Mäklare Helen Roth

Helen Roth

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Utgård 201, Henån, Orust kommun
  • Sön 10 dec kl 11:00
Utgård 201, Henån, Orust kommun, bild 2
Utgård 201, Henån, Orust kommun, bild 3

Utgård 201

Villa
Henån, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 195 000 kr
57 m²
3 rum
930 m² tomt

Ett litet hus skapat för att få plats med det man behöver till vardags. Ett hus som både uppmuntrar och uppmanar till att leva medvetet. "Compact Living" med generösa ytor kan vi kalla detta boende. Här bor man utan att göra avkall på något man behöver för ett bekvämt och modert liv. Gruset knastrar under däcken när man kör sista biten fram till parkeringen. Man stannar upp för att kika på ekorren som skuttar över vägen. Huset ligger naturligt, diskret bakom buskar och träd och för att se det från landsvägen får ni titta lite extra. Altandäcket är också insynsskyddad och känslan att sitta intill en husvägg infinner sig, men det är avskärmningen mot grannen. Huset är nyrenoverat och väl omhändertaget och i förrådet på baksidan finns plats för trädgårdsredskap och vinterförvaring av trädgårdsmöbler. Allt detta med gång- & cykelavstånd till badplatsen småholmarna, skola och Henåns Torg.

  • Premium
Bön 712, lgh 1009, Uddevalla, Uddevalla kommun
  • Sön 10 dec kl 15:00
Bön 712, lgh 1009, Uddevalla, Uddevalla kommun, bild 2
Bön 712, lgh 1009, Uddevalla, Uddevalla kommun, bild 3

Bön 712, lgh 1009

Lägenhet
Uddevalla, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
1 250 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/1
3 330 kr/mån
20 661 kr/m²

Allt nystartat, nyfött eller nybildat får inte alltid rätt förutsättningar för att gro och utvecklas i rätt miljö. Det är så det är i livet. Så även i denna lilla gemytliga bostadsrättsförening. Rätt ofta när det börjar så, brukar det utvecklas till det allra finaste och starkaste! Det här summerar Bokenäs Gård, dåtid och nutid. Denna förening har nu vänt skeppet i rätt riktning och från nu kan det bara bli helt fantastiskt. Här får ni det bästa av två världar! Bo på landet, odla, kompostera, höra suset från de enormt, stora, vackra bokarna och ekarna samt känna havsbrisen smeka era kinder. Vill ni ställa till med fest kan ni hyra Bokenäs Teaterlada som ligger på gångavstånd från bostadsrätten. Här finns allt ni behöver för en lyckad fest för upp till 80 personer och vem vill inte ställa till med en logfest när man bor på landet? För de äventyrslystna finns både höghöjdsbana och flyings fox zipline på nära avstånd. Gullmarsfjorden bjuder på många fantastiska och lättillgängliga dykplatser och här är havet fullt med liv! Vill ni bege er ut på havet finns flera alternativ att hyra allt från stand up paddelboards, kajaker, kanoter och båtar. Föredrar ni att hålla er på land och insupa lugnet finns många härliga promenadvägar i området. I Svartedalen och Kärlingesunds naturreservat går ni genom bokskogar, längs strandängar och dalgångar. Prova något nytt och ladda ner appen "Walkabout" på din telefon eller surfplatta, så kan du gå en ditital poängpromenad, där du startar eller slutar med en fika eller en bit mat på hotellet. Om ni blir sugna på att svänga dom lurviga, gå på bio eller ta ett glas på något mysigt ställe är det bara att promenerar 150 meter ner till vägen till busshållplatsen och bussen tar er endara till Lysekil, Uddevalla eller Göteborg. Som ni förstår, detta boende bjuder på något för alla! Vill ni ha lugn och ro till vardags eller på era lediga studer för att orka med ett rätt krävande arbete och samhälle, då kommer ni älska Bokenäs Gård! Välkommen hit där kossorna ibland kikar in genom fönstren och glöm inte att ta med er badkläderna till visningen, för att promenera ner till havet genom Naturreservatet!

  • Premium
Enebacksvägen 3, Uddevalla, Uddevalla kommun

Enebacksvägen 3

Villa
Uddevalla, Uddevalla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 375 000 kr
69 + 10 m²
3 rum
1 243 m² tomt

