Mäklare Rabi Kahlaji

Rabi Kahlaji

Om mig

Mitt namn är Rabi Kahlaji och jag jobbar som mäklare i Nyköping & Oxelösund. Genom mina tidigare erfarenheter har jag lärt mig vikten av att leverera ett bra resultat. Med ett bra resultat får man nöjda kunder som återkommer. Jag är extremt målmedveten, älskar att vinna och lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete. Jag vill vara ditt självklara val av fastighetsmäklare när du ska sälja eller köpa bostad. Varmt välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brandholmsvägen 1, Brandholmen, Nyköpings kommun
  • Tis 7 maj

Brandholmsvägen 1

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
2 995 000 kr
105 m²
4 rum
vån 2/16
5 520 kr/mån
28 524 kr/m²

På våning två, bara en trappa upp ligger denna fantastiska lägenhet i en mycket attraktiv bostadsrättsförening. Lägenheten består av tre sovrum, två badrum, varav det ena med badkar och det andra med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ett stort och luftigt vardagsrum/kök med öppen planlösning samt två balkonger i två väderstreck, den ena inglasad. Bra förvaring i rymlig klädkammare, garderober och källarförråd. Till lägenheten hör en carport med förråd samt nyligen installerad elbilsladdare. Extra parkeringsplats kan hyras och flera gästparkeringar finns. På byggnadens tak finns en gemensamhetslokal i form av en glaspyramid med 360 graders panoramautsikt. Denna lokal får disponeras fritt av medlemmarna och innehåller även ett litet kök och en toalett. På expansiva Brandholmen bor du med gångavstånd till centrum, kanske via den vackra hamnpromenaden som leder till hamnen med caféer, restauranger och evenemang. I närområdet finns även skola, förskola och Rosvalla sportarena som du finner strax utanför porten. Säljaren berättar: Bostaden: Vi trivs bra i lägenheten med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där vi haft många trevliga sammankomster med släkt och vänner. Det finns två härliga balkonger att njuta av sol och värme på, den inglasade från tidig vår och sen höst. Föreningens lokal högst upp i huset har vi lånat och firat födelsedagar och anordnat fester där vi samtidigt har njutit av den fantastiska utsikten. Området: Nära till fantastiska promenadstråk både i skog och bredvid havet. Vi har utnyttjat närheten till Rosvalla med olika evenemang och träning. Årstider: Vi har njutit av vårens första strålar på den inglasade balkongen och känt den första värmen med en kopp kaffe i handen. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Holmen 1, Ålberga, Nyköpings kommun

Holmen 1

Tomt
Ålberga, Nyköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
695 000 kr
3,2 ha tomt

I västra Södermanland har ni nu chansen att förvärva en fastighet på 3,3 hektar belägen vid Bysjön. Marken lämpar sig väl för jakt på småvilt och bäver samt automatisk fiskerätt i sjön. Marken är exceptionellt bra för dig som älskar det vilda. Djur som setts frekvent är bl.a jaktbart småvilt samt älg, kronhjort, dovhjort, vildsvin & lodjur. Vattnet har väldigt bra bestånd av fiskar som gädda, abborre, sutare samt en mängd vitfisk. Ej fullt bekräftat är ål och kräftor. Arealen består av äldre blandskog och vatten. Framkomligheten är begränsad. Du når fastigheten till fots, med båt, ATV eller liknande. Båtplats kan eventuellt tillhandahållas av nuvarande ägare. Då fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och omfattas av strandskydd, kan ägaren inte garantera att fastigheten kan bebyggas. Skulle möjligheten vara begränsad till att bygga på mark så får man vara lite nytänkande. Varför inte en husbåt som inte kräver bygglov? Välkommen att anmäla intresse!

