Mäklare Frida Trostemo

Frida Trostemo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Gröngatan 5B, Östersund, Östersunds kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00

Norra Gröngatan 5B

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 395 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 682 kr/mån
26 075 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen på eftertraktad adress i Karlslund! På Norra Gröngatan 5B erbjuds du en ljus och välplanerad bostad med fina trägolv och möjlighet till ett extrarum. Lägenheten präglas av en hemtrevlig atmosfär, perfekt för den som söker stadens puls kombinerat med ett lugnt och skönt boende. Det rymliga vardagsrummet med sina stora fönsterpartier bjuder in till både ljus och liv, charmigt kök i stilren färg, rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. chansen att göra denna pärla till ditt nya hem! I Karlslund bor du med grönskande grönområden runt knuten men även centralt med närhet till allt som Östersund har att erbjuda. Härifrån har du bland annat gångavstånd till mataffärer, restauranger och Östersunds centrum. Även skidstadion med dess skidspår finns på nära håll. Mittuniversitetet samt flera gymnasieskolor finns på praktiskt gångavstånd!

  • Plus
Digernäs 520, Frösön, Östersunds kommun

Digernäs 520

Tomt
Frösön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 850 000 kr
5 402 m² tomt

Föreställ er att vakna upp till en spektakulär utsikt över Storsjöns glittrande vatten och den jämtländska fjällvärlden. I Digernäs väntar en unik möjlighet att förverkliga er dröm om det perfekta boendet. Denna exklusiva tomt erbjuder inte bara betagande panoramavy över sjön och fjällen, utan också en fridfull tillvaro i harmoni med naturen och närhet till Storsjöns badvänliga vatten. Här kan ni bygga ert drömhus med stora fönsterpartier som ramar in landskapet som ett levande konstverk. Tomten är generöst tilltagen och ger gott om utrymme för trädgård, uteplats och kanske till och med ett gästhus. Med närhet till både vatten och skog är detta en plats där årstidernas växlingar kan upplevas fullt ut, från sommarens midnattssol till vinterns norrsken. Missa inte chansen att skapa ert eget paradis i Digernäs, där livets bästa stunder väntar runt hörnet. Tomten ligger utanför detaljplanerat område så här kan ni förverkliga era drömmar. Säljaren har ett beviljat bygglov från mars 2022, bygglovet anser en 2-plansvilla med vindsloft och med en bruttoarea på ca 392 kvadratmeter! Här får ni en rymlig och trevlig tomt på hela 5402 kvadratmeter! Ni kan njuta av den friska luften, det rika djurlivet och de vackra årstiderna som erbjuds här på "Annersia". Digernäs är en charmig by med en välkomnande gemenskap och behagligt pendlingsavstånd in till Östersund, ca 15 minuter med bil. I Böle finns en populär förskola och skola upp till årskurs 6. Bra bussförbindelser med länstrafiken. Här kan ni förverkliga er dröm om ett lantligt liv med hög livskvalitet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Lillsjöhögen 286, Östersund, Östersunds kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Lillsjöhögen 286, Östersund, Östersunds kommun, bild 2
Lillsjöhögen 286, Östersund, Östersunds kommun, bild 3

Lillsjöhögen 286

Villa
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
5 795 000 kr
131 + 15 m²
6 rum
1,3 ha tomt

Med oslagbart läge på strandtomt i Lillsjöhögen kan vi nu presentera en nyrenoverad villa i högsta klass! Här förverkligas er bostadsdröm med stor tomt på över 12 000 kvadratmeter samt en rymlig villa där hela familjen får plats. På fastigheten finns det även möjlighet till hyresintäkter då det finns både en verkstad med kontorsdel samt ett till bostadshus. I Lillsjöhögen bor ni i en välkomnande och härlig by med närhet till naturen och vackra omgivningar. Här finns det bl.a. förskola, belyst hockeyplan, fina elljusspår, badplats med bastu, vacker stavkyrka samt bygdegård och bagarstuga som man kan hyra. In till Östersunds stadskärna är det endast en bilresa på ca 25 minuter. Varmt välkommen att anmäla er på visning! Redan nu kan ni spana in huset via vår 3D-visning!

  • Premium
Norra Strandvägen 16C, Frösön, Östersunds kommun
  • Tor 25 apr kl 15:30

Norra Strandvägen 16C

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 013 kr/mån
21 339 kr/m²

Välkommen till Norra Strandvägen 16C, en hemtrevlig takvåning med fantastiskt läge och utsikt över vattnet. Här bor du i ett hem med öppen planlösning, mysiga fönsterkupor och ljusa väggar. Bostaden ligger i ett attraktivt område med närhet till både natur och stadsliv. Här bor du med gångavstånd till flera restauranger och butiker i Östersunds stadskärna. Du bor även med gångavstånd till matbutik på Frösön. Brf Bergvik är en välskött förening beläget intill Storsjöns vatten på vackra Frösön. I bostadsrättföreningen finns det motionsrum, bastu, däckgarage samt ett övernattningsrum. Föreningens grönskande innergård erbjuder till de boende utemöbler och grill under sommaren. Det finns även en lekplats med bland annat gungor, sandlåda och lekstuga för de små. Längs efter vattnet finns strandpromenaden som tar er bland annat till gångbron in till Östersund eller ända till Frösöstrand. Missa inte denna lägenhet! Se den redan nu via vår 3D-länk! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ängevägen 18 E, Brunflo, Östersunds kommun

