsleder, fantastiska cykelleder, fina fiskevatten och framför allt avkoppling och rekreation. I detta fina fritidshus finns allt du behöver för en härlig tillvaro i vår fantastiska fjällvärld. Det finns också möjlighet till uthyrning då Sälenfjällen är ett väldigt populärt turistmål. Bostaden visas löpande. Kontakta ansvarig mäklare för bokning.

 • Premium
Timmerbyn Village 7A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Timmerbyn Village 7A

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
8 250 000 kr
126 m²
7 rum
7 625 kr/mån
65 476 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva exklusiv bostadsrätt med ski in/ski out läge vid Söderåsens nedfarter i Lindvallen! Nybyggd lägenhet med tillträde augusti 2023! Välkommen till BRF Timmerby Village! Etagelägenhet i parhus med fantastiskt läge vid Söderåsens pist. Här erbjuds ett exklusiva fritidsboenden med väl tilltagna ytor samt uteplats och balkong! I första etaget finns det välplanerade köket med matplats och allrum. Här är det öppet ända till nock med otroligt ljusinsläpp och vy mot pisten. Egen uteplats i direkt anslutning till köket. Vidare finns här ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett exklusivt badrum med wc, dusch, tvättmaskin och bastu. På övervåningen finns ytterligare 4 sovrum varav ett för dubbelsäng och tre för våningsäng vilket ger möjlighet till totalt 10 sängplatser. Här finns även ett rymligt badrum med dusch och wc samt allrum. Via loftgången når du bostadens balkong med härligt solläge. Annons uppdateras med bilder inom kort. Kontakta ansvarig mäklare. De arkitektritade husen med stora glaspartier ger vackert ljusinsläpp och underbar utsikt mot skidbackar och fjällnatur. Såväl husen som lägenheterna andas kvalitet med väl genomtänkta materialval och hög standard. Interiören genomsyras av genuin fjällkänsla med vackra väggar i trä samt inslag av sten vid braskaminen. Här skapas en lugn och harmonisk miljö med rymliga sällskapsytor och toppmodern utrustning och standard. Tillsammans skapar dessa komponenter bästa möjliga förutsättningar för semester och rekreation. Månadsavgiften inkluderar löpande kostnader såsom fjärrvärme, VA, vägsamfällighet, avfallshantering, snöröjning, sotning, försäkring, bostadsrättstillägg, larmuppkoppling, ekonomisk förvaltning, räntor och amortering. Du behöver alltså bara betala för din hushållsel (uppvärmningen ingår i avgiften) samt lösöreförsäkring utöver avgiften! BRF Timmerby Village projekteras och uppförs av SkiStar och PEAB genom deras gemensamma bolag SkiAB. Ett tryggt projekt för dig som vill investera i ett genuint fritidsboende med fantastiskt läge i Lindvallen, Sälenfjällen. Med stolthet kan vi meddela att alla bostäder i projektet blir Svanenmärkta. Tillträde under v 33! Bli den första ägaren till denna fjälldröm! Möjlighet till visning både digitalt och på plats erbjuds löpande! Kontakta ansvarig mäklare eller assisterande mäklare för bokning. OBS! Byggnation pågår fortfarande på området. Boka din visning!

 • Plus
ISUNDA 4:29 , Mora, Mora kommun

ISUNDA 4:29

Tomt
Mora, Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
950 000 kr
7 326 m² tomt

Stor tomt med många möjligheter! Nu finns det möjlighet att förvärva en stor tomt med fantastiskt läge i vackra Isunda! Med ett beviljat förhandsbesked för bygglov samt möjlighet att ansluta till kommunalt vatten och avlopp (2024) finns här stora möjligheter för såväl permanentbostad som fritidsboende. Området är naturskönt och rofullt med Siljan som granne. I vackra Näsgårdsviken finns båthus och badplats. Kontakta mäklare eller assisten genom en intresseanmälan!

 • Plus
Stugbyvägen 36, Sälen, Malung-Sälens kommun

Stugbyvägen 36

Villa
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
1 800 000 kr
54 m²
4 rum
142 m² tomt

Stuga i populära Garpsätra - En riktig pärla med närhet till såväl skidåkning och skoterleder som badplats, fina fiskevatten och hjortronmyrar. Mysig och välplanerad stuga som i sina 54 kvadratmetrarna inrymmer hela 3 sovrum samt kök/allrum och badrum med bastu. Vid köket finns utgång till veranda som bjuder på soligt läge större delen av dagen. Allrummets öppna planlösning ger utrymme för att äta och umgås tillsammans samtidigt som de tre sovrummen ger samtidigt lite privat utrymme under vistelsen. I badrummet finns värmande bastu för avkoppling efter dagens aktiviteter. Huset är beläget i ett av de yttre områdena närmast sjön med mysig skogsstig som tar dig till badbrygga vid den närmre sjön eller härlig sandstrand med brygga som ligger strax intill. I området finns även tennisbana. I Garpsätra stugby njuter du av norra dalarnas vackra natur - Året om! Läs gärna mer om Samfälligheten här https://www.garpsatra.se/ Visning hålls både vid aviserade tillfällen och privat enligt överenskommelse. Kontakta oss för mer information.