Enebacksvägen 3 kallas av dagens ägare för Lyckolandet. Lyckolandet för att det bjuder på det bästa av alla världar. Det bästa på så sätt att det tar ca. 10 minuter att gå ner till havet och salta bad, fisketurer ut på Gullmaren med riklig fångst av makrill, gott om svamp- och bärskogar samtidigt som det endast är 20 minuter till Torps shoppingcenter och lika långt till Lysekils fantastiska klippor. Inom en radie av knappt en timme når ni såväl Smögen som Göteborg. Trädgården kan efter lite arbete åter bli en dröm - både för er som helst ligger i solstolen men också för er som har trädgårdsintresse! Låt barnen följa hur fröna som sås i odlingslådor, växer för att sedan låta skördas. Plocka bär ifrån buske, plocka äpple från gren, ansa blommor och buskar och låt utveckla trädgården vidare. Eller så installerar ni en robot och låter den klippa den gröna, sköna gräsmattan när ni själva njuter i solstolen eller sitter i uterummet och ser hur jobbet sköts automatiskt, så ni får mer tid till det ni uppskattar. Huset är väldigt praktiskt och planlösningen bjuder på mycket ljusinsläpp och trädgårdens närvaro även inomhus. Arbetsvänligt kök, vardagsrum och matplats som ett enda stort rum med ryggåstak. Braskamin bjuder på sin närvaro och sprakande eld. Två sovrum varav ett kan göras om till två. Luftig känsla genomgående. Samvaro är i fokus och här är det lätt att vara många. Utöver detta har man ett rum i ren ljusterapi - uterummet - och en vindskyddad altan med bästa solläge som vetter mot berg med blommande ljung och lavor i olika gröna nyanser.

Strandängsstigen 14, Henån Centralt, Orust kommun
  • Budgivning pågår

Strandängsstigen 14

Lägenhet
Henån Centralt, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 500 000 kr
114 m²
5 rum
6 851 kr/mån
21 930 kr/m²

Välkomna till ljuvliga Brf Svängen som ligger med promenadavstånd in till Henåns Torg. En fridfull oas med centralt läge. Här bor ni med alla fördelar som en bostadsrätt medför samtidigt som ni har ett alldeles eget hus. Ett boende som passar lika bra för det nyförälskade paret som barnfamiljen eller för er som är 50 + och vill ha ett bekvämt boende samtidigt som ni inte är beredda att flytta in i en lägenhet. Här får ni det bästa av allt serverat på guldbricka! Bostadsrättshuset har ett av de absolut bästa lägena i området och havsutsikten år slående! Havet är i ständig förändring från spegelblank till att det går vita gäss och på andra sidan sundet ser ni ut över Rödberget och kan följa årstidernas olika skiftningar på lövträden. Njut av grillkvällar i goda vänners lag på något av altandäcken eller ta en promenad in till centrum (ca. 1 km). I centrum erbjuds flera affärer och restauranger. Inom bostadsrättsföreningens område finns en stor lekplats som ligger vid den stora gräsplanen mitt framför huset och dessutom finns tre sandlådor strategist utplacerade i bostadsområdet. Älskar ni salta bad? Då kan detta vara boendet för er då det är endast drygt 500 meter till havet och badplatsen. Altenera med att bada från brygga eller strand. De modigare tar sig högst upp i hopptornet och svingar sig i därifrån. Planlösningen är yteffektiv och de 114 kvadraten bjuder på fem rum utan att kännas trångt. De två altandäcken åt olika väderstreck bjuder på endera sol eller skugga. Som ni säkert förstått är Brf Svängen en fantastisk förening för både gammal och ung med närhet till allt, men ändå i en mycket lugn och vacker del av Henån. Detta gör att det blir både trivsamt och praktiskt att bo här. Det är så gott som bilfritt inne i området vilket gör det bra för små barn att få utlopp för sin lek. Ett boende för er som vill ha det bekvämt och enkelt samtidigt som ni har gångavstånd till både förskola. skola, affärer, vårdcentral, badplats och allmänna kommunikationer. Ett unikt tillfälle att förvärva ett av områdets bästa lägen. Tänk inte för länge, boka visning redan idag! Välkomna!

Rödsvägen 11a, Svanesund, Orust kommun

Rödsvägen 11a

Lägenhet
Svanesund, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
1 150 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/3
4 547 kr/mån
16 429 kr/m²

Sällan finns möjligheten att förvärva en två-rumslägenhet i centrala Svanesund. Ta tillfället i akt och kom och titta på en mycket rymlig och kvadratsmart lägenhet om 70 kvadratmeter! Planlösningen är öppen med flera stora fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Golvvärmen sprider sig upp genom parketten och ger en "go" värme. Om behov finns kan man med fördel dela av vardgsrummet till ytterligare ett sovrum. Vips, har det blivit en trea! Stort altandäck med plats för både ett par sköna fåtöljer, matplats och grill. Bilen parkerar ni under tak i carporten. Här bor ni centralt med gångavstånd till förskola, skola, mataffär, allmänna kommunikationer och ner till havet och badplatsen är det endast drygt en kilometer.

Gatan 30 B, Orust, Orust kommun

Gatan 30 B

Villa
Orust, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
4 950 000 kr
90 m²
4 rum
121 m² tomt