Ängevägen 18 E

Lägenhet
Brunflo, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
975 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 1
4 917 kr/mån
11 143 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 4:a belägen på Ängevägen 18 E! Här erbjuds ni en ljus och rymlig bostad med egen entré och hemtrevlig atmosfär. Här välkomnas ni in till en hall med plats för avhängning för ytterkläder och skor, vidare når ni arbetsköket med bra förvaring och bänkyta. Vidare kommer ni till en matplatsen med ett fint glasparti mot vardagsrummet. Det stora vardagsrummet har plats för både matgrupp och soffa! Tack vare att man har tagit upp väggen mot ena sovrummet så får blir rymden extra härlig i rummet! Lägenheten har även två sovrum, ett badrum och en gästtoalett! På Ängevägen bor ni i ett barnvänligt och lugnt område. I Brunflo finner ni förskolor, grundskola, matvarubutiker, restauranger samt bussar in till centrala Östersund. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

  • Balkong
Rådhusgatan 80B, Centralt, Östersunds kommun

Rådhusgatan 80B

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 895 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
6 963 kr/mån
22 560 kr/m²

Varmt välkommen till Rådhusgatan 80B och denna trevliga och rymliga 3:a om 84 kvadratmeter. Här välkomnas ni in till en renoverad och hemtrevlig lägenhet med stora sällskapsytor samt två rymliga sovrum. Lägenhetens moderna och ljusa kök erbjuder gott om plats för ett större matbord. Från köket genom en stor öppning når ni vardagsrummet. Vardagsrummet bjuder på härliga sociala ytor samt en fantastisk utsikt ut mot Storsjön och Oviksfjällen. I vardagsrummet idag finns en skiljevägg för att skapa ett tredje sovutrymme. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora och inglasade balkongen, balkongen ligger med bästa solläge och svårslagen utsikt. På Rådhusgatan 80B bor ni naturnära med en kort promenad bort från stadskärnan med brett utbud av restauranger och butiker. Blir ni fikasugna har ni det både det anrika konditoriet Edenbos samt populära Freja Bakeri ett stenkast bort. I närområdet finns även gymanläggning och vackra promenadstråk. Här bor ni även nära förskolor och skolor, Campus samt goda kommunikationer in mot centrum.

  • Plus
  • Balkong
Blåsippevägen 18, Strömsund, Strömsunds kommun

Blåsippevägen 18

Villa
Strömsund, Strömsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
795 000 kr
121 m²
4 rum
401 m² tomt

Varmt välkommen till Blåsippevägen 18 och denna hemtrevliga villa! Här finner ni ett familjevänligt hus med trevligt läge i idylliska kvarter i Strömsund. Huset erbjuder bland annat ett stort vardagsrum, en mysig inglasad altan och tre rymliga sovrum på övervåningen. Området är barnvänligt och lugnt med närhet till skola och barnomsorg. Här bor man centralt med gångavstånd till Ica Solbacken samt Strömsunds centrum med dess utbud av bland annat matbutiker, restauranger och apotek. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Varmt välkommen att boka in er på visning! Redan nu kan ni vandra runt i huset via vår 3D-länk!

Brunflovägen 18A, Östersund, Östersunds kommun

Brunflovägen 18A

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 295 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2
4 345 kr/mån
22 719 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a på Brunflovägen 18A! Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till både trevliga parker och Östersunds stadskärna. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med utgång till en trevlig balkong, ett modernt kök med goda förvaringsmöjligheter, ett badrum med dusch samt ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Hela lägenheten har genomgående stilrent golv! Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

Bågskyttevägen 30, Östersund, Östersunds kommun

Bågskyttevägen 30

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 695 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/2
5 137 kr/mån
26 077 kr/m²

Varmt välkommen till Bågskyttevägen och denna mycket trevliga 3:a! Här bor ni i en modern lägenhet med alla bekvämligheter som ni önskar. Öppen planlösning och stor samt härlig balkong är några av fördelarna för detta hem! Lägenheten har genomgående fint ljusinsläpp tack vare stora och smarta fönsterlösningar. Lägenheten bjuder även på två sovrum där båda har förvaring genom garderober. Rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare! Genomgående ekparkett samt vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Till lägenheten ingår en carport samt förråd. I Odensala bor ni i ett lugnt och barnvänligt område! Närhet till skog och natur, trevliga grillplatser samt även Lillsjön och Storsjön. I hela Odensala finns det fina promenadstråk samt trevliga lekplatser. Här finns fritidsaktiviteter för hela familjens medlemmar samt välsorterad mataffär och hälsocentral. Alldeles i närheten finns den nybyggda och populära Odensalaskolan, även förskolor finns i områdets närhet. Till Östersunds centrum går huvudsakligen busslinje 2, men även linjerna 6 och 4. Bra cykelvägar både till centrum och Lillänge. Varmt välkommen på visning! Här är det bara att flytta in och börja bo!