 • Plus
Femten 340, Lima, Malung-Sälens kommun
Femten 340, Lima, Malung-Sälens kommun, bild 2
Femten 340, Lima, Malung-Sälens kommun, bild 3

Femten 340

Tomt
Lima, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
250 000 kr
1 760 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en fin fastighet vid populära Femten. Förhandsbesked för bygglov samt protokoll och förrättningskarta finns under filer. Området är mycket populärt för fritidsändamål där man njuter av skog och sjö under årets alla årstider. Sommartid är fiske och bad så klart en given favorit medans man vintertid har möjlighet till skoteråkning. Skogen bjuder på svamp och bär under sensommar och höst och på de många myrarna i området finns det också chans till hjortron. I området är inte anslutet till Malungs Elnät. Anmäl ditt intresse via hemsidan. Kontakta gärna ansvarig mäklare eller assistent.

 • Premium
Vintergatan 745C, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Vintergatan 745C

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
4 500 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/2
5 631 kr/mån
64 286 kr/m²

Med en ljus och luftig planlösning och toppmodern finish välkomnas du in till Vintergatan 745C i nybyggda BRF Bergsbyn. Här erbjuds du ett trevligt inrett fjällhem i två plan med balkong i två väderstreck. Entréplan välkomnar med öppna ytor och spektakulär takhöjd i kök/allrum. Stora glaspartier bjuder på både ljusinsläpp och vacker utsikt. Balkongen i söderläge bjuder på sköna stunder i solen under större delen av dagen. Master bedroom har egen balkong mot morgonsolen och rymmer både dubbelsäng och platsbyggd förvaring. Vid den välplanerade hallen finns ett rymligt badrum med bastu samt tvättmaskin. Övervåningens två sovrum nås via en vacker loftgång. På övervåningen finns även ett badrum med dusch och wc. Mycket bra utrymme för förvaring finns i förråd under trappan. Det finns även skidförråd utanför bostaden. Missa inte att besöka bostaden i 3D! Här kan du både se dig om i lägenheten och se planlösningen: https://my.matterport.com/show/?m=1VS6JXBWHLU För bostaden finns ett uthyrningsavtal för 22/23 vilket är uppsagt för nästa säsong. Lindvallen är för många känt som hjärtat i Sälenfjällen med verksamhet året runt. Med det mesta för en lyckad semester inom gångavstånd blir dina dagar här fyllda av aktiviteter, nöjen och avkoppling. SkiStar har på senare år investerat mycket i aktiviteter även under barmakstiden. Läs gärna mer på www.skistar.se/salen

Timmerby Village 9C, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Timmerby Village 9C

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
5 300 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
2 875 kr/mån
73 611 kr/m²

Exklusiva bostadsrätt i markplan med genomgående hög standard! Ski in/Ski out, med pisten som passerar precis vid den stora terrassen! Ta på dig skidorna vid ytterdörren och ta dig sedan enkelt vidare ut i Lindvallens magiska skidsystem. Bostaden om 72kvm är noggrant planerad för att skapa ett optimalt boende med stor yta för att umgås. Kök och allrum ligger med utsikt mot fjället i öppen planlösning. Generösa fönsterpartier släpper in stora mängder dagsljus och ger rummet en rymlig och luftig känsla. Den centralt placerade braskaminen ger härlig värme och extra mysfaktor. Köket är modernt och har genomgående hög standard i både material och vitvaror. Totalt innehar bostaden 8 sängplatser fördelat på två sovrum. I det ena rummet inryms en dubbelsäng medan det andra har två familjesängar. Vidare finns två badrum varav ett med bastu och tvättmaskin. Gott om utrymme för förvaring både i hall men också intill entrén där ett skidförråd finns. Detta är det optimala läget för en riktigt fritidsdröm med plats för både avkoppling och en aktiv semester. Söderåstorget är ett område med stora Med ett unikt läge vid Lindvallens sydligaste nedfarter och gångavstånd till Experiums utbud av service, restauranger och aktiviteter så erbjuds du här ett perfekt fritidsboende för aktiv semester året om. SkiStar har under senare år satsat mycket på sommaraktiviteter men det finns också fina planer för utbyggnad av skidsystemets södra del. För bostaden finns ett uthyrningsavtal med SkiStar. Bostaden säljs inklusive möbler och inventarier med undantag för personliga tillhörigheter och eventuella inredningsdetaljer. Gör din intresseanmälan via formulär. Visningar hålls löpande.

