Mäklare Marcus Crifält

Marcus Crifält

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Bråddgatan 23, Centralt, Norrköpings kommun

Bråddgatan 23

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

1 995 000 kr

64,5 m²

2 rum

3 788 kr/mån

30 930 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvåa högst upp i huset med utsikt över takåsarna. Här behöver du inte tänka på någon renovering då hela lägenheten håller en god standard och ett nytt kök från 2022. Vardagsrummet rymmer plats för både soffa och matgrupp. Härifrån nås den inglasade balkongen som vetter mot söder. Hela lägenheten har även försetts med Plejd-system som tillåter dig att styra belysningen med både lampknapp och mobilapp. Systemet gör det även möjligt att styra belysningen när du inte är hemma. Här bor ni med ett centralt läge i hjärtat utav Norrköping. Precis runt hörnet finner ni Motala Ström och stadens stora restaurangutbud. Skulle ni mot förmodan vilja lämna staden ligger resecentrum på kort gångavstånd. Följer man Bråddgatan upp kommer sedan Folkparken med aktiviteter under sommaren för alla smaker. Välkommen att göra en intresseanmälan redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Södra Promenaden 78B, Söder, Norrköpings kommun

Södra Promenaden 78B

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

1 395 000 kr

52 m²

2 rum

3 403 kr/mån

26 827 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvåa på Söder! Här finner ni två rum och kök fördelat på 52 kvadratmeter. Denna bostad är renoverat på smakfullt sätt och äldre detaljer såsom fiskbensparkett, fönsterbleck i marmor mm. har bevarats. En bostad att trivas i och ett läge som passar perfekt för den som vill ha närhet till stan men inte vara mitt i centrum. Både köket och badrum är renoverade på senare år så här är det bara att flytta in och börja trivas direkt. Bostadsrättsföreningen förvaltas av HSB och har under 2000-talet genomfört en rad viktiga renoveringar.Detta är en bostad som bör upplevas på plats! Välkommen med er intresseanmälan!

Norsholmsvägen 102, Norsholm, Norrköpings kommun

Norsholmsvägen 102

Lägenhet
Norsholm, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

1 800 000 kr

88 m²

4 rum

5 431 kr/mån

20 455 kr/m²

Nu släpps en modern och välplanerad fyra som helrenoverades för ett par år sedan. Bostaden har en tidlös och stilren känsla samt fint genomgående ljusinsläpp. Fullutrustat kök öppen planlösning mot vardagsrummet, helkaklat badrum bekvämt utrustat med tvättmaskin och torktumlare, ljusa sovrum samt tilltalande balkong. Här kan man flytta rakt in och börja trivas direkt, kanske vill man sätta egen prägel i form av en färgklick på en vägg eller varför inte en fondvägg i form av en fototapet? Oavsett är inget av det ett måste i denna bostaden, förutom möjligtvis trivsel, vilket finns så det räcker och blir över! I Norsholm bor man i ett lugnt område med närhet till bekvämligheter i form av service, förskola och cykelvägar. På sommaren kommer lever samhället upp med en naturlig mötesplats mellan Roxen och Göta Kanal. Här finns flera restauranger och ett fantastiskt ställe att ha en båt . Varmt välkommen med er intresseanmälan redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Rönö Kockebo, Vikbolandet, Norrköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rönö Kockebo

Villa
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

1 495 000 kr

106 m²

5 rum

3 463 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus med lantligt läge och stor tomt belägen ute på Vikbolandet. Passande som permanent- eller fritidsbostad. Huset erbjuder fem rum och kök samt två eldningsbara kaminer. Köket är utrustat med en gjutjärnsköksspis. I anslutning till köket finns ett stort matsalsrum som också går att använda som entré. Övre plan har två stora sovrum och ett allrum. På tomen finns även en stor ekonomibyggnad med tre garageportar för den som är bil-intresserad. På tomten finns även en stor carport som rymmer plats för det som inte går in i garaget. Ovanför garaget finns en mindre lägenhet med eget kök och allrum. Ekonomibyggnaden har även tre stallplatser. Här kommer ni att bo med ett härligt lantligt läge. Välkommen att göra en intresseanmälan redan idag!

Visar alla 4