  • Balkong
Skogsgläntan 18, Hackås, Bergs kommun

Skogsgläntan 18

Radhus
Hackås, Bergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
700 000 kr
140 m²
5 rum
288 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus i Hackås, ett lugnt och naturskönt område med närhet till både skola och friluftsliv. Här bor du i ett välplanerat boende med fyra sovrum, två badrum, ett rymligt vardagsrum och ett ljust kök med plats för matbord. Radhuset har en egen uteplats med soligt läge och en liten trädgård där du kan njuta av sommardagar och kvällar. Här får du ett bekvämt och trivsamt boende i ett populärt område som passar både barnfamiljer och par. I Hackås finns både förskola och skola. Byn ligger med närhet till matbutik i både Fåker och Svenstavik. I Svenstavik finns även övrigt serviceutbud. Spana in huset redan idag via vår 3D-visning! Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

Övre Hantverksgatan 41, Odenslund, Östersunds kommun

Övre Hantverksgatan 41

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 575 000 kr
86 m²
4 rum
6 478 kr/mån
18 314 kr/m²

Vill du bo i en rymlig och ljus 4:a med perfekt läge i Östersund? Nu har du chansen att förvärva en sällsynt fyrarummare på Övre Hantverksgatan 41! Här får du en välplanerad lägenhet med hemtrevlig atmosfär, goda förvaringsmöjligheter och en härlig inglasad balkong. Bostaden ligger i ett lugnt, trivsamt och barnvänligt område med närhet till centrum, natur och skolor. Lägenhetens 86 kvadratmeter disponeras på tre sovrum, ett rymligt vardagsrum, helkaklat badrum och ett kök med ljus matplats. Bostadens gemensamma utrymmen avgränsas av vägg med fina glaspartier som bidrar till både charm och funktion. Brf Solögat ligger på gångavstånd till matvaruaffär, Mittuniversitetets campus, skid-/löparspår, skridskobana, gym samt Östersunds stadskärna med dess utbud av affärer och restauranger. Runt hörnet finns både förskola och skola, samt närhet till flera busslinjer. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Slånbärsvägen 1, Östersund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Slånbärsvägen 1

Villa
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 195 000 kr
120 m²
5 rum
531 m² tomt

Välkommen till Slånbärsvägen 1, ett hemtrevligt och välplanerat kedjehus i Odensala. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, service och natur. Huset har ett trevligt vardagsrum, ljust kök, tre sovrum, allrum samt två badrum. Det finns även en stor och härlig altan med eget utespa och en trädgård där ni kan njuta av solen och umgås med familj och vänner. Missa inte denna möjlighet att förvärva ett drömboende i ett attraktivt läge. Odensala är ett av Östersunds mest attraktiva och eftertraktade områden! Här bor ni i ett lugnt och naturskönt läge, men ändå väldigt nära stadens puls och service. Odensala har allt den moderna familjen kan önska! Här finns goda kommunikationer, Ica Supermarket Odenhallen, skolor så som nya Odensalaskolan och förskolor, samt ett rikt utbud av fritidsaktiviteter och kultur. Odensala är helt enkelt det perfekta valet för er som vill ha det bästa av två världar! Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Folkets Husvägen 32, Krokom, Krokoms kommun

Folkets Husvägen 32

Fritidshus
Krokom, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
395 000 kr
3 170 m² tomt

På trevlig tomt i Hissmofors finner ni denna stuga med potential! Med välkomnade hall, öppen storstuga med kök och sällskapsytor samt ett sovrum. Eller är ni på jakt efter en stor tomt att förverkliga er husdröm på? Då har ni kommit rätt! Varmt välkommen till Folkets Husvägen 32 och denna tomt om 3170 kvadratmeter. I Hissmofors bor ni lantligt med närhet till Krokoms centrum och dess utbud med bland annat matbutik, apotek och systembolag. Även förskola och skola finns i närområdet för barnen. Här bor ni med bra pendlingsavstånd till Östersund. Fiber finns redan idag på fastigheten enligt IP-Only. El finns intill tomtgränsen, kostnad för inkoppling utav el till fastigheten ligger på ca 37 500 kr (tillkommer kostnad för installatör) enligt uppskattad uppgift av Jämtkraft. Ta en titt på tomtkartan och drönarvyerna så kan ni sedan börja skissa på ert blivande husdröm just här på Folkets Husvägen 32 I Krokom! Välkommen med er intresseanmälan så berättar jag mer.

Visar alla 13