 • Plus
Vintergatan 745B, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Vintergatan 745B

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malung
3 400 000 kr
46 m²
3 rum
2 382 kr/mån
73 913 kr/m²

Välkommen till Vintergatan och denna fina bostadsrätt med enastående läge vid Lindvallens skidområde Här erbjuds ett trivsamt fjällboende med genomgående hög standard och skön utemiljö. Skidbacken är bara några stavtag bort och all Lindvallens service så som Experium, SkiLodge och restauranger finns inom gångavstånd. Detta fina fjällhem erbjuder kök och allrum i öppen planlösning samt två sovrum. I badrummet finns bastu. Njut av vårsolen på den egna trivsamma uteplatsen med söderläge och koppla av på fjällsemetstern med allt du behöver inom gångavstånd. Lindvallen är Sälenfjällens hjärta med verksamhet året om. En pärla för både aktiv semester och vila under alla årstider. Goda möjligheter till intäkter året om för den som vill hyra ut. Ej bunden av uthyrningsavtal. Se bostaden i 3D-vy och planlösning via länk https://my.matterport.com/show/?m=eH4WYz3jf1H Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

 • Plus
Tjäderåsvägen 15c, Sälen, Malung-Sälens kommun

Tjäderåsvägen 15c

Lägenhet
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 900 000 kr
72 m²
4 rum
vån 1
2 244 kr/mån
54 167 kr/m²

Äntligen finns nu en större lägenhet om fyra rum och kök i markplan till salu! Solläge från morgon till kväll på de båda uteplatserna i två väderstreck. Här möts du av luftiga ytor med stora generösa ljusinsläpp och smakfull ljus färgsättning. Det väl tilltagna allrummet har plats för både soffgrupp och matbord och erbjuder gott om utrymme för att umgås och koppla av tillsammans i . Möblerna är av hög kvalitet och utvalda med omsorg för att skapa den hemtrevliga och mysiga känslan. Vid hallen ligger bostadens tre sovrum med lugnt och lite avskilt läge. Totalt erbjuds 8 bäddar; Masterbedroom med dubbelsäng, sovrummen 2 som har två våningssängar med smart förvaring i lådor under och sovrum 3 med dubbelsäng. Sovrummen nås från hallen där det även finns platsbyggd garderob med skjutdörrar där det även finns torkskåp och pjäxtork. Vidare finns två badrum med dusch och toalett. I det större badrummet finns tvättmaskin och torktumlare samt bastu. Ljuvligt att koppla av i den värmande bastun med utsikt mot fjället efter dagens aktiviteter. Huset har ett lugnt läge i området med väldigt lite trafik framför huset vilket gör att det är enkelt för barn och ungdomar att leka utomhus. Det är också nära till poolområdet. Till lägenheten hör två förråd varav det ena är varmbonat. Båda förråden är placerade i anslutningen till entrén. Väldigt praktiskt med två separat låsbara förråd vid uthyrning då man kan använda ett förråd helt privat och erbjuda hyresgäster att använda det andra. För bostaden finns uthyrningsavtal tecknat för vintersäsong 2022/2023 Ägarna har själva bokat sportlov v9 och påsk v15 vilket kan övertas vid köp. Denna bostad säljs inklusive möbler och inventarier motsvarande uthyrningskrav. Undantag görs för personliga tillhörigheter och inredningsdetaljer. Lägenheten visas löpande under bytesdagar. Kontakta ansvarig mäklare för information och bokning. -Området- Från området når du Lindvallens liftsystem via skidbussen eller med transportlift till Söderåstorget. Från Lindvallen Hills - Hills Ski & Pool Lodge 365 är det ca 500 meter till Experium med bland annat restauranger, shopping, äventyrsbad och SPA. Lindvallen är Sälenfjällens största och populäraste område och möjligheten till uthyrning är stor. Hills Ski & Pool Lodge 365 erbjuder ett aktivt åretruntboende –området har trevliga gemensamma ytor med pool, soldäck och utegym. I närområdet finns fina cykel -och vandringsleder. På sommaren tar man sig enkelt bort till Experiumtorget eller Gustavstorget och dess bikeparks samt leder för downhillcykel. Sälenfjällen erbjuder ett aktivt friluftsliv under alla årets dagar likväl som rekreation och rofyllt lugn.