Mollösund, det genuint, vackra fiskeläget, från 1500 talet, uppfört längst ut på västsidan av Orust, här finner ni detta inredda Magasin. Magasinet (med åretrunt standard) ligger mitt bland andra magasin, sjöbodar och välvårdade fastigheter i färgglada nyanser, kullerstens gränder, snickarglädje, restauranger, salta bad, samt doften av öppet hav, salt och kanske torkad långa. Grunden består av natursten och i putsen finns det inristad 1895 vilket är magasinets troliga byggår. Ett fritidsboende för er som vill nyttja det året om eller kanske rent utav bosätta sig här permanent. Här bor ni mitt i händelsernas centrum samtidigt som det råder totalt lugn. Inrett i tre plan med sovrum på alla tre planen och i mellanvåningen finns en kamin att tända (måste kontrolleras av sotare innan den tas i bruk)när hösten och vintern tränger sig på. Att leva här bjuder på fantastiska kontraster från sommaren med folk i samtliga hus , myller och mycket aktiviteter till totalt lugn när höststormarna tränger sig på. Lika skönt att krypa upp i soffan intill en tänd brasa i kaminen på hösten som klippbad en varm sommardag. Mollösund bjuder på flera badplatser. Livsmedelsbutiken har öppet hela året, samt även fiskaffärerna, om ni inte får napp. Larssons fisk ligger dessutom granne. Vintertid åker ni skidor runt bollplanen, eller går den berömda poängpromenaden vid juletid i Mollösunds city. Vill ni golfa, ligger vackra Orust golfbana vid Malö strömmar, en kort biltur från byn. Älskar man hav och den bohuslänska kusten med sin varma granit, sin arkitektoniska flora av äldre bebyggelse, samt dess kulörer, uteliv gästhamnar, goa grannar sommartid, eller vill man bara komma bort från stressen i stan, och varva ner vintertid och vara för sig själv och ta det lugnt. Då är detta platsen för er! Ingen trädgård som kräver massa skötsel utan det enda som behövs göras är att skrapa och måla fasaden. Det bor ca. 200 personer här året runt, och de trivs. De har en egen Facebook-sida där alla får vara med som bor på orten, och här hjälps man åt när nån behöver skjuts till stan eller vill mura upp en trappa, bl.a. Ett exklusivt boende, där allt är i tipp topp, från parkering av bilar till alla renoverade rum. Även Västtrafik tar er eller edra besökare hit. Ni är hjärtligt välkomna på visning, och vi är stolta att få visa upp denna smakfulla fastighet för er. Välkomna.

  • Plus
Morkullevägen 63, Ellös, Orust kommun

Morkullevägen 63

Lägenhet
Ellös, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
2 150 000 kr
75,6 m²
3 rum
vån 1/2
4 796 kr/mån
28 439 kr/m²

Gladeligen presenterar vi en underbar lägenhet i Brf Västerhavet! Precis som adressen skvallrar om, ligger bostadsrätten med en vidunderlig utsikt mot både Käringön och Gullholmen. En trygg förening med nöjda och trevliga grannar borgar för trivsel. Här vill man bo och uppleva den idyll som havet, graniten, måsarna, ja naturen i sin helhet har att erbjuda. Här har man egen parkeringsplats, en bastu med panoramautsikt som är lätt att boka, boulebana i området samt en lekplats för de små. Grannarna träffas vår och höst för att hålla efter i området med efterföljande samkväm med kaffe och hembakt eller kanske en grill över glöd och hetta - kanske till en kall öl eller ett glas vin. Den rymliga uteplatsen i söderläge inbjuder till avslappnad rekreation efter en tuff dag på jobbet eller en spännande fisketur. Altandäcket är ombonat med insynsskyddade växter och utsikten är vidsträckt! Här är det gott att leva! Ellös - med västerhavet som närmsta granne - erbjuder så mycket mer än denna fantastiska bostadsrätt! Restauranger, pizzerior, mataffär, och en underbar fiskaffär där ägarna har egen båt som levererar direkt till butiken. Här finns även ett bageri som har öppet året om och Orust bästa bank. Fritidsaktiviteterna duggar tätt när man är bemedlad med en bostadsrätt på Ellös! Kanske en biltur till Malö/Flatö och ett besök på Handelsman Flink, eller en färjetur till Gullholmen/ Käringön för salta bad, nykokta kräftor eller ett underbart restaurangbesök. Orust Golfklubb ligger endast några minuter bort. Ön inbjuder till otaliga promenadstråk och leder som är belägna över hela Orust, men det är ändå havet som lockar de flesta till Bohuslän. Doften av tång, måsarnas skri, dunket av en fiskebåt, nyfångad makrill som vrider sig i stekpannan tillsammans med den egenplockade dillen och de färska potatisarna från någon ekologisk bonde gör att man trivs som fisken i havet helt enkelt. För de som tycker Ullared är en hit finns vårt Göksäter, inte lika stort men med ett rejält utbud. Hit kommer du med den kommunala busstrafiken, som även tar dig runt på hela ön samt till både Uddevalla och Göteborg.

  • Plus
Kilsbacken 6, Varekil, Orust kommun

Kilsbacken 6

Tomt
Varekil, Orust kommun
Svensk Fastighetsförmedling Orust
1 650 000 kr
717 m² tomt

Allt klart för att sätta spaden i backen! Bygglov är betalat och klart. Här bjuds på funkisstil med öppen planlösning på Varekils " Gräddhylla" Området lever i nybyggaranda och snart är området helt klart. Idag är endast ett fåtal tomter obebyggda. Nu har ni möjlighet att förvärva en och sätta igång med bygget direkt. Vad står på er önskelista? Välj själv färg, inredning, materialval m.m Snart kanske ni bor i ert nybyggda drömhus!?!

Visar alla 8