Nyponvägen 112, Norra Peterslund, Oxelösunds kommun
  • Sön 28 apr

Nyponvägen 112

Radhus
Norra Peterslund, Oxelösunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
2 100 000 kr
110 m²
4 rum
164 m² tomt

Välkomna till ert nya hem på Nyponvägen 112, ett friköpt radhus om 110 kvadratmeter i Peterslund. Från första stund möts ni av en inbjudande och mysig uteplats. Genom den välkomnande entrén öppnar sig ett hem med omsorgsfullt planerade utrymmen. Direkt till höger finner ni ett bekvämt sovrum. En praktisk klädkammare underlättar vardagen. Köket är hjärtat av detta hem, rymligt och fullt utrustat med generös förvaring. Här finns också plats för ett större matbord, perfekt för gemensamma måltider. En pärla för familjen! Huset erbjuder gott om plats med flera rum, idealiskt för att hela familjen ska trivas. Den insynsskyddade och lättskötta trädgården, med söderläge, bjuder in till lek och avkoppling. Tvättstuga och ett smart förråd under trappan gör vardagen smidigare. På övervåningen möts ni av två luftiga sovrum med generösa garderober och ett rymligt vardagsrum. Härifrån leder en dörr ut till en imponerande balkong, perfekt för sociala stunder. Detta hem är inte bara vackert, det är även genomgående uppgraderat för att möta moderna standarder. Samtliga fönster är utbytta till energieffektiva 3-glas, och både altandörr och balkongdörr har uppgraderats för ökad komfort. Huvudentrén är utrustad med ett nyckel-löst kodlåssystem från Yale för en trygg och smidig vardag. Altanen har genomgått en stilfull ombyggnad och är utrustad med en praktisk markis för skugga under soliga dagar. Altantaket, inrett med spotlight, skapar en trivsam stämning och möjlighet till ljusa sommarkvällar. Förvara säkert och bekvämt i det isolerade och vinterbonade förrådet på framsidan. Här finns utrymme för både säsongens kläder och andra tillhörigheter. Detta är inte bara ett hus, det är en möjlighet till ett bekvämt och stilfullt liv i Oxelösund. Med närhet till skola, förskola och med omtanke genomtänkta ytor är detta det perfekta hemmet för er familj. Säljaren berättar: "Att efter 18 år bryta upp och lämna detta område gör vi med blandade känslor. Det är fint och lugnt med god grannsämja. Tomten har 2 möjligheter – en varm dag kan det vara skönt att sitta i skuggan på framsidan. På baksidan är det söderläge och där kan man följa solen under hela dagen, luta sig tillbaka på altan under markisen, plocka druvor på sensommaren. Baksidan är dessutom under vår och sommar helt insynsskyddad när bladen i häcken slagit ut. I Oxelösund har man nära till allt, havet på gång eller cykelavstånd, affär, nybyggd förskola bara några 100 meter ifrån huset. Dessutom håller skolan i närområdet på att renoveras. Nära till bussförbindelse eller att ta sig med bil till Nyköping via motorvägen på ca 15 min eller till Oxelösund på ca 5 min." Detta hus är besiktigat av Anticimex och säljs som Varudeklarerat. Varudeklarerat är marknadens mest omfattande paket för besiktning och försäkring. Genom försäkringen får både säljare och köpare ett starkt försäkringsskydd i upp till 10 år. Kontakta mig för att uppleva Nyponvägen 112 – ert nya drömhem.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Örnskölds väg 14B, Fågelbo, Nyköpings kommun

Örnskölds väg 14B

Lägenhet
Fågelbo, Nyköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
850 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
2 299 kr/mån
21 250 kr/m²

Välkommen till en ljus och väldisponerad lägenhet på Örnskölds väg 14B! I det eftertraktade området Fågelbo har vi nöjet att presentera denna nyligen och genomgående renoverade etta, utformad som en charmig 1,5-rummare. Denna smarta planerade lägenhet på 40 kvadratmeter känns överraskande rymlig och är i enastående skick med moderna materialval. Du kommer även att uppskatta den lugna och välskötta innergården samt den stabila bostadsrättsföreningen. Låt oss visa dig denna fantastiska lägenhet i Nyköping – här kan du verkligen kalla det för ditt nya hem! Här bor du bra med närhet till allt vad centrum kan erbjuda - bara 10 minuters promenad till gågatan som leder direkt till Stora Torget mitt i Nyköping.

  • Plus

Visar alla 4