Nordklint 53, Stöten, Malung-Sälens kommun

Nordklint 53

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
7 000 000 kr
124 m²
6 rum

Stort boende med 12 bäddar, 6 rok Ski in/Ski out - Välkommen till Nordklint 53! Här hittar du ett unikt fritidsboende i två plan. Modern standard och hög komfort med fantastiskt läge precis intill pisten. Den givna samlingsplatsen är det väl tilltagna allrummet i entréplan med köksdel. Här finns plats för hela sällskapet att samlas för såväl middagar som umgänge. Den sprakande brasan ger extra mysfaktor och värme. På övervåningen finns ytterligare ett allrum vardagsrum. Perfekt för att dela upp sällskapet när man vill se på film, spela spel eller bara koppla av. Bostaden inrymmer totalt 12 bäddar fördelade på 4 sovrum samt 2 extra platser i bäddsoffa. På Entréplan finns sovrum 1 försett med Kärlekssäng 160 cm nere och 120 cm uppe och Sovrum 2 med två våningssängar. På övre plan finn sovrum 3 med dubbelsäng 160 cm och sovrum 4 försett med Kärlekssäng 160 cm nere och 120 cm uppe. I allrummet på övervåningen finns dessutom bäddsoffa med plats för 2 personer. Båda våningsplanen har badrum med dusch och toalett. Givetvis finns det även bastu där du njuter av avkoppling och värme efter dagens aktiviteter. Möbler i bostaden är i teak och specialbyggda för detta hus. Sammantaget erbjuds här ett optimalt fjällboende med stor komfort, unik design och plats för många. Du bor med ett fantastiskt ski in/ski out läge och välpreparerade längdspår och skoterleder i närheten. Stöten är en mycket populär skidanläggning som vinner priser varje år för sina nedfarter och parker. Nu gör man stora investeringar för framtiden med verksamhet året om. Läs gärna mer om området på www.stoten.se Från Stöten är det endast 12 minuter bilresa till Sälenfjällens flygplats Scandinavian Mountains Airport som erbjuder direktflyg till både Svenska och internationella städer. Trysil som också erbjuder fantastisk skidåkning ligger endast 40 km bort och till anläggningarna i Hundfjället och Tandådalen är det 20 km. Bostaden hyrs ut av Stöten och genererar goda intäkter. Bostaden säljs inklusive möbler och inventarier. Möbler i lägenheten är i plantageodlad teak och specialbyggda för den här bostaden. Då bostaden är under uthyrning så erbjuds visningar enligt överenskommelse. Se gärna bostaden via 3D-länk i annonsen. Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning eller frågor.

 • Balkong
 • Uteplats
GESUNDA 76:2 , Mora, Mora kommun

GESUNDA 76:2

Tomt
Mora, Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
250 000 kr
960 m² tomt

**PRISSÄNKT** Byggklar tomt med centralt läge i Gesunda - Nära till Siljan och Gesundaberget! Nu finns chansen att förvärva en fin tomt för fritidshus eller permanentboende i vackra Gesunda med närhet till allt som denna fina by har att erbjuda. Dalarna och området kring Siljan är välkänt för sin vackra natur och fina upplevelser året om. Oavsett om du planerar för ett permanentboende i fantastisk bymiljö eller ett fritidsboende med närhet till både aktiviteter och avkoppling så har området mycket att erbjuda. Gesunda är en by med aktiviteter för alla åldrar året om med en aktiv Byförening bestående av både bofasta och fritidsboende. Tillsammans verkar de för en levande landsbygd. Läs gärna mer på https://www.gesunda.se/ I området finns kommunalt vatten och avlopp. Kostnad för anslutning 185 000 kr (uppgift från Nodava) Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Timmerby Topp 1214C, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Timmerby Topp 1214C

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
3 600 000 kr
42 m²
2.5 rum
vån 1/2
1 736 kr/mån
85 714 kr/m²

*PRISSÄNKT* Med fantastiskt läge mellan Märtabacken och skidvägen mot Söderåstorget finner du denna välplanerade pärla! Ski in /Ski out när det är som bäst och gångavstånd till Experiums utbud av service och aktiviteter. Fina materialval och mjuk färgsättning ger bostaden en genuin känsla. Här kopplar du av framför den sprakande brasan efter dagens aktiviteter och vaknar med fjället precis utanför sovrummets stora glaspartier. På baksidan finns uteplats precis intill skidbacke och vid entré och allrum löper ett trädäck i vinkel. Härlig utemiljö med många soltimmar! Bostadens 42 kvadratmeter är mycket väl disponerade. Entré och badrum ligger centralt placerat mitt i bostaden vilket delar av kök/allrum från sovdelen och dessutom ger två separata uteplatser. Den sociala ytan rymmer både matplats och soffa och braskaminen ger en extra mysfaktor. Köket är modernt och genomtänkt med diskmaskin och ugn kombinerad med micro. Via skjutdörrar i glas kommer du ut på trädäcket ut mot innergården. I andra änden finns bostadens sovavdelning med totalt fyra bäddar fördelade på alkov och sovrum. Sovalkoven upplevs som ett eget rum med våningsäng och garderob. Intill ligger ett sovrum med dubbelsäng och praktisk förvaring. Större delen av gaveln mot fjället består av stora fönsterpartier samt skjutdörr ut mot altan i söderläge. Direkt utanför går skidväg ner mot Söderåstorget. Här har du många soltimmar att se fram emot och ett trivsamt privat läge med minimal insyn. Sammantaget är detta ett mycket fint fjällboende med en härlig harmoni och avkopplande atmosfär samtidigt som du har nära till Experiumstorget och all service i Lindvallen. För bostaden finns ett uthyrningsavtal som tas över av köparen. Bostaden säljs inklusive viss möblering och inventarier. Se bostaden i 3D https://my.matterport.com/show/?m=DbQRpcFCyBX Förutom annonserade visningar så erbjuder vi privata visningar efter önskemål. Kontakt sker via intresseanmälan.

 • Plus
ISUNDA 1:51 , Mora, Mora kommun

ISUNDA 1:51

Fritidshus
Mora, Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mora
1 200 000 kr
37 + 7 m²
2.5 rum
512 m² tomt

Fantastiskt läge vid enskild vik i Siljan. Här uppförs tre stycken stomfärdiga hus på egen tomt med endast 100 meter till strandkant. Ett unikt tillfälle att förvärva ett strandnära fritidshus! Pris från 1 200 000 kr Vid en vacker enskild vik vid Siljan har tre fastigheter styckats ut och står nu redo att bebyggas. Här råder lugnet och naturens närvaro är minst sagt påtaglig. Från egen uteplats i västläge tittar du ut över Siljans glittrande vatten med fåglarnas kvitter och björkarnas stilla sus i bakgrunden. Det här är en plats för avkoppling , lugn och harmoni. En plats för vila och välmående för alla sinnen. Här har du nu möjlighet att skapa din egen fritidsdröm utifrån ett stomfärdigt hus. Varje tomt bebyggs med ett trivsamt hus med ytterst välplanerad yta. De 44 kvm golvyta ger plats för hela 3 rok med sovrum, storstuga, köksdel och sovloft samt entré och hygienutrymme. Du får alltså ett komplett hus som står färdigt med fönster, tak, innerväggar och golv men där du själv får välja hur du vill färdigställa invändigt med ytskikt, kök, materialval och färger. Du designar ditt eget boende! Huset är även grundmålat och färdigställt utvändigt. Altan ingår ej men kan läggas till efter önskemål. Det finns också möjlighet till förråd/uthus som tillval. Pris vid förfrågan. Allt detta på lättskött skogstomt och med vackra Siljan alldeles nedanför huset. För den som vill finns odlingslotter för arrende på stamfastigheten. Möjlighet att få njuta av egna grönsaker och att få ta upp sin egenodlade potatis - ett nöje för både stora och små! Här lever du enkelt, naturligt och oberoende! Med vatten från gemensam vattenbrunn och eget bdt-avlopp samt solceller för egen el är du helt fri från driftkostnader. Matlagning sker med fördel via vedspis eller gasolspis. En braskamin är ett förträffligt alternativ för uppvärmning och ger en härlig mysfaktor till storstugan. Ved går att köpa från stamfastighet och levereras till tomtgräns. Så enkelt och bekymmersfritt! Här ska man bara koppla av och njuta av livet! Investera i ett naturnära och oberoende boende! Ett boende för dig idag och för framtida generationer! Ett riktig pärla för dig som trivs i naturen och uppskattar lugnet som skogen och Siljan erbjuder! Eventuellt möjligt att köpa enbart tomten med färdig plintgrund. Kontakta mäklaren. Bilderna i annonsen är från uppfört hus (ej till salu) på en av tomterna där vi också erbjuder visningar. Missa inte denna fantastiska möjlighet! Varmt välkommen med din intresseanmälan! Till försäljning finns följande fastigheter: Isunda 1:51 Isunda 1:50

 • Plus
Nicolaus Väg 5, Idre, Älvdalens kommun

Nicolaus Väg 5

Lägenhet
Idre, Älvdalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 950 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/2
2 886 kr/mån
42 143 kr/m²

Lodge 872 - Panorama & Pool erbjuder ett fantastiskt Ski in/Ski out läge i Himmelfjäll! Med fantastisk utsikt mot skidbackar och fjäll blir detta en fritidsdröm för alla årstider! Nu finns möjlighet att förvärva en bostadsrätt i ett helt nybyggt projekt i Idre Himmelfjäll till ett riktigt fint sommarpris! Från lodgens balkong möts man av en magisk utsikt över Himmelsfjälls pister. Med den vackra fjällnaturens närhet skapas en fridfull plats där man kan njuta tillsammans med vännner och familj. Lodgerna är extremt välplanerade där skapandet av umgängesytor har varit i stort fokus. Kök och allrum har öppen planlösning där man kan umgås och laga mat efter en dag i skidbacken med sprakandet från kaminen i bakgrunden. Allting är inramat av påkostade och noga utvalda material för att skapa en lugn och harmonisk fjällkänsla. Boendet är även utrustat med tre sovrum fördelat på åtta bäddar samt två badrum varav ett innehållande bastu. Lodgen har även tillgång till två utvändiga skidförråd samt två parkeringsplatser belägna på entésidan av huset. Här fins även en "carport" för snöskotrar eller cyklar. Med pisten precis vid tomtgränsen samt längdspår och skoterled nedanför området tar du dig lätt ut till fjällets aktiviteter. Områdets infrastruktur planeras omsorgsfullt för att bevara naturen i största möjliga mån och skapa ett område som är grönt på sommaren och vitt på vintern - precis som det ska vara. Nedfart till området anläggs och lift vid området byggs under 2022 för att stå klar inför öppning vintersäsong 2022/2023 Poolen - En extra exklusiv touch! En uppvärmd pool med soldäck placerad vid tomtgräns ger extra guldkant. Här får du känslan av att simma rakt ut i pisten! Ett fantastiskt komplement för fritidsboendet som används året om och helt unikt för Idre Himmelfjäll. Det här blir barnens favorit under sommaren och ger en extra möjlighet till uthyrning. Lodge 872 - Panorama & Pool är ett perfekt område för den aktive som söker naturupplevelser året runt. Ett unikt tillfälle att investera i Sveriges yngsta fjällanläggning! Till Lodgen finns gällande obligatoriskt avtal om uthyrning i enlighet med Idre Himmelfjälls regler. Månadsavgiften är baserad på en finansiering om 1,75% i ränta samt 1% amortering enligt kostnadskalkyl. Idre Himmelfjäll - Sveriges yngsta skidanläggning med höga ambitioner för framtiden! Med 22 nedfarter och åtta liftar får du här en varierad skidåkning för hela familjen. På toppen befinner du dig hela 872 meter över havet. Här har man nyligen öppnat fyra nya nedfarter och fler planeras mycket omsorgsfullt för att bevara en härlig fjällkänsla med slingrande nedfarter i "Colorado-stil" Förutom skidåkningen så utvecklar man hela destinationens utbud med service och restauranger väl anpassade för familjen. Området kring Idre är en sann pärla under årets alla årstider! Här finns mängder av aktiviter att välja mellan och många fina platser att besöka. Här njuter du vintertid bland annat av skidåkning på längden eller utför , skoterleder inom SONDs område som är mycket välpreparerade och håller hög standard och fina vatten för vinterfiske. Sommarsäsongen håller samma höga nivå som vintern och erbjuder mycket fina leder för cykling, och vandring. Paddling och fiske är en given sommarsysselsättning och den populära höghöjdsbanan utmanar alla åldrar. Ett komplett fritidsparadis för den aktiva familjen under årets alla årstider helt enkelt!

 • Plus
Nicolaus väg 7, Idre, Älvdalens kommun

Nicolaus väg 7

Lägenhet
Idre, Älvdalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
2 950 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1/2
2 886 kr/mån
42 143 kr/m²

Lodge 872 - Panorama & Pool erbjuder ett fantastiskt Ski in/Ski out läge i Himmelfjäll! Med fantastisk utsikt mot skidbackar och fjäll blir detta en fritidsdröm för alla årstider! Den arkitektritade Lodgen ger en direkt känsla av avkoppling. Här kan vänner och familj samlas och njuta av en magisk vistelse i fjällen tillsammans. Detta välplanerade boende inrymmer öppen planlösning mellan kök och allrum. De stora fönstren ger inte bara ett magiskt ljusinsläpp utan också en storslagen utsikt över Himmelfjälls pister och vackra natur. Från allrummet tar man sig vidare ut till den trivsamma uteplatsen med närhet till föreningens uppvärmda pool. I boendet finns tre sovrum fördelade på åtta bäddar samt två badrum varav det ena med bastu. Genomgående är lodgen påkostad med noga utvalda material för att skapa en lugn och genuin fjällkänsla. Bostaden har 2 st parkeringsplatser belägna vid entrén samt en "carport" för snöskoter eller cyklar. Här finns även 2 st utvändiga förråd. Perfekt förvaring för utrustning och liknande när man kommer hem från skidbacken. Med pisten precis vid tomtgränsen samt längdspår och skoterled nedanför området tar du dig lätt ut till fjällets aktiviteter. Områdets infrastruktur planeras omsorgsfullt för att bevara naturen i största möjliga mån och skapa ett område som är grönt på sommaren och vitt på vintern - precis som det ska vara. Nedfart till området anläggs och lift vid området byggs under 2022 för att stå klar inför öppning vintersäsong 2022/2023 Poolen - En extra exklusiv touch! En uppvärmd pool med soldäck placerad vid tomtgräns ger extra guldkant. Här får du känslan av att simma rakt ut i pisten! Ett fantastiskt komplement för fritidsboendet som används året om och helt unikt för Idre Himmelfjäll. Det här blir barnens favorit under sommaren och ger en extra möjlighet till uthyrning. Lodge 872 - Panorama & Pool är ett perfekt område för den aktive som söker naturupplevelser året runt. Ett unikt tillfälle att investera i Sveriges yngsta fjällanläggning! För lodgen finns gällande obligatoriskt avtal om uthyrning i enlighet med Idre Himmelfjälls regler. Månadsavgiften är baserad på en finansiering om 1,75% i ränta samt 1% amortering enligt kostnadskalkyl. Idre Himmelfjäll - Sveriges yngsta skidanläggning med höga ambitioner för framtiden! Med 22 nedfarter och åtta liftar får du här en varierad skidåkning för hela familjen. På toppen befinner du dig hela 872 meter över havet. Här har man nyligen öppnat fyra nya nedfarter och fler planeras mycket omsorgsfullt för att bevara en härlig fjällkänsla med slingrande nedfarter i "Colorado-stil" Förutom skidåkningen så utvecklar man hela destinationens utbud med service och restauranger väl anpassade för familjen. Området kring Idre är en sann pärla under årets alla årstider! Här finns mängder av aktiviter att välja mellan och många fina platser att besöka. Här njuter du vintertid bland annat av skidåkning på längden eller utför , skoterleder inom SONDs område som är mycket välpreparerade och håller hög standard och fina vatten för vinterfiske. Sommarsäsongen håller samma höga nivå som vintern och erbjuder mycket fina leder för cykling, och vandring. Paddling och fiske är en given sommarsysselsättning och den populära höghöjdsbanan utmanar alla åldrar. Ett komplett fritidsparadis för den aktiva familjen under årets alla årstider helt enkelt!

 • Plus
Exklusiv nyproduktion mellan pist och skidväg - BRF Timmerby Village 2, Söderåsen-Lindvallen, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Exklusiv nyproduktion mellan pist och skidväg - BRF Timmerby Village 2, Söderåsen-Lindvallen

Fritidshus
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
fr. 4 945 000 kr
65,1-92,6 m²
3-5 rum
3 862 kr/mån

Med ett mycket centralt läge i Timmerbyns nya område uppförs här exklusiva bostadsrätter med genomgående hög standard. Generösa sällskapsytor och uteplats eller balkong med söderläge är ett signum för detta projekt. De arkitektritade husen med stora glaspartier ger vackert ljusinsläpp och underbar utsikt mot skidbackar och fjällnatur. Såväl husen som lägenheterna andas kvalitet med väl genomtänkta materialval och hög standard. Interiören genomsyras av genuin fjällkänsla med vackra väggar i trä samt inslag av sten vid braskaminen. Här skapas ett boende med en äkta hemkänsla där kvalitet och moderna funktioner på ett mycket smakfullt sätt kombineras med det rustika. Tillsammans skapar dessa komponenter bästa möjliga förutsättningar för semester och rekreation. BRF Timmerby Village 2 projekteras och uppförs av SkiStar och PEAB genom deras gemensamma bolag SKIAB. Ett tryggt och svanenmärkt projekt för dig som vill investera i ett genuint fritidsboende med fantastiskt läge i Lindvallen, Sälenfjällen. Försäljningen delas upp i två etapper. Månadsavgiften inkluderar löpande kostnader såsom fjärrvärme, VA, vägsamfällighet, avfallshantering, snöröjning, sotning, försäkring, larmuppkoppling, ekonomisk förvaltning, räntor och amortering. Registrera din intresseanmälan redan idag! Kontakta gärna ansvarig mäklare om du har frågor. Hustyper och bostadsinformation: Arkitektritade fristående hus och parhus i två plan som inrymmer 2-4 enheter i vardera samt ett kedjehus med 6 enheter. Bostäder om 92,6 kvm uppförs med en enhet på markplan samt en enhet på övervåning. Boarean är fördelad på fyra sovrum, allrum/kök samt två badrum varav ett med bastu. Bostäder om 65,1 kvm uppförs som parhus med fyra enheter samt ett kedjehus med sex enheter. Boarean är fördelad på två sovrum, kök/allrum samt två badrum varav ett med bastu. Lindvallen är hjärtat i Skistar Sälen med aktiviteter året om. Vinterns aktiviteter består till stor del av alpin åkning och längd men det görs även stor satsning på barmarkstiden med cykling, vandring, löpning och många andra aktiviteter. Läs gärna mer om det stora utbudet på destinationen på hemsidan www.skistar.com Givetvis finns det även butiker, restauranger och service inom området.

 • Plus
 • Nybyggnadsprojekt
Tomter vid Gesunda med allt för ett aktivt friluftsliv!, null, Mora kommun
Tomter vid Gesunda med allt för ett aktivt friluftsliv!, null, Mora kommun, bild 2
Tomter vid Gesunda med allt för ett aktivt friluftsliv!, null, Mora kommun, bild 3

Tomter vid Gesunda med allt för ett aktivt friluftsliv!

Tomt
Mora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen
fr. 450 000 kr
950 m² tomt

Behöver du en paus ibland? Någonstans att ladda batterierna? När livet går på kan man behöva en plats där själen får ro, en fridfull plats där du njuter av solen på altanen till ditt ditt morgonkaffe. Innan dess har du vaknat, slagit upp dina ögon och tittat ut över Gesundabergets fot nedanför huset där de första slalomåkarna åker ner för pisten. Sommarens morgonpromenad är omfamnad av den stilla naturen och följs av ett morgondopp i Siljan. Kanske med en värmande bastu efteråt. Här har du möjlighet att bygga din fritidsdröm för hela året och skapa tid och tillfälle för det just du brinner mest för. Med perfekt läge för cykel, skoter, löpning, slalom och längdåkning och omgivet av fantastisk natur finns här alla förutsättningar för ett aktivt friluftsliv för hela familjen. Avsluta dagen med en värmande bastu eller samla familj och vänner framför den sprakande brasan. Låt dagens äventyr bli till varma minnen. Välkommen till ett idylliska Rödluvevägen! En lugn plats alldeles intill Tomteland och Gesundaberget. Nu finns det tillfälle att förvärva byggklara tomter med unikt läge i direkt anslutning till natursköna Gesundaberget med ski in/ski out läge från backen till tomtområdet. Första etappen består av endast 9 st byggklara tomter med kommunalt vatten/avlopp samt fiber! Här har du möjligheten att bygga ditt drömboende i form av permanentbostad eller ett unikt fritidsboende, ditt andra hem för årets alla årstider. Jobbar du idag på distans och känner att det är dags för en förändring? Läget bjuder på fantastiska möjligheter till friluftsliv både sommar som vinter. Förutom alpin skidåkning i backen finns även längdskidsspår/motionsspår samt skoterleder precis bredvid tomtområdet. På sommaren kan man vandra på fina vandringsleder, köra mountainbike downhill i backen. Självklart kan du också bada i Siljan, plocka bär och svamp i skogen eller bara njuta av den harmoniska naturen och läget. Som granne finner man även sagolandet Tomteland. I underbara Dalarna kan man bland annat njuta av Leksands sommarland, midsommarfirande, Vasaloppet och golf på Sollerön. I Mora och Leksand finns Padelbanor. Kanske byggs det banor även i området inom kort. Det här är bara ett axplock av aktiviteter som finns runt Siljan. För dig som vill hyra ut kan det ses som en bra investering eftersom det finns bra uthyrningsmöjligheter vinter som sommar. Endast 3 timmar från Mälardalen och 20 min från Mora. Livsmedelsbutik finns på Sollerön ca 5 min bort. Dalarna är en rent ljuvlig plats att besöka. Läs gärna mer om några av alla pärlor här: www.visitdalarna.se https://www.tomteland.se https://www.leksandresort.se/sommarland https://www.vasaloppet.se För att köpa tomten; Kontakta ansvarig mäklare Alexandra Kristofic 076-131 15 55 [email protected] Det finns inga avtal med husleverentörer, du väljer själv vad du vill bygga. Se detaljplan för mer information om byggrätt. För området finns en gestaltningsplan för att skapa en enhetlig och trivsam miljö. BraHus och Forsgrens Timmerhus har tagit fram ett par trevliga husmodeller som passar bra på detta område. Kontakta ansvarig säljare för mer information: Brahus; Kontakta Stefan Olsson 0709997473 https://www.brahus.se/tomter/e/128/ Forsgrens timmerhus; Kontakta Per Herrdin 0705679029

 • Premium
 • Nybyggnadsprojekt

Visar 1 - 25 av 28